Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - madtrue

Pages: 1 [2] 3 4 ... 15
31
Heittokalastus / Vs: Kuitusiimat ja niiden kestävyys
« on: June 13, 2013, 00:22:30  »
Honkkarissahan on tällä hetkellä hyvää kuitusiimaa TODELLA hyvässä tarjouksessa, ja voin kokemuksesta sanoa että toi siima kestää.
Tuossapa linkki
http://kalastus.hongkong.fi/fi/siimat/kuitusiimat/berkley-fireline-pinkki-270-m-kuitusiima/p/759249/?cm_vc=SESTBZ1&cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-Hakutulos+yl%C3%A4listaus+IO+intelligent+offer-_-hakutulos_ylalistaus-_-Berkley+Fireline+Pinkki+270+m+kuitusiima%3FexpDataType%3DCatalogEntry&expDataUniqueID=759249        väri on mitä on mutta älkää välittäkö ;).

32
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: June 13, 2013, 00:13:21  »
On taas komeita saaliita ollut porukoilla, ei muuta ku kireitä jatkossakin ;).

33
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Miten käsitellä hauen pää?
« on: June 04, 2013, 21:28:41  »
Mä laitan kans viikonloppuna kuvat tosta omasta +5 hauen päästä. Onnistu ihan LUONNOLLISIN keinoin yllättävän hyvin, eli +3 viikkoa heti alkuun otin ne kaikki lihaisat osat vege, jonka jälkeen 1.5 viikkoa pihalla lakkaus x 2 ja loppulakkaus tehtiin myöhemmin 400ml siihen sai suihkuttaa :).

34
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Seuraava kalastusreissu?
« on: June 04, 2013, 21:25:49  »
Nyt en enää helteillä lähe ei syö hauki niin ei syö, tämän vuoden ainoot kalat saatu (tihkusateessa/tuulessa). Ei taida kalatkaan aktiivisia olla ku arska posottaa +25 ja yli...

35
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: June 04, 2013, 21:24:36  »
Tänään klo 16 - 19 kalassa ja MP reissuhan siitä tuli. Ei ollut mukana ku pari bomberia / pari minnow spoonia bete lotto, mutta ei tuntunut hauelle kelpaavan. Vähä harmitti ku siin 5 jälkee alko kuhisee kaislikossa ja pikkukaloja jahtasivat ni eivät olleet mikskään minnareista yms. Se jos mikä söi mieltä ja "jumalaton" helle siinä sivussa (mehua meni 2 litraa).
En tiedä jotenkin tuntuu että kun taas viimeset kolme päivää arska paistanu niin voimakkaasti NIIN kalatkin ovat todella huonolla syönnillä , mato ongella eilen tuli +30 fisua ahvenia,särkiä... Jotenkin taas hauen HAKEMINEN tuottaa ongelmaa..
No ehkä se paremmin taas ensikerralla.

36
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Seuraava kalastusreissu?
« on: June 02, 2013, 01:46:50  »
Nyt on VIRTAA sen verran että tän kauden aamuyö/aamu kalaan pääsee kirkkaita hauki uistimia heittelee tarkotus lähteä tossa 03.00 joten pelipaikoilla puol neljä tarkotus olla ainakin 3h...

37
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Missä nuoret kalastajat piilottelee
« on: June 01, 2013, 09:56:29  »
Kyllähän noita nuoria näkyy täälläkinpäin sellasta "mopopoika" ikästä käyvät uistelemassa yms ja ovat hyviä saalitakin saanut toki MP reissulla kiroavat reilusti. No ei tässä vielä kovin vanha kalastaja itsekkään ole ku mittariin tulee vasta 27vuotta.
Mutta tuostakin ajasta on kulunut 18v kalastuksen parissa muutama vuosi oli välillä ettei niin aktiivisesti mutta joka vuosi tullut käytyä enemmän ja vähemmän. Kalastus on aina hauskaa satoi tai paistoi , yksin tai seurassa,järvellä tai koskella.

38
Joo kyl se aina niin tahtoo olla että jos uusia haluaa enemmän niin saa olla se 100€ vähintään mukana ku kalastuspuotiin menee :).
Mutta itse ajattelen näin että jokainen uistin jonka olen hommannut on jo MAKSANUT itsensä moninkertaisesti takasi.

