Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Hunter

Pages: [1]
1
Mainostus Sallittu! / Tienaa rahaa pitämällä mainospalkkia auki!
« on: September 25, 2007, 17:29:48  »
"Mitä enemmän kavereitasi saat mukaan, sitä enemmän tienaat"
 
www.agloco.com/r/BBHL2533

Agloco on ilmainen ohjelma joka näyttää käyttäjälleen tekstimainoksia windowsin alaosaan sijoittuvasta pienestä palkista. Pitämällä mainospalkkia auki surffatessasi netissä, tienaat kokoajan rahaa. Kun houkuttelet kavereitasi mukaan, tienaat huomattavasti enemmän ja jos kaverisikin houkuttelevat kavereitaan mukaan, tulosi kasvavat entisestään. Aglocosta uskotaan tulevan käänteentekevä tekijä ohjelma nettimainonnan alalla ja sen omistus koostuu 90%:sti mukaan liittyneistä jäsenistä. Mainostamisesta saadut tulot jaetaan liittyneiden kesken sen mukaan millaisen verkoston, eli osuuden hän on itselleen luonut (mukaan värväämänsä ihmiset). Agloco erottuu edukseen muista saman alan yrittäjistä jo sillä, että sitä ovat olleet suunnittelemassa ihmisiä huippuyliopistoista ja suurimmista internet-alan yrityksistä ja mikä tärkeintä, sitä ei ole suostuttu julkaisemaan keskeneräisenä. Agloco on jo saavuttanut huikean suosion ja sen sivulla vierailee päivittäin lähes miljoona kävijää. Liittyminen ja käyttäminen on kaikki täysin ilmaista, joten riskejäkään kokeilemisessa ei ole. AGLOCO vaikuttaa erittäin lupaavalta ja ammattitaitoiselta ohjelmalta.

 

Tällä hetkellä Agloco on Beta-testausvaiheessa ja se ei tuota vielä rahaa käytöstä. Aglocosta kerrotaan, että ohjelma käynnistyy muutaman viikon sisällä, joten jäsenillä on hyvää aikaa värvätä "allensa" verkosto uusista jäsenistä.

 

Esimerkki tienaamisesta-> Värväät kauttasi 15 uutta jäsentä ja heistä jokainen värvää kaksi uutta mukaan-> he kaikki pitävät mainospalkkia auki 5 tuntia kuukaudessa. TULOT= yli 500$/kk

2
Kaikkea kalastuksesta / Suomen suurin kala - kilpailu
« on: February 23, 2007, 10:16:31  »
Eli onkos joku seurannut tätä erä lehden kalakisaa? Vai onko joku jopa ilmoittanu kalajo tonne kisaan? Ite tykkään tuolta aina kattella että miten ja mistäpäin suomea noita isoja kaloja saadaan.
http://www.eralehti.fi/kalakilpailut/kilpailusaaliit/default.aspx  Tuolta löytyy nuo tänävuonna kisaan ilmoitetut kalat.

3
Pilkit & Pilkkivavat & Pilkkisiimat / Kuvia pilkkivehkeistä.
« on: February 22, 2007, 22:27:40  »
Eli laittakaa kuvia pilkkivehkeistänne esim. vavoista pilkeistä pilkkikukkaroista ja kaikesta muusta pilkkimiseen liittyvästä.


Tässä omat vavat ja niissä olevat pilkit.

Pages: [1]


center>