Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Tonza_888

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: pelikaista
« on: April 29, 2021, 09:45:05  »
Moi

Linkistä tämän uuden discord ryhmän infoon ja kutsulinkkiin, suosittelen lämpimästi.

https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/heikin-hostit-discord-palvelin.1529/

2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: Procyjen turneet
« on: April 20, 2021, 13:08:31  »

3
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: pelikaista
« on: April 16, 2021, 14:39:50  »

4
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021
« on: March 31, 2021, 17:40:35  »
Huomio, SM-kisoihin aikaa ilmoittautua sunnuntaihin asti! Discordin kautta tai muutoin ilmot pelikaistalla yksityisesti. Alla vielä kerran linkki kisojen sivulle.


https://keskustelu.pelikaista.fi/forums/pp2-suomenmestaruuskisat-2021.153/

5
Olen odottanut tätä hetkeä jo vuosia. Tätä hetkeä, jolloin pääsen tämän kaiken kertomaan ja saamaan tietylle luvulle päätöksen. Kerron pilkkikansalle nyt oman versioni asioista, joista en ole ennen puhunut kenellekään isossa mittakaavassa. Tämän kirjoituksen on tarkoitus olla kiitollinen asioista, joita otsikossa mainitut herrat sekä monet muut ovat tehneet,ja jotka pelastivat minun elämäni, lopullisesti. En tee kirjoituksella itsestäni parempaa kuin muut ihmiset, haluan vain olla esimerkki.

Kaikki alkoi suunnilleen vuonna 2011. Olin silloin 13-vuotias, kun aloitin yläasteen. Minulle eri kouluissa oleminen ei koskaan ole tuottanut ongelmia sopeutumisen suhteen. Olin positiivisen valmis ottamaan vastaan uudet asiat, uudet kaverit ja niin edelleen. Olin kaukana kotoa vieraassa ja voisiko sanoa, että syrjäisellä paikkakunnalla. Yläasteeni alkoi, kuten kaikilla muillakin, tavalliseen tapaan. Kuitenkin siitä päivästä elokuisen lämpimästä päivästä lähtien, kaikki muuttui. Viikkojen ja kuukausien kuluessa äärimmäisen hitaan tuntuisella tahdilla, kaikki muuttui. Jostain tuntemattomasta syystä minua ei hyväksytty joukkoon. Minusta tuli koulukiusattu. Syrjitty, murrettu, turhake. Olin hämilläni fyysisen ja henkisen väkivallan aalloista. Missään koulussa ala-asteella en ollut kokenut vastaavaa piinaa. Kaikki, mitä minulla oli, murrettiin. En ollut oma itseni moneen vuoteen. Vuonna 2014 olin yhdeksännellä ja siinä pisteessä, että tähänkö kaikki loppuu kokonaan. Onko tämä kaiken loppu? Jätän tämän tulkinnavaraiseksi.

Ennen kuin jatkamme vuodesta 2014, käväisemme vuodessa 2012. V. 2012 sain kipinän verkkopelaamiseen ja nimenomaan PP2-pelaamiseen. Olen aina ollut kiinnostunut lajista myös irl, joten kutsumus oli odotettua. Eräänä iltana pelatessani yleisillä linlonlahtea eräs pelaaja lähestyi minua yksityisviestillä. Tämä pelaaja kantoi nimeä Nökerö. Nökerö kutsui minut pelaamaan uuteen suomen liigan divaritiimiin, TNT:en. Olin innoissani ja motivoitunut tästä mahdollisuudesta. Kaiken yläasteen synkkyyden keskellä valonlähteen saanti elämään oli valtava asia minulle. Tiesin, että tämä voisi olla se kutsumukseni. Ensimmäinen kausi meni omalta osaltani hyvin, joten alkoi olla melkoisen selvää, että tämä on vasta alkua. Hyvin pitkän ajan tullessa huomasin, että vapaa-ajallani minulla ei muuta olekaan kuin pelaaminen. Sen merkitys muuttui hitaasti, mutta varmasti.

