Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - BlackIce

Pages: 1 2 [3]
61
Sekalaista juttua / Vs: Pelikonsolit
« on: June 21, 2013, 14:29:31  »
Laitampa täs jotain vastausta sharkille xboxilla pelaavan kannalta. Mulla on 4gb muistilla varustettu xbox 360. Muisti ei aivan 4gb riitä, kun pelejä yli 20, joista puolen kymmentä aika suuria muistitilavuudelta, niin on 16gb muistikun joutanu siihen ostaa. Xboxiin voi siis liittää muistitikun ja myös usb-näppäimistön, jos chattailee netis.

Jos tuota nettijuttua katselee, niin ps:lle se on ilmainen, mutta xboxille on ns. jäsenyys, jonka hinta on siin 40e 12kk Gold-jäsenyys. Sil jäsenyydel pääsee siis netis pelaa servuis ja toisii vastaan jne. Itsellä on dna:n mokkula ja kyllä sillä on hyvin pelannut netissä. Joskus esiintyy änäriä netis pelates lagisuutta, mutta se riippuu kuinka hyvä netti muilla on. Olen Black Opsiakin netis pelannu ja oon nähny huonompiikin nettiyhteyksiä (bo näkee kuinka hyvä netti muilla ja itel). Xboxissa (Mulla on slim-malli) on langattoman eli wlanin mahdollisuus, kunhan osaa sen asennella oikein asetuksista, mutta helppoo se on.

Itsehän suosittelen xboxia, mutta on tuo ps 3 myös kannattava. Ilmainen netti ja netin ostettavat tuotteet voi maksaa suoraan käteisellä tililtä, kun xboxilla joudut ostamaan ensin microsoft-pointseja ja sit niil ostetaan. Ja oon katsonut, että sama tuote näillä pointseilla on kalliinpaa kuin ps:llä suoraan rahalla. Mut jos nyt vertaa nettejä, niin pleikan nettihän on aika monesti hakkeroitu kaatumiseen asti, ja jos oikein muistan nii viel hakkeroitu pelaajilta saavutuksii tjsp. , mutta xboxin nettiä ei yhtään (jos oikein muistan), eli xboxil ns. turvallisempi nettipalvelin.

Ja eihän sonykaan antanut enää ps4 ilmasta nettiä, vaan siinä muuttuu netti maksulliseks kans.

ps. jos xboxin puolelle kaadut, niin mult löytyy myytäväks uusin f1-peli. En oo pelannu sit pitkään aikaan. :D

62
Heittokalastus / Vs: Hankinnat tulevalle/kuluvalle kaudelle?
« on: June 13, 2013, 20:45:24  »
On sitä tullut ostettua tälle kesälle. Viime talvena innostuin pilkinnäst, ja sillo tuhlasin, ja nyt kevääl ja eiku tuhlaamaan.

On tullut ostettua uus kela ul-vapaan, jigi-setti, yli 50e eest jigejä, paljon vieheit, uuden viehelaukun, vapalaukun ja muut pikkutarviketta. Vieheisiin kuului mm. bete lotto, salmon hornet, rapalan popperi, hk-varman kalkkaro ja muut aika suosittua viehet.

Menny jo yli 250e ja lisää tulee menemään. Aikomus vaan lisää vieheit hommata ja sit viel talveks viimeistään hommata kaikuluotain, halpa tosin.

Kyl sit rahaa menee ku jää kalastukseen koukkuun. Kokoajan tekis mieli lähtee heittelee järvelle, mut aika mahotonta on päästä  :cry:

63
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v 1.00 kehitysthread
« on: March 22, 2013, 22:34:01  »
Komeit kuvii. Madepilkkintöjä odotellessa mukaa saada nähdä, miten tekeminen on edennyt  :-)

64
Sekalaista juttua / Vs: Formulaveikkaus IV
« on: March 16, 2013, 21:22:19  »
1. Vettel
2. Räikkönen
3. Hamilton
4. Alonso
5. Grosjean
6. Button
7. Massa
8. Webber
9. Perez
10. Rosberg

13. Bottas

Nopein kierros:Räikkönen

65
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 mediassa
« on: March 06, 2013, 08:57:59  »
Joo kainuun sanomissahan tänään on tuo sivun kokoinen artikkeli propilkistä. Etusivuun asti pääsi propilkin alotuskuva, eli kiinnostava artikkeli. Heti kyl ite lukasin ensimmäisenä tuon artikkelin :). On meit propilkkijöit aika monta, jos toista miljoonaa lataajaa jo löytyy.

