Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Tonza_888

Pages: 1 2 [3] 4 5 6
61
Vai että 50 sivua  :-D. Ei tuolla kikien turnee sivujakaan ole kymmentä edes. Minusta sen ei pitäisi olla vaikeaa avata kunkin turnausosion aihetta, scrollata sivun alaosaan ja painaa sieltä viimeisintä eli isointa sivunumeroa, mikä näyttää uusimmat turnaukset. En näe tässä ongelmaa.

Edit: Uusimmalle sivulle voi mennä yhdellä klikkauksella jo etusivun kautta. Numerot ovat ehkä pienellä, mutta tarkkaan kun katsoo niin kyllä ne siellä on :-D. Ja eihän siinä ole tolkkua lukea kaikkia ekasta sivusta lähtien, nehän on jo vuosia vanhoja turnauksia. Lukeehan ne niissä viesteissäkin milloin ne on sinne laitettu... justiinsa.

62
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: October 07, 2018, 16:34:01  »
Iltaa!

Pistetään sinkkuturnee 14-12 pisteytyksellä alkaen klo 19.00. Hosti auki 18.45. Pelataan mapit 1x15 ja 4x30 seuraavalla tavalla:

Haukilahti 322, KL Kpl
Räväjärvi 213 KL, LP 2
Mäntylahti 113, vain särkikalat, kpl
Loput 2x30 voittajan valinnoilla

Hosti auki 18.45 IP: 85.23.47.133

Top 10!

1. Tonza_888 54
2. Nikke 49
3. ED 40
4. Oltermannilahna 37
5. aku ankka 29
6. Juku6.1 28
7. Kala-Ukko 26
8. Havi 22
9. Ketturi 20
10. Odefish 14

Kiitoksia taas osallistujille!  :mrgreen:

63
Komppaan. Minusta tuntuu siltä tosiaan kanssa, että porukkaa tähän kyllä saa, mutta viisainta varmaan antaa myös sellainen mahdollisuus, että näitä ohjaajia eri ajankohdille kun otetaan, niin ei tarvitse edustaa samaa tiimiä. Voi siis olla kuka vain ja mistä tahansa tiimistä.

64
Laremannille laitoin tosiaan sen alkeisoppaan, minkä muokkaa sit tonne omaan tekstiinsä jollain tavalla. Laitoin sulle tikru yv:tä vielä... Vähän pohdintaa tästä hommasta vielä, vaikka en mitään ehdi vetämään, mutta hieman miettiä vielä asioita eri näkökulmista... Että onko tämä näin vai eikö. Onneksi mitään ei ole pakko lukita, mutta käy katsomassa niin jutellaan vielä lisää.

65
Lisään vielä sellaisen huomion, että jos ja kun ne 10 tai 11 tiimiä, joitten määrän oletan olevan liigassa, lähtisivät tähän mukaan eli yksi viikko/ yksi tiimi ja ei tarvittaisi tosiaan kuin vähintään kaksi pelaajaa aina ohjaamaan. Ja kun ajatellaan tätä vuotta loppuun, niin 10 tiimiä tarkoittaisi 10 viikkoa, eli jokaista tiimiä kohden tälle vuoteen YKSI viikoittainen ohjaustunti tai siis, tunnit. Ja joulutauon jälkeen tammi-maaliskuussa seuraavat kerrat eli koko pilkkikauden aikana suunnilleen tiimiä kohden kaksi opetusiltaa, yhteensä se tekee noin 6h opetusta tai vähän alle.

Ei ole minusta lainkaan huono idea, saatikka kenenkään aikatauluja hirveästi mullistava, kuitenkin viikossa 7 päivää mistä valita  :mrgreen:.

Ehdotan että, Tiikerille ne tiimit laittaisivat jonkinlaista yv:tä, että voivatko sitoutua tähän. Vai miten tiikeri tahtoo (kuitenkin itse aloitit tämän hienon idean.) Sitten mietittäisiin aloittamisajankohtaa, ynnä muuta.

Edit: laremannille laitettu alkeisopas. Muokkaa sen sopivaksi viikonloppuna, kun ajaltaan ehtii.


66
voisi olla. Vaan päivällä pilkkijöitä, jotka ei koulussa ja lähinnä ajattelin infotilaisuudeksi. Toki myöhempi ajankohta ehkä parempi, mutta onko vapaaaehtoisia neuvojia ja ohjaajia. itse kun varmimmin pystyn 12-15 välillä.
Toki jos nyt jo aloitettais teami kohtaiset sitoutumiset ja teamit ottais kukin yhden viikon milloin vastaa jutusta olisi eri asia. Silloin teamin päättää ajan ja päivän.   Kokonaisuushan pitäisi saada valmiiksi. Eli ensin tietoon, ketkä teamit sitoutuu. Kuka antaa servun/hostin?
 Siksi vaan ajattelin yhden päivän kokeilua alkuun. toki hienompi juttu jos saisi heti jatkumoa.
 Voisko teamien kapteenit laittaa tähän jonkun viestin, jos ovat mukana? Jos hostit ilmoittais pystyykö lainaan servua tai onko teamilla jo oma jota voisi käyttää.Sitten voisi laittaa toive viikkoa..milloin vastaisi ohjeistuksesta? Yhdessä voitais päättää kuinka pitkä toi juttu on 3 tuntia? Tärkeintähän olisi, että juttu saatais eteenpäin. Voisi tuossa yleisellä liikkuessa kertoa ..huomenna aloittelijoiden harkat..opastus kloxx


