Chat

Author Topic: Tyhmin tekonne ikinä?  (Read 49306 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tumppi245

 • Lahnan teurastaja
 • Posts: 115
  • View Profile
Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #120 on: April 01, 2011, 22:48:52 »
Varmaan se kun kaverin kanssa kesähelteellä mentiin yhdelle ladolle (tuolla lähellä metsässä) ja katottiin että muitakin kavereitame on tullut sinne.Juuri kun olimme sanoneet ''moi'' huomasimme että ''kaverimme'' olivat isompia kuin me.Heillä oli kaljapullot maassa kaatuneena ja kuulapyssyt käsissään.Salaman-nopeasti yksi näistä pojista sanoi ''mitä v,ttua'' .Lähdimme kaverini kanssa pakoon heitä polkua pitkin,kun olimme juoksemassa pois yksi otti kuulapyssynsä (ei mikään lelupyssy) ja rupesi ampumaan sarjaa meitä kohti.Molemmat sai n.kymmenen mustelmaa (ei tunnu kivalta kuulat shortsien ja t-paitojen läpi).Jäi pahat traumat tuosta ladosta enkä ole siellä sen koommin käynyt.

Tämä tapahtui n.2v sitten.
´´Ei oo kalaa suomuihin katsominen´´
Sanoi vanha isäntä joka ei ollut kalaa nähnytkään!

Fisk

 • Posts: 55
  • View Profile
Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #121 on: April 08, 2011, 12:30:12 »
^ Karkuun juokseminen tais laukaista pojissa saalitusvietin :-P

No yksinkertaisesti omia tyhmimpiä tekoja en viitsi edes ääneen sanoa...
Yksi melko lievä rike mitä tuli joskus 10-12 vuotiaana harrastettua oli autojen heittäminen lumipalloilla. Se oli kyllä hemmetin jännää, kun joskus sai oikeen karkuunki juosta. :-D Taisi meitä enimmillään olla joku 7 kaveria heittelemässä ja parhaillaan kun kaikki vielä osuivat samaan autoon samaan aikaan... Näin jälkeenpäin voi vain kuvitella mitä olisi pahimmassa tapauksessa sattunut, sillä yhtäkkiä autoon osuva lumipallo säikäyttää yllättävän paljon varsinkin jos se sattuu jysähtämään tuulilasiin...

Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #122 on: April 08, 2011, 16:55:34 »
Tää ei välttämättä oo tyhmin, mutta tuli nyt mieleen...

Olin 9 tai 10 vuotiaana perheen kanssa Lontoossa veljen ja hänen vaimonsa luona käymässä ja siihen aikaan Lontoossa oli kiinalainen uusivuosi. Siellä myytiin sellaisia ''raketteja'' joita heitetään maahan ja ne räjähtää. Minulle ostettiin yksi sellainen paketti ja olin aivan innoissani.

Kun menimme veljen kämpälle, pyysin äidiltä että saisin kävellä vähän nopeammin (eli yksin) veljen kämpälle. Sain luvan ja minullahan tietysti oli raketteja taskussa. Ajattelin että voisin yrittää osua liikkuviin autoihin, kun olen toisista reilusti edellä.

Ensimmäinen yritys - ohi, toinen yritys - ohi ja vasta kolmannella yrityksellä osui. Jes! Olin hetken innoissani kun osuin liikkuvaan autoon ja raketti räjähti tavallista kovemmalla äänellä, mutta ilo ei kestänyt pitkään, auto pysähtyi ja lähti peruuttamaan kohdalleni.
Siinä vaiheessa meinasi tulla housuihin. Yritin mennä piiloon yhteen puskaan mutta en viitsinyt ängetä pieneen aukkoon ja päätin vastata seurauksista.