Se vähän yllätti, että joku venäläinen aivohalvauksesta kärsinyt kuntoutui propilkin avulla tai, että jotku ovat löytäneet pilkkimällä ja menneet avioon asti :D

Onkohan tässä se 100% ilmaispeleistä yksi suurimmista, jos yli miljoona lataajaa jo ja 1,5milj. lähennytään?

66
Pilkit & Pilkkivavat & Pilkkisiimat / Vs: Mikäs se tämmönen vapa on?
« on: February 22, 2013, 18:24:31  »
Kiitos timpelle. Joo pitää seuraaval kerral katsoa tuota koteloa. Ihmettelin, et missäs se säilytyspaikka pilkille on. No menny kyl talouspaperin mutkassa tuo koukku.

Kyl tuo vanhalt näyttää, eli oisko samanikäne eli 15vuotta, sen verran pölyä, ja taitaa olla jopa ylikin kun eipä koskaan meidän perhe tuota huomannut, vaikka jo nyt 16vuotta tuli täyteen, et täs asuttu :D

67
Pilkit & Pilkkivavat & Pilkkisiimat / Mikäs se tämmönen vapa on?
« on: February 21, 2013, 20:21:42  »
Moi vaan.

Tossa alkuvuodesta, kun etsiskelin autotallin perältä pilkkivälineitä, löysin tämmösen Tehon pilkkivavan. On ollut todennäköisesti ollut edellisen talon omistajan omistama, mutta jostain syystä jättänyt tuonne autotalliin sen. Ainoa käytönjälki oli vavan kärjen rautasilmukassa solmu, josta lähti n. sentin pätkä punasta siimaa.

Ajattelin kysäistä, et tietääkö kukaan mikäs se tämmönen vapa on. En ole enemmin nähnyt, vaikka sitä olen etsinytkin netistä. Aina vaan tulee näitä tehon vapoja, joissa käsituki on pehmoinen ja kela on ulkoinen, kun tässä on ihan muovinen käsituki ja kela on kotelossa. Tuossa kyjessähän lukee Teho ja toisella puolella Made in Finland.

Sit kysyn, et mikä tuo vavan toises pääs oleva press-nappi on? Siin on siis käsituen päässä takana levy päästä irti ja siinä on vissiin jousi. En ole ymmärtänyt sen merkitystä, mutta jospa joku muu tietää :D

Täs viel kuva.


68
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v 1.00 kehitysthread
« on: February 17, 2013, 12:20:02  »
On kyl kova, jos 10 mapin teko vastaisi noin kovaa summaa. Jos samanverran maksaisi noin nämä nykyiset 36(?) mappia, niin kylläpä olis mikko rikas jäbä. Mun mielestä ei järviä tarvitseisi yhtään lisää, kun kaikki järvet, joet, meret, tekoaltaat ja sun muut vesialueet on jo pilkittävänä.

Mukavuutta pitäisi enemmin lähteä parantamaan. Voisi kyl lisää puhet noille ukoille laitel, mielellään niitä hauskoja läppiä :D.

Peli on jo tarpeeksi hyvä järvien, pilkkien ja kalalajien kohdalla. Ei niihin kannata nyt aikaa laittaa. Made vielä, niin onhan nuita lajeja pilkittäväksi :D


69
Pilkintä / Vs: Nuoret pilkkijät katoavat...
« on: January 30, 2013, 20:29:06  »
Itsehän voisin jo mopokortin käydä, mutta siinäkin ongelmia. Ei rahaa korttiin, mopoon ja bensoihin, lähimpään kaupunkii se 45km matkaa, eikä ole millä mennä.