Yleensä pelaajia liikkuu enemmän iltaisin, kun kaikki pääsevät töistä ja koulusta yms, joten tosiaan aikaisintaan iltapäivään kannattaa ajoittaa. Tosiaan tiimien edustajien olisi hyvä tänne kommentoida asiasta, että saahaan homma kulkemaan. Kuitenkin, jos kerran viikossa yhdestä tiimistä tarvitsee muutaman ns.ohjaajan yhdelle illalle, niin ei sen pitäisi olla minusta liikaa. EI edes kertaa kuukauteen tiimiä kohti jos kaikki lähtevät mukaan. Se sääntö on hyvä olla, että tiimi itse päättää viikon aikataulunsa mukaan, että minä päivänä ohjaajat (1-4) vaikka saataisiin paikalle. Hostikin olisi hyvä saada varmaan  omasta tiimistä, mutta jos ei onnistu, niin kaiketi täytynee sitten kysellä hosteilta, jotka pitävät niitä auki joka päivä, kuten dx, matikkakoira yms. En sano tiimini nimissä vielä mitään, täytyy keskustella ensin kun ei tästä puhuttu olla isommin.

67
Aiempaan. Jaksaisiko joku tehdä sellaisen  ohjeistuksen, jonka Lare voisi sitten liittää tuohon aloittelijan oppaaaseen.
Kertoisi kädestä pitäin. Miten pääsen liikkumaan jäällä ja käytetyn ajan huomioiminen paluuta varten. Miten tiedän paikan syvyyden-syvyyskartta.  Miten kairaan, valitsen ongen, vaihdan pilkin ja syötin. Siis ihan klikkaus ohjeet..mitä laatikkoa jne,, . Ajatus että, joku lapsi/mummokin voisi oppia, vaikka olisi juuri koneen saanut.

Voin tehdä ja välittää sen larelle, tässä kun kerkeän tänään jossain vaiheessa.

69
Kalassa nettii  tosiaan aloittelijan opas vaikka tälle palstalle, lisäksi linkit liigan sivuille, sekä myös henk.koht kisoista jonkinlainen erillinen tietopaketti, tai sanoisinko että mainostamista. Ja vielä jonkinlainen tiukka paketointi siitä, mitä pelaajalta vaaditaan tai mielellään vaaditaan, jotta hän on kelpoinen liigaan. Ei mitään ylivoimaisia vaatimuksia toki, ihan vaan perusasioita. Toki tämän kaiken pystyisi tiivistämään 1-2 aiheeseen, minkä voisi tiivistää ja nostaa aihe niin, että se näkyy etusivulla, missä on esim. trusted host-status aihe.

Treenipäiväidea kerran viikkoon on hyvä, mutta mielestäni sitä ei kannattaisi pitää aina samana, koska kaikilla ei välttämättä ole keskiviikko paras päivä. Eli kun tiimin vuoro tulee, niin he itse infoisivat päivästä, mikä sopii ja sillä mentäisi sitten. Toki tämän kaiken toteutus vaatisi sen, että nykyiset tiimit sitoutuisivat tähän myös. Itse mietin lähinnä sitä, että kun suurin osa nykytiimeistä on melko täysiä eivätkä ole rekryämässä pelaajia juurikaan, niin kun nämä ns. alokkaat kiinnostuisivat tiimitoiminnasta ja alkaisivat etsiä itselleen paikkaa, niin kuinka moni loppujen lopuksi löytäisi itselleen paikan? Liikennettä taatusti olisi, mutta ei välttämättä tarpeeksi, johtuen siitä että suurin osa tiimeistä on kohtuu täysiä. Suomi kaipaisi entisestään lisää uusia tiimejä, jotta uusille pelaajille olisi enemmän tilaa.Tiimien perustamisestakin olisi hyvä olla jonkinlaista infoa tuossa  "tietopaketissa."

70
Jos ja kun tälläisia aloitelijoitten hosteja, näyttöturneita, millä nimellä nyt niitä sitten haluaakaan kutsua, niin näiden pelaajien saaminen liigapiireihin vaatii toki myös sen, että tiimien edustajia, jotka tarvitsevat pelaajia, olisi myös paikalla katsomassa lahjakkuuksien suoriutumista ja sitä kautta sitten tehdä ratkaisuja, ottaako tiimiin koeajalle...esimerkiksi. Toki kun pelaajille pidettäisiin tälläisia kehittäviä ja avustavia pelejä yms, niin he pystyisvät myös itse muodostomaan sitä kautta kokonaan uuden tiimin jossain vaiheessa ja aloittamaan sitä kautta tulevaisuuden rakentamisen lajin osalta. Ei minkään tiimin meno toki heti ole sitä, että voitetaan kaikki ja näin edespäin, vaan kyseessä olisikin pitkän tähtäimen prosessi, joka jonkun vuoden varmaan kestäisi, mutta olisipahan taas yksi tiimi säilyttämässä lajin tulevaisuutta yllä. Esimerkkeinä tiimeistä,mitkä viime/toissa  vuonna kaiketi yleisiltä nousi enemmän esiin, olitte te hurrikaanit, Tylsäkairat ja SK. Lähditte rakentelemaan omaa systeemiänne ja taso tuntuu nousevan jatkuvasti  :-).