2014 vuoden alussa kuitenkin entinen tiimini KRONOS hajosi dramaattisesti, juuri pahimpaan aikaan. En ole tapauksesta tänäkään päivänä ylpeä, mutta en myöskään jossittele sitä. 2014 ei näyttänyt pelaamisen osalta sittenkään siltä, miten tämä 15-vuotias sen silloin kuvitteli suurimmissa unelmissaan. 2014 kuitenkin lopetti tämän kauhujen ja terrorin piinaaman yläasteen. Isompaa helpotusta en siihen mennessä ollut kokenut elämässäni. Olin valtavan helpottunut tietäessäni, että seuraava opiskelupaikka tulisi olemaan kaukana. Saisin mahdolliseen korjata identiteettini takaisin siihen, mitä se oli. Tiesin myös sen, että siitä ei tulisi helppoa. Se tulisi olemaan kaikkea muuta isompi haaste.
Lukioon päästyäni -14 syksyllä uusi alku tuntui mahtavalta. Kaikki näytti taas siltä niin kuin ennen tapasivatkin näyttää. Minulla oli kuitenkin vaikeuksia päästä enää siihen fiilikseen, mitä olin ollut. Se esti minua olemasta minä monissa asioissa ja täten päätin, että korjaan sen.


2015 kaudelle KRONOS oli tehnyt paluun. Olin hyvin skeptinen heidän suhteen. En ollut kovin innokkaalla päällä edes näkemään heitä kaiken draaman jälkeen. Tein rakkaan ystäväni kanssa päätöksen tuona joulukuuna, että annetaan sille vielä mahdollisuus. Samaan aikaan lukiossa asiat alkoita näyttää paremmalta. Kohtasin mahtavia persoonia, hyviä ihmisiä. Sain kavereita ja tuttuja. Pikkuhiljaa aloin saamaan takaisin itsevarmuuttani, vaikka tiesin että työ on pahasti kesken. Pystyin jo olemaan lähempänä sitä, mitä halusin. Edes vanhojen tanssit eivät enää jännittäneet -16 keväällä pahassa mielessä, pikemminkin päinvastoin. Tuona keväänä, tuli myös ensimmäinen suomen mestaruus kronoksen kanssa. Nämä tapahtumat tulisivat muuttamaan kaiken.
Ajan myötä, kaikkia niitä traumoja selvitellessä pala kerrallaan, oltiin lähempänä ratkaisua. Iän karttuessa, opin ajattelemaan asioita paremmin. Kuitenkin ikävät muistot olivat vielä kolmisen vuotta sitten enemmän pinnalla. Minun antini tai tulkintani foorumeilla ei aina ollut sitä sulavinta tai positiivisinta kirjoitusasua. Kehitin itselleni ja joukkueelleni periaatteita, joita suojelin joskus jopa liikaakin. Se oli minulle vain huonoksi, elää siinä olotilassa, joka vaikuttaisi niin vahvasti, yhä. Joukkueeni tuella koin tietynlaisen valaistuksen asian suhteen, mitä enemmän kokemusta karttui. Asiasta, joka on vuosia ollut elämässäni niitä isoimpia valopilkkuja, se tulisi olemaan asia, jolla pääsen eroon kiusaamisen aiheuttamista traumoista. Aloin ymmärtää, mikä minun tarinani on propilkkiin ja lajin tulevaisuuteen. Se oli kutsumus.

Asiat etenivät omaa tahtiaan ja tiesin jo 2019 alussa sen, että kaikki tämä valmitelu ja tekeminen niin pään sisällä kuin tämän lajin parissa, olin valmis lähtemään koko kaudeksi eurooppaan liigoihin. Se tulisi olemaan se matka, jolla katsotaan, kuinka paljon sitä kanttia oikeasti riittää. Tämän vuoden alussa, se kaikki sai päätöksensä omalla tavallaan. En kehuskele liikaa saavutuksillani koska en halua vaikuttaa ylimieliseltä. Kaikki jotka minut tuntevat, tietävät kyllä etten ole sellainen ikinä ollutkaan. Kaikenlaista on ehtinyt vuosikymmenen aikana tehdä, mutta  Euroopan mestaruuden voittaminen oli asia, joka sai muutti elämäni kokonaan. Kaikkien ongelmien kanssa painiessa lähes vuosikymmenen, olin luovuttamassa monta kertaa. Yhdelläkään kerralla en luovuttanut, vaan nousin takaisin ylös. Tästä on pitkälti kiittäminen KRONOSTA ja heitä, jotka ovat minun kanssai nykyisessä Procyonissa. He eivät koskaan antaneet minun luovuttaa. He antoivat minulle voimaa, jota hädin tuskin muualta sain. He antoivat minun elämälleni merkityksen. He ovat henkivartioitani. Procyon II ansaitsee totta kai samat kiitokset, mutta hieman eri muodossa. En ole heitä tuntenut kuitenkaan ihan yhdeksää vuotta, mutta kyllä tämä muutama kausi siltä tuntuu kuin olisin aina kyseisessä tiimissä ollutkin. En voi kuin vilpittömästi kiittää kaikesta, nyt ja ikuisesti. En tiedä miten sen sanoisin tarpeeksi hyvin.

