Chat

Author Topic: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi  (Read 85801 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Hensu

  • Posts: 28
    • View Profile
Vs: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi
« Reply #150 on: April 26, 2015, 23:30:20 »
Kotiin. Yhdellä kalareissulla jäi ykkösrasiat kotiin kun niitä ennen lähtöä piti vielä järjestellä ja otin 3 rasiaa pois kalatakin rintataskuista ja siihen jäivät. Tajusin 20 kilometrin päässä kotoa, mutta saipahan kakkosketju peliaikaa, enkä kalattakaan jäänyt.

Tyhmin menetys oli ilmeisen huolimattomasti laitettu viehe lukkoon ja heitossa meni Vuoksen vietäväksi rautatiesillan kohdilla.

kalaking

  • Guest
Vs: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi
« Reply #151 on: October 04, 2015, 20:27:59 »
Rapala weedlesh shad jäi semmosee kivaa oksaa n. 5m korkeutee, eli alas ei sitä saanu.

Buick-Toni

  • Posts: 11
    • View Profile
Vs: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi
« Reply #152 on: May 30, 2016, 14:08:46 »
Onhan noita jäänyt pohjaan, tukkeihin, puun oksille (etenkin metsälammilla) ja ties vaikka minne. Mielestäni nuo ei silti ole mitenkään "tyhmiä" paikkoja, vaikka tosin monesti olisi ollut vältettävissä. Kuuluu ehkä vain lajiin  :roll: Tyhmää onkin ehkä mennä niihin paikkoihin kalaan, jossa virheheitto johtaa viehetappioon. Ja sekin kuuluu harrastukseen  :-D Etenkin rannalta löytyisi varmasti avoimempi paikka missä heitellä, mutta pakkohan se on aina jostain ryteiköstä/uppopuun vierestä/oksien alta koittaa..

Ehkä sitten niitä tyhmimpiä voisi olla esim. ne veneessä hosumiset, kun pistetään uistin lentoon kaverin vavan kautta, niinkuin muutaman kerran on käynyt. Muutamakin uistin kadonnut "pitkän heiton" jälkeen syvyyksiin juuri tästä syystä. Tai unohdetaan laitta se viehelukko kiinni  :| Sama käynyt myös pilkillä, jopa niin ettei pilkki ole ollut koko lukossa vaan täysin irrallaan... Siinä ei auta kuin syyttää itseään  :lol:

 center>