Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Eci

Pages: [1] 2 3 ... 33
1
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: April 08, 2022, 10:05:08  »
Pitäs mennä ihan matalaan ja uitella jotain karvaperseitä mutta ei oikein enää osaa kun on tottunu isompaa tasuria uittamaan ja kaikua kyttäämään. Hepolahdelle meinasin huomenna yrittämään kun Pyhis ei oo antanu.

2
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: April 02, 2022, 11:52:25  »
Lautasuolla viime sunnuntaina 7h ja nolla ahventa. Tänään oon istunu jo 6h Tikanselällä mutta ei näy kaiussakaan mitään. Kausi jatkuisi vaikka kuinka pitkään mutta kun ei tule kalaa niin en tiedä miten kauan jaksaa yrittää. Jotkut kyllä tuntuu saavan (esim tänään on pyhiksen puolelta tullu muutama kilo) mutta ne on niitä parempia kalamiehiä jotka osaa tän homman.

3
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: March 25, 2022, 12:20:01  »
Korona vei voimat niin ei kovin usein oo jaksanu käydä jäällä. Viikolla 10 kun oli talviloma sain vielä muutamalla reissulla ruokakalat ja joitain 500-650g ahvenia mutta sen jälkeen on mennyt heikoksi. Viime la-su yhteensä 16h Pyhäselällä ja saaliina yksi pieni hauki. Eilen iltapilkillä Lautasuolla jossa näkyi 3m vedellä tosi hyviä kaloja kaiussa mutta ei ottanu tasuriin. 3kpl sain 100-200g kaloja. Onneksi pakastuu niin kausi jatkuu tänä vuonna pitempää. Tuntuu että kalaa pitää etsiä jo matalammasta, selkäluotojen penkat on hiljaisia, ei edes kaiussa näy ahvenia.

4
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: January 30, 2022, 17:44:47  »
Ei se kala aina syö. Eilen oli tuo Pyhäselän "mättöpaikka" ihan kuollut. Ei näkyny edes kaiussa kalaa. Piti hiihdellä toiseen paikkaan josta 4 pientä ahventa ja yks karkeempi 725g.

5
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: January 23, 2022, 18:34:44  »
Eilen taas Pyhiksellä. En ois uskonu että kovien lumisateiden jälkeen löytyy kalaa mut siellä ne oli samassa paikassa vaiika kaikki railot oli tuiskunnu piiloon. Aamulla jokunen 300-450g kala jotka nous hyvin väliveteen ja iski Sillin kevennettyyn kuoretasuriin mutta päivän mittaan otti heikkeni ja kalat joutui lirkkimään pikkutasurilla ihan pohjasta. Kuitenki n. 5kg hyvää filekalaa.


6
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: January 17, 2022, 12:28:34  »
Pyhäselältä tuli viikonoppuna molempina päivinä reilu 8kg filekalaa. Jollain toukkavehkeillä ois varmaan kiskonu vaikka 20kg kun kalat hakkas tasuria tarttumatta kiinni ja karanneet vei aina parven mennessään.Paras tasuri oli Kalapelen Nulikka joka ei oo liian iso mutta karsii pahinta silppuahventa. Toinen hyvä oli Pääevän P1 muikku. Myös Perzan iso kevennetty antoi hyviä kaloja.

7
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: January 09, 2022, 20:02:50  »
Tikanselältä perjantaina 3 ahventa, tänään Heposelältä 3 ahventa ja hauki. Luulin jo että tänään tulee hyvä päivä kun aamulla n. puoli kymmenen aikaan sain kaikki kalat kahdelta reiältä ja ne nous isolle tasurille väliveteen mutta paskat...sen jälkeen viis tuntia ilman tärppiäkään. Vaikeeks menee.

8
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: January 06, 2022, 18:29:14  »
Viinijärven kirkkaalla puolella tänään. Yksi tärppi. Saatanasti lunta ja vettä jäällä. Toinen jalka meni polvea myöten uveavantoon kun menin tutkimaan tummempaa laikkua.

