Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Don Miguel

Pages: [1] 2 3 ... 16
1
Sekalaista juttua / Vs: Kiinnostavia uutisia
« on: July 25, 2011, 23:55:28  »
Hittolainen. Maailmalla tapahtuu aina, kun itse on mökillä omien ajatusten kanssa. Tuo on kyllä aivan hirvittävä veriteko, johon ei ole minkäänlaisia perusteita. Ei edes silloin, kun haluaa muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi.  Ei helveten helvete, pientä ihmistä hirvittää.

Minulle on koulussa opetettu, että luovasti hullu saa olla, muttei tyhmä. Tästä ajatuksesta voi muotoilla seuraavan neuvon ennen kaikkea nuorille: radikaaleja ajatuksia saa olla ja pitääkin olla, ne vain pitää tuoda oikealla tavalla esille. Terrorismi ei ole missään muodossa hyväksyttävää. Viattomien ihmisten tappaminen on jotain.. todella järkyttävää. Henkilökohtainen neuvoni tai mietelause näistä järkyttävistä tapahtumista muotoutui itsestään: "Nuori radikaali saa olla, mutta ei hirviö." Ihminen ei ole eläin.

3
Kertomuksia karskeista kalastusolosuhteista!

4
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: June 12, 2011, 22:13:32  »
Silloinkin kun ajoivat vähän kilpaa, kameramiehet kuvasi tapahtumia kuin Nascaria (ympäriajelemista, lähikuvia autoista) vaikka radalla tapahtui koko ajan. Hohhoijjaa sanon mie...

5
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: June 12, 2011, 22:07:23  »
Näköjään kaikkien aikojen formulakisasta tulikin kaikkien aikojen fiasko. Jos Pirelli olisi tehnyt SADEKELIN RENKAAT eivätkä jotkut italierot paskakumit, kisa olisi jo ohitse.

6
Lappi / Vs: Veitsiluodon kalapaikka
« on: June 12, 2011, 18:43:23  »
Minä en vaan ymmärrä miksei sieltä tule koskaan itellä kalaa.. Eilen käytiin parin kaverin kans veitsiluodossa, uisteltiin järvi läpi sikssakkia ja koitettiin tahnojakin eikä piru iske mihinkään.. Pintomisia näky jonkin verran mutta ei niin ei.. Ekaa kertaa veneellä koitettiin, mutta monia kertoja siel on käyty enkä muistaakseni ikinä ole saanu mitään. Missä vika? :roll:

Siis illalla kalat kävi pinnalla ja teillä oli tahnat pohjassa? Päättele itse loput.

7
"Jytky-ylioppilas -11"

8
Kaikkea kalastuksesta / Mikä tekee saamamiehestä saamamiehen?
« on: June 02, 2011, 22:39:37  »
Mikä tekee saamamiehestä saamamiehen?

9
Kelat & Vavat & Siimat / Vs: Fuusiosiimat ja punotut kaudelle 2011
« on: June 02, 2011, 17:54:25  »
Mistä tietää onko kela korkea- vai matalapuolainen?  :?

Mikäli minä tiedän, minkälainen on korkeapuolainen ja minkälainen matalapuolainen avokela, nämä kuvat pitäisi auttaa hahmottamaan. Voi olla etten tiedäkään, viisaammat saa korjata :-P

Matalapuolainen avokela, Cardinal 55 (loistokela btw)
Cardinal 55
Korkeapuolainen Abu Garcia:
Abu Garcia

Erona on siis yksinkertaisesti siimapuolan korkeus, ei mitään muuta.

10
"Kuka kalassa.netin moderaattoreista tekee työnsä parhaiten?"

Suurin osa moderaattoreiden työtä on sellaista, mitä normikäyttäjä ei näe. :wink:

Jos aivan aavistus off-topicia sallitaan, voisin tähän esittää vaatimattoman mielipiteeni.