Sinne men sekin nuoruusinto :(

70
Pilkintä / Vs: Nuoret pilkkijät katoavat...
« on: January 19, 2013, 18:25:08  »
Itse olisin kiinnostunut pilkkimään, mutta eipä tuota mahdollisuutta ole. Asun sopivasti kylällä, eikä nuita järviä tai mitään hyviä pilkkipaikkoja ole yhtään 10km säteellä, kun apostolin kyyti ainoa keino, joten jää sekin kiinnostus siihen. Asun myös sen verran korvessa olevassa paikassa, että ei kisoja täälläpäin ole. Kerran olen osallistunut Paljakka-pilkkeihin, ja silloinkin äidin kanssa.

71
Sekalaista juttua / Vs: susi
« on: January 12, 2013, 21:59:00  »
Kyllä. Tämä ''susien surmaaminen'' menee aikalailla siten, että ne tappaa koiria ja poroja, joka on tunneperäinen asia. Uskon, että ihmisiä pelottaa, että susi tulee ja syö sen, joka on ihmisen paras ystävä. Tai sitten poroja, usean lappalaisen elannonlähteen.

Eikös ihmistenkin keskuudessa murhaajia tai satuttajia rangaista, mutta susien keskuudessa eroaa se, että niitä ei voi linnaan tunkea, joten on keksitty, että ne hävitettäisiin. Mielestäni sellaiset keinot, kuten susien ns. pelottelu pois alueilta, joissa on asutusta tai porotaloutta, olis harventamista parempi. En tiedä miten se onnistuu, mutta eiköhän susi pelkää ihmistä sen verran, että ei se mahdotonta ole.

Poroista tuli mieleen, että opettajani kerrain sanoi: Älä koskaan kysy poromieheltä, että montako poroa sillä on. Sama kuin kysyisit paljonko sinulla on rahaa. :D

72
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v 1.00 kehitysthread
« on: January 01, 2013, 17:06:52  »
Joo siis sulakohdathan oli hyvä idea. Nehän ovat IRL hyviä paikkoja, kun valo pääsee mahd. paljon jään läpi, koska kalat viihtyy valoisilla paikoilla.

73
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v 1.00 kehitysthread
« on: January 01, 2013, 14:33:07  »
Mistä tiedät?
Jos tätä jäihin putoamista meinaat, niin vastaus on ihan heleppo.

On tuosta ennemminkin puhuttu ja se on todettu järettömäksi ideaksi. Mikko on sanonut, että sitä ei tule peliin koskaan. Mieti nyt itekki, eikai propilkkijä ny oo nii tyhmä, et menee heikoille jäille pilkkii ja uppoo niihi?

74
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Arcade, eli ns. "Party mode"
« on: November 25, 2012, 14:58:18  »
Jostain syystä tuli itelle täs mieleen erikoinen pelimuoto tjsp.

Laiton kalastus/kalastusta ilman järven omistajan lupaa (Taino omistetaanko edes järviä  :roll:)

Pelissä ei ole aikaa, vaan pilkitään niin kauan kuin järven omistaja (botti), tulee karjumaan jäälle. Pelissä yritetään juosta pakoon ja jos jää kiinni, häviää pelin ja tulos on 0g. Eniten kalaa saanut voittaa. Hostija voi itse määrätä bottien määrän, jotka ottaa kiinni jne. Se, kuinka kauan kestää bottien tulo, on pelin omaa arvontaa jne.

Tämähän menee aikalailla kuulolle, kun pilkkii. Pitää kuunnella tarkkaan, koska alkaa karjunta kuuluu ja kerätä kamppeet mahd. nopsaa ja mars pakoon :D

75
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v. 0.95 julkaistu!
« on: November 22, 2012, 21:03:46  »
Törmäsin ''bugiin'' tässä harjoitellessa tiimin kanssa. En tiedä onko se bugi vai jokin virhee, mut en osaa itse sitä nimetä.

