Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Tonza_888

Pages: 1 [2] 3 4 ... 6
31
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: SM-kisat 2020
« on: January 14, 2020, 14:20:12  »
Moi

Kaksi pelaajaa on lupautunut jo mukaan, lisääkin saa tulla, on tarkoitus tehdä myös edellisen vuoden tapaiset kisasivut .
Laitan tänään Pelikaistalle kisoihin ilmoittautumisen. Kisojen aikataulusta käydään myös keskustelua tänään jos mahdollista.

Alustavat säännöt on jo luettavissa. Kaikkien kisoihin mukaan aikovien kannattaa jo rekistöröityä pelikaistan foorumille.

t. -heikki-Kokonaisuus näyttää erittäin hyvälle. Ja esitän tässä ohessa toiveen, että mahdolliset pelipäivät eivät olisi torstaisin,koska Nations cup on kerran viikossa torstaisin ja siellä kuitenkin tusina suomalaisia on taas pelaamassa. Toki sielläkin voi pelipäivät vaihtua viimeisillä kierroksilla, ken tietää, mutta ainakin alkusarjan pelit ovat torstaisin.

32
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Nations cup
« on: January 12, 2020, 12:34:04  »
Nations cupin aloitus siirretty 16.01 klo 20.00 alkavaksi.

Tämän myötä ilmoittautuminen kestää 14.01 klo 23.00 asti suomen aikaa. Suomella vielä yksi joukkuepaikka jäljellä.

33
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Nations cup
« on: January 07, 2020, 18:58:47  »
Niin kuin ylhäällä lukee. 11.1 on viimeinen hikiraja, milloin tiimin saa ilmoittaa vielä, sen jälkeen tiimiä ei saa kasata enään. Ja vähintään ne mahdolliset vetäjät, jotka lähtevät vetämään tuonne sakkia niin vaatii PL- foorumille käyttäjätunnuksen, jotta pääsee ilmoamaan joukkueen ja niin edelleen. Näiden kisojen säännöistä ei valitettavasti ole englannin kielistä käännöstä(?) , viime vuotisista kisoista englannin kielinen käännös pitäisi olla kalassanetin english puolella. Säännöt tuskin siitä ovat juuri muuttuneet.

PS. Kääntäjällä taittuu puola ja venäjäkin yhtä hyvin, vaikka tulkinnanvaraisia kohtia saattaa tulla vastaan. Ja jos jokin askarruttaa, niin aina saa kysyä siellä pelanneilta tahoilta. Prosyiltä ja Kikeiltä saa varmasti vastauksia, ainakin.

34
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Liiga 2019-2020
« on: September 14, 2019, 18:37:11  »

Nyt aletaan liikkumaan jo hiukan henkilökohtaisella tasolla, asiat tässä on hiukan solmussa, ei ainakaan minulla ole ketään kohtaan mitään henkilökohtaista. Pieni tarkennus, minä en esittänyt siinä ketjussa yhtään kysymystä, yhdessä viestissä sanoin "Niitä ehdotuksia toki voi tässä esittää, tarkoitus on että lopullinen versio miellyttäisi kaikkia".

Myös siellä on vastaus mappien peluutukseen, siis minun mielipide.
Ehkä tuolla keskustelulla saadaan niitä VARMOJA vetäjiä, minä en kuulu niihin, vaikka jonkinmoinen kokemus eri kisojen vetämisestä onkin.

Mitä joskus aiempiin järjestämiini kisoihin tulee, esim SM-henk.kohtaiset, en ole koskaan pelaajilta kysynyt mielipidettä, joitakin asioita ainoastaan olen Mikolta tarkistanut.No anteeksi, jos tuli jotain kohdistettua väärin. Kilohaulihan sen keskustelun aukaisi alunperin. Hän laittoi sinne kyselyä jne. Sitten kun vastaukset tuli joiltain, keskustelu kiinni ja sitten ei ollakaan lähdössä vetämään? Kilohauli taisi kalassanetinkin puolella mainita että ei vedä sitten vetääkin ja nyt taas ei ole tietoa mistään?

En ole ainut, joka tätä showta ihmettelee, sen voin taata35
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Liiga 2019-2020
« on: September 14, 2019, 17:41:10  »
Helppohan se on nyt pelaajia syyllistää siitä, että "nykyään tiimit päättävät säännöt" kun pelikaistan puolella heikki ja hauli kyselivät tätä asiaa itse mahd. muutoksista, vaikka eivät ole lähdössä vetämään edes koko liigaa?? En oikein ymmärrä enää, ei minkäänlaista johdomukaisuutta ole tässä asiassa. Sahataan edes takaisin vaan.

Tottakai vetäjä viime kädessä päättää ne säännöt joten eikö se kuulu silloin itse VARMALLE vetäjälle kysellä niitä asioita, JOS haluaa?