Kuten aiemmin tuli mainittua, niin kaiken muun pilkkitoiminnan ja muun elämän keskellä uusien pelaajien avustaminen ja auttaminen on aikaa vaativaa ja sen tulisi olla kohtalaisen säännöllistä, jotta auttamisesta on oikeasti hyötyä. Itsellä ei aika valitettavasti semmoiseen riitä kaiken muun ohella, mutta tässä ketjussa on kuitenkin useita, keiltä on tullut pöydälle hyviä ideoita ja sitoutumista tälläiseen toimintaan. Se on hieno asia ja sitä kannattaa miettiä, miten sen käytännössä toteuttaisi. Lisään vielä, että he ketkä tuolla julkisilla tälläista meinaa toteuttaa, niin muistakaahan mainostaa sm-liigaa ja muutenkin tätä turnaustoimintaa. Se lisää varmasti mielenkiintoa (liekkö tästäkin jo puhuttu tässä)

Mitä tulee sitten pelaajien rekryämiseen jo olemassa oleviin tiimeihin, niin nykyisillä tiimien kapteeneilla on kohtalaisen iso vastuu pelaajaliikenteestä, vaikka sitä ei tulekaan heti ajattelleeksi. He vastaavat suurimmaksi osaksi siitä, keitä piireihin pääsee pelaamaan ja keitä ei. Jokaisella tiimillä on oma tapa toimia pelaajahankintojen suhteen ja sen pystyy toteuttamaan hyvinkin monella tavalla, vaikka eihän se helppoa ole koskaan, kun joukkueen runkoa halutaan uusia tai muuttaa. Joskus se onnistuu paremmin ja joskus taas tilanteeseen on hankala löytää täysin tyydyttävää ratkaisua. Ei se helppoa ole ja tärkeään rooliin nouseekin se joukkueen kokonaisvaltainen kehitys myös henk.koht tasolla. Onneksi on SM-liigaa, turnauksia, eurooppaliigaa yms yms, mitkä pitävät pelaajien virettä yllä. Mielestäni kuitenkin kesäisin turnauksia saisi olla myös enemmän, ettei pilkkikausi loppuisikaan aina maaliskuussa MM-kisoihin, vaan se olisi ympärivuotista ja jatkuvaa jollain tavalla, vaikka kesällä pelejä olisikin vähemmän. Esim. kuulopuheita lainaten euroopassa pelataan kesäisin ihan isompiakin turnauksia, tiimipelejä. Heillä ei ole koskaan täysin taukoa pilkkimisestä, liekkö sillä sitten tekemistä menestymisen kanssa, mutta käy sekin ajatus mielessäni väkisin...

71
Hienoa keskustelua, tälläista on mukava lukea!

Semmoisen kommentin heitän, että ideat noista alottelijoitten servereistä yms, rekrytointipaikoista niin siinä on todellakin ideaa ja minusta tälläisia joskus aikanaan on ollutkin joltain osin, en vaan tarkemmin muista. Isoin ongelma rekrytointiservujen yms pitämisessä on se siihen vaadittava aika. Kaudet ovat aina varsin kiireisiä yhden jos toisenkin osalta ja siihen päälle ylimääräistä sekaan, niin käy äkkiä hyvinkin raskaaksi. Toki isoa peukkua annan heille, ketkä jaksaisivat tuollaista toimintaa harjoittaa yhteisön hyväksi ja sen myötä saada pelaajia lisään liigaan ja kenties myöhemmin kansainvälisille kentillekin. Propilkin voi lukea nykyään e-sportsiksi, mikä vaatii aikaa ja harjoittelua, että oppii ja siihen oppimiseen lähteminen vaatii yhteisön ja tiimien kannustusta ja tukea uusia pelaajia kohti. Laji on älyttömän hieno ja sitä ei missään nimessä pidä sammuttaa pelaajien puutteella.

Isoin ongelma tosissaan on se, että keillä riittää aika ja voimat etsiä julkisilta pelaajia, pitää rekryhosteja, jne. mitkä kannustavat eteenpäin. Jos jollakin aikaa on tähän, niin ehdottomasti hommat kulkemaan. Iso peukku täältä suunnalta, tämmöistä lisää!

Tz_888


72
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: September 29, 2018, 21:20:50  »
MOI!

LYHYELLÄ VAROITUSAJALLA MYÖHÄISTURNEE PYSTYYN. Mapit 4x30min sinkkuna ja alkaa klo 21.45. Hosti auki pian ja vanhat liigapojot.

IP: 84.231.3.42

Eka mappi F5 muokattu KL/normaaliksi ja siitä eteenpäin 3x30 voittajan valinnoilla.
TOP 10!

1. Tonza_888 35
2. Jymy 33
3. Oltermannilahna 31
3. exte 31
5. hauen leuka 22
6. TUKE NUKEM 20
6. Holssi 20
8. lareman 19
9. Natotaimen 17
10. Jussi (TA2) 14

Kiitoksia osallistujille, saatiin porukkaa hyvin vartin varoitusajalla!  :-D

73
Pisimpään selviytynyt: Pegu +10 pistettä.

Sekä muut yli 3,5h selvinneet ja +5 lisäpistettä tililleen kerryttivät lareman, Tonza_888, ESME, Jymy, Markku, aku ankka, Pauli.J.E, Laineen Reiska, Victor Frankenstein, Jari Pekka, *Laura* sekä Janne83.Top 10!

