Chat

Author Topic: lämpösaappaat??  (Read 27898 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Putte

 • 3,21cm myötätuulessa ja alamäessä
 • Posts: 201
  • View Profile
  • Email
lämpösaappaat??
« Reply #30 on: December 08, 2005, 20:59:43 »
Itseltä löytyy myös powerbootsit. Ikää taitaa olla 6-7 vuotta, eikä mitään merkittävää kulumista näy, vaikka kymmeniä kertoja käydään talvessa pilkillä. Jos nyt huonoja puolia, niin autolla ajo voi olla vähän nihkeää ja täysin päinvastoin kuin kalakaapolla, niin kuivuminen on TODELLA hidasta jos kengät hiostuvat esim. keväällä paljon. Tosin vaikka vuori olisikin märkä ja sukat kastuvat, niin silti ei kylmä, koska siis ovat todella lämpimät.

Knofler

 • Guest
lämpösaappaat??
« Reply #31 on: December 29, 2005, 19:24:24 »
Mistä näitä mainioita powerbootseja kannattaisi lähteä etsimään Tampereella? Voisi käydä ihan koettamassa kun kovasti on kehutut kengät.

kaivo

 • Guest
lämpösaappaat??
« Reply #32 on: December 30, 2005, 13:03:04 »
Quote from: kaivo
Kun tuo Erätukun malli ei olisi edes pahan hintainen, täytyy pistää asia korvan taa. Pitäisi ainakin päästä sovittamaan ja hypistelemään...
Joulupukki toi ko. haalarin. Tarkoitus oli päästä testaamaan sitä heti joulupäivänä, mutta tuli tenkkapoo: haalari paljastui maanantaikappaleeksi. Vaikutti, että asuun olisi ommeltu kaksi saman käden hihaa tai jotain. Vasemman hihan resorin peukalonreikä jäi pikkurillin puolelle kättä. Kättä hihaan työnnettäessä hiha vielä ikäänkuin kiristyi ja kiertyi käsivarren ympärille :) Isä kävi palauttamassa haalarin ja uusi tuli tilalle. Myyjä oli kokeillut haalaria ja meinasi, että vasemman hihan vuori oli ommeltu tehtaalla väärin päin.

Muuten Erätukun haalari vaikutti ihan asialliselta, taskujakin oli riittävästi. Plussaa myös että haalarin hintaan sisältyi vielä miellyttävä alusasu + Thinsulaten pipo. Vielä kun saa käyttökokemuksia niin...

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5136
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
lämpösaappaat??
« Reply #33 on: December 30, 2005, 13:12:24 »
Kaivo! Tuo on YLLÄTTÄVÄN yleinen virhe pilkkihaalareissa. Kun kävin sovittamassa eri malleja kalastustarvikeliikkeissä, niin vastaan tuli ainakin 2 eri valmistajan haalaria, joissa oli tuo vika! Sovitettuja haalareita oli yhteensä 5 erilaista, joten 40% sisälsi tuosta otoksesta tuon vian. Mielestäni se ei voi olla enää sattumaa, vaan yleistä huolimattomuutta.  :shock:
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

kaivo

 • Guest
lämpösaappaat??
« Reply #34 on: December 30, 2005, 13:16:12 »
Ai jaa... Missähän haalarimerkeissä kyseistä vaivaa on tähän mennessä esiintynyt? Tuohonkin saa siis varautua, jos tilailee kampetta postimyynnistä ilman sovitusmahdollisuutta.