Ja mitä nyt tulee muutoksiin, niin pisteytysmuutos sai paljon positiivista kannatusta, mutta mappien peluuttaminen taas ei, joten voiko tähän asiaan käyttää ilmaisua "täystyrmäys?" Ei voi. Itsekin kysyin vain perusteluja mappien peluutukseen, vastausta en koskaan saanut. Ja jotkut porukat vastasivat asiallisesti kantansa kun kysyttiin. Joten, sitten kun varma vetäjä hyppää kelkkaan, niin tähän saadaan toivottavasti johdonmukainen suuntaus.
Kun tuolla kaistalla mainittiin "Porukka haluaa muutoksia" ja sitten ne "tyrmätään" täysin, niin, ainut muutos mitä porukka on halunnut jo aikoja sitten, on ollut pisteytys ja sitäkin on korostettu joka paikassa että sm ja mm-kisoihin olisi hyvä, liigaan ei tarpeellinen, mutta toimiva kylläkin. Muita muutoksia ei olla tietääkseni kaivatttu, joten missä tässä on ongelma?

Toistan tässä vielä, Vetäjälle annan kunniani, päättää mitä päättää. Mutta jos peliyhteisöltä kysytään, niin pitäisi olla valmis ottamaan palaute vastaan. Sillähän siitä pääsee, että ei kysytä ollenkaan. Ei vain ole järkeä kaiken tämän jälkeen sulkea keskustelua ja sitten sanoa että en lähdekään vetämään. Naurettavaa, anteeksi vaan.

36
Tuohon vuotta ennen joukkueen kasaamiseen lisään hyvänä puolena sen, että paikat ehtii ainakin varmasti katsoa ja sopia jokaisesta mapista hyvissä ajoin. Mutta, mappien viikottainen hakkaaminen sillä porukalla sparriturneissa Suomen jäillä täällä ei kuitenkaan anna merkittävää etua myöhemmin, mutta sen edun se antaa että ainakin pelaajiin pääsee tutustumaan. Näitä samoja mappeja hyvät pelaajat ovat kuitenkin jo hakanneet vuosia, niin paikkarekisteristä löytyy kyllä varmasti vaihtoehtoja, niin kuin itse muustakin pelillisestä elementistä. Toki mahdollisten päällekkäisyyksien tultua ilmi ajoissa, pelaajalla olisi aikaa reenata hieman uutta taktiikka myös itsekseen, mikäli se olisi tarpeellista. Tätä asiaa en silti pidä täysin ehdottomana sääntönä, mutta en myöskään mahdottomana valitsemistapana.

Sitten jos käydään hetki tuossa muiden maiden joukkueita katsomassa, niin lähes joka vuosi pelaajat koostuvat melkolailla samoista kavereista. Toki Latvialla ei ole EM-liigassa kuin yksi kova joukkue, samoiten Valko-Venäjällä ja Ukrainallakin on yksi valtajoukkue, mistä maajoukkuekin isolla prosentilla otetaan. Venäjällä ja Puolalla on enemmänkin valinnanvaraa, koska joukkueita on useita ja tämän myötä myös useita kovia pelaajiakin.

Ja sitten päästäänkin mielenkiintoiseen johtopäätökseen: Parhaiten MM-kisoissa menestyneet maat ovat Latvia ja Ukraina, juuri ne maat, joilla on yksi kova joukkue, mistä 90-100 prosenttia pelaavista pelaajista aina otetaan. (Kats. mitallitaulukko alta). Helppohan se on varmaan valita maajoukkue, kun kilpailevia joukkueita ei juurikaan ole, korkeintaan yksittäisiä kavereita muissa tiimeissä. Puolan ja Venäjän menestys ei ole lähellekään yhtä hyvää eikä eroa paljoa suomen menestymisestäkään (yllättäen). Mitallitaulukko löytyy jostain propilkki in english MM-ketjuista, mutta päivitetyn taulukon löydät julkaisun lopusta.

Oikeastaan itseäni ei yllätä se yhtään, että samasta joukkueesta olevat pelaajat ovat parhaiten saaneet menestystä tässäkin turnauksessa. Tässä herääkin taas se kysymys, että pitäisikö tätä valintaa soveltaa meillä? Vaikuttaa siltä, ettei ajatus saa kannatusta, johtuen siitä, että muista joukkueista ei sen myötä pääsisi MM-kisoihin pelaamaan. Otan silti tämän aika tärkeänä pointtina, joten.

Valintasysteemi ehdotuksia:

-SM-liigan voittajan kapun valinta määrättyyn päivämäärään mennessä.

-SM-liigan voittaja joukkueesta kolme automaattisesti MM-joukkueeseen ja loput kolme kapteenin valinnoilla.

Näitä pitäisin kahtena parhaana vaihtoehtona. Ja mikäli tuo alimmainen noista olisi se valintatapa, mitään älyttömän aikaisia valintoja ei välttämättä tarvitsisi tehdä pelaajien tuntiessa toisensa. Toki neljännen pelaajan rooli saattaisi olla hiukan erilainen, mutta kovilla pelaajilla kyllä löytyy kykyjä sopeutua minne tahansa. Sitä ei kannata liikaa stressata. Kannattaa tässäkin kohtaa muistaa, että tämmöisillä koostumuksilla on tässäkin turnauksessa eniten pokkailtu kultaa.