1. Pegu 76
2. aku ankka 70
3. lareman 69
4. Tonza_888 68
5. Jymy 57
6. Havi jr 55
6. ESME 55
8. Pauli.J.E 43
9. Victor Frankenstein 35
10. Markku 27
Erikoiskateogoriat

Suurin made

1. Pauli.J.E 2484
2. Tonza_888 2413
3. Pegu 1798
4. Jymy 1730
5. aku ankka 1684

Made kpl, Kaikki mapit:

1. Pegu 32kpl (suurempi kala)
1. lareman  32 kpl
3. Tonza_888 31kpl
4. aku ankka 25kpl
5. Victor Frankenstein 24kpl

Suurin kiiski

1. Victor Frankenstein 68g
2. aku ankka 55g
3. Pauli.J.E 52g

Suurin lohikala:

1. Jymy ( Taimen 1142) 
2. Havi jr ( Taimen 689)
3. Laineen Reiska ( Siika 679)


Lajikuningas: lareman 14 lajia

GRT kaikille kärkimiehille ja kiitoksia osallistujille  :mrgreen:.

74
Moi!

Hyvän palautteen johdosta, olemme palanneet tälle osastolle takaisin  :-D. Eli tarjolla on "minisurvival" turnee perjantaina, alkaen klo 19.00. Pisteytys poikkeuksellisesti 15-14-13-12 jne eli 15 parasta saa aina pisteitä ja suurin kala +1. Turnee on muotoa sinkkuturnee. Turneeseen on tultava paikalle viimeistään klo 20.00, jos haluaa päästä mukaan tilastolaskelmiin.

Säännöt

Turneen voittaminen määritellään tällä kertaa normipisteissä, sekä erikoiskategorioissa. Miinuspisteitä ei ole mukana. Hostilla oloaika kisaa ei myöskään varsinaisesti ole, mutta pelaajat jotka selviävät yli 3,5h tuntia, saavat kukin +5 pistettä lisää (hosti pois lukien). Viimeiselle sääntöjen mukaan selvinneelle +10 pistettä (mukaan lukien mahdolliset jatkopelit.)
Hostilla oloaika aloitetaan laskemaan heti, kun pelaaja saapuu hostille ja lopetetaan heti pelaajan poistuessa pelin aikana hostilta. Jos tosiaan haluaa pärjätä/saada hieman etumatkaa aikataistossa, niin hostille kannattaa ilmaantua heti sen auetessa! (Netin katkeaminen ei haittaa, mutta ajanlaskenta lopetetaan yhteyskatkon ajaksi.) Chatlog näyttää ajat. Nettikatkon jälkeen peliin on päästävä takaisin 10min sisällä. Jos tämä toistuu monta kertaa että tullaan aina 10min päästä takaisin "katkon" tullessa niin huijaaminen kyllä tunnistetaan :D. Chattia saa käyttää vapaasti niinkuin viimeksikin.


Mapit

Siika-valkeinen 234 Kaikki lajit (mateet +1/kpl)

Muddusjärvi 234 Eniten lajeja (mateet +5/kpl ja kolmipiikit samoin)

Ullavanjärvi 244 vain made LP ?

Vuontele 314 Eniten lajeja ( Ruutana +3, Turpa ja Suutari +20 ja  bonuspisteet vain yhtä saatua lajin edustajaa kohden tässä mapissa!)

Turnauksen loppupuolilla hosti päättää, pelataanko jatkot. Jos pelataan, jatkoilla oleville kaikille mappia kohde +2 pistettä lisää automaattisesti. Lisäpisteiden saaminen edellyttää kuitenkin tulosta kyseisestä mapista. Normipisteytys ei ole käytössä jatkoilla.- Turnauksen kesto hieman yli 4 tuntia taukojen kanssa,tauot pidetään 5min ja tarpeen mukaan yksi 10min taukokin voi olla. Turnee on ohi 23.30 mennessä, ellei hosti pidä jatkoja sitkeimmille. HUOM! Turnauksen voittokategorioitten kalat katsotaan vain turnausmapeista, niihin ei huomioda mahd.jatkomappeja paitsi normipisteissä +2 pisteen lisät!


Turnauksen voittokategoriat
 Suurin made (top 5)
Made, kpl määrä kaikki mapit (top 5):
Suurin kiiski: (top 3)
Suurin lohikala: (top 3)
Lajikuningas: (1)

Sekä lisäksi normipisteytys (top 10).75
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: September 15, 2018, 17:06:00  »
Moi!
Sinkkuturneeta iltaan klo 20.00 alkaen. Pisteytys 14-12-10. Pelataan 1x15 ja 4x30.

Mapit:
Kivijoki 212, Kaikki lajit LP2
Niemisjärvet 113 Eniten lajeja
Venetjoen tekojärvi 313 vain kiiski
Lahnalammet 223,Kaikki lajit kpl
Vuontele 313, Kaikki lajit LP2

Hosti auki 19.45 IP: 78.27.127.232

Turneen top 10!

1. Tonza_888 45
2. aku ankka 31
3. Exte 30
4. ED 26
5. Sevy 23
6. Pegu ja MD 21
7. lareman ja Quu-Ukko 19
8. Victor Frankenstein ja Jymy 18
9. hauen leuka 17
10. Havi 14

Kiitoksia taas osallistujille!  :mrgreen:

76
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: September 14, 2018, 15:42:07  »
Moi!
Perjantaille petokalaturnee alkaen klo 20.00. Mennään sinkkuna ja näissä turneissa säilytetään jatkossa myös pisteytys 14-12-10, vaikka liigapisteet muuttuivatkin.