9
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: January 04, 2022, 21:01:46  »
Muutamia sinttiä oon sortavalan saarien ympäristöstä saanut. Ecille pisteet saaliista ja että jaksaa kirjoitella kuulumisiaan

Kyllähän tuota mielellään kalajuttuja kertoilee. Pitkä aika on kulunut siitä kun täällä itse reilu parikymppisenä kyselin että mistä sitä isompaa ahventa mahtaisi saada. Silloin en omistanut omaa autoa ja pilkille pääsin milloin sain isäukon houkuteltua mukaan tai jos joskus lämpiminä kevätpäivinä jaksoin ajella pyörällä pilkkivehkeiden kanssa Pyhäselän rantaan. Nyt tuli mittariin jo neljäkymmentä vuotta mutta kiinnostus kalastukseen tuntuu vaan lisääntyvän. Uusimpana perhokalastus jota oon muutaman kesän harjoitellut, talvella kun en ole pilkillä sidon perhoja ja suunnittelen tulevan kesän Lapin reissuja.

2004 siis kaikki alkoi siitä kun tiedustelin mistä Joensuun lähellä saisi isoa ahventa, nykyään sitä kysytään usein minulta. Ennen ei ollut kokemusta paikoista eikä tietoa ison kalan liikkeistä, mentiin vaan järven rantaan, käveltiin vähän matkaa selälle päin ja kairattiin (joskus kiveen kun ei ollut tietoa syvyyksistä eikä apuna kännykkäsovelluksia). Jos alla oli kalaa sitä saatiin ja se oli yleensä pientä. Yksi 300g-400g ahven saattoi kauteen mahtua ja se oli talven kohokohtia kun semmoinen tuli ohuella morrisiimalla väsyteltyä jäälle. Tutuiksi tuli kaikki lähiseudun (ja vähän kauemmatkin) järvet; Höytiäinen, Pyhäselkä, Viinijärvi, Suur-Onkamo ja monet muut vesistöt ja melko lailla samoilla paikoilla tulee edelleen kalasteltua. Tosin nykyisillä bensan hinnoilla olen koittanut lyhentää pilkkimatkoja ja teen paljon reissuja Pyhäselälle ja Heposelälle että pysyy harrastuksen kustannukset kohtuullisina. Saa sitten tuhlata säästyneitä rahoja vaikka kalastusvälineisiin.

2014 mulla vaihtui täälläkin mainitun onnistuneen Kuoringan reissun jälkeen toukkavehkeet tasapainopilkkeihin ja paluuta ei ole ollut. Korkeintaan joskus kun olen siikoja yrittänyt Höytiäiseltä tai pilkkinyt haukikoukkuihin täkyjä olen etsinyt varastosta vanhat morrit ja tapsipilkit käyttöön. 2015 joulukuussa (muistaakseni) ostin ensimmäisen kaikuluotaimen ja 8" kairan ja sen jälkeen kalastus on ollut melkein pelkästään suurten ahvenien tavoittelua isoilla tasureilla. Tosin se suurin ahven tuli heti kaiun oston jälkeen eikä kilon rajaa ole sittemmin rikottu kuin kesällä jigivehkeillä. Nykyään kun kokemusta on kertynyt niin melkein joka reissulla alkaa jotain saalista tulla, mutta tyhjäkään reissu ei ole pettymys. Kun tietää hyvät kalapaikat missä niitä isoja kaloja liikkuu niin mielenkiinto säilyy. Pohjakarttoja on oppinut lukemaan ja vaikka kaiussa ei mitään näkyisi moneen tuntiin niin tietää että siellä ne ui vaikka ei joka reissulla pääse repuntäyttötalkoisiin. Jonkun verran on oppinut tietämään miten eri järville tulee railoja ja tummia laikkuja, mitkä järvet kannattaa jättää rauhaan kirkkaalla auringon paisteella ja minne on turha tehdä reissua jos yön aikana on lunta satanut....tai ainakin luulee tietävänsä. Lopullisen tuomion antaa ahvenet jotka joko ottaa pilkkiin tai ei ota. Mahdollisuus on sama kuin lotossa voittamiseen eli 50/50. Joko voittaa tai ei voita.