39
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: June 01, 2013, 09:50:13  »
Mikähän peto tuota on purru jos ei isompi hauki niin ??? siionäpä vasta kysymys...
Ite näin eilen livenä aika prkl ison hauen "aurinkoisella rannalla" sisko onki vieressä sai houkutettua pikkukaloja siihen ja kappas kappas siihen tuli pötkylähauki :) +4kg itelle ei niin iso juttu mutta sisko näki livenä "isoimman" haukensa joten oli ihmeissään.

40
No eilen 2h haukea narraamassa, ja kävi ENSIMMÄISTÄ kertaa niin että , olin sellaisessa "lievässä" rinteessä heittelemässä kaislikkoon ja liukastuin pakin lähellä ja NAPS bomberista uppos peukaloon 2 koukkua pohjaan saakka OLI muuten todella veemäinen irrotettava lopulta meni hermot enkä muuta keksinyt kuin (uistin jalkojen väliin ja istumaan ja riuhtaisu ja kiroaminen sai koukut irti mutta kyllä teki eetvarttia :).

41
Rakentelu / Vs: hauenpään kuivatus.
« on: May 21, 2013, 15:50:48  »
Juu edelliseen viestiin jatkoa eli "lakkaa on vetästy nyt kolmessa erässä" jo ja pää tälläkin hetkellä auringossa, EI ole muuttunut oikeestaan mitään ainut että "aurinko oli aluksi 4 päivää niin voimakas että värit (haaleni). Lisäilin lakkaa siihen 5 päivänä ekaa kertaa(3 tunnin välein ohuen kerroksen vedin kahteen otteeseen) Tänään tein LOPULLISEN lakkauksen ja hmm... Pää on hyvin säilynyt ja mahtavan näköinen olen tyytyväinen lopputulokseen ja omaan "malttiini" koska olin varma että en malttaisi näin kauan askarella tuon kanssa. Laitan kuvan viimeistään perjantaina päästä.

42
Heittokalastus / Vs: Kuitusiimat ja niiden kestävyys
« on: May 21, 2013, 15:43:03  »
No niin nyt on hyvä lisäillä näin tuota spiderwiren fluorcarbon siimaa käyttäessä kokemuksesta jota tähä asti tullut.
Juu hyvin kesti nostaa tän kauden reilu 5kg hauen (palomarsolmu). Ainut mitä huomannut on se että esim beto lottoo jos heittelee "enempi" niin ainakin itselle tuli (siiman suoristus eteen :). Eli pääsi jotenkin hyppäämään "sökeröksi" puolan about puolivälistä ja muuta selitystä en keksinyt kuin tuon lipan josta se johtunee. Siimalla todella hyvä heitettävyys ja lujuus. Täytyy sanoa että nyt näillä kokemuksilla hankin luultavasti tuleviksikin kausiksi tuota.

43
Nykysin uuden pakin myötä tulee otettua kaikki mukaan :). Ostin sen plano magnum 6 taso pakin honkkarista ja täytyy todeta että TILAA on.

44
Muutama päivä sitten saatu 88cm ja 5.2 kg hauki hymyillyttää tuli taas ihan hyvä paino näin alkuun. Jokohan se tänä vuonna olis osuakseen se hakemani +10kg siitä pitää jo kuvia laittaakkin, jos sattuisi saamaan, tuosta aiemmasta voin laittaa "trofee" kuvan kun on valmis tällä hetkellä pää kuivumassa. Ainii ja kireitä siimoja kaikille...

45
Rakentelu / Vs: hauenpään kuivatus.
« on: May 15, 2013, 14:55:00  »
No niin nyt se tuli laitettua ekaa kertaa pää kuivumaan (hauki 88cm 5.2kg). Mietin tässä että miten kannattaa edetä. Pää on nyt 3 päivää ollut täys auringossa (kidukset ja kaikki ylimääräinen liha tuli poistettua) hyvin jämähtänyt näinkin nopeassa ajassa olen aina käännellyt "koska aurinko on PIASTANUT todella voimakkaasti. Se on kuivumassa yläkerran parvekkeella auringossa johon paistaa sen 8 tuntia päivässä). Mietin tässä kun moni on hajuista yms valittanut niin minun fisuni ei haise muuta kuin kalalle? johtuneeko siitä kun poistin lihat yms pois. Mutta miten kauan uskallan pitää tuota päätä vielä (en haluaisi että värit lähtee yms) minulla on spray lakkaa valmiina "master".
Joten sanokaas minkä aikaa pidän tuota päätä ulkona ennen lakkausta?. Auringossa tällä hetkellä +20 astetta ollut jo 3päivää joten alkaa aika "rapea" jo olemaan :). Mutta juu pitääkö pitää kauankin vielä?