Kaikki asiat, joita tähän nuoreen joskus asennettiin, ovat nyt poissa. Olen voittanut ikuisen sodan kiusaajiani vastaan pelaamisen avulla. Nykyisessä maailmassa kuulee usein, että pelaamisesta on haittaa nuorille. Mutta tässä on elävä esimerkki siitä, että se voi myös pelastaa elämän. Tätä on vaikea jatkaa koska jo itkettää, mutta yritän vielä.
Viime vuosina Suomi on myös tehnyt valtavaa parannusta euroopan liigoissa kaikin puolin. Nations cup, euroopan cup ja euroopan mestaruus ovat kaikki kullattu viimeisen kahden vuoden aikana. Ja jälleen tällä kaudella ja tällä viikolla nations cupissa on jälleen erilainen suomen joukkue finaalissa kolmantena vuonna peräkkäin. EUROOPPA ON KOKEMASSSA SINIVALKOISEN AALLON JOTA EI ENÄÄ VOI ESTÄÄ TULEMASTA LÄPI! HOU,HOU,HOU! Sitä on ihaltavaa katsoa myös välillä sivusta. Täytyyhän sitä joku peli itsekin hävitä :D.


Vielä loppuun, ISO KIITOS Janne ja Mikko, että olette tehneet työtä, joka on mullistanut maailmaa ja elämiä ehkä jopa enemmän kuin osaatte kuvitellakaan. Kiitos myös Nökerö ja KRONOS,Kiki Procyon II!! ynnä muut, joiden kanssa on tullut pelattua tärkeitä virstapylväitä!

Olen vapaa mies. Vihdoin, voin olla se ihminen, joka halusin aina ollakin.

PS: SUOMI II, OTTAKAA TORSTAINA, OTTAKAA!!

-TZ, teksti myös kaistalla.


https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/kiitos-janne-ja-mikko-ja-monet-muut-propilkki-2-pelasti-elaemaeni.1492/

6
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021
« on: March 28, 2021, 16:07:37  »
voitte pitää rasisti kilpailunne ihan keskenänne kerran kokeilin kaistan paskaa enkä sieltä päässyt mihinkään siellä niin paljon kaikkea paskaa että huhhuh! kalaonnea vaan kaikille :D

Kalassanetin tilanteesta on tässä topicissa keskustelua ja perusteet tälle järjestelylle. Valmiit linkit löytyy tällä hetkellä kolmesta paikasta turnaus sivuille. Ne löytyvät tästä ketjusta, pelikaista ketjusta kalassa netistä ja myös Facebookista. Toistan vielä, toiveena on että pelaajat ovat kaikesta huolimatta aktiivisia, jos mahdollista, koska kisojen ajankohtakaan ei ole se "perinteinen". Pelikaista tulee olemaan käytössä myös jatkossa.

Jos pelikaistasta haluaa antaa palautetta, mielellään rakentavaa palautetta jotta alustaa saataisiin aina vain paremmaksi, alla linkki jossa sen voi käydä toteuttamassa.

https://keskustelu.pelikaista.fi/forums/palaute-ja-tuki.44/

-TZ

7
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021
« on: March 24, 2021, 18:50:11  »
Olen nyt liittynyt pelikaistan discord palvelimelle

Minun discord tunnukseni lukee nyt kalassanetin profiilissa, sen kautta voi ottaa suoraan yhteyttä kaveripyynnön auttamana. Pelikaistan Discord palvelimella minut löytää pelinimelläni.

8
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: pelikaista
« on: March 23, 2021, 16:47:36  »
Moi

Kansainvälisten turnausten info-osiota on päivitetty muutamalla ketjulla (Pinnattuina kaksi ylintä)

https://keskustelu.pelikaista.fi/forums/kansainvaeliset-turnaukset.143/

Muistakaa myös ilmoittautua SM-kisoihin, muistutan vielä että pelikaista on sm kisojen foorumi tänä vuonna. Kaikki ilmoittautumiset ja tapahtumat sieltä kautta! Linkistä kaiken kattavaan infoon.

https://keskustelu.pelikaista.fi/forums/pp2-suomenmestaruuskisat-2021.153/

9
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021
« on: March 18, 2021, 01:21:13  »
Miksi sitä ilmottautumista ei voi olla täälläkin tai vaikka kokonaan siirtää takas tänne? Aika moni jättää kisan väliin ihan vaan sen pelikaistan takia.