Semmoista asiaa olen monesti viime reissuilla miettinyt että minne kaikki kalastajat on kadonnut. Facebookin pilkkiryhmistä näkee että kaikuluotaimen ja konekairojen ynnä muiden härpäkkeiden myötä lajin suosio on lisääntynyt mutta jäällä ei silti näe ristin sielua. Pitäisi varmaan kertoa täällä joku hyvä kalapaikka ja mennä jäälle odottamaan lukeeko tätä palstaa enää kukaan :D Muistan kun mainostin vuosia sitten tyhmyyksissäni miten Kuoringalta tuli hyvin kalaa...seuraavana päivänä ja seuraavina viikkoina jäällä oli miestä kuin pipoa niin ettei sekaan meinannut mahtua ja koko järvi oli kairattu reikäjuustoksi.

Tänä talvena noiden muutaman ns. "mättöreissun" jälkeen on ollut heikompiakin päiviä jolloin ruokakalat on ollut tiukemmassa mutta aina sieltä jotain saalista on tullut.

Joulupäivänä olin Pyhäselällä Niittylahden rannassa ja ihmettelin kun avannot jäätyi niin nopeasti umpeen. Autolla iltapäivästä lämpömittari näytti -29 astetta vaikka säätiedotus oli luvannut leudompaa. Koko päivänä näin kaiussa vaan kolme kalaa jotka kaikki iski kiinni Pääevän muikkuun.


Odottelin kelien lauhtumista pari päivää ja olin hieman eri puolella Pyhäselkää. Lunta oli jäällä paljon ja lumen alla vettä. Jää oli kerroksittaista sohjoa monissa paikoissa eikä repulla pystynyt istumaan kunnolla kun joka paikassa upotti. Yhdeltä pieneltä vesilaikulta kuitenkin n. 5kg pussi kalaa ja isoin 570g.


Taas yksi huilipäivä väliin ja suunnistin Tikanselälle. Railot oli tuiskunnu umpeen ja lunta tuli melkein koko päivän vaakatasossa. Kala oli tiukassa mutta jotain sentään tuli.


Uudenvuoden aattona lähdin kokeilemaan Hepolahtea. Aamulla en löytäny kunnon autopaikkaa ja meni lapiohommiks kun auto tarttu kiinni...pääsin kuitenkin jäälle. Lunta ja sohjoa oli välillä melkein polveen asti joten en lähteny selälle 2km päähän normi kalapaikoille vaan jäin rannasta 400m päästä löytämälleni pienelle laikulle. Kaiussa näkyi koko päivän lähinnä pientä sinttiä mutta iltapäivästä muutama otettava kala. Tälläkin reissulla suurin 570g.


Eilen toinen reissu Hepolle. Nyt oli keli parempi kävellä kun pinta oli vähän jäätynyt ja kävin kauempana. Aamulla paistoi aurinko eikä kalaa näkynyt edes kaiussa. Puolen päivän jälkeen alkoi jotain sinttejä näkymään ja muutaman sai huijattua kun vaihtoi 10cm tasapainon 7 senttiseen.


Loppiaisena varmaan seuraavan kerran jäälle ja siitä sit eteenpäin aina kun on mahdollisuus :) Kireitä siimoja muillekin.

10
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 19, 2021, 20:48:02  »
 Isommilla järvillä pitää melkein löytää jonkunlaisia vesilaikkuja tms tummempia kohtia joista kalat on mahdollista löytää. Toki pohjanmuodot pitää myös tuntea.

Tänään olin edellisen reissun paikalla johon oli noussut vettä tosi paljon, sohjossa kahlasin ja ongin vuorotellen paria kolmea reikää. Aamulla oli ihan kuollutta mutta jossain vaiheessa lumisade loppui ja ilma kirkastui jolloin kalakin alkoi syömään. Tällä kertaa kala oli vähän pienempää ja otti huonommin pilkkiin (tänään tasureina eepe7 ja pääevä p1).. isommilla ei tullu mitään. 24 ahventa 4,8kg.