Autosta astui ulos mielestäni uhkaavan näköinen nuorimies joka puhui todella ärtsynä minulle jotain sain selvää vain car. Sanoin ''sorry'' mies sanoi uudestaan ymmärsin taas vain car vastasin ''sorry'' tätä kesti niin kauan kunnes hän luovutti ja sanoi jotakin. Sitten kuulin että mutkan takana tuli perheväki.
Onneksi mies sitten lähti jatkamaan matkaa. Juoksin kämpälle ja olin nolona.

Kyllä niitä muitakin on.

Olin serkun kanssa pieninä kovia jätkiä!
Pienessä Siwassa karkkihylly sijaitsi aivan kassan vieressä ja mehän tietenkin pöllittiin. Molemmat otti muutaman patukan taskuun ja minä ostin jotain halpaa hämätäkseni myyjää. ''Ryöstö'' onnistui ja syötiin patukat. Sitten ajattelimme, että tehdään tuo uudestaan. Sen jälkeen ryöstimme vielä pari kertaa patukoita, kunnes ajattelimme, että lopetetaan ennenkuin jäädään kiinni...

Kyllä kaiken näköistä on tullut tehtyä serkun kanssa ja myös ilman.

Kokkeile ite, kyllä tasurilla pitäis tulla.

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #123 on: April 11, 2011, 18:38:49 »
No se, jotta menin uskomaan politiikkaan!

Hyvänä kakkosena vois kuvitella löytäneensä auton joka kestää :-D. >ei semmosia ole tehty vieläkään sarjatuotantoon. :evil:.

ahven989

 • Posts: 18
 • eteenpäin sano mummo lumessa
  • View Profile
  • Email
Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #124 on: April 13, 2011, 12:29:15 »
onhan niitä kaikkia nyt tullu tehtyä ja kaikkiaen viitsi edes sanoa, mutta mieleen jäi se yks talvi :roll:

oli tosi kylmä päivä niin aamullaa laiteettiin kavereitten kans vettä kävely tielle ja iltapäiveen mennessä se oli peili jäätä. KAS KUMMAA joku nainen ajo ja kaatu siihen ja talutti pyörän kotiin

ja tän muistaa aina: sain joulu lahjaksi ak 47 kuulapyssyn ja kun siinä on sarjatuli ja tavalinen niin laitoin vahinkossa sarjatulen päälle ja ammuin serkkupoikaa vahinkossa mahaan kivat mustelmat siitä tuli kun nopeus piipun suusta on noin 130m/s  :-D

laitettiin lähtönopeudet kohdilleen -Hammer-
« Last Edit: April 13, 2011, 15:43:18 by -Hammer- »
hyvää yötä sano mummo kun silmä puhkes

eräjormelius

 • Posts: 35
 • Kala miehen koho kohta.. koho hukkuu kohta.
  • View Profile
  • Email
Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #125 on: May 21, 2011, 13:04:04 »
Olisko ollu että joskus ala-asteella tuli pistettyä opettajan penaaliiin matoja ja open penkille märkä taulusieni sinne kankaan alle.. ei siinä muutakun 2h jälkkää ja vanhemmille soitto kotiin :roll:

Mikke96

 • Posts: 277
 • Vammalan urheilukalastajat
  • View Profile
Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #126 on: May 30, 2011, 18:37:36 »
Tyhmin teko on se kun otin mönkiän akun ja laitoin siihen päällystämättömät kupari johdot että saisin siitä mopoon virtaa kun mopon oma akku oli tyhjä. Ja sitten kun aloin ottaa niitä johtoja irti akusta niin ne osu yhteen ja suli poikki tuli varmaan joku oikosulku tai jotain. Sitten ne hehkuvat pätkät tippu mönkiän akkukoteloon ja se sytty vähän tuleen onneks ei tullu niin suuri liekki että ei olis saanu puhaltamalla sammuun.
No onneks virheistä oppii :lol:

anzeR

 • Pienen talon Antti
 • Posts: 226
 • Kahvi ja pulla kiitos
  • View Profile
Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #127 on: May 31, 2011, 15:18:13 »
no niitä on monta. tässä yksi:
mentiin luokan kanssa koulusta tutustumaan lukioon. siellä oli tietty älyttömän tylsää, joten päätettiin mennä nurkan taakse tupakalle. kun oltiin tumpattu kessut niin katottiin ylös: voi v***u, valvontakamera! ja vieressä savuhälytin. jos savuhälytin olisi käynnistynyt, 1000 euron lasku olisi tullut perässä "aiheettoman" hälytyksen seurauksena.

