Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - appe

Pages: 1 2 3 [4]
91
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Umpi- vai avokela
« on: July 29, 2006, 12:00:13  »
alottelijana ottaisin umpikelan kunnnes opin kaikki tärkeimmät kuten tekniikan, väsytyksen ja heittelyn ja sitte ostaisin avokelan :wink:
samaa mieltä silllä heittäminen on helpompaa ja mielekkäämpää kun joka heitto ei mene puskaan ja kun on oppinut nuo edessä mainitut tekniikat niin avokelaan on helpompi siirtyä ja hyvä avokela ei varmasti jää käyttämättä viimestään suvussa löytyy nuoria alottavia kala miehiä!

92
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Miten kalastus liittyy elämääsi?
« on: July 28, 2006, 10:40:02  »
vapaa ajan kalastelia kun severran useesti käy lamella 3 v nyt virvelöiny ja 2 v pilkkiny ennen edessä mainittuja mato ongella kävin :lol:

93
itelläni on joku 10 kiloo kerstävää punottua siimaa  :-D hitusen turhan järeetä mutta ei jää ne kuvat lumpeisiin kiini ja kun on mettä lammet lempi kalastus paikkoja nii päätin että ne haat saa sitten nousta järvestä uistimen mukana ku niitä on jo niin monta pohjassa kiinni  :-D

94
Heittokalastus / Vs: Rapala Countdown 3 cm...kokemuksia?
« on: July 27, 2006, 12:03:30  »
en noin pienestä koosta tiedä mutta 5 cm on toiminut hyvin metsä järvillä särki värillä

95
Heittokalastus / Vs: rapala finesse siima
« on: July 27, 2006, 11:56:21  »
kyllä värillä tuntuu että värillä on väliä kun ostin uudet siimat tuntuisi että kalat yrittävät aina välillä syödä siimani vanholla siimoilla ei tälläistä ominaisuutta ollut  :? :-o

96
Heittokalastus / Vs: Kalan Tarina
« on: July 23, 2006, 12:17:01  »
hyviä juttuja nuo. mulla kävi tänä kesänä kaverin kans aika tuuri: Mentiin yhelle joelle kalaa ja mentiin ekaan lempareeseen. siinä jonkin aikaa heiteltyäni otti pikku hauki blue foxin puna mustaan lippaaan ja nakattiin se pellon reunaan ketuille nii pikkunen se oli ja meni kituset rikki . kaveri sitte lähti seuraavaan lampareeseen kalaan ja minä jatkoin joen vartta samaa lempea kohti jonkin ajan kuluttua kuului puskan takaa jotain kiukusta älinää en siitä saanut selvää kaveri juoksi minua kohti ja huusi "saiskos sun nilssua lainaan? tuola iha mukavan kokonen hauki vei mun!" annoin ottaa sen ja kaveri katos puskan taakse ja minä seurasin. taas siiman päässä oli hauki jarru narahti ja kaveri rupesi kiroamaan " se p**keleen hauki katkas siimat .sitte jonki ajan kulttua kaveri sano että taas on joku roska kiinni koukussa. kun uistin läheni ruvettiin ihmetteleen mikä juttu siinä on kiinni? sehä oli mun nilsu . kaverin isä sitte keräs sieltä ne hauet jollai rapalalla ne oli 2 kilosia .

97
Heittokalastus / Vs: Hauet hengiltä..
« on: July 22, 2006, 21:11:32  »
Joskus keväällä sain katiskasta jonku 4 kilon hauen, ja sitte totta kai se piti sitten rannalle mennä tappaa. Enpä tiiä miks mutta kumminki. Rannalle ku pääsin nii yritin niskoja vääntää, siinä hitusen meinas tuskan hiki tulla ku puukko totta kai kotona. Sitte ku sitä p''leen haukee oli aikansa väänetty eikä mitää saanu aikaa, nii tajusin että siinä repussa on joku lelu puukko. Sillä olantakaa niskaa, ja ku lakkas sätkimästä nii kituset auki. Kyllä sen jälkee muistanu puukkoo pitää aina mukana :-) niih ja ikää vasta 13 v  :| :-)

edit: tekstiin lisätty pisteet ja pilkut lukemisen helpottamiseksi

98
Heittokalastus / Vs: "Harrastatko" ns. c&r kalastusta?
« on: July 22, 2006, 18:05:53  »
kylhän nuo pikku kalat järveen helposti lentää :-) mutta on se niin että ite pyydetty kala maistuu kyllä paremalta ku laupasta ostettu 8-)

99
Vieheet / Vs: Meppsin lipat
« on: July 22, 2006, 18:03:30  »
en oo kauheesti mepsejä heitelly.. ainut mitä muistan nyt ku oon saanu 2 haukee 2 heitol oli ne kyl aika pienii  :-( mutta maha niillä oli saman värinen ku muukin kala eikä vaalee :-o

100
Heittokalastus / Vs: Kuinka kauan olet kerralla kalassa?
« on: July 22, 2006, 17:59:40  »
normaalisti jotai 3 tuntii mutta tänää oli sen 6 h ku tuli kalaa iha ok 2 jarvee kiersi ja mukava sää oli .emosia reissuja ei kuheen useesti tee  :lol:

Pages: 1 2 3 [4]


center>