Mapit:
Koivusaaren matalikko 112 vain kuha
Venetjoen tekojärvi vain made 243
Linlonlahti 312, vain kuha
Lokkiluoto 313 vain hauki  (Kuhat +1/per kpl)
Savilahti 242, vain made
Kortejärvi 313, vain hauki

Hosti auki klo 19.45 IP: 80.186.73.143

Top 10!!!
1. Kokitar 54
2. Pegu 41
3. ESME 37
4. Kala-Ukko 35
5. Oltermannilahna ja Havi 34
6. Havi jr 33
7. LL-Vaaput 27
8. Tonza_888 26
9. Kuke ja TUKE NUKEM 18
10. Janne83, Lupu10 ja Pirkko 15

GRT ja kiitos nykijöille!


77
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: September 07, 2018, 10:42:24  »
Moi!
Kronoksen turneet palaa normaalin settiin takaisin, mutta vaihtelun vuoksi pariturneeta kehiin. Aloitetaan klo 20.00 ja mennään liigapistein. Turneen mapit ovat 1x15 ja 4x30. Ensimmäinen on f5 15 min muokkaamaton ja loput mennään myös f5, mutta voittajalla oikeus muokata mappia haluamallaan tavalla.

Pari-ilmot skypessä tai kalassanetissä mulle.

Top 10!!!

1. Tonza_888 ja Havi jr 57
2. lareman ja Markku 54
3. tex willer ja kit carson sekä Victor Frankenstein ja Laineen Reiska 47
4. Kuke ja Jymy 44
5. Sam Makko ja Le Pakko 35
6. Havi ja Janne83 34
7. firefox ja Jankova 25
8. Morripoika ja Tintti sekä Zodiac ja LL-Vaaput 24     


IP: 80.186.69.130  (Auki 19.45)

Kiitoksia osallistujille!  :mrgreen:

78
Hikisten tuntien jälkeen pisteet lopultakin tässä. Joukkuekategorian otin pois, koska aika paljon hajontaa oli eri tiimien edustajissa. Eniten lajeja-kategoria osoittautui liian työlääksi laskea ja näissä turneissa se jääkin myös tulevaisuudessa yhden pelaajan kategoriaksi (tai katoaa kokonaan.)


h/min Pisimpään selviytyneet top 10!

1. Havi                                     7h 56min
2. Naukkis                                7h 54min
3. Victor Frankenstein               7h 53min   
4.  LD50-FIN                           7h 50min     
5. Pegu                                    7h 48min 
6. Anakonda                             7h 48min
7. LL Vaaput                            7h 42min
8. Tonza_888                            6h 54min 
9.  Tössö                                   5h 52min
10. Teemu                                 4h 47min


Kokonaispisteet (+top 10!)

1. Havi jr 78
2. Naukkis 56
3. Anakonda 49
4. Fiskarna 46
5. Jymy 39
6. Laineen Reiska 32
7. Pegu 26
8. Tonza_888 22
9. Havi 20 
10. Tössö 19


Kokonaispisteet (- top 10)

1. LL vaaput -41
2. Victor frankenstein -36
3. Jani -15
5. Memmukka -10
6. KuKa -10
7. Juku6.1 -8
8. Teemu -5
9. ziisbriim -2ErikoiskategoriatSuurin ahven, top 5!

1.LL-vaaput 1048
2. Salanimi 995
3. Lupu 10 897
4. Jägermeister 889
5. Jani 888


Suurin Kiiski, top5!
 
1. LD50-FIN 79         
2. Tiikeri2 77
3. Laineen reiska 74 
4. Jägermeister 73
4. Salanimi 73

Suurin Särkikala, top 5!

1. Anakonda (Särki 685)
2. LD50-FIN (turpa 523)   
3. Juku6.1 (Lahna 506)
4.  Laura (Säyne 471)
5.  Sepe-vaari (Turpa 431)

Suurin lohikala, top 5!

1. Havi jr (Taimen 1798)
2. Memmukka (Taimen 1664)
3. Anakonda (Taimen 1370)
4. LL-Vaaput (Taimen 1208)
5. Sepe-vaari (Taimen 1083g)


Eniten +bonuspisteitä kerännyt pelaaja, top 5!

1. Havi jr 46
2. Jymy 35
3. Laineen Reiska 30
4. Sepe-vaari 14
5. Tonza_888 10


Ja eniten lajeja onnistui löytämään Havi jr= 17 lajia.


Kiitoksia pelaajille, hostille ja seuralle :-D. Sekä iso GRT voittajille niin ajassa kuin kaloissakin. Osallistujia oli hyvä määrä ja hyvää palautetta turneesta on kyllä tullut. Eiköhän näitä pidetä vielä uudelleenkin, kun taas jaksaa... :evil: Jos turnauksesta jäi jotain kysyttävää, niin yv:llä voipi lähestyä.

 

79
Terve vaan!

Pelottavasta nimestään huolimatta, kyseessä ei ole kauhupeli, vaan tämän viikon perjantai-illan turnaus. Turnee aloitetaan klo 20.00 ja se loppuu aikaisintaan klo 02.00. Voin jo kuvitella hämmästyksenne, mutta minä kerron kyllä  :-D. Turnaus on muotoa sinkkuturnee ja pisteytys on 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 ja suurimmasta kalasta +1. Mapit ovat pääasiassa pitempia kuin normaalisti.