Tämä kysely siis ihan vaan siksi kun en tajua mitä pahaa kalanet on meille tehnyt ja miten pelikaista on tehnyt niin suuren vaikutuksen osaan pilkki väestä. Tämä ei myöskään ole valitus posti tai kenenkään henkilön arvostelua. Olis vaan kiva saada myös ne pelikaistan käytön totaali kieltäytyjät mukaan peleihin. Ellei sitten se pelikaista ole vain taktiikka karsia osa kovista tekijöistä pois ennen pelien alkua ;D


Mikä siinä Pelikaistalla on niin pahaa, ettei voi tehdä sinne tiliä ja käyttää sitä vain kisojen ilmoittautumisiin? Onhan se hieman sekava, mutta ProPilkki foorumin käytön oppii nopeasti ja tuo muu turha jää pois. Täytyy kyllä erityisen paljon inhota tuota, jos se on syy, ettei osallistu SM-kisoihin.

En minä pidä Facebookistakaan, mutta tili sinnekin on vain ja ainoastaan tiimiryhmän vuoksi.

j.Pelikaistan, kuten myös monen uuden foorumin käyttämiseen tottuminen vaatii aikaa. Käytännössä sitä aikaahan ei mene juuri ollenkaan, jos tekee edellä mainittuun tapaan käyttäjän sinne vain ilmoittautumista varten. Olen myös päivitellyt kalassanettiin valmiita linkkejä pelikaistalle eri ketjuihin, näitä löytyy osiosta "pelikaista". Ihan vain sen takia, että porukalla olisi helpompi käydä sieltä asioita katsomassa, jos jostain syystä halua on.

Pelikaista on myös kokenut vuosi sitten saadun vastaanoton jälkeen käytännön parannuksia, etenkin siihen miten ne pilkkiasiat sieltä löytyy. Käytännössä propilkki osioon pääsee nykyään 1-2 klikkauksella. Pelikaistan etusivulle tultaessa valikosta "foorumit" ja sieltä sitten aukeaa sivu, jonka yläosassa on kuvake ja teksti, josta pääsee suoraan propilkki osioon. Totta kai tänne pääsee vielä nopeammin, jos itselleen tallentaa tärkeät sivut kirjanmerkkeihin. Ei siitä tämän helpompaa enää saa tehtyä.

Totta kai foorumeitten toimivuudet ja ulkonäköön liittyvät asiat ovat aina loppupeleissä makuasioita. Niin kuin Qkkeli tuossa kertoi kaiken oleellisen tämän sivuston tilanteesta, se on parempi pelata tämä homma nyt varman päälle. Järjestäjille se on myös yksinkertaisempaa poimia ilmoittautumiset ynnä muut yhden foorumin kautta (toki ite kirjoitin sinne vaihtehtoisesti discordin ja wapin).

Suomen mestaruuskisat ovat muutenkin nyt ajoittuneet normaalia myöhempään, joten suuri toive järjestäjiltä ja varmasti myös pelinkehittäjiltä on se, että porukkaa ilmoittautuu kisoihin jos vain on mahdollista, koska viime vuoden tai toissa vuoden osallistujamääristä ei ole tällä hetkellä mitään takuita ajankohdan vuoksi.

Minut tavoittaa pelikaistalta ja discordista tämän asian osalta.

-TZ

10
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: PP2 SM-Liiga 2020-21
« on: March 15, 2021, 15:27:46  »
Kiitokset järkkääjille ja onnittelut menestyjille ja myös NYKY:lle. Lareman veti taas liigan esimerkillisesti, toivottavasti jatkaa roolissaan! 