Normikäyttäjä kun ei näe kuin ainoastaan foorumin moderointia. Moderaattorien kannalta olisi hyvä tietää minkä moden linja toimii parhaiten - ihan foorumin kannalta. Mutta nyt ei enempää tätä, vaan threadin mukaista asiaa:

"Jaksatko herätä kalojen perässä?" (aamusyönti ei ole pelkkää vanhojen partojen höpinää)
"Kannatatko C&R kalastusta?" (näytti taas puhuttavan)
"Mikä tekee saamamiehestä saamamiehen?"
A) Paikallistuntemus/kokemus
B) Maltti
C) Idearikkaus
D) Tuuri
E) Kaavoihin kangistuminen

11
Ehdota paras moderaattori kalassa.netissä.  :-)
Mikko voittaisi tuon heittämällä, koska suurin osa täällä pelaa propilkkiä. Muista sijoista voisikin tulla mielenkiintoista luettavaa

Mutta eihän Mikko olekaan Global Moderator vaan Mikkonator. Itse asiassa mielenkiintoinen gallup olisi kyllä. "Kuka kalassa.netin moderaattoreista tekee työnsä parhaiten?" Ja tietysti perusteluthread pystyyn Kommenteihin ja Parannusehdotuksiin :wink:

12
Nin niin.
Kohona Easy Fishing No: 4,9gr 10/18/20  (mitä noi 18/20 tarkoittaa unohdin kysyä)

Taitaa olla koukun kokoja, mitä tuon kohon kanssa suositellaan käyttämään(?)

13
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: May 24, 2011, 14:03:08  »
Näkeekö henkilö, joka on menettänyt toisen silmänsä, elokuvateatterin 3D elokuvat kolmiuloitteisina?

Näetkö itse 3d elokuvan 3d:nä, jos pistät toisen silmän kiinni? Itse en osaa vastausta antaa, mutta mikäli toisen silmän menettäneen henkilön toimiva silmä on kunnossa, on tämä aika helposti itsekin testattavissa.

14
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalanbongaus 2011
« on: May 18, 2011, 10:40:33  »
Jiihaa, taas bongaillaan. Heikosti se meni viime vuonna (10 lajia?) eikä tänä vuonna ole luvassa sen enempää todennäköisesti. Viime vuoden säyne korvautunee siialla tänä vuonna.

Vuoden 2011 bongatut lajit so far:

1. kirjolohi
2. kuha
3. ahven
4. hauki
5. kiiski
6. kolmipiikki
7. siika
8. pasuri
9. särki
10. säyne
11. salakka

15
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: May 18, 2011, 10:16:09  »
Ainoastaan Ruotsin lippujen polttaminen oli karkein ylilyönti, mitä näissä pirskeissä tapahtui. Sen olisivat saaneet jättää torniolaiset tekemättä (vai ketkähän sinne rynnisti) Tietysti tulee mieleen, onko taustalla jotain muuta kränää Haaparantalaisten kanssa, siitähän Tornio_River varmasti osaisi kertoa enemmän.

16
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: May 18, 2011, 08:30:17  »
Ei helvetti. Ei olisi pitänyt lukea noita uutisointeja leijonien MM-juhlinnoista ja niihin liittyvistä lieveilmiöistä. Medialla on mennyt yli taas ja pahasti. Hienoon urheilusuoritukseen on liitetty rasismikohua, "Nevöforget-känniörvellys_-11-kansanjuhla" maine sekä joukkueellinen umpijurrisia tuttileijonia. Mitenköhän asiat oikeasti olivat?

Ymmärtääkseni rasismikohu lähti liikkeelle joistain känniääliöiden huuteluista Helsingissä, mutta kuinka laajamittaisesta rasismista loppuen lopuksi oli kyse? En ole nähnyt tämän jälkeen yhtään uutista, jossa suomalainen jääkiekkofani tai -pelaaja olisi huudellut, nimitellyt tai tehnyt yhtään mitään rasistista. Eli yhden tapauksen takia koko juhla oli väärin juhlittu, koska yhdet idioottivajokit kännipäissään huutelivat mitä mieleen sattui tulemaan. Haiskahtaa karkealta yleistykseltä tämä kohu.