Turnaukseen osallistuminen ja voittaminen
Ajatuksena on selviytyä mahdollisimman pitkään eli 02.00 asti. Jos hosti tai adminit jaksavat, turnausta jatketaan vielä siitäkin. Jatkoilla olijoille on luvassa plussapisteitä +2/mappia kohden. Lisäksi, jokaisesta 0g tuloksesta räpsähtää -10 pistettä ja lisäksi kahdelle viimeiselle pelaajalle, keillä on enemmän kuin 0g kalaa, tulee -5 pistettä.
Turnaukseen osallistuminen edellyttää sitä, että pelaaja saapuu hostille klo 21.15 mennessä. Jos dx pitää madekisat normaalisti ja ne loppuvat (klo 21?), niin senkin jälkeen pääsee vielä turnauksen tilastolaskelmiin mukaan. Myöhemminkin saa tulla, mutta pelaajaa ei täten huomioida lopputuloksissa. Pelaajan täytyy osallistua jokaiseen mappiin huilaamatta, ellei tule sitten yhdeksän jälkeen, jolloin toinen mappi on alkamassa. Punnalla seisominen on kielletty. Chattia saa käyttää tunteiden ja ajatusten purkamiseen täysin vapaasti, sen verran pitkästä turneesta on kyse :-D

Turneen voittaminen määritellään useammalla tavalla, kuten pisteissä, miinuspisteissä, sekä hostilla oloajan perusteella. Hosti EI ole mukana ajassa mitatussa taistossa, koska hosti on joka tapauksessa pisimpään selvinnyt. Hosti on mukana muissa kategorioissa. Pelin aikana hostilla ja adminilla on chatlogit ja playlogit päällä, jotta asioitten tarkistaminen sieltä onnistuu. Lisäksi, turnauksen voi voittaa myös erikoiskategorian kautta, mistä vihjaan hieman lisää seuraavassa osiossa.
Hostilla oloaika aloitetaan laskemaan heti, kun pelaaja saapuu hostille ja lopetetaan heti pelaajan poistuessa pelin aikana hostilta. Jos tosiaan haluaa pärjätä/saada hieman etumatkaa aikataistossa, niin hostille kannattaa ilmaantua heti sen auetessa! (Netin katkeaminen ei haittaa, mutta ajanlaskenta lopetetaan yhteyskatkon ajaksi.) Chatlog näyttää ajat. Nettikatkon jälkeen peliin on päästävä takaisin 10min sisällä. Jos tämä toistuu monta kertaa että tullaan aina 10min päästä takaisin "katkon" tullessa niin huijaaminen kyllä tunnistetaan :D.

Mapit

Jokaiseen mappiin on lisätty jokin bonus/bonuksia, jotka ovat tavoittelemisen arvoisia ja niillä tulee olemaan vaikutusta turneen kulkuun. Plussapisteet toimii hieman eri tavoilla kussakin mapissa, joissakin plussa koskee jokaista saatua lajin yksilöä kohti ja joissain plussan saa vain yhdestä lajin edustajasta. Mappien välissä pidetään normaalisti tauot, väliä 5-10min jos tulee tarpeeseen venyttää. Tämä turnaus testaa teidän huumorintajuanne ja kestävyyttä. Suosittelen lämpimästi nukkumaan edellisen yön, sekä evästämään ja nesteyttämään itsenne turnauksen aikana  :-D- 30 nopeinta mukaan.

Lokkiluoto 314 Eniten lajeja (Silakka, Lohi, Salakka, Miekkasärki +30) {Kivinilkka, Isosimppu +2} [Turpa, Kolmipiikki +4]. 9 Lajia saaneelle +6 pistettä, maaginen 10 lajia +14 pistettä.)

Koivusaaren matalikko 324 Kaikki lajit (Särkikalojen paino tuplataan, siikojen puolitetaan). (Kivinilkka, Kolmipiikki, Simppu +4 sekä jokainen made +1 piste)

Meri 114 Kaikki lajit (Kiiskien paino triplataan, Lohi +30 ja Kivinilkka +10, Kolmipiikki, Isosimppu +40. (aika vähän listoilla kumpaakin.)

Kortejärvi 214 Kaikki lajit (Särkikalojen paino triplana ja 10kpl haukia tuloksessa=+15 pistettä ylimääräistä.

Korpipuro 114 Normaali (ahvenet - 1 piste, Särjet +4)

Haukilahti 333 Eniten lajeja (Mateet +2,Hauet +4)

------> Turnaus jatkuu tämän jälkeen jos jatkuu. Jatkoilla olevat saa kukin kaksi pistettä mappia kohden (Pois lukien hosti). Mahdollisilla jatkoilla ei enää jaeta normipisteytystä, ainoastaan +2p/mappi pelaajaa kohden automaattisesti. Miinuspisteet vikoista sijoista ovat kuitenkin yhä voimassa ( 0g= -10 pistettä, kaksi viimeistä yli 0g tulosta= -5)Turnauksen voittokategoriat: (Osioista julkaistaan top 10)
Pisimpään hostilla ollut ja pelannut (h/min): (Tasatilanteessa sekunnit ratkaisevat, vaikka chatlog ei niitä näytä, mutta siitä näkee kuitenkin järjestyksen.)
Pisteet:
Miinuspisteet:

Sekä erikoiskategoriat: (Osioista julkaistaan top 5)
Suurin kiiski:
Suurin ahven:
Suurin lohikala:
Suurin Särkikala:
Eniten bonuspisteitä:
Eniten lajeja löytänyt pelaaja (1)

Turnauksen hostina toimii Havi jr (C) ja IP tulee alle erilliseen viestiin ajoissa aikoineen.

