Chat

Author Topic: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?  (Read 11986 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

proopilkki

  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #30 on: December 10, 2002, 19:53:22 »
Mulla on xp home. Ei toimi äänillä. Jos laitan äänet niin jää heti alkukuvaan. Ilman ääniä kyllä toimii :)

l0hi

  • Posts: 150
    • View Profile
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #31 on: December 11, 2002, 11:43:25 »
Mulla ei toimi pro pilkki xp professionalissa..Ongelma ei oo äänet vaan pro pilkki jää paikalleen ku pelaa sitä!!!

Anonymous

  • Guest
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #32 on: December 11, 2002, 15:32:23 »
Mulla on Windows XP Professional eikä ole mitään ongelmia.....ainut että kun ottaa äänet ne sekoilevat about joka 10kerta kun pelaa Pro-Pilkkiä.

jup911

  • Guest
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #33 on: January 26, 2003, 15:06:47 »
mulla on xp mutta kun aloittaa pelin niin se sanoo error alki.pal

Anonymous

  • Guest
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #34 on: January 27, 2003, 18:29:24 »
toimii xp:llä muuten mutta päävalikon äänissä on jotain ihme kaikumista ja äänet sekoilee joskus.

 ;)

Skebameizi

  • Posts: 1
    • View Profile
    • Email
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #35 on: February 08, 2003, 14:04:44 »
Mulla on XP professional ja hyvin toimii. Ainoa mikä sylettää ni ennätys lista ei toimi, jää jumiin heti ku sinne menee.

Ville

  • Posts: 286
    • View Profile
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #36 on: February 08, 2003, 14:29:55 »
Mulla ainakin toimii edelleenkin Xp Professonaalilla ja Home Editionilla, kummallakin oikein mainiosti.

Päivittäkää nyt ihan ensiksi ajurinne, ja kattokaa, että asennatte ne kaikki oikein. Ei pitäs tulla mitää ongelmia.

gekko

  • Posts: 20
    • View Profile
    • Email
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #37 on: February 23, 2003, 16:57:35 »
Ei toimi mul XP:llä. Kone on 1.7giganen joten ei homma siitä kuse.

Kun avaan pelin(kansio pilk141) kysyy "valitse asennus/päivitys hakemisto" valitsen "c:\games\pilkki\"
ja sitten valitsen "aloita asennus" se asentaa sen normaalisti sitte ku koetan avata sitä se vaan selittäää että ei onnistu joku tiedostonimi on virheellinen.

Mikä neuvoksi?

PS: Toivottavasti saatte selvää ongelma selostuksestani...
JOKAISESSA MEISSÄ ASUU PIENI LAHNA-
JOTEN VAR(R)OTAAN YHDESSÄ HAUKIA

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5134
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #38 on: February 23, 2003, 21:38:04 »
Jossain täällä sivuilla on kerrottu, mistä pp löytyy .zip muodossa. Etsi tämä linkki, lataa se ja asenna peli purkamalla se zip.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Anonymous

  • Guest
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #39 on: February 24, 2003, 17:35:07 »
Kannattaa koklata hiiren oikean puolisel näpil löytyvil
ominaisuuksilt.Ja kato se yhteensopivuus sitte
PS.Kuka ny olekkin

Anonymous

  • Guest
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #40 on: February 24, 2003, 19:31:47 »
:D  sama ongelma oli kaverin win 95, eli jumittu kun meni ennätyslistaan. eikä uudet maat toiminu. maat alko toimii kun se purkas ne eri tavalla. Ennätyslista alko näkyy kun käynnisti eri painikkeesta.
Ääniä ei kaverilla ole, mutta mun xp:ssä äänet toimii.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5134
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #41 on: February 24, 2003, 23:40:35 »
Varmaan tulee ongelmia, jos siirtää suoraan cd:ltä tiedostoja. Silloin ne ovat "read only" muodossa. Katsoppas propertieseista se ja muuta raksi pois ruudusta. Ja pitäisi taas toimia.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko200

  • Posts: 6
    • View Profile
    • Email
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #42 on: March 03, 2003, 00:10:45 »
Mulla on XP ja hyvin toimii.. pelin jähmettyminen saattaa johtua äänistä.. joten niitä kun säätää tai sitten hakee sen PILKWIN.EXEn propilkil sivuilta nii johan toimiii.
4,3 Kg Hauki
RAJYY :D

Anonymous

  • Guest
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #43 on: March 04, 2003, 16:40:36 »
mul on XP home edition ja pro pilkki toimii ihan moitteettomasti siis äänet kans. koneessa on 2,4 GHz

Anonymous

  • Guest
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #44 on: March 05, 2003, 13:27:24 »
Quote
Käsittääkseni pro-pilkki ei toimi NT:ssä.  :-/

Ainakin oman kokemuksen perusteella pro-pilkki toimii NT:ssä. Vieläpä varsin moitteettomasti. Aja ensin cmd.exe, mene hakemistoon, koko kuvaruudun koko päälle ja jawohl.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5134
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Re: Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #45 on: March 05, 2003, 18:24:08 »
Niinpä.. Taisi Jannekin joskus sanoa, että kyllä se toimii... tuo oli vähän vanha lausunto, mistä tuo lainaus on otettu.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

gekko

  • Posts: 20
    • View Profile
    • Email
Re:Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #46 on: March 07, 2003, 18:21:22 »
Tossa valittelin joku aika sitten että ei peli toimi mutta sain sen sitten (lopulta) toimimaan.
On muuten älyttömän hyvä peli!

Mutta jos pelaan äänillä peli jää jossain vaiheessa bygimään(jäi just kun sain ennätys kirjolohen ylös, arvaa harmittiko?). Miksi?
JOKAISESSA MEISSÄ ASUU PIENI LAHNA-
JOTEN VAR(R)OTAAN YHDESSÄ HAUKIA

Jannu

  • Posts: 56
    • View Profile
Re:Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #47 on: March 09, 2003, 07:51:57 »
Mulla on XP ja se toimii...  ;)
Elämä on laiffii... Kunhan ei oo köyhä!

Anonymous

  • Guest
Re:Propilkki ja windows XP mahdotontako ?
« Reply #48 on: March 13, 2003, 10:31:55 »
Mulla ei aluksi toiminu mutta hain sen päivitys ver. 1.42 vai mikä lie oli niin johan lähti toimimaan... ei kertaakaan enää tiltannu..

 



center>