No.. tuota Christan juttua yritin kopsata chattiin pelin aikana, niin se kopsaa uusimman viestin chatista, eikä anna sitä, minkä on kopsannut. Tuli vähän ihmettelyksi tästä. Onko jokin virhe tullut jossain kohin vai mit? En ole ennemmin tätä nähnyt.

76
Pilkintä / Vs: Pilkkikausi avattu
« on: November 21, 2012, 19:15:14  »
Toivotaan. Täälläpäin on kauden aloitus aika vaarassa, kun nyt 3 päivää vettä tullut ja lumet sulanut. Taitaa 2013 alussa vasta oma kausi alkaa :/, jos ei pakkaset tule pian.

77
Pilkit & Pilkkivavat & Pilkkisiimat / Vs: kaimaani-pilkki
« on: November 18, 2012, 12:25:23  »
Pystyykö ite tekemään kaimaani-pilkin, jos laittaa pienen jigin tasurin takimmaiseen koukkuun? Itel on viehepakis iso määrä pienehköjä käyttämättömiä jigejä. Ajattelin, et tänä talvena kokeilisin hauenpilkintää, niin olis mukava päästä hyödyntämään nuita käyttämättömiä jigejä.

Haittako tuo jigi ahvenpilkintää? Onko kukaan semmosta huomannu, muuttuuko ahvenen syönti? Ajattelin, et kun varmaan joululomalla pääsen Irnijärvelle(Kuusamosta etelään), nii siel kokeilisin ainakin. Tullut parastulos ahvenpilkinnäs viimetalvena sielt. Sai 1,5h perata kaloja ja oli 2 peraajaa. Ois menny yli 3h varmana, jos kaikki ois otettu.

78
Itel jostai syyst jääny Slipknotin Psychosocial päähän soimaan jo monen päivän ajan :D

And the rain will kill us all.... if we throw ourselves against the wall.... :D:D

79
Sekalaista juttua / Vs: Haluatko "tittelin?" Koita onneasi!
« on: March 30, 2012, 19:02:56  »
Tittelii tännekkin päin :D

80
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 0.9 kehitysthread
« on: March 05, 2012, 16:49:52  »
FINALLY

Nyt äkkiä lataamaan, ja pelaamaan!!!!!!!

81
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 0.9 kehitysthread
« on: March 05, 2012, 14:48:29  »
Noniin, kohta pääsee pelailemaan Propilkki 2 versiota 0.9. Tätä on odotettu, ja itsellä jo kädet tärisee, et pääsis pelaamaan uutta versiota. Viel ne yhteistyösivut reilaa, ja pelin latauslinkkiä laittelemaa, nii pääsee pelailee.

Jos peli on hyvä, tai ylittää minun vähäiset ennakko-odotukseni, voin vannoa, että minulta kilahtaa pari lanttia sinne lahjoitus kirstuun.

On se niin kova peli

82
Keskustelua ennätyksistä / Vs: suurin haukesi?
« on: March 03, 2012, 17:29:18  »
Oma enkka särkijärveltä 2253g hauki  8-). Tuli kultasiipeen survarilla höystettynä. Erikoista se, että oli delfiini vapa. Ei ehk erikoist, mut mulle on mun tuurilla :D

83
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 0.9 kehitysthread
« on: March 03, 2012, 10:20:42  »
Joten kun odotat vapauttaa versioon 0.9  :? :-D

Please do not even try google translator.. it wont work with finnish at all. Your sentence is "So, when you wait release to version 0.9"and it means nothing.

Approx. release for 0.9 version is during next week.

Mittee se sannoo............... :?
Että uusi versio pitäisi tulla ensiviikon aikana.  :-)
Olispa mukava, et tulis ens viikon 0.9 julki. Sopivasti on hiihtoloma, nii pääsee pelailee peliä paljon :D

Pages: 1 2 [3]


center>