Chat

Author Topic: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!  (Read 334613 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Kiekura

  • Posts: 10
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #150 on: August 17, 2008, 13:04:44 »
Itellä on 2 konetta netissä. Noh adsl modeemina toimii A-link ja sitten on Wippies Wifibox. Pääsen Wifiboxin niihin asetuksiin, mutta en A-linkin. Olen myös hukannut A-linkin ohjekirjan.... Eli miten pääsis. ja onko rr21 mallissa NAT? Kun ei voi hostata...
Erä lehden otsikko: "Pro-pilkkijöiden neuvoja" ^^- Kalastusta aloittelemassa nyt ihan kunnolla harrastuksena :)

kasparov

  • Grandioson mafia
  • Posts: 33
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #151 on: August 17, 2008, 19:53:23 »
Itellä on 2 konetta netissä. Noh adsl modeemina toimii A-link ja sitten on Wippies Wifibox. Pääsen Wifiboxin niihin asetuksiin, mutta en A-linkin. Olen myös hukannut A-linkin ohjekirjan.... Eli miten pääsis. ja onko rr21 mallissa NAT? Kun ei voi hostata...

Google on ystävämme, eiköhän tuolta löydy apua miten pääset tuon asetuksia katsomaan http://support.a-link.com/rr21/upd.htm

K

Kiekura

  • Posts: 10
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #152 on: August 17, 2008, 20:25:14 »
Ei toimi tuolta. 505 tulee
Erä lehden otsikko: "Pro-pilkkijöiden neuvoja" ^^- Kalastusta aloittelemassa nyt ihan kunnolla harrastuksena :)

pekka_vanttaukselta

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #153 on: August 25, 2008, 20:39:49 »
Tarvitaanko vain portti 4500 tcp (ja NAT ohitus,ohjaus)

onko muita portteja käytössä joissa ei tarvi tuota Natin ohitusta,ohjausta (http,https...)

varmistan vain että ei todellakaan tarvi muita portteja.

Lanissa pelaa mutta ulos ei niin millään (Linux+wine+iptables)




kahvi

  • Posts: 5
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #154 on: August 26, 2008, 21:08:37 »
Mistä pirusta mä ton salasanan muistan/tiedän, mitä se ensimmäisenä kysyy tuossa kun menee...?

Morripoika

  • Kreatiinimäskääjä
  • Posts: 1088
    • MSN Messenger - j.aa.kola@hotmail.com
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #155 on: October 21, 2008, 18:57:14 »
Kaverin kans setvitiin sen hostaus ongelmaa.. Modeemina siis A-link RR24AP.
Tähän asti päästtiin. Nyt kaivataan lisää ohjeita.
Kalastusta, metsästystä ja urheilua.

Kalamiesville

  • Posts: 28
  • Sieni ei ole kasvi.
    • MSN Messenger - ville_2005_94@hotmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #156 on: October 25, 2008, 22:34:04 »
Tarvisin apua Hostauksessaa. Se ei toimi  :-D         
Mulla on Zyxel Prestige 600 Series modeemi.
ja toinen kysymys.
2. Pystyykö langattomalla netillä hostaan, kun itse käytän sellaista.(WLAN)

hässi

  • Hässii pässii
  • Posts: 80
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #157 on: October 29, 2008, 19:28:36 »
Tarvisin apua Hostauksessaa. Se ei toimi  :-D         
Mulla on Zyxel Prestige 600 Series modeemi.
ja toinen kysymys.
2. Pystyykö langattomalla netillä hostaan, kun itse käytän sellaista.(WLAN)