Nyt kun tuli asiasta puhetta, hoksasin että samaa vikaa oli joskus vuosia sitten lahjaksi saadussa halpishaalarissa (Kuusamon haalarin kopio), molempien hihojen kohdalla. Se haalari jäi kyllä muutenkin käyttämättä jo kylmyyden takia.

lämpösaappaat??
« Reply #35 on: January 01, 2006, 12:21:49 »
Itellä on kolmatta vuotta Baffinit, ja ovat olleet helkutin hyvät.
ei tarvii kun ohuen tennissukan, ja se on siinä. pitää vettä, koska kumipintanen, hintaa aikanaan noin 110 euroa.
oon käyttäny niitä myös vähän metsällä, tosi toimivat kapistukset.
ovat aika raskaat, mutta eipä niitä kilpajuoksuun olekaan suunniteltu.
~Perhokelan huuto on ylistyslaulu harjukselle ja zilleen~

Tasuriman

 • Puntarin hytkyttäjä
 • Posts: 190
 • Tasureissa on taikaa
  • View Profile
lämpösaappaat??
« Reply #36 on: January 02, 2006, 11:36:09 »
Vielä hiukan Erätukun haalarista.

  Vuoden viimeisenä päivänä aloitin pilkkikauden ja pääsin samalla testaamaan haalarit tositoimissa.
  Nollakeli ja hiukan tuulta, vedensekaista räntää satoi hiljalleen aamulla .
Päivänmittaan sade muuttui silkaksi vedeksi, ei mitenkään kovaksi vesisateeksi, mutta koko ajan tihuutti ja tuuli hiukan yltyi aamusta.
 
   Muutaman tunnin kierros Kivijärven jäällä menikin täyellisesti testin puolelle. Kala ei ollut syönnillä, ei nykyn nykyä.

   Autolta kävelin noin puolitoista kilsaa, ennenkuin kaivoin ensimmäisen reiän. ( paitsi sitä, jonka tein heti rantaan todetakseni jään paksuuden)
  Matka oli hiukan liiankin pitkä ja hartiaseutu alkoi tuntua hiukan kostealta. Siinä kairaillessa ja paikkaa hakiessa oli kuitenkin miellyttävän lämmin ja puku tuntui todellakin päästävän kosteuden ulospäin, jossakin vaiheessa huomasin ettei kosteutta tuntunutkaan hartioissa.
   Haalari pitää hyvin vettä ainakin uutena , ei edes takapuoli kastunut, vaikka reppujakkaran istuinosa kyllä kiilteli vetisenä jatkuvassa tihkusateessa.

   Näin kertakokeman perusteella olen tyytyväinen haalarin toimintaan myös pilkkireissussa. Hinta-/laatusuhde mielestäni on hyvä.

kaivo

 • Guest
lämpösaappaat??
« Reply #37 on: January 02, 2006, 14:34:19 »
Toivottavasti haalari toimii minullakin. Paha en ole sinänsä palelemaan, mutta hikoilu voi kyllä iskeä. Pitäisi päästä tällä viikolla esim. merelle tarpomaan ja kairaamaan urakalla, niin näkisi... Esim. pukeutuminen on toistaiseksi arvailujen varassa, kun vanhalla haalarilla on tottunut tiettyyn vaatemäärään alla.

Prefontane

 • Posts: 6
  • View Profile
lämpösaappaat??
« Reply #38 on: January 02, 2006, 16:15:49 »
Onks tietoo pääkaupunkiseudun powerbootsien myymälöistä ?

Myyrmäen liikuntamyllyssä  putiikki myy 79 eurolla.
Saako mistään halvemmalla ?

muuli

 • Posts: 1
  • View Profile
saappaat..
« Reply #39 on: January 02, 2006, 22:59:15 »
olen ollut tosi tyytyväinen good yearin lämpösaappaisiin!

marabou

 • Guest
lämpösaappaat??
« Reply #40 on: January 03, 2006, 19:50:51 »
Quote from: Prefontane
Onks tietoo pääkaupunkiseudun powerbootsien myymälöistä ?

Myyrmäen liikuntamyllyssä  putiikki myy 79 eurolla.
Saako mistään halvemmalla ?


Luulis että citymarketissa/prismassa olisi.
Ainakin savonlinnassa oli.

 center>