46
Sekalaista juttua / Vs: Kiinnostavia uutisia
« on: April 26, 2013, 10:49:45  »
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013042616951160_uu.shtml


tätä asiaa olen ODOTTANUT MILLOIN HEIDÄT SAATANAT tuomitaan kunnolla MUNAT POIS JA HIRTEEN!!!

47
Sekalaista juttua / Vs: Youtube
« on: April 26, 2013, 10:48:39  »
http://www.youtube.com/watch?v=u5YYVf6QIPo

Yks parhaita biisejä kotimaisista ;)

48
Ite päädyin dragon hd avokelavapaan 69.90€ luulis nyt riittävän. En tiiä täs on vielä tarkotus "merikalastukseen" SETTI  kasata , sattu voittaa rahaa palkan lisäks ni meinasin pamauttaa 400e tohon merisettiin (veto).

49
Kaikkea kalastuksesta / Vs: kalaan heti kun jäät lähtee
« on: April 25, 2013, 09:33:29  »
Jep vielä toissapäivänä oli tossa lähijärvellä jäätä reilusti, toki todella heikkoa :) sulaa varmaan seuraavan 5 päivän aikana.
Todellakin HETI kalaan ku äät lähtee...

50
Heittokalastus / Vs: Hankinnat tulevalle/kuluvalle kaudelle?
« on: April 23, 2013, 13:39:57  »
Eilen tuli taas honkkarin paketti sisältäen...

1kpl abun killer optic
1kpl minnow spoon
1kpl bete lotto
1kpl abun tormentor
1kpl nilsmaster spearhead
3kpl perustimia...

51
Jep kelan jo tilasin eli shimanon stradic minkä tuolla ylhäällä mainitsin, hintaakin oli. Prkl ku ei saa päähän että minkälaisen vavan siihen hommaa, järki menee päätöksen kanssa.

52
Itä-Suomi / Vs: Savon kalareissut
« on: April 19, 2013, 10:12:44  »
Käykää siellä iisalmi - sonkajärvi akselilla olevalla koskella (pitkäkoski) jos haluatte lohta/taimenta...Nyt viime sysksynä käytii vika reissu viime kaudelta mut oli niin SIKA korkeella vesi ja virtaus aika uskomaton, joten ei viivytty kuin tovi.

53
Vieheet / Vs: mitä mieltä olette Nils masterista
« on: April 18, 2013, 21:31:45  »
Taas lähti nils mastersi tilaukseen x2 eli spearhead ja invicible. Siinä on kaks aika kovaa :)

54
Heittokalastus / Vs: Hankinnat tulevalle/kuluvalle kaudelle?
« on: April 18, 2013, 18:57:04  »
Täällä on näköjään muitakin , ketkä odottaa kesäkautta yhtä paljon kuin minä... Kuten köster jo tuossa sanoikin että uusia on tullut viime vuoden tappioiden tilalle :) jep itekkin muutaman alen kerkesin koluta läpi, nyt alkavat taas hinnoissa olee. No rahaa on menny harvinaisen paljo näin ennen jäidenlähtöä... about 185€ uistimet/pikkuhärpäkkeet näin huhtikuussa :).

