Chat

Author Topic: Big Mouth  (Read 1546 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bluery

  • Posts: 123
    • View Profile
Big Mouth
« on: July 02, 2005, 09:33:56 »
Elikkäs.. Mulla on semmonen Pieni ( Joku 7 cm Big mouth, jossa vihreät isot raidat, valkonen pohja, ja Ns. Punaiset Suomut ) Ja on semmonen iso Big mouth ( Joku 11cm Jossasini-vihreä selka ja selän ala osassa vähän mustaa, ja muuten keltainen, paitsi vatsa on oranssi.. ) Elikkäs.. Mitäs näillä saa niihin koukkuihin kiinni? ja missä noilla kannattaa kalastaa
( Kirkas - samea vesi? ) Ja mitä kalalajia erityisesti? ( Omia kokmuksi Jne. ) Kun en oikein ole kokeillut kuin juuri äsken ne sain.  :oops:


Kiitos jo etukäteen vastauksista! ( Voin laittaa kiitosta yksityisviestillä hyvästä vastauksesta! )  8)  8)
"Kuivan maan kalastaja"  8)

kaivo

  • Guest
Big Mouth
« Reply #1 on: July 03, 2005, 16:45:39 »
Big Mouth on erikoisesta ulkonäöstään huolimatta ihan käyttökelpoinen yleisvaappu kaikkeen kalastukseen. 7 cm kokoa tarjoilisin esim. taimenelle, kuhalle ja pienemmälle hauelle, 11 cm käy samoille lajeille, isompana se kelvannee vähän isommallekin hauelle ja kuhalle. 11-senttinen vaappu alkaa sen sijaan olla ainakin koskikalastuksessa taimenelle jo suuren puoleinen.

Uistinten värivalintaan ei pysty suoralta kädeltä sanomaan muuta, kuin että kaikki värit kelpaavat joissain tilanteissa. Yleisestihän on tapana käyttää ruskeassa vedessä punaisen-oranssin-keltaisen sävyjä, kirkkaassa vedessä taas violettia, sinistä ja vihreääkin, mutta käytännössä kaikkea kannattaa kokeilla. Kalojen mieltymyksiä kun ei pysty ennalta arvaamaan.

 center>