Tultiin sieltä sitten muina miehinä sisälle, kun oltiin päästy sisälle niin 5 opettajaa juoksi nurkalle, yksi jäi kyselemään ketkä siellä ovat poltelleet. kaverin ne tunnistivat heti, mutta toista polttajaa eli minua ne jäivät etsimään. kaveri kertoi että minutkin oli tunnistettu.

Bussissa opettaja kysyi mikin kautta toisen polttajan nimeä, kaikki olivat hiljaa. seuraavalla viikolla noin 4 puhuttelua koulussa asiasta ja lopulta tunnustin. sitten soitettiin vanhemmat koululle ja selvitettiin asia. tunnin jälkällä selvisin, eikä vanhemmatkaan huutaneet kotona. :-o

ei nyt mikään älytön juttu, mutta tupakointi loppui siinä kuin seinään. :lol:
Ei se saalis, vaan se fiilis.

D-Vitamiini

 • Posts: 451
 • Kumpi ja kampi tappelivat, Seppo voitti!
  • View Profile
Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #128 on: June 18, 2011, 01:03:29 »
Tuli mieleen kun talvella serkkupojan kanssa oltiin ulkona ja oli mahottoman tylsää. No siinä kekkasin että heitänpäs jääkokkareella autoon. No serkku meni yhden ison lumivuoren taakse kertomaan milloin heitän. Olin siinä ojan päällä olevan kasan takana ja serkku sano "heitä". Heitin sen kokkareen ja se jysähti aika kovaa auton kylkeen ja auto pysähtyi. Lähdettiin juosten pakoon mutta auto tulee perään. Ei siinä mitenkään kerennyt karkuun ja pysähdyttiin. Autosta nousee hienostunut pariskunta ja mies kysyy minulta vanhempien numeroa. Annoin numeron ja mies soitti. No menin kotiin ja aloin selittää että heitin sen kokkareen vahnigossa. Ja läpi meni! Otin kyllä opikseni...
Se mikä ei tapa, vahvistaa, mutta sattuu aivan helevetisti.

Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #129 on: June 18, 2011, 01:25:01 »
joskus on tullut valehdeltua...
Kokkeile ite, kyllä tasurilla pitäis tulla.

Pike

 • Posts: 843
  • View Profile
Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #130 on: June 18, 2011, 10:04:30 »
joskus on tullut valehdeltua...
No et sinäkään hirveän tyhmää itsekkään tekemään. Mietin kerran lähemmäs kymmenen minuutia, saisinko vastattua tähän jotain, mutta en keksinyt. Varmaan tyhmimpiä tekojania ovat juuri kun yhdelle hyväuskoiselle kaverille tuli joskus vuosia sitten vähän valehdeltua ja se tyhmä usko.

Vs: Tyhmin tekonne ikinä?
« Reply #131 on: June 18, 2011, 18:05:28 »
joskus on tullut valehdeltua...
No et sinäkään hirveän tyhmää itsekkään tekemään. Mietin kerran lähemmäs kymmenen minuutia, saisinko vastattua tähän jotain, mutta en keksinyt. Varmaan tyhmimpiä tekojania ovat juuri kun yhdelle hyväuskoiselle kaverille tuli joskus vuosia sitten vähän valehdeltua ja se tyhmä usko.

juu toi valehtelu on kyllä tosi inhottavaa ja satuttavaa.  Pitää olla rohkea ja kohdata seuraukset valehtelematta! siinä hyvä neuvo kaikille jotka tota ei oo tajunnu vielä...
Kokkeile ite, kyllä tasurilla pitäis tulla.

 center>