Ja kuka tämän sitten päättää? Noh minusta valintatavan päättää itse peliyhteisö, eli oletuksena meidän SM-liiga porukat. Ainakin tälläisen käsityksen olen joskus saanut. MM-säännöt päättää tietenkin Happo itse. Toivottavasti niidenkin soveltamista otetaan harkintaan seuraavan kauden mittaan. Ja jos englannin kielisiä käännöksiä tarvitsee, niin eiköhän noita osaavia löydy pilvin pimein.EDIT: Alla kuva MM-mitalleista jokaiselta kaudelta. Kuten voitte nähdä, niin Latvian ja Ukrainan jälkeen Venäjä ja Suomi seuraavat keskiarvonsa turvin "rankingissa" aika tiukasti perässä hopeilla ja pronsseilla. Maailmanmestaruus tosin molemmilta puuttuu.


37
Kesä on vielä pahasti kesken ja suurin osa ihmisistä pelistä vielä tauolla, mutta päähäni tuli (jälleen) ajatus siitä, miten hienoa olisi saada tähän asiaan vihdoinkin sopiva ratkaisu. Tarkoitan tällä lähinnä valintasysteemin ja kisaformaatin muokkaamista yksinkertaisilla ja pienillä viilauksilla. Joka vuosi ketjuun tulee tavaraa, mutta ne ratkaisut jäävät aina jostain syystä puuttumaan. Uskoisin, että monia koko aiheen rallittaminen jo kyllästyttää. Poimin ketjusta eri ihmisten ehdotuksia ja mielipiteitä ja lisäsin mukaan myös hieman omianikin, ja tälläiset muokkaukset  olisivat minusta aivan huikeat koko sceneä ajatellen:

Valintasysteemi:

- PYSYVÄ Sääntö MM-joukkueen kasaamisen ajoituksesta eli täytyy kasata viimeistään 6 päivää henkilökohtaisten  SM-kisojen loppumisesta, mutta aikaisintaan SM-kisojen toiseksi viimeisen kierroksen jälkeisenä päivänä. Sääntö olisi pysyvä ja kirjattuna SM-liigan säännöissä ja siitä ei enää tarvitsisi keskustella koskaan.

-Joukkueen valitsee edelleen liigan voittaneen joukkueen kapteeni tai kapteenin valitsema henkilö kys. joukkueesta. Tämä anrin mainitsema "porkkana" antaa myös enemmän motivaatiota sm liigaa kohden.

-Pisteytys kisoissa 10-9-8 muotoon, mikä tukisi joukkueen suorittamista 100% keskiarvolla, eikä antaisi liian suurta etua yksittäisille onnistumisille. MM-kisoissa tulisi olla kuitenkin myös se eniten tasaisuutta vaativaa suorittamista.

-Joukkueiden tai pelaajien ollessa tasoissa yhteispisteissä suurin paino ratkaisee voittajan/paremman joukkueen, eikä pelkästään yksittäinen isompi kala. Näin pelaajan tai joukkueen kaikki pyytämät kalat saavat tasapisteissä merkityksen.

-Suurin kala muodot kokonaan pois ja tilalle enemmän kpl, ahven, särki ja madekisoja vähentämään tuurin merkitystä. Vaikka taitoa tarvitaankin jokaisessa kisamuodossa, niin suurin kalakisat voivat antaa tietyissä tilanteissa liikaa tuurille sijaa.
EDIT: Tätä kisatyyppi muutosta en perustele suomen menestymisen parantamiseksi tai huonontamiseksi, vaan siksi koska se antaisi enemmän haastetta ihan jokaiselle maalle ja jättäisi mahdollisimman vähän jossittelua. Oli mitkä systeemit tahansa niin suomen menneet sijoitukset eivät juuri muuttuisi eri pinnoilla tai eri kisatyypeillä. Kisatyyppimuutoksen ideana on ajaa sitä modernimpaan suuntaan ja sellaiseen suuntaan, missä ei korosteta liikaa suurta kalaa. Suurin kala saa tarpeeksi ison merkityksen sellaisenaankin ja on joka tapauksessa avainasemassa. Se ei mielestäni tarvitse lisäksi enää  kärkisijoituksia suosivia pinnoja tai välttämättä suurin kala pistettäkään. [/u][/b]


Loppuun heitän vielä kannanoton siitä, kannataisiko joukkue kasata jo vuotta ennen harkkaamista etc. varten. Olettaen, että hyvin moni MM-pelaaja pelaa kaudessa jo viikkoon sen 3 peliä+reenejä päälle niin siinä on jo aika paljon ohjelmaa. Lisäksi pitäisi elää muutakin elämää. Mielestäni vakituiset mm-sparrit tai treenit lisäisivät vain liikaa kuormitusta. MM-sparria saa kaudella ihan tarpeeksi, varsinkin he jotka pelaavat myös eurooppaliigaa yms. Lähes joka pelissä vastaan asettuu maailman kärkeä, niin jos heitä vastaan pystyy about 3 kuukautta (+Nations cup) suorittamaan tehokkaasti, niin pystyy suorittamaan missä tahansa. Ei siinä erillisiä sparreja tarvita, vaikka en tietenkään tyrmää ajatuksia täysin. Reenaaminen kannattaa aina ja se ajatus kannattaa tässä ikään kuin "leijuvana" säilyttää.