Langattomalla pystyy hostaamaan, tosta purkista en sit tiie  :-P

Taho

  • Posts: 256
    • View Profile
    • Taho-vaaput
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #158 on: November 12, 2008, 16:18:46 »
En vieläkään osaa tätä hostaamista. Tai muuten toimii, mutta servuun pääsee vain tällä koneen ip-osoitteella jonka katsoin tuolla cmd-ipconfig komennolla. Tuo koneen ip-osoitehan on eri kuin mitä nämä nettisivut näyttää. Voiko olla jotain haittaa siitä, että kerron ulkopuolisille tämän oman koneen ip:n? Tarvitsisi nopean vastauksen :-)
edit: No eihän se toimikaan ulkopuolisilla tuokaan ip :|
« Last Edit: November 12, 2008, 16:26:24 by Atho »

Kari-77

  • Posts: 0
    • View Profile
    • Team Master Pilkki
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #159 on: November 12, 2008, 17:09:40 »
Taidat vissiin olla natin takana? eli sun pitäisi tehdä porttiohjaus motukan asetuksista.
Ei kalaa ilman Propilkkiä

kasparov

  • Grandioson mafia
  • Posts: 33
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #160 on: November 12, 2008, 17:16:31 »
En vieläkään osaa tätä hostaamista. Tai muuten toimii, mutta servuun pääsee vain tällä koneen ip-osoitteella jonka katsoin tuolla cmd-ipconfig komennolla. Tuo koneen ip-osoitehan on eri kuin mitä nämä nettisivut näyttää. Voiko olla jotain haittaa siitä, että kerron ulkopuolisille tämän oman koneen ip:n? Tarvitsisi nopean vastauksen :-)
edit: No eihän se toimikaan ulkopuolisilla tuokaan ip :|

Tuolla ipconfigilla näet luultavasti sisäverkon ip:si (yleensä 192.168.x.x tai 10.0.x.x alkuinen), sen avulla peliin voi liittyä samassa sisäverkossa olijat (esim. saman talon koneet). Muita "ulkopuolisia" pilkkijöitä varten sinun pitää katsoa ulkoverkon (modeemin) ip jonka näet vaikkapa menemällä tälle sivusotolle http://whatismyip.com/ Tuolla osoitteella muut pääsevät kiinni hostiisi. Jos sisäverkkoon kuuluu muita koneita, niin sinun pitää luultavasti määritellä modeemin asetuksista (NAT tms) tuo koneen sisäverkon ip jossa pyörität peliä, jotta modeemi osaa ohjata liikenteen oikealle koneelle, oikeaan porttiin. Jos meni ihan hepreaksi niin laita vaikka yv:tä ja laita sisä & ulkoverkon ip:si niin voin yrittää neuvoa. Ja jos meni pahasti pieleen niin joku korjannee varmaan, kiitos.

K

JamiDaMan

  • Kirkkojärven keisari
  • Posts: 138
    • MSN Messenger - jami-da-man@suomi24.fi
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #161 on: November 13, 2008, 01:05:12 »
Noniin.. Eli mulla on ongelmia Vistan oman palomurin kanssa. Tiedän että tässä on teille ongelmaa kerrakseen, koska en itse ole vastaalkaja näiden asioiden kanssa.
Purkkina mulla raksuttaa Telewellin EA-510 V3. Sieltä on laitettu virtual serverit päälle ja ne on ok. Kun yritän hostaa peliä, niin että Vistan palomuuri on päällä, yhteyttä ei voi muodostaa mun koneelle.
Heti kun poistan palomuurin käytöstä, niin kaikki toimii juuri niinkuin pitää.
Ja nyt siihen todelliseen palomuurin ongelmaan.
Eli menen sinne asetuksiin ja poikkeukset välilehteen. Missään ei lue että PP2.exe olisi sallittujen joukossa mutta aina kun yritän lisätä ohjelman niin tämä ***** vista sanoo että se muka olisi jo sallittujen joukossa. Kertokaa ihmeessä miten voin sallia tuon ohjelman. :? :? :-o :-o :?

ps. Olen koneeni ylin jumala eli kaikki oikeudet on tehdä vaikka tuhoja jos siltä tuntuu.