11
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: pelikaista
« on: March 08, 2021, 13:54:24  »
Käväiskää lahjoittamassa ehdottomasti tänne jotain, hieno aloite!

https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/tukea-propilkin-kehitystyoelle.1482/#post-11445

12
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: pelikaista
« on: March 08, 2021, 00:49:01  »
Moi

Käykääs porukka täyttelemässä tämä heikin ynnäilemä kalapistelaskuri .Tutustukaa ohjeisiin ja käykää vilkaisemassa, ehdottomasti todella mielenkiintoinen kokemus oli täytellä. Niin tiimeissä pelaaville kuin keille tahansa muillekin. Scrollatkaa alimpaan viestiin. Mahtava idea!

https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/pelaajille-ja-hosteille.1230/

14
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: pelikaista
« on: January 16, 2021, 19:54:54  »
Moi

Pelikaistalle lisätty infoa ja tarpeelliset linkit tuleviin euroopan turnauksiin eli Euroopan tiimi cuppiin ja Kansojen cuppiin liittyen. Ensimmäinen edellä mainituista alkaa 1.2 maanantaina ja nations cup 4.2 torstaina rinnalle.


https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/nations-cup-2021.1472/


https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/euroopan-joukkue-cup-2021.1471/

15
Ei toimi siinä versiossa. Olkkonen ei ainakaan saanut sitä toimimaan millään tavalla siinä...

16
Semmoinen juttu vielä, että älkää tykittäkö mun yv boxiin tästä versiojutusta yhtään mitään. Sanon vielä kerran: Raportoin bugin ja se siitä, ja kerroin tietojeni pohjalta edellisessä viestissä mikä tilanne on, mun käsityksen mukaan. En ole Microsoft enkä Linux, en voi tietää miten versiot menevät 100% tarkkuudella.

Kunpa tämä bugi olisi raportoitu aikaisemmin, niin oltaisiin vältytty tältä. Ne ketkä tämän bugin löysivät ensimmäisenä, ties miten kauan sitten, olisi pitänyt raportoida saman tien. En enempää aiheeseen kommentoi yv:llä enkä missään muuallakaan.

17
Olisiko tasapuolisuuden nimissä nyt suotavaa että yleiseen tietoon laitetaan nyt mikä tämä "kärkitoukka" bugi on, kun moni sen tuntuu tietävän? Moni edelleen 1.6v joutuu pelaamaan, ja mielestäni epäreilua niitä kohtaan ketkä asiasta ei ole tietoisia, että vastustaja pystyy hyödyntymään pelin bugia ja itse ei. Ja kun uusin versio saatavilla kaikille alustoille, niin jos et uusinta versiota lataa niin ei ole asiaa liigaan/sm-kisoihin.
nimim. Tietämätön

ps. Uusin versio itsellä jo käytössä. 💪

Janne Olkkosen kanssa keskustelin asiasta hieman ja ilmeisesti bugi ollut näkyvin ainoastaan Windows 10 store versiossa, ei muissa. Toukkabugista ei enää ole iloa kenellekään, kun storeversio jo päivittynyt automaattisesti. Bugi ei Olkkosen mukaan toiminut muilla alustoilla ollenkaan.

Itselle ja tiimilleni oli täysin uusi juttu tämä tapahtuma. Hankala siis analysoida että kuinka moni tästä on ollut tietoinen tai kuinka kauan. Se nyt kuitenkin mennyttä, koko bugia ei pitäisi olla enää keskuudessamme.

Olisi pitänyt jo varmaan aikaisemmin tämä tarkentaa. Toukkabugista on turha keskustella enää sen enempää, se on nyt historiaa.

18
Koko kärkitoukan idea selvisi vasta kunnolla tässä taannoin loppuvuodesta itselle, että mistä siinä oli kyse. Kuka tietää kauanko tuota bugia on sitten käytetty jo hyödyksi. Pitihän siitä bugiraportin tapaista tehdä saman tien, onneksi saatiin korjattua jo tähän versioon, vieläpä aika lyhyellä varoitusajalla. 

19
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Procyjen turneet
« on: October 05, 2020, 14:35:43  »
Tämmöistä 10.10 Lauantaina. Ilmoittautumiset Discordissa yv:llä tai pelikaistalla yv:llä, muualta en ilmoja ota vastaan enään.

https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/procyjen-turneet.1397/#post-11164

20
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: pelikaista
« on: October 03, 2020, 15:26:20  »
Moi

Pelikaistalle ollaan luotu kansainvälisten turnausten osio ja sääntöketjuja.

https://keskustelu.pelikaista.fi/forums/kansainvaeliset-turnaukset.143/

Alla myös pikalinkki verkkkopelaaminen-osioon

https://keskustelu.pelikaista.fi/forums/verkkopelaaminen-ja-turnaukset.108/

21
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Procyjen turneet
« on: April 30, 2020, 12:48:23  »
Tämäkin ketju siirtyy lopullisesti pelikaistalle, vaikka turneita ei ehtisi kaudella paljoa pitää.