Yleensä MM-joukkueessa on ollut max. kolmen eri joukkueen edustajia jäällä ja heistäkin yleensä jokainen on toisensa tiennyt ilman sen isompia kikkakolmosia. Olen kaksissa kisoissa ollut varalla ja menneet pelasin, niin ikinä ei ole ollut ongelmia pelipaikkojen, pilkkien tai minkään muunkaan käytännön asian kanssa. Kaikki on ollut aina hyvässä hengessä mukana, että sitä ei turhaan kannata spekuloida. Menestystä toki ei ole niinkuin monilla muilla mailla, mutta tämän vuotinen ja historian ensimmäinen Nations Cupista tullut kulta Suomelle on askel tismalleen oikeaan suuntaan, kaikilla mittareilla.
Jos taas halutaan korostaa pelaajien tuntemista toisiaan kohden, niin silloin pelaavasta MM-tiimistä kolmen tulisi olla samasta tiimistä ja varamiesten+ sen yhden jäljelle jäävän pelaavan muualta, näjn suurinpiirtein. . Olisiko tämä parempi ratkaisu kuin täysi vapaa oikeus valitsijalla? Jätän kysymyksen avonaiseksi.
Edit: Moni maa on vetänyt vuosia lähes samalla koostumuksella ja olleet todella kovia. Oikeastaan kaikki menestyneimmät tai väh. suomen tasoiset pelaavat aina samoilla pelaajilla, vaikka pelaajia kisoihin heillä olisi paljon enemmän jos pelaajakunnan kokoa ajatellaan. Joten kun mitallijoukkue saadaan kasaan, olisiko viisainta jatkaa sillä tai vähintäänkin pitää se lähes samana? Edellinen mitallijoukkue suomella oli v. 2018 (pronssi).

Valintasysteemiin lisää  vielä sen, että en toki mahdottomana pitäisi ajatusta siitäkään, että mikäli joukkue menestyy ja pääsee vähintään top 4, se saisi seuraaviin kisoihin vapaat kädet (säilyttää samat pelaajat, vaihtaa pelaajia yms yms.) Muussa tapauksessa joukkue valkattaisiin SM-liigan voittajan kapun  toimesta seuraavalla kaudella uudelleen. Tämä viimeinen kappale tuli nopeasti päähänpistona vain, mutta toivottavasti tälle keskustetulle saataisiin sinettiä jo aikaan. Lopullista sinettiä ja päätöstä ja toivon todella, että SM-liigaa ennen tästä voitaisiin keskustella vaikka liiganeuvostossa ja tehdä sääntöihin mahdollinen sääntö kisajoukkueen valitsemisesta.


EDIT: Tämän säännön kirjaamista pidän tärkeänä, koska joka kevät se kostautuu tavalla tai toisella MM-joukkueen valitsijalle tai pelaajille, kun ei ole mitään pelisääntöä joukkueen valitsemisen ajankohdasta. Siitä saa takuulla kuulla ennen tai jälkeen kisojen. Säännön puuttuminen ei ole valitsijan vika. Tätä epäselvyyttä valitsemisen ajankohdasta ja kiinteästä systeemistä on niin kauan vatvottu tällä foorumilla, että korkea aika olisi jo saada aikaan jotain. En tiedä, montako vuotta tätä ollaan jokainen kevät täällä pyöritelty. Olisi myös huikeaa, jos noita muita listattuja asioita voitaisiin edes harkita mm-kisojen säännöstöön.

Minusta lähinnä surkuhupaisaa ettei vuosien keskustelu ole tuottanut tarkkaa sääntöä MM-joukkueen valitsemisajaksi. Joten annan ystävällisen vinkin ja ottakaa liigan vetäjät oikeasti koppia tosta mm säännön laittamisesta sinne liigan sääntöihin. Itse MM-säännöistä toki Happo päättää, mutta minusta täällä olevat ehdotukset ovat olleet hyviä ja koitin tässä niitä listata. Onhan näitä jo ehdoteltu aikaisemminkin, mutta jokin ratkaisu tähän pitäisi saada, ettei joka kevät alkaisi sama uudestaan. Pyydän ja rukoilen että ratkaistaan tämä nyt syksyllä, se olisi kaikille vain parhaaksi.38
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: June 06, 2019, 22:53:19  »
Hosti unohti logit, joten tässä tulokset tätä kautta:

Top 10:

1. aku ankka (A) 67
2. Jägermeister 57
3. Tonza_888 47
4. Markku 46
5. Sanna=) (A) 43
6. Kala-ukko (C) 41
7. Juku6.1 (A) 31
8. Pirkko 27
9. -heikki- 26
10. Tume 22

GRT kärki ja hostin puolesta kiitos turneesta (toki myös itseni puolesta.)

