Chat

Author Topic: Yellow vai Blue line?  (Read 1713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Seitan

  • Posts: 10
    • View Profile
Yellow vai Blue line?
« on: November 15, 2005, 21:01:39 »
Noniin elikkäs olen ostamassa uutta perhovapaa ja ehdokkaiksi on karsiutunut Loopin Yellow line ja Blue line. Luokka tulevalla vavalla on kevyt eli3# tai 4#. Olen harrastanut perhokalastusta n. 5v. mutta en ole vielä perehtynyt kovinkaan tarkasti vapoihin ym. Joten kumpi kyseisistä ehdokkaista olisi parempi? ja onko vavoilla mitään ratkaisevaa eroa? *muutakuin väri ja satasen hintaero*. Muitakin vapaehdotuksia voi laittaa kunhan pysytään samassa vapa luokassa ja samoissa hinnoissa.

Topfly

  • Guest
Blue- ja Yellowline erot
« Reply #1 on: November 16, 2005, 09:24:04 »
Molemmat vavat ovat medium toimisia. Blueline on hieman nopeampi toiminnaltaan kuin Yellowline johtuen vavan aihiorakenteesta. Yellow line sarjalainen on n.7% raskaampi. (Vrt. samanpituiseen Bluelineen.)  Blue- ja Yellowline vavat ovat normaali hinnaltaan samat esim 3# 8'2" OVH:270€ ja 4# 8'8" OVH:280# Tuo mainitsemasi 100€ hintaero tulee näiden vapojen välillä ainoastaan Blueline 6-os. ja Yellowline 3-os. välillä.
Yellowline toimii hieman rauhallisemmin ja on näinollen miellyttävämpi esim. pintaperhokalastukseen kuin sininen.
Blueline on toiminnaltaan kaikissa luokissa hyvin tarkkaan keskiviivan kulkija, kun taas Yellowline vapaa on hieman viritetty poikkeavaksi ominaisuuksiltaan.
T: TOP FLY, V.Tuominen

 center>