Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - kasparov

Pages: 1 [2]
31
Kaivellaanpa omia muisteloita myös. Muistaisin että ensikosketus olisi ollut joskus oikean kesäkalastukauden päätyttyä, etsin netistä erilaisia ilmaisia kalastusaiheisia pelejä. Etsin kyllä kesäkalastuspelejä, mutta kun sellainen harvinaisuus kun suomalaisten tekemä peli sattui eteen niin pitihän sitä kokeilla. Vaikka oikea pilkkiminen ei pahemmin houkuttele, niin virtuaalipilkkimiseen jäin koukkuun. Näköjään ykkönen on vieläkin pysynyt koneella, useista koneiden vaihdoista huolimatta ja siitä jäljitellen ensikosketus peliin on ollut syksyllä 2000 ja viimeisin piikki näkyisi olevan enkkalistan perusteella 2006. Siinä ohessa taisin katsoa onko peliin tullut päivityksiä / uusia järviä ja löytyi PP2.

PP1 ei ole pahemmin muistikuvia jäänyt vaikka aikoinaan innolla tulikin pelailtua, ehkäpä parhaiten jäi mieleen tuo erikoisversio revontulipilkki? PP2 sen sijaan onkin useita hyviä muistoja vaikkakin oma ennätyskala tuli perinteisellä aloittelijan tuurilla, ilman että sitä silloin osasi pitää erityisen isona edes (Iso-Ruuhijärveltä 2,6kg) Parhaimmat muistot liittynevät siihen kun pääsi testausryhmään, tapasi kasvoja nimimerkkien takaa, sekä pikkujoulupilkit :) Yksittäisistä muistoista paras lienee kun tuo syvyystoimintoi tuli mukaan, ensimmäistä kertaa testasin sitä Linlolla, vapa värähti ja kalannosto alkoi, yllättäen pilkki lähtikin pohjaa kohti, siinä vaiheessa mieltä lämmitti :)

edit: Piti oikein verestää muistia ja testata kertaalleen tuota PP1, hieman oli hakemista että muistui mieleen. Koukuttavahan tuokin versio on, mutta kyllä se on kovasti mennyt oikeaan suuntaan kaikessa :)

K

32
Kannattaa varmaan kokeilla päivittään näytönohjaimen ajureita tai mikäli on uusimmat niin vaihtoehtoisesti testata pykälää vanhemmilla?

K

33
Se portti 4500 on ohjattu sille läppärille, jolloin et voi hostata sillä toisella koneella samasta portista.

Ei ole näin helppo, siis joka kerta vaihtaessa hostaus konetta olen vaihtanut Modeemin NATista kumman koneen sisäverkkon IP:hen liikenne ohjautuu. Muita hyviä arvauksia?

K

34
Menee aavistuksen ohi aiheen, mutta ideat ja keinot lopussa. Hostaus toimi hienosti, kunnes ikivanha F-secure lopetti toiminnan / lisenssi vanheni. Poistin sen ja siirryin Aviraan ja ajattelin ettei ongelmat voi ainakaan lisääntyä. F-Secure ei kuitenkaan suostunut poistumaan kiltisti (esim. ei löytynyt ControlPanelista vaikka Uninstalleri kovasti käski poistaan sen kautta). Poistin sen käsin, siivosin rekisterin käsin ja myöhemmin löysin F-Securen sivuilta cleaner softan jolla varmistin sen poiston. Tämän jälkeen huomasinkin että hostaaminen ei enää toimi, kukaan ei saa yhteyttä koneeseeni (palomuurit etc varmasti auki ja jopa kokonaan poissa testaillessa). Modeemin NAT hommissa ei ole vikaa koska läppärillä hostaaminen samassa sisäverkossa toimii ongelmitta, vain tällä pöytäkoneella hostaaminen ei onnistu.

Lähiverkoissa testasin niin pingi kulkee koneiden välillä, mutta portti 4500 kutsuun ei vastaa. Pilkin uudelleen asennus ei pelastanut hommaa.

Kellään mitään visiota mitä F-secure on vielä jättänyt koneelle / muuttanut Windowsista (XP, sp3) ja millä homman sais toimimaan? Ei viitsisi tämän takia koko konetta asentaa uudestaan. Otan vinkit vastaan erittäin kiitollisena.