11
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 13, 2021, 10:29:39  »


Tikanselällä oli jäätä joku 10-15cm, en mitannu kun muita kalastajia oli jo jäällä niin menin heidän jälkiään. Kala nousi kohtalaisesti tasurille. Vain parilla ahvenella oli kuore suussa eli alkaa just vasta syömään paremmin. Kolmisen kymmentä kappaletta ja pikkusen vajaa 9kg. Lumisade varmaan pilaa nyt taas olosuhteet jäällä mutta ihan sama kun joutuu töissä kärsimään.

12
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 11, 2021, 19:44:50  »
Onkamolla oli edelleen eteläpäässä Koirlahdella todella huono jää...kohvan alla n. 5cm terästä ja välissä vettä. Selän puolella vaihteli rajusti, ohuimmillaan 12cm ja lähellä Säkäniemee joku vähälumisempi alue 18cm. Lunta jäällä pahimmillaan jopa 20 cm. Kaiussa pyöri vaan sinttiparvia, yhtään oikeesti isoa kalaa en nähny. Aamulla 5kpl fileoitavia 100-200g ahvenia. Huomenna Hepolle tai Tikalle ettimään isompia.

13
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 01, 2021, 12:31:33  »
Semmonen 1km levyinen pyöreä lammikko missä kävin. Kyllä varmasti tulevana viikonloppuna pääsee Joensuun seudullakin jo pilkile, ei tietysti isoimmille selille vielä. Ite varmaan lauantaina meen Suur-Onkamolle niin ilmottelen sit jään paksuuksia.

14
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: November 30, 2021, 09:15:20  »
Pitihän se kausi jo avata. Ilomantsin suunnalla sunnuntaina. Jäätä 6-8cm.Pidetäänhän tänäkin talvena tämä vasta 17v vanha viestiketju hengissä.

15
Itä-Suomi / Re: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: February 13, 2021, 19:20:09  »
Tosi tiukassa ollu ahvenet viime aikoina. Pari viikkoa sitten tehtiin nollareissu Puruvedelle, viikko sitten MP:t Pöllänniemestä...tänään Hepolahden puolella ja näytti jo siltä ettei tänäänkään tule mitään mutta iltapäivästä alkoi vanhoilla reijillä pyöriä hyviä kaloja joista muutaman sain iskemään tasuriin...pari suurinta puolkilosia
16
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: January 09, 2021, 19:22:11  »
Heposelältä on monet onnistunu mut ite tehny sinne kolme täysin kalatonta reissua tänä talvena ja kerran vaan sain 5 ahventa jotka oli perus filekokoo.
Pyhäselältä kannattaa ettiä railoja/tummia laikkuja:
Tiistaina 45 ahventa, 11 kg.


Tänään perus ruokakalat 14kpl, 3,5kg


17
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 31, 2020, 19:49:20  »
Huh huh...vaikee päivä tänäänkin. Pöllänniemestä menin jäälle ysin aikoihin...ekat pari tuntia kyttäsin viime kevään kuhapaikkaa ilman saalista. Sit reijitin yhtä "varmaa" penkan reunaa josta 6kpl ahvenia...kaks suurinta ehkä 300g kaloja..yhden isomman pudotin avantoon...sekä pilkkivavan jonka hauki riuhtaisi kädestä syvyyksiin kun en keskittyny kunnolla :)

18
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 29, 2020, 15:59:29  »
Ihan tyylipuhdas MP Hepolahdeltakin. En nähny kaiussa ku pientä sinttiä vaikka kalastin niin ison alueen kun näin lyhyenä päivänä pystyy ja samoilta paikoilta tuli hyvin kalaa tasan vuosi sitten.

19
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 29, 2020, 13:27:06  »
Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu?