Torijuhla: Todella, todella huonot esiintyjät. Nygård olisi pitänyt torpata satama-altaaseen välittömästi, kun hän ilmestyi maisemiin. Tämän junttiurpon takia koko juhla sai kyseenalaisen maineensa, muutenhan esiintyjäkaarti taisi olla kuta kuinkin asiallinen (korjatkaa, ei muista kovin tarkkaan esiintyjiä, kun ei tuota juhlaa tullut katsottua yhtä tarkalla silmällä kuin itse MM-finaalia) Muutenhan torijuhla oli kansaa yhdistävä kansanjuhla; näkyikö yleisön joukossa kännisiä örveltäjiä laput silmillä vai kenties kisahuumasta humaltuineita Suomen kansalaisia juhlimassa sankareitaan? En tiedä, päättäkää itse mitä torilla tapahtui näkemänne perusteella...

Umpijurriset tuttileijonat: Hetkonen, joukkueessa oli 3 maalivahtia, 8 puolustajaa ja 14 hyökkääjää (noin balttiarallaa) + taustajoukot. Kuinkahan moni näistä oli täysin kaasuissa, mieleen ei tule kuin Salmela, Nurminen ja kenties Juti, jolla oli tarpeeksi älliä lähteä nukkumaan humalaa pois. Salmelaa ei yleisestikään pidetä leijonajoukkueen suurimpana älykkönä, pikemminkin päinvastoin. Kokonaisuudessaan leijonajoukkue oli todella hillityn oloinen. Taisipa Immosen Jarkko olla täysin selvinpäin, sen verran oli ujo lavalle tulo juhlissa. Nurmisen ilmaveivi nyt oli mitä oli, mutta mm. eräs amerikkalainen kommentoi asiaa näin:

Quote
Your coach is having a great time. To hell with everything. you're world champions after all. Time to party all year long, bottoms up and join the circus yourself. Cheers! Haha!"
http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=50005&page=8
Viesti Magnum37:lta

Kärpäsistä tehtiin härkäsiä. Ja härkäsistä tehtiin vielä jotain paljon, paljon suurempaa. Kuitenkin aina täytyy lähteä liikkeelle isosta kuvasta, ei keskittyä yksittäisiin pelaajiin, huuteluihin tai mihinkään muuhun.
---

Johan oli vuodatus taas. Pakko pistää loppukevennykseksi videointi Ruotsin jääkiekkoliiton puheenjohtajasta voitetun (tai hävityn) finaalin jälkeen:

http://www.youtube.com/watch?v=HahC9TO_svA

17
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon mm-kisat 2011
« on: May 16, 2011, 01:31:16  »
 :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Ruotsi%20pilkkaa%20nyt%20Suomea/art-1288336345758.html

Ruotsi tarvitsee nyt hätä-apupaketin: Suomen lastaajat lentokentältä ovat lähettäneet Ruotsiin ananaksia, tutteja ja vaippoja. Tarpeeseen menee poijjaat, sano :-D

18
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon mm-kisat 2011
« on: May 16, 2011, 00:58:27  »
BoBimainen esitys Suomelta. Grt!

Pelin kolmas erä oli kyllä mahtava. Suomi alkoi pelaamaan kahdella kärkikarvaajalla, kuten Ruotsikin, ja sai sillä tehtyä ensimmäiset 2 häkkiä. Hienoa poijjaat, tältä näyttää talvisodan henki: periksi ei anneta koskaan ja vaikka turpaan saadaan jossain välissä, ME PISTÄMME VIHUJA ENEMMÄN TURPAAN!!!!!!111111!