39
Ehdottomasti nostan myös vihreää lippua tälle, enemmän keskiarvoon orientoitunut pisteytys.

40
Käsittääkseni EM-liigaan saa osallistua kuka tahansa joukkue, samoin muihin turnauksiin. Nations Cupin säännöt tietääkseni tulivat monille selviksi, koska siellä Finland Kakkonen oli sekajoukkue, missä oli paljon kasvoja eri tiimeistä.

Näistä turnauksista ei infota suomen foorumeilla (ellei joku suomalainen ilmoita.) Kaikki info löytyy propilkki.pl foorumilta ja sieltä löytyy säännöt kaikkiin turnauksiin ynnä muuta. Google kääntäjällä pääsee pitkälle. Vaatii toki käyttäjätunnuksen. Ja olihan tuossa menneellä kaudella Grand-Cuppikin, mikä antoi varmasti sen pelanneille kuvaa tasosta. Kyllä ehdottomasti kannattaa euroopan turnauksiin osaa ottaa, jos joukkueella on siihen saumaa

41
Aloitetaan tuosta Fiskarnan edellisestä viestistä. SM-liiga ei todellakaan yksinään riitä tekemään pelaajavalintoja. Esimerkkinä annan EM-liigan, minkä pistepörssissä on about yli 300 pelaajaa ja siellä top 10 paikkeilla hääri enemmänkin kuin pari kaveria, joten se selittää automaattisesti muutaman pelaajan valinnat. Voin sanoa, että ei ollut helppo valita pelaajia kisoihin siitä syystä, että monella oli kovia kausia myös sm liigassa kuin euroopan liigoissakin.

Toisekseen, ihmettelen tätä joka vuotista jauhamista tästä mm-systeemistä. Täällä on kaiketi esitetty 2018 puolella jokin idea aikaisesta kasaamisesta ja sen kommentin syntymisen jälkeen oli kuukausia aikaa täällä keskustella asiasta ja viedä se päätökseen. Mutta kun keskustelua ei syntynyt, minulle se oli signaali, että idea ei kerännyt kannatusta ja asiaa täällä nosteltiin senkin jälkeen, mutta keskustelua ei syntynyt.

Kun tuolta morripojalta löydän tämän fraasin"henkilökohtainen kritiikki" niin sille tämä saadaan joka vuosi kuulostamaan siltä. Päivä kisojen jälkeen ollaan heti täällä spekuloimassa ja kommentit eivät anna kauheasti avarrusta, että onko kritiikin kohteena valintasysteemi vai pelaajat. Minusta tämä ketju luotiin ideoiden kertomista varten, eikä spekuloimista/epäsuoraa veetuilua varten. Ja ideoita tänne on nyt tullutkin.

Voin ihan selkä suorana perustella joukkueen valinnat vaikka tilastoja myöten. Lisäksi, tästäkin joukkueesta suurin osa tunsi toisensa ja toistensa paikatkin jo ennestään nations cupin ja em liigan ansiosta. Mitään ongelmaa ei ollut tiimin sisällä eikä itse pelissäkään. Sille ei vaan mahda mitään, että joku ei pelaa juuri sinä hetkenä parasta otteluaan tai että pääsee muutama kirren  kokoinen vaikka irti. Ja kun vastukset ovat sitä kovinta tasoa, niin pienestä se on kiinni. Tappion myöntäminen ei ole minulle mikään ongelma, mutta tietyt asiat särähtävät kisojen jälkeen aina korviin jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Sen verran haluan myös sanoa tässä, että vaikka mm kisat eivät menneetkään nyt putkeen, viime vuonna menivät mutta se siitä. Suomi voitti tällä kaudella ensimmäisen kansainvälisen kultansa euroopassa eli Nations Cupissa. Maajoukkuepelejä nekin olivat, vaikka formaatti olikin 10vs10. Minusta tämä on hemmetin hieno saavutus Suomelle. Ja toivoisin todella, että tämäkin muistettaisiin hienona asiana.

Mulla ei ole mitään lisättävää valintasysteemiin. Heitelkää vain ideoita jatkoon ja katsokaa miten käy. Mutta olisi hienoa, jos tämä joka vuotinen puhuminen tästä asiasta saisi tänä vuonna lopultakin päätöksensä.


42
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: March 28, 2019, 11:43:32  »
Pariturneeta TÄNÄÄN alkaen klo 19.00. Pisteytys 14-12-10. Parien maximimäärä turneeseen on 10. Ilmot mulle yveellä tai skypessä. Pelataan 5x30 voittajan valinnoilla. Ensimmäinen mappi on F5, muokattuna järkevämmäksi harkinnan mukaan.