Tänään siis turnausta luvassa, linkki alla. Ilmoittautumiset pelikaista/skype, EI kalassanet.

https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/procyjen-turneet.1397/

23
World Championships of Pro Pilkki 2 - 2019

  1. Latvia          47     
  2. Ukraine        31   
  3. Belarus        28   
  4. Lithuania      20   
  5. Russia          19   
  6. Polska          15   Qualification round Leagues are:

Qualification round Leagues are:

League 1:
Russia  5 place 2019
Norway
Estonia
Finland

League 2:
Ukraine  2 place 2019
Sweden
Belarus 3 place 2019
Lithuania
4 place 2019
League 3:
Poland 6 place
Mongolia
Latvia 1 place

strange qualification round!!!

Team Belarus and Ukraine cannot be in the same league.

In the first league is not the right selection of teams!!!


Final results of 9.th PP2 World Championship competition (2017)

1. Latvia 44 ✔️
2. Ukraine 39 ✔️
3. Russia 34
4. Poland 22
5. Estonia 17 ✔️
6. Sweden 4

QUALIFICATION ROUND II (2018)

League 2:
Latvia ✔️
Estonia ✔️
Norway
Ukraine ✔️

Same has happened earlier, so it  is possible. Because ligues are based on lotterymethod? I guess.

24
Hei!

PL-foorumilla oli pientä keskustelua ja ehdotus, että myös varapelaajia olisi mahdollista käyttää vapaasti mappien välissä halutessaan, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä pelaamaan.Tämä herätti kannatusta eli olisiko mahdollista toteuttaa?

Hi!

In PL-forum was little discussion and suggestion, that spareplayers could be used freely between the maps. Then everyone would have a chance to participate in tournament.


Mars said:

Господа, предлагаю от лица капитанов команд, просить Микко Хаппо разрешить замены в перерывах между сессиями, для того чтобы могли участвовать все 6 заявленных игроков, а не только 4 основных. Кто за прошу высказаться.


25
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Procyjen turneet
« on: March 10, 2020, 14:48:16  »
Procyonin mestaruusjuhlaturnee starttaa perjantaina 13.3 klo 20.00. Prosyt luonnollisesti etusijalla turneessa. Turnausmuoto on sinkkuturnee. Kattauksessa 6x30min mappia plus sitten hostin kunnon mukaan jatkot.Mapit:
Ullavanjärvi 3-1, kaikki lajit kpl, LP3
Palusjärvi 3-1 Kaikki lajit
Metsälampi 3-1, eniten lajeja
Siikakoski 2-3, (mateet +1/per)
Koivusaaren matalikko 1-1, vain ahven kpl
Siika-Valkeinen 2-4 vain made

Turneen top 10!

1. lareman 46
2. hauen leuka 36
3. aku ankka 30
4. Teemu 29
5. Tonza_888 24
6. Arn0ld 22
7. Sevy 18
7. jymy 18
9. Lupu10 18
10. Kala-Vale 17


GRT lare ja sattuneesta syystä laskinkin sm-liiga pisteillä suoraan laskurilla pisteet  :-D. Kiitoksia osallistujille!26
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: February 01, 2020, 20:50:41  »
Turneen tulokset: Fisu paikkasi Tonzaa kaksi ekaa mappia (0p).

1. Tonza_888, Nikke ja Olteri (KRONOS) 99
2. Sevy, Kuke ja ESME (Procyon II)  89
3. Juku6.1, Kokitar ja Kala-Ukko (SK) 44
4. aku ankka, $T$ ja raivohullu (Hurrikaani) 42
5. Vili, Jave ja Tommi (TSK)   38 
6. Havi, Havi Jr ja Qkkeli (KRONOS) 33
7. Läke, Puolesta ja Schape (TSK)  31
8. kala-akka, Jäppinen ja Pirkko (SK) 16 
9. Sanna=), TUKE NUKEM ja Marja (SK) 11
10. Jari Pekka, Tiikeri2 ja Joonapro (Hurrikaani) 7


Kiitoksia osallistujille!  :mrgreen:  Edit: Pisteissä räikeä laskuvirhe korjattu.