19
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: May 09, 2011, 21:09:07  »
Mistä ihmiset hommaa kaupunkialueella matoja, muualta kuin kalliilla kaupasta? Kuopio nyt kyseessä, mutta kiinnostaa myös yleisesti.

Isot nurmikkoaukeat, kunnon vesisateet ja yö = kasiaiset nousee maan pinnalle. Helppoa touhu ei ole (omanlaista "kalastusta" tämäkin) nimittäin on nuo isot kastikkaat nopeita vetämään itsensä takaisin reikään ja myös vahvoja. Yleensä touhuun tarvitsee jonkun valonlähteen, otsalampun tai taskulampun. Tällä valonlähteellä ei koskaan saa osoittaa suoraan matoon, koska tämä vetää itsensä maahan heti. Kerääjän on siis kiinnittettävä huomionsa valokiilan reunoille ja kun mato näkyy, on oltava todella liukas liikkeissään. Ne kastikkaat, jotka on kokonaan pois reiästään, on helppo poimia talteen.

EDIT: Niin ja helppohan tämä on sitten soveltaa omakotitalon nurmikolle, mökkipihalle etc...  :-)

20
Kaikkea kalastuksesta / Vs: 2011 avovesikauden avaukset
« on: April 28, 2011, 19:21:06  »
Noh, nytpä on korkattu tämäkin kausi saaliin puolesta myös. Pluto631:n kanssa eilen siikaongella Vuosaaressa ja meno oli tutun BoB:maista. 22 siikaa kahteen mieheen, noin 6kg kalojen yhteispaino. Savusiika maistui harvinaisen hyvälle äsken :-)

21
Minusta Metsähallituksen kalastusalueille seuraavat vapasäännöt olisivat poikaa:

-Uistellessa 2 vapaa, eivät sentään tätä ole onnistuneet ryssimään.

-Rannalta kalastettaessa 1+1 vapaa = 1 aktiivionki ja 1 tahnaonki. Kahdella tahnaongella onkiminen olisi kielletty, vaikka kyllähän rannoille tilaa jäisi, vaikka jokaisella olisi se 2 tahnaonkea... Nykyisellä käytännöllähän tahnaonkimisen hinta nousi 50% kun toinen vapa kiellettiin.

-Talvella sama juttu. 2 oottoa kiellettynä, mutta 1+1 pitäisi olla sallittu. Nykyään Metsähallituksen mestat on kusisia pilkkipaikkoja: joko pilkit aktiivilla, joka ei aina läheskään toimi, tai sitten vahtaat sitä yhtä ainoata oottoa 2m etäisyydeltä.

-Ennen kaikkea muuttaisivat tuon tahnaongen vahtaamisetäisyyden edes viiteen metriin. Ihme natsisääntö, jota lupavalvojat Evolla ja Matildalla todellakin tarkkailevat. Et voi käydä lähipensaalla kusella. Et voi käydä hakemaan veneestä tavaraa, jos olet jättänyt liian pitkän välin veneeseen. Et voi käydä juttelemassa muiden kalastajien kanssa, kun sinut on pakotettu vahtimaan ainoaa onkeasi 2m etäisyydeltä yleisen edun takia. Tätäkö Mightylizard tosiaan haluaa?

Onneksi itse tulee ongittua kirjoja kaikilla eri variaatioilla. Muuten olisin pistänyt koko touhun boikottiin aikoja sitten...

22
Kaikkea kalastuksesta / Vs: 2011 avovesikauden avaukset
« on: April 22, 2011, 14:26:56  »
Taitaa tulla kylmä reissu joten paljon vaatetta päälle  :-D

Samalla lailla saa vielä alkukauden reissuilla pukeutua, kuin viimeisillä pilkkireissuilla. Kelluhaalaritkaan merellä ole vielä yhtään liikaa, päinvastoin.
---

Muutaman siikareissun olen ehtinyt jo heittämään tämän vuoden puolella. Vielä on turhan aikaista (tai Vuosaaressa ei ole tänä vuonna siikaa) mutta eiköhän se tästä parane.