EDIT: typot
« Last Edit: November 13, 2008, 01:08:17 by JamiDaMan »
"Victory goes to the player who makes the next-to-last mistake"

Taho

  • Posts: 256
    • View Profile
    • Taho-vaaput
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #162 on: November 13, 2008, 20:23:44 »
En vieläkään osaa tätä hostaamista. Tai muuten toimii, mutta servuun pääsee vain tällä koneen ip-osoitteella jonka katsoin tuolla cmd-ipconfig komennolla. Tuo koneen ip-osoitehan on eri kuin mitä nämä nettisivut näyttää. Voiko olla jotain haittaa siitä, että kerron ulkopuolisille tämän oman koneen ip:n? Tarvitsisi nopean vastauksen :-)
edit: No eihän se toimikaan ulkopuolisilla tuokaan ip :|

Tuolla ipconfigilla näet luultavasti sisäverkon ip:si (yleensä 192.168.x.x tai 10.0.x.x alkuinen), sen avulla peliin voi liittyä samassa sisäverkossa olijat (esim. saman talon koneet). Muita "ulkopuolisia" pilkkijöitä varten sinun pitää katsoa ulkoverkon (modeemin) ip jonka näet vaikkapa menemällä tälle sivusotolle http://whatismyip.com/ Tuolla osoitteella muut pääsevät kiinni hostiisi. Jos sisäverkkoon kuuluu muita koneita, niin sinun pitää luultavasti määritellä modeemin asetuksista (NAT tms) tuo koneen sisäverkon ip jossa pyörität peliä, jotta modeemi osaa ohjata liikenteen oikealle koneelle, oikeaan porttiin. Jos meni ihan hepreaksi niin laita vaikka yv:tä ja laita sisä & ulkoverkon ip:si niin voin yrittää neuvoa. Ja jos meni pahasti pieleen niin joku korjannee varmaan, kiitos.

K
Laitoin yv:tä, kiitos vastauksista

seppojohannes

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #163 on: November 15, 2008, 12:17:17 »
JamiDaMan, Turha kysymys varmaan, mutta sulla ei lue sitä,että olisit luonut sinne palomuurille portin 4500.....? Ja mulla lukee pelkkä PP2 poikkeuksien kohdalla..

EAQ

  • Posts: 63
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #164 on: January 03, 2009, 10:55:18 »
Tässä olis ohje D-Link DKT-110 port asetuksille... saman tapainen varmaan muissakin D-Linkin purkeissa.

http://img148.imageshack.us/img148/6085/dlinkohjejt1.jpg   (KUVA)

Eli ensin selaimessa kirjottaa 192.168.0.1 ... jos ei salasanoja ole muutettu oletus on User Name: admin ja password: jätetään tyhjäksi. (jos ei toimi etsi manuaalista)

Sitten seuraavaksi valitaan advanced välilehti, sitten vasemmalta port fowarding. Siitä missä lukee EAQ-PC  valitset koneen jolle haluat portit avata, ja painat viereistä nuolta jolloin IP adress kenttään pitäisi tulla koneen IP.

Nimi kohtaan voi laittaa mitä vaan mutta esim propilkki auttaa muistamaan mistä kyse.

Port kohtiin start 4500 ja end 4500 , ja traffic type TCP , Schedule kohtaan always .

Sitten vaan lopuksi save settings namiskaa ja selain sen jälkeen kiinni... peli pitäis toimia. (muista hyväksyä myös windowsin palomuurista)