Turnaushostilla ei aleta erikseen kirjoittelemaan romaaneja jos on jotain kysyttävää säännöistä yms. Toki lyhyisiin ja ytimekkäisiin heittoihin on helppo vastata, mutta kaiken oleellisen löydätte tältä sivulta (aika monesti olen katsonut läpi että kaikki oleellinen on täällä.) Väitän, että tälläista koettelemusta ei olla ennen kokeiltu pelin historiassa näin virallisesti  :-D. Tervetuloa reenamaan,rentoutumaan ja haastamaan, sekä ennen kaikkea, kykenetkö sinä selviytymään loppuun asti?   :-o

 


80
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: August 25, 2018, 14:52:26  »
Lauantaita!
Sinkkuturneeta iltaan klo 19.30 alkaen. Liigapistein mapit 5x30, joista ensimmäinen on Ullavanjärvi 333 vain kiiski LP3.  Loput mapit f5 ja f5:sta painetaan niin monta kertaa, että tulee jokin muu kisamuoto kuin kaikki lajit tai normaali. Mappeja ei muokata muulla tavalla. Samaa mappia ei myöskään pelata kahta kertaa, vaan tilalle arvotaan uusi, jos tilanne sitä vaatii.

Hosti auki 19.15 IP:  80.186.2.64

Top 10

1. Tonza_888 40
2. Nikke 35
3. Havi jr 32
4. Pegu 31
5. Teemu 29
6. Victor frankenstein 28
7. Kala-Ukko 24
8. Juku6.1 23
9. Havi 21
10. Oltermannilahna ja Laineen Reiska 18

Kiitoksia taas osallistujille  :mrgreen:

81
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: August 23, 2018, 18:07:31  »
Moi!

Sinkkuturneeta iltaan klo 20.00 alkaen. Pelataan 4x30 ja 1x15 liigapisteillä. Aloitetaan varttisella, jonka valkkaa hosti haluamansa mukaan  :-D. Loput neljä mappia on F5 ja F5:ta painetaan niin monta kertaa, että tulee jokin muu kisamuoto kuin kaikki lajit/normaali. Mappeja ei muokata muulla tavalla.

Hosti auki 19.45 IP: 80.186.2.64

Top 10!

1. lareman 42
2. aku ankka 39
3. silverbream ja Vili 35
4. Tonza_888 27
5. Havi jr 25
6. Meisseli 24
7. Markku, Odefish ja havi 19
8. Kala-Ukko 18
9. Sanna=) 17
10. Janne83 16


GRT ja kiitos pelaajille!

82
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: August 21, 2018, 16:55:58  »
Hello!

Arkiturnee taas tulille sinkkuna klo 19.00. Liigapisteytys ja pelataan mapit 4x30 ja 1x15 seuraavalla tavalla:

Mapit:
Jormuanlahti 113 vain kiiski LP2
Kortejärvi 312, vain ahven kpl

Loput 3x30 F5, mutta mapin voittajalla oikeus muokata arvottua mappia haluamallaan tavalla. Auki 18.45 ja IP 80.186.2.64

Top 10!

1. Tonza_888 51
2. ziisbriim 46
3. Juku6.1 40
4  Quu-Ukko 35
5. lareman 31
6. Odefish 30
7. Janne83 24
8. Minnowspoon 600g 23
9. Memmukka 19
10. Havi 15

Kiitos osallistujille  :mrgreen:


83
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Koottu lista: Pienet korjausehdotukset
« on: August 21, 2018, 16:13:03  »
Siian alamitan poisto ei varmaankaan kovin paljoa vaadi. Tässä on vain melko monta uudistusta listattu, joilla on merkitystä versioyhteensopivuuden kanssa, joten pakko-update on jossain vaiheessa kaikilla edessä. Ja se pitäisi saada kaikille alustoille samaan aikaan. huh.

Joo, onhan tässä paljon tullut ideoita ja heittoja. Varmasti työlästä saada homma pyörimään sulavasti kaikilla alustoilla, mutta täytyy sanoa että nykyinen versio on ollut erinomainen, kun julkaistiin 1.3. Ehkä kaikkien aikojen paras toimivuudeltaan vavan liikuttelusta alkaen yms.

Jos ja kun siian alamitta otetaan pois, niin vain siika tai vain siika kpl kisamuoto voisi olla mielenkiintoinen, etenkin tuo kpl.

Ja SJ, aika mahtavan kokoinen simppu kylllä :D

84
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Koottu lista: Pienet korjausehdotukset
« on: August 21, 2018, 01:46:59  »
Kun nyt sattumalta tämän ketjun löysin, niin mieleeni tuli myös muutamia juttuja:

Iso-Söimille ja Siika-valkeiselle vain ahven sekä vain ahven kpl kisamuoto. Kummassakin mapissa niitä kuitenkin aika paljon on. Laren kanssa samaa mieltä pohjalammesta, kiiskikisaa se kaipaa.

Iltakisoissa olisi kiva nähdä lampun valo myös avantonäkymässä, kun sen kytkee päälle. Muddukselle madekisa olisi aivan mahtava lisä (vaikka varmasti työläs projekti) niin peukkua ajatukselle annan.

Uusia lajejakin voisi mielestäni lisätä. Päällimäisenä mieleen tulee Härkäsimppu, mikä merialueilla voi kasvaa aika isoksikin (500g hujakoille, merialueitten suomen ennätys taitaa olla kiloa lähempänä.)