23
Kelat & Vavat & Siimat / Vs: Fuusiosiimat ja punotut kaudelle 2011
« on: April 19, 2011, 16:45:05  »
Firelinen ongelmana on ollut aina heikohko kulutuksen kestävyys. Joka reissun alussa on tarkastettava, missä kunnossa ensimmäiset 5-10m on. Välillä on näitä kohtia, jotka katkeavat jo ilkeästä katseesta. Sanoisin, että fireline on viimeinen valinta jokikalastukseen ja kivikkoisilla alueilla jiggaamiseen. Ja huono valinta kirjolohen tahnaongintaan, jossa itse olen siiman huonoihin puoliin tutustunut. Sen sijaan jos heitellään tai uistellaan soutuveneestä, fireline ajaa kyllä asiansa ongelmitta. Siimaa ei kuluta pohjakivet, joten kulumia ei tule.

24
Pilkintä / Yhteenveto: Pilkkikausi 2010-2011
« on: March 26, 2011, 23:19:51  »
-
25
Sekalaista juttua / Vs: Kiinnostavia uutisia
« on: March 19, 2011, 15:13:38  »
Voin vahvistaa, tuntui tuo järähdys meilläkin. Mielenkiintoista.

Maa järisi Etelä-Suomessa

26
Minusta viime aikoina viestittely on mennyt entistä sekavammaksi ja trollaamisilmiötä on ollut havaittavissa enemmän kuin koskaan ennen. Kiinnostaisikin tietää, ovatko muut käyttäjät samaa mieltä. Onko kirjoitusten taso laskenut entisestään vai kuvittelenko vain?

27
Turhaa joukkueiden pelaajamääriä on karsia. Kuitenkin on iltavuoroja, lapsia, talon rakennusta - kaikenlaista joka vie aikaa peliltä. Vaikka pelaajia onkin monia huipputiimeissä, en ole nähnyt miltään joukkueelta koko revohkaa pelissä. Aina jollain on jotain - oli se sitten iltatyöt, lapset, baari-ilta tai ihan mitä tahansa. Ja kyllä joukkueessa pelaajamäärä vähenee automaattisesti jos jotakuta ei peliaika miellytä...

Ulkomaalaiskiintiö on vaikea asia ihan jo siitä syystä, ettei tämä ole ammattimaista "urheilua", vaan harrastetoimintaa. Siinä olen eri mieltä Makkerin kanssa, että SM-joukkuetitteli pitäisi ansaita ainoastaan suomalaisin voimin - kaikissa urheilusarjoissa on ulkomaalaisvahvistuksia. Tätä peliä pelaa monien eri kansallisuuksien edustajia, joten olisi jollain tavalla typerää eristäytymistä pelata pelkästään suomalaisten kesken. Globalisoituminen on nykypäivää AIVAN KAIKESSA, jopa pilkkipelissä :wink:

28
Tässä faktat vielä tähän episodiin. Tehkää johtopäätöksenne mahdollisista sääntörikkeista:

Fakta 1: Don Miguel liittyi FPT II:n 13.12.09 pelattuaan BoB:ssa sitä ennen kansainvälistä liigaa. Ei sääntörikettä, siirto tehtiin ennen siirtorajaa

Fakta 2: Don Miguel pelasi 2 alkusarjan ottelua, 2 puolivälieräottelua ja 2 välieräottelua joukkueessa FPT II. Ei sääntörikkeitä.

Fakta 3: Sunnuntaina FPT II:n pelaaja Don Miguel ilmestyi harjoitusotteluun Team Jalokala-BoB joukkueen BoB miehistössä ja näin ollen edusti toista joukkuetta kuin FPT II. Sääntörike: ? Pelasi harjoitusottelun jossain muussa joukkueessa kuin FPT II (ja tätähän on tehnyt monetkin pelaajat, muun muassa Procyt).