kasparov

  • Grandioson mafia
  • Posts: 33
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #165 on: January 04, 2009, 20:47:38 »
Menee aavistuksen ohi aiheen, mutta ideat ja keinot lopussa. Hostaus toimi hienosti, kunnes ikivanha F-secure lopetti toiminnan / lisenssi vanheni. Poistin sen ja siirryin Aviraan ja ajattelin ettei ongelmat voi ainakaan lisääntyä. F-Secure ei kuitenkaan suostunut poistumaan kiltisti (esim. ei löytynyt ControlPanelista vaikka Uninstalleri kovasti käski poistaan sen kautta). Poistin sen käsin, siivosin rekisterin käsin ja myöhemmin löysin F-Securen sivuilta cleaner softan jolla varmistin sen poiston. Tämän jälkeen huomasinkin että hostaaminen ei enää toimi, kukaan ei saa yhteyttä koneeseeni (palomuurit etc varmasti auki ja jopa kokonaan poissa testaillessa). Modeemin NAT hommissa ei ole vikaa koska läppärillä hostaaminen samassa sisäverkossa toimii ongelmitta, vain tällä pöytäkoneella hostaaminen ei onnistu.

Lähiverkoissa testasin niin pingi kulkee koneiden välillä, mutta portti 4500 kutsuun ei vastaa. Pilkin uudelleen asennus ei pelastanut hommaa.

Kellään mitään visiota mitä F-secure on vielä jättänyt koneelle / muuttanut Windowsista (XP, sp3) ja millä homman sais toimimaan? Ei viitsisi tämän takia koko konetta asentaa uudestaan. Otan vinkit vastaan erittäin kiitollisena.

K

kasparov

  • Grandioson mafia
  • Posts: 33
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #166 on: January 04, 2009, 21:17:17 »
Se portti 4500 on ohjattu sille läppärille, jolloin et voi hostata sillä toisella koneella samasta portista.

Ei ole näin helppo, siis joka kerta vaihtaessa hostaus konetta olen vaihtanut Modeemin NATista kumman koneen sisäverkkon IP:hen liikenne ohjautuu. Muita hyviä arvauksia?

K

EAQ

  • Posts: 63
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #167 on: January 05, 2009, 15:50:33 »

Nismox

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 258
    • View Profile
    • Kotisvut
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #168 on: January 06, 2009, 15:50:38 »
Zyxel 660HW-D1:sen ohjeet: http://www.p2p-wiki.org/index.php/Zyxel_660HW-D1. Jos käy niin ettet pääse selaimella modeemin asetussivuille vaihda modeemin johto toiseen porttiin.

Mutta mikä on se käyttäjätunnus? :? :?
admin on se käyttäjätunnus

-Nismox-

EAQ

  • Posts: 63
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #169 on: January 07, 2009, 11:28:54 »
http://www.easytel.fi/tw_ea501/tw_ea501_ohjeet.htm   riippuen mikä versio sulla on valitse ohje 1 , 2 tai 3

Sitten Palomuuriohjeita alta valitset OHJELMALLINEN PALVELIN (VIRTUAL SERVER)  ... sieltä löytyy ohjeita ja kuvat..  Protokollaksi valitse TCP.

JamiDaMan

  • Kirkkojärven keisari
  • Posts: 138
    • MSN Messenger - jami-da-man@suomi24.fi
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #170 on: January 13, 2009, 00:55:46 »
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

Tuossa on todella hyvä sivusto reitittimien palomuuri ongelmiin. Englanninkielinen tosin, mutta kuvalliset ohjeet on.

Etsit vaan oman modeemisi merkin ja mallin. Suoraa ohjetta pp2 ei tuolla ole mutta tietoa löytyy ainakin siihen miten asetuksiin pääsee käsiksi.
« Last Edit: January 13, 2009, 00:57:36 by JamiDaMan »
"Victory goes to the player who makes the next-to-last mistake"

jarmoankka

  • Ädin kielen opetaja
  • Posts: 1018
  • 5.5kg lumpeiden kuningatarta
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #171 on: January 22, 2009, 16:45:14 »
Pääsen osallistumaan muiden hosteihin.

Virustorjuntaohjelmaa ei ole aktiivisena ja windowsin palomuuriin on luotu 4500-portti.

Olen "siivellä" naapurin langattomassa verkossa. Hänellä on käytössään Telewell EA-200 modeemi.   (Hän ei pelaa propilkkiä eli ei ole hänen koneellaan peliä)
Voiko reititin välissä aiheuttaa ongelmia vai onko ongelma lähtöisin vain naapurin modeemin asetuksista?