55
Tällä hetkellä on aika "tappavan tehokas" varustus tänä vuonna pelkästään uusia tullut 18 kpl 3x minnow spoonia 15xvaappua (rapala/Perza/jesse/abu/bomber/nils masters).. En oo tarkkaan laskenu mut paljon niitä on. Huomattavasti noita on mennytkin ja se JOS mikä aina ketuttaa... just noi yli 10€ vaaput jos alkaa 2-4 menee reissulla toisinaan :). Perustimia hommannut hirveen läjän kans uusia.
Enää se iso pakki pitäs löytää mihin kaikki kalastustavara mahtuu. Ei riitä perinteinen kolmitaso pakki ei puhettakaan...

laskeskelin ni viimeseen 2 kesään on mennyt uistimiin/muuhun kalastushärpäkkeisiin reilu 400€ eli reilu 200€ kesä :)...
No kalastus on niin mukavaa puuhaa ja uistimia ei voi olla liikaa , aina ku selaa esim hongkongin kalastuspuolta tulee jotain jota ei olevinaan ole itsellä :). Saakohan honkkarista mitää vip etuja ku oon klubi-asiakas ja tänäkin keväänä jo 180€ tilannu vehkeitä...

56
Vieheet / Vs: mitä mieltä olette Nils masterista
« on: April 18, 2013, 09:41:25  »
Kyselisin näistä isoista nils mastereista että kannattasko hommata näitä 13-24cm versioita , vai antaako suosiolla olla kalastuskaupan hyllyllä.

57
Etelä-Suomi / Vs: Tuusula / Rusutjärvi
« on: April 18, 2013, 09:39:20  »
Juu kuhaa siellä on. Tosiaan odottelen innolla miten on viimevuotiset kasvanut tässä vuoden aikana. Siellä oli paljo sellasia jotka ei viimes vielä mitoissa olleet, joten saattavat hyvinkin olla +40/+45cm kyllä sieltä ihan hyvän kokoista jo viime vuonna tuli. Reilun kilon kokoisia paljonkin, muttei niitä +3kg näkynyt hirveenä.

58
Etelä-Suomi / Vs: Lauttasaari siian onginta 2013
« on: April 18, 2013, 09:36:19  »
Menen torstaina tai viikonloppuna onkimaan sinne. Kalastuskaupassa sanoivat että olisi avoin merelle päin.
Katso missä muut ovat ja koeta änkeä siihen väliin.
Monet jotka kalastavat Helsingissä siika on semmoisia jotka on tehnyt sitä kauan ja joilla on oma "reviiri", eli he voivat suhtautua vihamielisesti semmoisille jotka tulevat liian lähelle mutta siitä ei kannata välittää koska kenelläkään ei ole valtauslupaa. (Tämä ei ole yleistäminen kaikkia kohtaan, mutta omat kokemukset ja mitä on kuullut muilta, ovat huomanneet tämän ilmiön.)

Mulle sano kans eräs kaveri joka käy onkimassa että pystyy jo. Oli käyny kokeilemassa eikä ihan tyhjää reissua tullut vaikkei kerennyt kun 2 tuntia siellä onkimaan. Paikkahan on hyvä ei siinä mitään. viikonloppuna voi olla hyvästi taas auki.

59
Vetouistelu / Vs: Kuinka paljon vieheitä uistelureissulla mukana?
« on: April 17, 2013, 11:07:19  »
Jep tänä vuonna pitää raahata varmaan suurin osa vaapuista mukaan... Nyt on uusia ärsykevärejä keväthauelle :).
Hyvin on uudistunut arsenaalikin tässä parina viime vuonna. Tälle vuodellekin parikymmentä uutta tullu hommattua.

60
Heittokalastus / Vs: Hankinnat tulevalle/kuluvalle kaudelle?
« on: April 16, 2013, 17:47:32  »
Nyt tarvittas neuvoo pitäisi saada mahdollisimman iso uistinpakki max 70€ ja silleen että mahtuu 18cm vaaputkin + kaikkea pientä puukot/siimat yms..
Laittasin huomenna tilaukseen jos olisi ehdotuksia.
Lähes sama ongelma, mutta itse tykkään enemmän kasseista jotka täytetään niillä rasioilla.

Itse taas menee järki tällä hetkellä ku yks pakki meni pieneksi "hankintoja tullut enemmän" kuin normaalisti. Ja en taas pidä siitä että 5-8 rasiaa aina matkassa :) haluaisin ja mietin tuota hongkongin vaihtoehtoa siinä oli 6 tasoinen eli 3 molemilla puolilla "keskeltä" taittuva. Siihen mahtuisi ja hintaa hitusen alle 50€. (oli vain arvostelussa että juuri suuruuden takia ei olen niin "vakaa" pakki).

Pages: 1 [2] 3 4 ... 15


center>