K

35
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Iso vei pilkin
« on: December 30, 2008, 19:41:09  »
Kun tulee se teksti ''Iso vei pilkin '', niin voiko se olla myös pieni hauki??  :-D

Muistaakseni tuota joskus Mikolta kysyin niin eipä sen kalan kai erityisen iso olla, pieni ja pippurinen voi myös katkoa siimat. Vaan olisiko siinä kiva jos lukisi teksti Pieni vei pilkin? ;)

K

36
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Propilkki II ennätyskalat??
« on: December 17, 2008, 20:00:21  »
ainakaan jos tuota epävirallista me-listaa katsoo, mutta onko siellä tosiaan jotakin beta-pelaajien laakeja mukana?

Kyseistä listaa en ole katsonut aikoihin, mutta jos oikein muistan niin taisi me-tulokset olla aika lailla tuolta itänaapurin suunnalta? Beta testaus tapahtuu muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kotimaisin voimin joten me-tulokset tuskin johtuvat beta versiosta jonka jakelu on hyvin rajattua. Todennäköisemmin johtuu erittäin aktiivisesta ja menestyksellisestä pilkkimisestä, eli lisää treenausta vaan ja tuloksia parantelamaan.

K

37
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Hullunkuriset tapahtumat PP2
« on: December 14, 2008, 15:14:06  »
Procyonin pukit toivottavat kaikille hyvää (pikku)joulua. Olisi pitänyt ottaa lähikuva niin joulupukin vaatetus olisi näkynyt paremmin, mutta noin kaikki mahtui kuvaan ja pari joulukuustakin. Taustalla soineet joululaulut olivat oikein hienoja, kiitokset speciaali versiosta Jannelle & Mikolle.edit lisäytty tarkempi kuva joulupukista

K


38
En vieläkään osaa tätä hostaamista. Tai muuten toimii, mutta servuun pääsee vain tällä koneen ip-osoitteella jonka katsoin tuolla cmd-ipconfig komennolla. Tuo koneen ip-osoitehan on eri kuin mitä nämä nettisivut näyttää. Voiko olla jotain haittaa siitä, että kerron ulkopuolisille tämän oman koneen ip:n? Tarvitsisi nopean vastauksen :-)
edit: No eihän se toimikaan ulkopuolisilla tuokaan ip :|

Tuolla ipconfigilla näet luultavasti sisäverkon ip:si (yleensä 192.168.x.x tai 10.0.x.x alkuinen), sen avulla peliin voi liittyä samassa sisäverkossa olijat (esim. saman talon koneet). Muita "ulkopuolisia" pilkkijöitä varten sinun pitää katsoa ulkoverkon (modeemin) ip jonka näet vaikkapa menemällä tälle sivusotolle http://whatismyip.com/ Tuolla osoitteella muut pääsevät kiinni hostiisi. Jos sisäverkkoon kuuluu muita koneita, niin sinun pitää luultavasti määritellä modeemin asetuksista (NAT tms) tuo koneen sisäverkon ip jossa pyörität peliä, jotta modeemi osaa ohjata liikenteen oikealle koneelle, oikeaan porttiin. Jos meni ihan hepreaksi niin laita vaikka yv:tä ja laita sisä & ulkoverkon ip:si niin voin yrittää neuvoa. Ja jos meni pahasti pieleen niin joku korjannee varmaan, kiitos.

K

39
En ole tekijä, mutta betan pohjalta voinen vastata. Kyllähän ne ennätykset säilyvtä kun päivität vain uuden version. Mutta jos haluat ottaa varman päälle voithan ennen asennusta ottaa kopion tiedostosta jonnekin tai laittaa vaikka itselle sähköpostiin niin pysyy enkat tallessa vaikka kone hajoaisi jossain vaiheessa. Tarkkoja neuvoja on hieman hankala kun ei tiedä käyttistäsi etc mutta etköhän tätä soveltamalla selviä. (toki tämänkin voi tehdä monella tapaa, mutta yksi tapa)

-Paina Käynnistä / Start
-Valitse Oma tietokone / My computer
Jos olet asentanut pelisi oletushakemistoon, pärjäät tällä, muuten sinun pitää tietää asennushakemisto
-Valitse C-asema
-Siirry Ohjelmatiedostot / Programfiles hakemistoon
-Siirry ProPilkki 2 hakemistoon
-Siirry static hakemistoon
Kopioi records.dat tiedosto haluamaasi paikkaan, esim. työpöydälle
-Klikkaa oikealla records.dat tiedosta
-Valitse Kopioi / Copy
-Klikkaa työpöydän päällä oikealla
-Valitse Liitä / Paste

Jos epäilet ettei onnistu niin laita yv:tä.

K

40
miten voin liittyä joukkueeseen ja pelata joukkuepelejä? :?