Voiko joku tällaisille atk-idiooteille kertoa TW EA-200:een yksinkertaiset ohjeet miten toimia, jotta myös hostaaminen voisi toimia osallistumisen rinnalla?

Kiitän nöyrästi jo etukäteen!



ps. pyydän älkää linkittäkö joillekin tw:n sivuille tai vastaavaan, kun ei maalikko ymmärrä niitten tietokoneslangista mitään. Eli jos mahdollista,simppelit ohjeet tähän.
pessimisti ei pety koskaan. Aina sattuu kun tapahtuu ja jos usein sattuu, siihen tottuu.

JamiDaMan

  • Kirkkojärven keisari
  • Posts: 138
    • MSN Messenger - jami-da-man@suomi24.fi
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #172 on: January 22, 2009, 19:00:34 »
Asetuksia muutetaan WWW-selaimella (IE5 tai Netscape 6) IP-osoitteessa 192.168.0.254 (kirjoita ip osoite hakukenttään, eli minne normaalisti kirjoitat esim: www.kalassa.net)
- Ota palomuuri-ohjelmat pois päältä asetusten ajaksi.

Laitteen oletustunnukset ovat
- käyttäjä: admin
- salasana: password

Sen jälkeen navigoit:

1. asetukset/configuration

2.Virtualserver/ohjelmallinen palvelin

3.Määritellään kuvan mukaisesti haluttu portti(4500) ja sen koneen IP-osoite, johon liikenne halutaan ohjata. Jos halutaan määritellä porttialue yksittäisen portin sijasta, voidaan kyseinen alue kirjoittaa Public Port (from) ja Public Port (To) kenttiin.



p://imageshack.us][/URL]







4.tallenna asetukset.

Siinä olis kaima-ankalle suht selkeät ohjeet (ainakin omasta mielestä) :-)

 
« Last Edit: February 01, 2009, 01:21:15 by JamiDaMan »
"Victory goes to the player who makes the next-to-last mistake"

EAQ

  • Posts: 63
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #173 on: February 11, 2009, 12:35:40 »
koitas kattoo mitä tuolta applications & gaming takaa löytyy

EAQ

  • Posts: 63
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #174 on: February 13, 2009, 15:40:26 »
onkos se tämmönen toi applications & gaming ?



Application kohtaan vaikka Propilkki2 tai miksi haluatkaan nimetä sen

Start 4500 ja End 4500

IP Adress kohtaan....


että saat ip:n selville niin mene käynnistä --> suorita
kirjota cmd ja paina enter
kirjota ipconfig ja paina enter

sitten katot IPv4-osoite ja kirjotat sen tohon IP Adress kohtaan..

lopuksi rasti enable kohtaan ja painat save settings ..

luulisin että näin pitäs toimia

EAQ

  • Posts: 63
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #175 on: February 13, 2009, 17:58:03 »
kokeiles vielä kattoa ton security takaa NAT asetusta... eli disable NAT to internal interfaces tai jotain..  NAT pois päältä.

pyrde

  • Posts: 1
    • MSN Messenger - Pyry.Vuori@hotmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #176 on: February 14, 2009, 21:36:30 »
Osaaks joku neuvoo SpeedStream router nimisen modeemin kanssa
Team Ahvenen Pilkkijät

EAQ

  • Posts: 63
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #177 on: February 16, 2009, 21:00:28 »
jos se lähti toimimaan sillä mitä aikasemmin neuvoin tee toinen samanlainen mutta laitat siihen ip kohtaan sen toisen koneen ip:n.

EAQ

  • Posts: 63
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #178 on: February 17, 2009, 11:57:39 »
kerros mikä telewellin purkki on kyseessä

kalastaja123

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #179 on: March 07, 2009, 22:22:50 »
kaipaan apua hostaamaan mun se mikäs lie on Tele Well TW-EA510

 



center>