Tulokset:

1. Oltermannilahna ja Tonza_888 99
2. Morripoika ja *Memmu* 85
3. Jankova ja Firefox 48
4. Kala-Ukko ja Kala-Akka 42
5. Dented ja JMT 40
6. aku ankka ja Tiikeri2 38
7. Tössö ja Marja 36
8. Sanna =) ja Juku6.1 22


Kiitoksia osallistujille jälleen!  :mrgreen:

43
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: March 24, 2019, 22:43:39  »
Tulokset:

1. Finland 59
2. SK 39
3. TOK 21
4. Varamiehet 20
5. Hurrikaani 15
6. SK II/naiset 6

Kiitos osallistujille jälleen!

44
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: March 18, 2019, 20:28:11  »
Moro! Laitetaan sunnuntaille 24.3 klo 20.00 alkaen jälleen MM-sparria. Finlandin ja varamiesjoukkueen lisäksi mukaan mahtuu 4 joukkuetta. Joukkueilmot aina kerralla yveellä, eli ei ennakkovarauksia. 4x30min, isohkoja mappeja suosien tietoon 5min ennen alkua.


Joukkueet:

1. Finland (Tonza_888, Lareman, Sevy, Oltermannilahna)
2. SK  (Kala-Ukko, Jäppinen, TUKE NUKEM, Juku6.1)
3. TOK  (ED, MD, Oke, Jontte.)
4. Varamiehet  (Hauen leuka, aku ankka, Hyyhmä, Jymy.)
5. Hurrikaani  (Kati Skalla, Jägermeister, rohni, Tiikeri2.)
6. SK II/naiset  (Sanna, kokitar, Pirkko, Kala-Akka.)

Täysi!

45
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: March 06, 2019, 13:37:29  »
Moro! Lauantaina 9.3 lisää mm-preppiä alkaen klo 20.00 Pisteytys 10-8-6 suurin +1. Neljä mappia, jotka ilmoitetaan 5min ennen alkua, suosien isohkoja mappeja enimmäkseen.Turnaukseen mahtuu Suomen lisäksi neljä joukkuetta. Joukkueilmot aina kerralla eli ei ennakkovarauksia.

1. Finland (Tonza_888, Lareman, aku ankka, Oltermannilahna.)
2. SK (Tuke Nukem, kala-akka,  Juku6.1, kala-ukko)
3. TOK (ED, MD, Quu-Ukko, Anakonda)
4. Team Hurrikaani (kati skalla, hyyhmä, korpelannapakymppi10 jägermeister)
5. PIPO (Morripoika, *Memmu*, Tössö, Tintti.)
6. Varamiehet ( Hauen leuka, Jymy, ESME, lupu.)

Varamiehet lisätty myöhemmin, koska alkuperäinen joukkueraja oli ilmoitettu väärin. Enempää ei mahdu.

IP: 87.92.70.250   


Tulokset:

1. Finland 55
2. Hurrikaani 26
3. PIPO 22
4. TOK 21
5. SK 21
6. Varamiehet 15 

46
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kikien turneet
« on: February 22, 2019, 15:46:32  »
Olteri ja Tonza kiittää Kikejä että saatiin olla osallisia!

47
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: February 13, 2019, 12:07:45  »
Hello! MM-sparria tarjolla lauantaina 16.2 klo 20.00 alkaen. Pelataan 4x30 ja kisojen tapaan mapit julki 5min ennen alkua, isohkoja mappeja suosien. IP tulee lauantaina. Finlandin ja varamiessakin lisäksi mukaan sopii 4 joukkuetta. Pisteytys 10-8-6. Joukkueilmot yv:nä mulle.

1. Finland= Tonza_888, Lareman, Sevy, Oltermannilahna.
2. Varamiehet= Hauen leuka, aku ankka, Jymy, Hyyhmä
3. SK= Ohiampuja TA1, Jussi TA2, Juku6.1, Kala-Ukko
4. TOK= ED, MD, Quu-Ukko ja Anakonda
5. Kiki= exte, Vileria, Markku, Jankova
6. KRONOS= Havi, Havi jr, Qkkeli, Nikke

IP: 80.186.5.4

Tulokset:
1. TOK 40
2. Finland 34
3. Varamiehet 29
4. SK 22
5. Kiki 18
6. KRONOS 17

48
Team Finland (clothes nro.23)

Tonza_888 (C)
Lareman (A)
Sevy
Oltermannilahna

------------
hauen leuka
aku ankka


contact: [email protected]

49
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: February 02, 2019, 13:18:16  »
 Top 10!

1. Nikke 84
2. Tonza_888 (A) 77
3. Qkkeli 67
4. Havi jr (C)   65
5. lareman (C) 61
6. Victor Frankenstein 59
7. Havi 55
8. Guldfiskarna 49   
9. ED (C) 48
10. Ketturi 31


 GRT ja kiitos osallistujille!  :mrgreen:

50
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: January 28, 2019, 22:17:47  »
Hello and welcome!