27
Osanotot omaisille  Procyon II:slta ja voimia!

28
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: January 29, 2020, 21:08:03  »
Osanotot körmyn poistumisesta omaisille! Tästä syystä pidetäänkin turneen alkajasiksi minuuutin kestävä hiljainen hetki körmyn muistoksi noin 20.01. Sitten aloitetaan itse pelaaminen.

29
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: January 27, 2020, 15:24:35  »
KRONOKSEN viimeisestä SM-liiga pelistä tulee kuluneeksi tänään tasan vuosi, mikä tarkoittaa vanhan porukan kokoontumista, ainakin joissain määrin ja sen myötä myös turneeta, jossa ex-kronokset ovat etusijalla. Turnee järjestetään kuitenkin vasta tänä perjantaina 31.1. Pelataan 5x30min klo 20.00 alkaen. Pelin hostii kronoksen huippuhosti, Nikke. Vanhat kronokset tulevat paikalle vanhoilla haalareilla, tiimitageilla ja tiimisalasanoilla ja niillä nickeillä, jotka olivat käytössä viime kaudella, mukaan lukien kapujen merkit. Pisteytys 14-12-10-9...

Mapit:
Venetjoen tekojärvi 2-4 only burbot
Ullavanjärvi 3-1 all species, quantity LP3
Siika-Valkeinen 3-1 all species
Muddusjärvi 3-1 all species
Haukilahti 2-4 only burbot

Turnee pelataan trioturneena! Ei salanimiä, trio ilmoon pelaajien lisäksi tiimitagi. Kronokselle varataan ensi kädessä kaksi paikkaa. Sekajoukkueiden ilmoaminen on myös sallittua,jos ei mitenkään samasta tiimistä onnistu saamaan kolmikoita.Ilmot minulle yveenä skypeen, kalassanettiin tai pelikaistalle.

1 Havi, Havi Jr ja Qkkeli (KRONOS)
2 Tonza_888, Nikke ja Olteri (KRONOS)
3 Sevy, Kuke ja ESME (Procyon II) 
4 Juku6.1, Kokitar ja Kala-Ukko (SK)
5 Sanna=), TUKE NUKEM ja Marja (SK)
6 Vili, Jave ja Tommi (TSK)
7 Läke, Puolesta ja Schape (TSK)
8 Jari Pekka, Tiikeri2 ja Joonapro (Hurrikaani)
9 aku ankka, $T$ ja raivohullu (Hurrikaani)
10 kala-akka, Jäppinen ja Pirkko (SK)

30
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: SM-kisat 2020
« on: January 15, 2020, 16:12:02  »
Mitä pidemmälle kevät etenee, sitä enemmän ePilkkijät siirtyvät oikeille jäille, mökeille, tulee pääsiäinen, helatorstai, vappu.. ja sitten kesä. Meillä on monien vuosien tilastot pelaajamääristä hosteilla, joista tuo sykli nähdään. Se ei johdu pelkästään turnauksista, vaan ihmiset hakeutuvat muiden puuhien ääreen. Pilkki on varsin sesonkiluonteinen peli - talvella sitä pelataan ja kesällä tehdään muuta.  Eli kyseessä ei ole pelkästään se, että "ei ole pelattavaa", vaan se, että on muuta tekemistä. Mitä pidemmälle kausi etenee, sitä enemmän järjestäjälle tulee viestiä, että "peliajankohta ei käy" (tuon tiedon sanon siltä aikakaudelta, kun hostasin yksin itse niin SM kuin MM-kisat ja oman tiimin viikkoranking-matsit).

Ja tähän päälle tosiaan se, että (en ole varma mutta) naapurimaassa mennään eri kalenterin mukaisesti kirkollisissa juhlapyhissä ja niiden sovittaminen yksiin on ollut haaste. Keväällä näitä sotkevia juhlapyhiä on useampia.


Tuossa on varmasti vinha perä ja jos tosiaan lisää pelattavaa porukka kaipaa lomille lähdön sijaan, niin euroopassa pelataan kyllä ympäri vuoden. Monet tiimit siellä pelaavat turnauksia myös kesäisin, ainakin PL-foorumilla on, vaikkakin vähemissä määrin kuin talvisin. Pelattava ei käytännössä ikinä lopu kesken, jos kesätkin haluaa pelata. Sen voin tässä samalla todeta kuitenkin, että mieluummin olen kesät pelaamatta :D.

Pages: [1] 2 3 ... 6


center>