 Mustatäplätokko on levinnyt viime vuosina ympäri suomen rannikkoa ja on tietyissa paikoissa aika yleinenkin. Esim. Linlonlahdelle kyseisen laji voisi kuvitella, ajatellen alueen oikeaa sijaintia (Kirkkonummi) . En sitten tiedä, onko kala vielä sinne asti levinnyt, mutta ainakin pääkaupunkiseudulla sitä riittää.Googlaamalla löytyy paljonkin infoa tämän lajin levinneisyydestä suomen vesiin :-D.

85
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: August 20, 2018, 17:27:11  »
Heipat!

Arkiturneeta tarjolla alkaen klo 19.00. Pelataan sinkkuturnee liigapisteillä. Pelataan mapit 1x15 ja 4x30, joista aloitetaan varttisella ja sen päättää ensimmäinen hostille tullut pelaaja.

Mapit:
15min,päättää ekana hostille tullut.
Iso-Söimi 333, normaali
Lokkiluoto 213, kaikki lajit,kpl
Kuopionlahti 333, 3 suurinta kalaa
Ullavanjärvi 313,eniten lajeja LP 3

Auki 18.45 IP: 80.186.2.64

Top ten!
1. aku ankka 45
2. Tonza_888 44 
3. ED 43
4. Vili 41
5. Kala-Ukko 37   
6. lareman 32
7. Juku6.1 ja KeltainenLäiskä 24 
8. Havi jr 23
9. Lupu10 21
10. Havi 19GRT ja kiitos osallistujille!

86
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: August 17, 2018, 14:48:17  »
Sinkkuturnee eli yksilöturnee toisin sanoen. Kysymykset mielellään yv:llä, ettei täyty tämä ketju ylimääräisillä viesteillä, kiitän!

87
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: August 17, 2018, 12:24:52  »
Perjantait!
Pistetään sinkkuturneeta alkaen klo 19.00. Liigapisteytys ja mapit ovat 3x30 ja 3x15. Erona normaaliin tosin on se, että käytössä ovat vain tasapainopilkit

Mapit:
Pohjalampi 112, normaali
Meri 313, normaali
Viitalampi 212, normaali
Räväjärvi 113, KL LP1
Haukilahti 212, KL
Haapolahti 113, KL

Auki 18.45 IP: 80.186.11.127

Top 10!

1. Havi 44
2. Tonza_888 43
3. Victor Frankenstein 41
4. lareman 40
5. LD-50 39
6. Rautarouva 36
7. Havi jr 33
8. aku ankka 31
9. Memmukka 28
10. Juku6.1 18

GRT ja kiitos pelaajille  :mrgreen:

88
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: August 15, 2018, 16:54:14  »
Heipat!
Sinkkuturneeta iltaan ja näin arkena aloitellaan jo klo 19.00. Pelataan mapit 3x30 ja 3x15. Liigapisteet.

Mapit:
Kolmisoppi 312 vain ahven, kpl
Jormuanlahti 113 Eniten Lajeja LP2
Ja loput 2x30 ja 2x15  voittajan puheilla.

Auki 18.45 IP: 80.186.8.25

Top 10!
1. Morripoika 53
2. Nikke 47
3. ED 44
4. Tonza_888 ja Anr 41
5. Janne83 38
6. Markku 36
7. Havi jr 31
8. aku ankka 29
9. Kala-Ukko 19
10. Weleho 18GRT ja kiitos osallistujille jälleen :-). Näkyi pientä virhettä olevan tuloksissa, mutta nyt korjattu.

89
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: August 11, 2018, 18:26:54  »
Lauantaita!
Sinkkuturneeta tarjottimelle alkaen klo 20.00. Liigapisteytys. Pelataan mapit 4x30 ja 1x15, joista ensimmäinen on 15min muokkaamaton F5. Loput mapit ovat myös F5, mutta voittajalla on oikeus muokata mappia haluamallaan tavalla, mutta ei saa vaihtaa sitä kokonaan toiseen lätäkköön.

Hosti auki n. 19.45: Ip 87.92.86.222

PS. Sähköt saattavat kovan tuulen takia katketa, mutta sitä ei ole onneksi aamun jälkeen tapahtunut  :-D

Top 10!

1. aku ankka 45
2. exte 43
3. Oltermannilahna 42
4. AlpoK 35
5. Jymy 30
6. KivenäKengässä 27   
7. Laineen Reiska 25
8. Tonza_888 24
9.  hauen leuka 23
10. lupu10 22

GRT ja kiitos nykijöille!  :-)

90
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kronoksen turneet
« on: August 08, 2018, 14:30:57  »
Päivää!
Synttäriteema ilmassa, mikä tarkoittaa sinkkuturneeta klo 19.30 alkaen ja hosti auki 19.15. Liigapisteytys tuttuun tapaan. Pelataan mapit 3x30 ja 3x15.

Mapit:
Mustalampi 312,Normaali
Linlonlahti 213, vain kiiski
Iso-Ruuhijärvi 112, kaikki lajit, kpl
Siika-Valkeinen 243, vain made
Mäntylahti 312, eniten lajeja
Ja viimeinen mappi 30min F5 MUOKKAAMATON= Haapo 243 vain made

Hosti auki 19.15: IP: 80.186.77.173

Top 10!!

1. Tonza_888 51
2. Nikke 48
3. Vili 47
4. Memmukka 43
5. Havi jr 37
6. Tössö ja ED 34
7. Kuke 33
8. Havi 32
9. aku ankka 30
10. Oltermannilahna 28

Kiitoksia osallistujille ja onnittelijoille  :mrgreen:

Pages: 1 2 [3] 4 5 6


center>