Kronoksen turneet palaa, tällä kertaa nimellä Kronoksen mestaruusjuhlaturnee.Pisteytys 14-12-10 jne suurin kala +1. Peliaika on lauantaina 2.2 klo 19.30. Pelataan sinkkuna seuraavat mapit:

Jormuanlahti 233, Eniten lajeja LP 2
Metsälampi 123, KL Kpl
Saarijärvi 313, vain ahven LP1
Muddusjärvi 233 KL
Surri 112 KL
Venetti 313 Kaikki lajit
Siika-Valkeinen 243 vain made.
Särkijärvi 313, Vain särkikalat
Kuopionlahti 213, KL

On olemassa mahdollisuus, että hosti jää turneen jälkeen auki. Tällöin pisteytys off ja jokainen tuloksen saanut mappia kohden saa +2p. IP tulee pelipäivänä.

51
Komppaan edellä olevia kommentteja. Sm ja em liigatilastojen tulisi olla ne ensisijaiset asiat pelaavalintojen katsomisessa, vaikka kyllähän syitä löytyy paljon muitakin, kun haetaan sitä oikeaa koostumusta eli sama systeemi tulisi pitää.

52
Sponsori: Team KRONOS

Yhteyshenkilö: Havi jr.

Palkinto: 100€ lahjakortti motonettiin.
53
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Uudenvuoden special
« on: December 30, 2018, 18:10:30  »
Uusivuosi turnee, top 10!

1. AitoKiinari 77
2. Pyro_addickt888 69      
3. Iso 5  66
4. Hemohess 58
5. kuuraketti kakkosessa 47   
6. Tinanvalaaja 36   
7. Suutari 35
8. yök yrjö uus vuos 27   
9. QMuna 26   (paras sija 3)
9. sekametelikeitonrusina 26  (paras sija 4)

Anteeksi hieman hitaasta tulospalvelusta  :-D. Kovin raskaaksi tämä rykäisy osoittautui itselleni ja piti päivä puhaltaa uutta henkeä että alkoi pää toimimaan.. Mutta, Mustalammen tuloksia ei laskettu ollenkaan mukaan, koska peli pätki monilla, lähes kaikilla. Hyvää ja onnellista uutta vuotta pilkkikansa ja  kiitos osaanotosta! Sekä GRT!
  :mrgreen:

54
Puoliksi lainaten edellä mainittuja kommentteja, eiköhän se ole ihan selvä asia jokaiselle, että järjestäjät ne pitää kyllä huolensa siitä, että saadaan hyvät kisat  :-D. Edellisvuonna olin osin kisoja järkkäämässä (keräämässä ilmoja), niin kai sitä nyt saa heittää pientä ehdotusta ilmoille?

Kuha ja haukimappien ilmestymättä tulemiselle lienee syitäkin myös siinä, koska niitä ei pelata juuri muissakaan kansainvälisissä turnauksissa kuten MM-kisoissa, eurooppaliigassa ja myös nations cupissa nuo kisamuodot ovat ei-listalla (korjatkaa jos meni väärin). Joten onko välttämätöntä ottaa niitä käyttöön suomen mestaruuskisoissa? Tulipahan vain yks kaks mieleen.


55
Ozzmanin linjoilla minäkin koskien kuhat ja hauet. Tuo vain hauki ja kuha muoto vaan aiheuttaa hieman ongelmia kun tiettyjä mappeja olisi pakko yhteisymmärryksessä kieltää jos nämä muodot sallitaan. Mitä päässäni laskiskelin niin mahdollisia kuhamappeja vähintään 3-4 ja haukimappeja enemmänkin missä tuurilla ei ole liian paljon tekemistä saaliin kanssa. Liigaan tai SM kisoihin ei kyllä mäntylahden tapaisia kuhamappeja kaivata, varsinkaan jonkun toimesta ratkaisupeleihin. Aika monessa "ns" surkeassa kuhamapissa ei saa edes sitä kisamuotoa valittua eli peli jo hieman karsii pois näitä tuurimappeja.


Olisi aika hyvä idea, että jos sm-kisoihin järjestäjät omalla harkinnallaan valkkaisivat sellaiset kuha ja haukimapit mahdollisiksi vaihtoehdoiksi arpakoneeseen, missä on jotain järkeäkin. Järjestäjinä toimii aina kokenutta porukkaa, joten enpä uskoisi että mitään älyttömiä mappeja otettaisiin hyväksyntään kuten mustalampi vain haukea tai mänty vain kuha ja on näitä muitakin. Järkeviäkin vaihtoehtoja löytyy...

56
Itse en tässä asiassa oikein muuta näe kun sen että minusta edellä mainittu linja eli yksi erikoismodi per kierros on täysin riittävä ja sillä tavalla löytyy varmasti sopiva ratkaisu,vaikka kovia sällejä tippuukin aina pois.

Mapit arvotaan ja tulee sitten mitä tulee. En mä vastusta madetta tai mitään muuta muutakaan ahven yms muotoja.Kaikki on pelattava mitä tulee eteen. Toki madetta nykyään enemmän käytetään, mutta ei se minusta tarkoita että sitä olisi pakko olla kisoissa. Arpakone arpoo ja tulee jos tulee.

