Chat

Author Topic: Toisvesi Virrat, kalakesä 2015  (Read 14188 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

RaiWil

  • Posts: 1
    • View Profile
    • Email
Toisvesi Virrat, kalakesä 2015
« on: April 30, 2015, 23:12:58 »
Eipäs tärpäänyt 2013 syksyllä laittamani utelut ko järven verkkokalastuksesta joten uutta matoa koukkuun uudelle nimimerkillä kun vanha ei enää pelittänyt  :-D
1. kesä ko järvellä eli 2014 kesä/alkusyksy meni mukavasti, oli loistavaa uistelukeliä ja kalaakin tuli, tosin kuha oli pääosin pientä. Pari nättiä haukeakin tuli, 7kg (18.9 iltahämärissä) ja 3,5kg heinäkuussa, myös myöhään illalla.  Jälkimmäisen sain melko erikoisesti sillä n puolen kilon kuha toimitti uistimen virkaa, se oli nimittäin hauen suussa poikittain eikä umpitollo kala irrottanut otetaan edes haavissa.
Eipä ole moista ennen sattunut, tämä jossain Tärmätän matalikolla, hyvin matalassa vedessä. Niin joo, samoilla mestoilla mutta vähän etelämpänä oli joku iso kiinni, siimat poikki.

Verkkohomma jäi kesän alkuun, mökkirannasta pokerilla kokeillen tuli muutamia kuhia ja ahvenia, pari matikkaa ja pikkulahnoja kunnes myrsky sekoitti ainoan verkkoni totaalisesti ja kun kuhan uistelukausi alkoi niin en viitsinyt/kerinnyt keskitymään enää verkkoihin. Muikkuverkot oli kerran vesissä, nekin mökkirannassa ja pohjassa, ehkä n. 10-15m syvässä, 1 muikku ja pari mateenpoikasta sain eli järvessä ON muikkuja :lol:

Vinkkejä mm muikkuverkkojen silmäkoosta,(omat on 16mm/3m/30m x 2 ) syvyydestä ja paikoista mihin verkot voisi väliveteen ankkuroida, niitä olis kiva saada JOS joku muikkua ko järvellä kalastaa, muutkin kuin ammattilaiset :roll:

Mitä tulee tähän sivustoon... muuten oikeen jees mutta kuvien lisäämisestä on tehty hieman kryptista, Dropbox on iisimpi... : :-P
https://dl.dropboxusercontent.com/u/62628467/_IGP5044_1024.jpg   Siinä seiskakilon hauki syksyltä 2014, uistin oli joku tuntematon "halpis", vaalea vaappu joku ui melko syvässä.

 center>