Eiköhän se onnistu parhaiten laittamalla jonkinlainen hakemus joko jonkun joukkueen ketjuun tai joukkueen johdolle yv:nä. (nimet löytyy joukkueiden yhteystiedot ketjusta tms). Hakemuksessa on varmaan hyvä kertoa hieman pp2 taustaansa etc "perusteluja" eikä vain haluan joukkueeseen, pääsenkö...

K

41
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Oletko lukenut''ReadMe'' tiedoston?
« on: October 06, 2008, 21:42:26  »
Ehkäpä kaikille ei ole avautunut tuon perinteisen "readme" tiedoston syvin olemus... Sillä tarkoitetaan pelin asennushakemistossa olevaa tiedostoa joka olisi toivottavaa vilkaista läpi ennen kuin ohjelmaa / peliä edes käynnistää ensimmäistä kertaa. Ja "linkkinä" keskivertokäyttäjälle se löytynee:

Suomeksi:
C:\Program Files\ProPilkki2\Lueminut_P2_ReleaseNotes.rtf

Lontoon murteella:
C:\Program Files\ProPilkki2\ReadMe_P2_releaseNotes.rtf

Aiheesta lisää vaikkapa täällä ;-) http://en.wikipedia.org/wiki/README

K

42
Itellä on 2 konetta netissä. Noh adsl modeemina toimii A-link ja sitten on Wippies Wifibox. Pääsen Wifiboxin niihin asetuksiin, mutta en A-linkin. Olen myös hukannut A-linkin ohjekirjan.... Eli miten pääsis. ja onko rr21 mallissa NAT? Kun ei voi hostata...

Google on ystävämme, eiköhän tuolta löydy apua miten pääset tuon asetuksia katsomaan http://support.a-link.com/rr21/upd.htm

K

43
Miten voi tehdä verkkopelissä sillä lailla että antaa jollekkin henkilölle "admin oikeudet" ja tämä pääsee kirjautumaan suoraan adminiksi,jillakin tuolla verkkopelissä näyttää pystyvän tekemään nuin.

Eikös tuo ole ohjeistettu Lueminut tiedostossa? Copypastetan sieltä...

/admin xx   Asettaa admin-salasanaksi xx. Salasana poistetaan: /admin off. (katso vastaava komento pelaajille).
/admin   Näyttää onko pelaajalla admin-oikeudet.
/admin xx   Kirjautuu adminiksi käyttäen salasanaa xx.

loput komennot ja ohjeet voinee itse kukin lukea tiedostosta ja muistaakseni /help komennollakin näkee jotain..

K

44
Muistaakseni se perustuu pelissäkin nimenomaan pituuteen, ainakin epäsuorasti. Koska kalan pituutta ei pelissä näe, niin toisella kertaa vaikkapa 175g (vai mikä se alamitta nyt olikaan) harjus voi olla alamittainen ja heti perään tulee samanlainen kelvollinen. Välillä myös painoltaan gramman tai pari "alamittainen" on kelvollinen kala ja päinvastoin. Eli se on jonkin verran tuurista kiinni miten arpa osuu kun kala on tuolla rajalla. Muistaakseni tuosta löytää faktaa jostain aiemmasta keskustelusta, eli hakua vaan käyttämään jollei usko :) Olisiko ollut FAQ ketjussa vai missä lie...

K

45

Valitettavasti tämä toimenpide ei tuonut minkäänlaista muutosta, vieläkö joltain löytyisi ideoita taikka samanlaisia kokemuksia järvien lataus on todella hidasta.

Itselläni ainakin auttoi kun määrittelin virusskannerin jättämään propilkin asennushakemiston tarkistamatta käytön aikana vai miten termit menikään, muuten se skannaa kaikki pilkkipelin objektit aina järvenlatauksen yhteydessä ja hidastaa moninkertaisesti latausaikoja.

K

46
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Propilkki II ennätyskalat??
« on: February 11, 2008, 19:16:28  »
Kerrankin tuli joku kalan kokoinen niin laitetaan tännekin. Eli oma kirre ennätys meni komiasti rikki aavistuksen reilulla 2,6 kg kirjolohella, paikkana Iso-Ruuhijärvi.

edit

No eipä läheskään kaikista omista ennätyksistä kuvaa ole (onneksi, selailu hidastuisi turhaan), mutta jos kerran täsmällisempiä tietoja toivotaan niin ehkä tämä http://www.saunalahti.fi/~karri80/pilkki/kirjolohi.jpg kelpaa epäilijöille?

K

Pages: 1 [2]


center>