Ja mitä tulee tuohon madevastaisuuteen, niin mademapeilla ei ole  mitään tekemistä tuurin kanssa. Tuurilla niitä ei pysty kukaan voittamaan joten siksi ihmettelen vastustsmista, vaikka mateita on pelissä ollut vuodesta - 13 lähtien ainakin ja yhtäkkiä sitä vastutetaan? Todella outoa. Enneminkin suurin kala kisa muoto, mikä ei finaaliin kuuluisi. 3 tai 5 suurinta vielä menettelisi mahdollisina vaihtoehtoina.

57
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Uudenvuoden special
« on: December 20, 2018, 00:46:29  »
Vuosi lähestyy loppuaan ja viralliset pelit alkavat olla taputeltu joten otetaan ennen paukuttelua ja vuoden vaihtumista rennohko turnee joulupyhien loputtua 28.12 klo 19.30 alkaen. Sinkkuturneessa pisteytys 14-12-10-9 jne plus suurin kala. Mappeihin lisätty mahdollisuus kuitenkin korottaa pistemäärää jonkin lajin/lajien avulla.

Teeman mukaisesti suositeltavaa on tulla Uusivuosi aiheisillä nimillä taikka hullutella haalarien värikoodin kanssa :D. Mapit seuraavat:

Jormuanlahti 313 vain ahven (seipi +1/per)
Haapolahti 233 suurin kala (made +1/per
Koivusaari 313 eniten lajeja (Kivinilkka ja Kolmipiikki +1/per)
Lokkiluoto 243 vain made
Mäntylahti 113 vain särkikalat (Miekkasärki +1/per
Niemisjärvet 113 vain kirjo ja taimen (kiiski +1 per)
Mustalampi 313 Normaali (Säyne ja hauki +1 per)
Lehmilampi 213 vain pasuri kpl (Seipi +1/per)

Turnauksessa myös jatkot-mahdollisuus. Eli JOS hosti ne jaksaa pitää, niin siellä normipisteytys poistuu ja tilalle tulee automaattinen +2p per mappi, jos kyseisessä mapissa pelaaja on saanut tuloksen aikaiseksi. Turnauksen hostii meidän p-askin hostimme herra Havi jr, jälleen kerran  :-D

Tervetuloa rentoutumaan ja keskustelemaan. Ip pelipäivänä 28.12 tähän ketjuun. Ei ennakkoilmoja turneeseen, nopeimmat mukaan!!

58
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: November 09, 2018, 14:53:40  »
Moi! Pistetään pariturneeta iltaan alkaen klo 19.00. Pelataan 5 mappia (15min ja 4x30min). Parien ilmot mulle kalassanettiin tai skypeen. Hosti auki 18.45  Vanhat liigapojot.

Mapit:
Haukilahti 122 vain kiiski
Kivijoki 313 vain särkikalat, kpl, LP2
Jormuanlahti 243 vain made, LP1
Kortejärvi 313, Kaikki lajit
Korpipuro 113, Normaali

TOP 10!

1. Oltermannilahna ja Tonza_888 78
2. exte ja Morgenstond 46
3. Jymy ja Teemu 39
4 .Laineen Reiska ja LL-Vaaput 38
5. ESME ja Ozzman 36
6. aku ankka ja Markku 33
7. Markku mato ja Kilohauli 32
8. Janne83 ja Qkkeli 28
9. Fiskarna ja Ketturi 24
10. Havi ja Havi jr 19

Kiitoksia osallistujille!

59
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: October 12, 2018, 14:50:29  »
Perjantait!
Laitetaan turneeta tarjolle alkaen klo 19.30. Pelataan alla olevat mapit 5x30. Turnaus on muotoa pariturnaus ja parien
ilmot  minulle kalassanetissä yv:llä tai skypessä. Pisteytys 14-12.

Mapit:
Saarijärvi 313, vain särkikalat kpl LP, 1
Vuontele 113, Eniten lajeja LP2
Kuopionlahti 213, vain ahven, kpl
Savilahti 313, vain kiiski
Linlonlahti 243 vain made

Parit:

1. Morgenstond ja exte 71
2. Havi ja Havi jr 59
3. Oltermannilahna ja Tonza_888 54
4. Morripoika ja KuKa 53
5. Kuke ja Esme 44
6. Ketturi ja Pegu 43
7. Markku ja Jankova 34
8 - Orava- ja Janne83 28
9. Jymy ja Hauen leuka 16
10. LL-Vaaput ja Welmu 6

GRT ja kiitoksia osallistujille!  :mrgreen:

60
Juu, ei tästä keskustelupalstaa tarvitse tehdä. Ymmärrän kyllä 50-60 luvulla syntyneitä jotka eivät ole nettiä juuri käyttäneet...ne on eri asia tietenkin. Mutta ei tästä enempää.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 6


center>