20
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 29, 2020, 09:41:14  »
Hepolahdella ja lahden suulla selälle päin 14-15cm jäätä

21
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 27, 2020, 16:57:22  »
No ei ainakaan Pyhikselle oo kiirettä..kävin Nivan satamassa katsomassa mikä tilanne niin Kulkevaisen saaren luona selkä lainehti sulana :) verkkoukot rannassa kiroaa lämpimiä kelejä.

22
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 27, 2020, 13:59:29  »
Ei oo näkyny kaiussakaan muuta ku pientä sinttiä...isommat ahvenet täysin kadoksissa. Tänään Pienellä Onkamolla mp:t. Sinttiparvia vaan ja pari haukea kaiussa. Kyllä kai isommilleki järville jo pääsee ainaki lahtivesille..pitää viikolla käydä tutkimassa minne pääsis.

23
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 26, 2020, 21:27:29  »
Missähän vika kun kala ei syö...maanantaina vesisateessa Onkamolla yks nykäisy, tänään yks hauki ja pari tasurin mittasta ahventa. Yrityksen puutteesta ei voi syyttää..oon ollu joka reissulla yli viis tuntia jäällä eli koko valoisan ajan.

24
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 19, 2020, 14:55:49  »
Onkamolta muutama pilkin mittanen ahven...verkkomiehet ajeli kelkalla 8cm jäällä  :-o

25
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 12, 2020, 19:28:17  »
Onkamolla jäätä selällä 6-7cm..matalissa lahdissa 12cm. Kalat passiivisia eikä edes kaiussa näkyny oikein mitään...mulle 670g tasuriahven ja kaverille 4,5kg hauki.

26
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 11, 2020, 13:46:03  »
Pelastuslaitos varottelee että kaikenmaailman idiootit ei heti syöksyisi johonki Pyhäselän tai Kuoringan jäälle ekojen  pakkasten jälkeen...viikonloppuna avaan itse kauden, ehkä vielä tännekin raportoin jos jotain saalista tulee.

27
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: May 14, 2020, 19:53:00  »
Eipä oo huvittanu käysä enää joella kuhaa jigaamassa kun on niin vähän heittopaikkoja ja niin paljon porukkaa.

28
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: February 16, 2020, 17:30:44  »
Kuulostaa oudolta nuo Pyhäselän jäätilaneet. Heposelällä on kyllä reilut 30cm ja Oriveden isommilla selilläkin 25+. Kelkat ajeli eilen Kuhakivenselällä ja Pöllänniemessä verkkoukot ajelee semmosella latukoneen näkösellä vehkeellä jossa on telaketjut ja koppi. Mut kyllä pitää pakkasia tulla jos meinataan vielä kautta jatkaa. Viikko sitten oli apua lumettomista laikuista mutta nyt niistä ei juuri apua ollu kun lumet oli melkein kokonaan hävinny viikon aikaan.

Lauantaiaamuna menin kuitenkin samoille mestoille kokeilemaan Orivedelle kalkkusille päin...koko päivän sai etsiä ja kairata, kerran vaan sattu alle parvi josta sai nostella tommosta perus ruokakalaa pienemmillä tasureilla. Isoa 12cm Jekkua kun uitteli välivedessä niin silloin tällöin nousi pohjasta parempia viivoja ja jokunen nelisatanen iski kiinni.