Suurin hauskuus tässä on, että ennen peliä sanoin, että voin kyllä poistua pelistä mikäli Jalokalat näin haluaa. Ja Qkkeli vastasi jotain tyylin aivan sama. Tarkat sanamuodot on chatlogissa Qkkelilla. Itse pelihän oli kuumatunteinen alusta saakka, eikä hävinnyt joukkue sulattanut tappiota.

Pelin jälkeen Qkkeli sitten aloitti tämän shown, ja nyt näyttää siltä että tämän TJK:n C:n toiminnan takia minun pelaaminen Kohti Kevättä Turneessa on evätty. Ja onnistuneesti lokaa myös nimeäni.

Muutamat kommentit:

Olin tehnyt päätöksen, ettei paluu FPT II:n ei ole pitkä. BoB:n piti pelata Kohti Kevättä Turneeta, ja tarkoituksena oli jatkaa pelaamista BoB:ssa. Se on minun henkilökohtainen päätös, johon kukaan ulkopuolinen ei vaikuta. Eli käytännössä en ole BoB:sta lähtenyt koskaan, mutta virallinen edustamani joukkue on FPT II. Tai olisi ollut pronssipeliin saakka. Tämän jälkeen minulla on täydet vapaudet pelata tätä pilkkiä aivan missä haluan.Yhdellä treenipelillä ei ole merkitystä millään tavalla liiga-asioihin, ei tuleviin turneisiin eikä peleihin, joita on jo pelattu.

En aio hyväksyä tuollaista loanheittoa. Treenipelit on treenipelejä, liigapelit liigapelejä. Jollekin näyttää tuottavan suuria vaikeuksia ymmärtää se. Esittäkää ne faktat, jolloin olen edustanut sekä FPT II:sta että BoB:a niin, että olen tehnyt sääntörikkeen. Merkityksellisiä pelejä en ole koskaan pelannut joukkueita vaihtaen. Enkä tule näin tekemäänkään. Mutta iso käsi Qkkelille näin lopuksi, hyvin sä vedät.

29
Khylläpä kyllä. Mutta liigan ulkopuolinen ottelu kun oli eilen kyseessä, niin eihän silloin sovelleta liigan sääntöjäkään? Muutenhan tuota ottelua ei olisi saanut pelata, koska BoB ei ole SM-liigajoukkue. Muistaakseni näissä huvikseen pelattavissa matseissa (kuten eilen) on aina ollut liukuvuutta miehistössä. Vai mitä te Procyt, jotka olette pelanneet FPT-LD:n mukana pelejä. Eipä tässä käytännössä ole mitään poikkeavaa niihin peleihin.

30
Eli liiganeuvostossa pohditaan sitä, että pelasin LIIGAN ULKOPUOLISEN HAASTEOTTELUN FPT II:n riveissä ollessani BoB:ssa. Ymmärrän kyllä, jos olisin pelannut esim. FPT-TKN pelissä jommassa kummassa joukkueessa, että rangaistus tulisi, mutta kuinka liigan ulkopuolinen haastepeli liittyy liigaan?

Ja köh, kuinka tämä eilinen Jalokala-ottelu liittyy millään tavalla kohti kevättä turneeseen? Ei mitenkään. Minun ainoa rikkeeni on se, että olen tällä hetkellä FPT II:n mies, ja pelasin eilen BoB:n riveissä treenimatsin. Liigan jälkeen minulla on mahdollisuus joko jatkaa FPT II:ssa tai mennä BoB:n. Se on oma asiani mihin silloin menen, itse asiassa päätköksen olen tehnyt jo. Ja Qkkelihan kätevästi toi jo esille minun päätökseni.

Pages: [1] 2 3 ... 16


center>