Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Mightylizard

Pages: 1 ... 3 4 [5]
121
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: June 21, 2010, 13:11:54  »
Kyllä se niin on että alle 18-vuotias saa käyttää vain YHTÄ KELAA YHTÄ VAPAA JA YHTÄ VIEHETTÄ SAMANAIKAISESTI.
vesialueen luvalla sitten ennemmän. Vapojen määrä vaihtelee vesistöissä

122
Vieheet / Vs: blue fox vibrax hot pepper
« on: June 20, 2010, 12:43:55  »
tarttee varmaan kokeilla jotain muuta väriä joskus.

123
Pyydyskalastus / Vs: Lohi/Taimen verkko ???
« on: June 20, 2010, 02:26:54  »
Joo ei verkosita kyllä taimenia vapauteta kuolevat nopsaan ja jos eivät kuole niin ovat pahasti vaurioituneita. Itsellä kävi aikanaan niin ikävästi että mökkijärvellä pidin 3:n verkon letkaa ja aamulla huomasin että oli jäänyt 12 am tanea kiinni verkkoihin olivat varmaan sellaisia 35-40cm pitkiä. Ei ollut mitään tietoa itsellä että oli istutettu taimenia siihen järveen. Verkoissani oli silmäkoot 18, 24 ja 28.

124
Vieheet / blue fox vibrax hot pepper
« on: June 20, 2010, 01:10:28  »
Onko tuossa lipassa jotain vikana kun ei sillä tule mitään.  kokona 2 ja väri CYBL eli messinki. Monet sanovat että lippa on ykkösvalinta kirreille, ahvenille ja jopa hauille.
Tuota on uitettu paljon mutta ikinä ei mitään. Eilen oli lähellä 3 heittoa peräkanaan ettei kirre ottanut siihen, näki että kävi maistamassa ja hento nykäys tuntui vavassa jonka jälkeen hiljeni. Sitten vaihdoin rapala cd 5cm vaapun niin toinen heitto ja kala oli rannalla. Myöhemmin tuli vielä 10cm ahven tuohon vaappuun.

125
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: June 20, 2010, 00:15:09  »
Laitetaan ny kesän toinen kirre Teurolta. Tosin on reilut 12 kertaa suurempi tuo morripojan lohi.

126
Lähellä pjk:n ohjetta

Käytän yleensä haukeen, kuhaan ja ahveneen.
Kalat fileeksi jonka jälkeen pyöritellään kananmunassa
Sitten sekoitan noin 1dl vehnäjauhoja, 1rkl tillliä, 2tl sitruunapippuria ja 2tl suolaa (näitähän voi muutella maun mukaan ja jauhonkin voi vaihtaa korppu- tai ruisjauhoon)
pyörittelen seuraavaksi munassa uitetut kalat jauho-mausteseoksessa
Sitten kuumalle pannulle jossa reilusti rypsiöljyä.

127
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: June 09, 2010, 19:06:20  »

Vuoden ensimmäinen kirjolohi Teurolta. Painoa reilu kilo ja otti 5cm stormin vaappuun.

128
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: October 05, 2009, 23:32:48  »
hieno hauki heitellen
Vaappuna rapalan cd-3 eli siinä 3cm pitkä vaappu joten ihailkaa jättihaukea.

129
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Tuulilasi vene hirvijärvellä kenen???
« on: October 05, 2009, 00:55:56  »
Vanhoissa veneissä ei välttämättä ole mitään numeroita. Rekisteröidessä vaaditaan vain selvitys mistä olet veneen käsiisi saanut ja jos aiot totta puhua että löysit rannalta hylättynä niin ei taida mennä maistraatissa hakemus läpi. Mutta ainahan voi valehdella jos tosiaan on pitkään seissyt eikä kukaan ole kaivannut (varmasti hylätty). Pääseepähän käyttöön taas.

130
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Tuulilasi vene hirvijärvellä kenen???
« on: October 03, 2009, 22:33:52  »
Ei kyllä varmaan kukaan voi antaa lupaa viedä toisen venettä. Lain mukaan pitäisi kulkea valtion varikon kautta.

131
Ylemmässä kommentissa sanottiin että kuhaa ei tarvii väsytellä eikä se tärppikään ole erikoinen..
kuhaa kun tykkään kalastaa niin on kaaduttava tuohon viimeiseen kun ei niitä tarvitse yleensä väsyttää ja tärppikin saattaa jäädä huomaamatta.
Ei kyllä kerrottu mistä kalastusmuodosta on kyse mutta epäilen vetohommia..

Minusta taas kuhan jiggauksessa tärppi on paras!
Kun tuijottaa tuntitolkulla vavan kärkeä ja sitten tuntee kopsaisun josta salamannopea vastaisku vavan mennessä luokille on se minusta hienointa koko hommassa  :wink:
Joo sekä että vetäessä ja heitellessä soutuveneellä. Pari kertaa vetäessä käynyt tosiaan vaikka jarru on ollut herkimmällä ja vapa on reisien välissä ei ole tärppiä huomannut. Viimeisin oli hieno kun soudellessa kaveri vaan huomasi että jotain tulee pinnassa perässä. Tosin ollut pientä kuhaa mitä nyt on tullut kun on joutunut suurimman osan laskemaan takaisin

132
kuhaa kun tykkään kalastaa niin on kaaduttava tuohon viimeiseen kun ei niitä tarvitse yleensä väsyttää ja tärppikin saattaa jäädä huomaamatta. Joskus vaan huomaa että jaahas sieltä se tulee kita ammollaan kohti. Haukiakaan en hirveästi ole väsytellyt vaan kiskonut pikaiseen rantaan.

Silloin tietysti kalan saanti tuntuu parhaimmalta kun tulee kunnon tärppi, kala pistää reilusti vastaan että jarru laulaa välillä ja tulee ylös reilunkokoinen saalis

133
Heittokalastus / Vs: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi
« on: August 12, 2009, 17:50:42  »
olin vaihtamassa minow spoonia vaappun ja kun olin irroittanut spoonin perukkeesta niin jostain tuntemattomasta syystä käteni tiputti sen vain veneen laidan yli järveen (irroitin laidalla tuota spoonia).

134
Karkkiahan me kaikki saamme aina kun Propilkkiin tulee lisää ominaisuuksia ja vanhostakin karkeissa on vielä jäljellä. Vaikka tukeni annankin niin en koe mitään vääryyttä vaikka loku muu ei annakkaan. Tämä on hieno tapa tukea pelin kehitystä kun ei ole välikäsiä ottamassa osuuksia ja Piratismikaan ei ole ongelma kun lahjoitus on vapaaehtoinen :-D

135
Monet olivat jo aiemminkin ihmetelleet miksi Propilkkitiimi ei ota lahjoituksia pelin kehittämiseen. Mutta nyt saimme mahdollisuuden tukea pelin kehittymistä. Toivottavasti lahjoituksia tulee riittävästi että saatte uudet tehomyllyt ahvenia istuttamaan.

Pages: 1 ... 3 4 [5]


center>