Tänään aamulla väsytti niin kovasti etten taas jaksanu kun just ja just raahautua pöllänniemeen. Siitä jokunen sata metriä selälle viime sunnuntain kuhareiälle (joka oli railon vieressä sulana). Ensin kun pudotin kevennetyn tasurin väliveteen niin pohjasta syöksyi kilonen hauki välittömästi ja iski kiinni. Kun irrotin haukea huomasin kaiussa toisen hyvän viivan...hauki irti ja pilkki veteen ja pohjasta nous tasurille iso ahven mutta ei ottanu kiinni...tasuri ylös ja vaihto 5cm kaweri tasuriin...kala painui pohjaan päin mutta kun sain pilkin kalan lähelle se lähti uudestaan nousuun ja pamautti kiinni. Heposelän tän talven paras ahven 710g nous jäälle. Tuosta parin tunnin aikana alla pyöri kalaa mutta oli huonolla otilla. Tasureita vaihtelemalla sain muutaman hyvän filekalan iskemään ja 3 haukee samasta reiästä melkein putkeen. Jätin homman kesken jo puolilta päivin kun alkoi tuulemaan ja satamaan.  Jostain syystä tällä hetkellä isommat kalat on Heposelällä 8m vedellä vaikka aiemmin olen pilkkiny 4-6m vesiä. Niissä syvyyksissä ei tunnu olevan ainakaan selän puolella kalaa.
 

29
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: February 09, 2020, 20:40:27  »
Tällä hetkellä luulis olevan kalan löytäminen helppoa kun on railoja ja tummia laikkuja vähän joka järvellä mutta ei niitä sieltä ihan helpolla kuitenkaan oteta.

Lauantaina kävelin yli 8km Oriveden kalkkusen selällä ja vasta joskus iltapäivästä löyty yheltä railolta semmonen isompi laikku josta vajaa viis kiloo hyvää filekalaa. Suurin 580g.


Tänään Heposelällä. Aamulla heti kaheksan jälkeen löyty pari laikkua ja karkuutin jonkun helvetinmoisen mörön avannon alla. Oli varmaan yli puol metrii jäätä railon vieressä niin en nähny kalaa kunnolla...joko kuha tai helevetin iso ahven. Siinä sit meni vähän motivaatio mut jaksoin kuus tuntii kalastaa ilman mainittavaa saalista. Pieni hauki ja muutama ahvenen sintti koko päivänä. Olin jo autolle kävelemässä kun päätin vielä kairata pari laikkua...eka osu liian syvään (12m) mut toisessa oli "vaan" 8m vettä alla ja heti näky kaiussakin elämää. Tunnin aikana nostelin toistakymmentä hyvää filekalaa ja 48cm/940g kuhan. Ahvenet ei mitään jytkyjä mut semmosta tasasta 350g kalaa useempia. Kuhia olis varmaan ollu alla enemmänkin mutta ne ei perkele syö millään...pitäs varmaan olla pysty ja värikoukku tms. pyytö. Ja tästä lähtien pitää keskittyä Heposkalla syvempiin vesiin. Monta kertaa 7-9m vedet yllättäny positiviisesti vaikka ennen aina on tullu jossain 3-6 metrissä nysvättyä....kuore on tuolla syvässä niin kai se isompi ahvenkin siellä sit on sitä syömässä...tosin tänä talvena on melkein kaikilla ahvenilla ollu tyhjät mahat tai korkeintaan jotain sulanutta mössöä mahassa...en oo kertaakaan päässy kunnon syönnille vaan aika pieniä tasureita saa uitella. Joka reissulla tulee yksittäisiä ahvenia 10cm kevennetyillä mutta jos tommosta perus ruokakalaa haluaa niin kyllä se on joku eepen 7+ ja Kaweri kevennetyn 5cm malli mitä kannattaa tarjota.


30
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: February 03, 2020, 07:52:03  »
Nihkeitä reissuja ollu..ei löydy jytkyahvenet millään. Viikko sitten oriveden kalkkusenselältä viis sinttiä ja sunnuntaina mökkijärveltä mp:t. Nyt sentään tuli ruokakalat molempina  päivinä mutta jäi silti suurin ahven alle puolen kilon.

Lauantaina Samppaanselällä 9km kävelyä ja iltapöivästä railolta kalat.


Sunnuntaina Pöllänniemessä kiertelin ja sain muutamia sinttejä sieltä täältä..iltapäivästä yhen jälkeen löyty laikku 4m vedeltä ja siitä kalat yhestä reiästä. Pikkurasurilla joutu ihan pohjasta härnäämään.Pages: [1] 2 3 ... 33


center>