Chat

Author Topic: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!  (Read 335389 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Metsienmies

  • Posts: 11
  • Mie
    • MSN Messenger - sam_i@windowslive.com
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #240 on: April 15, 2010, 20:23:08 »
Missäs tuolla on port start ja port end kohdat?

Moro..metsästäjä & himokalastaja läheltä itärajalta.

jukkazi

  • Posts: 16
  • Nostetaas kissa pöydälle
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #241 on: April 16, 2010, 11:37:15 »
Missäs tuolla on port start ja port end kohdat?



elikkä ohjelmallinen palvelin / porttimääritykset /ulkoverkon portti (WAN) molempiin sarakkeisiin 4500 / sovellutus kohtaan isoilla kirjaimilla PP2 / muista myös 2 x tallennus

Metsienmies

  • Posts: 11
  • Mie
    • MSN Messenger - sam_i@windowslive.com
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #242 on: April 16, 2010, 17:36:18 »
nyt se jo connectaa, mutta kun testasin tuolla mr ascon socketping ohjelmalla..tulee "connection timeout"
Moro..metsästäjä & himokalastaja läheltä itärajalta.

Teräs

  • Posts: 17
    • MSN Messenger - teraspoika@hotmail.com
    • View Profile
    • Email
A-link WNU 802.11n WLAN USB ADAPTER ongelma
« Reply #243 on: May 06, 2010, 20:11:16 »
Elikkäs siis mulla on toi yllä mainittu pikkunen masiina USB portissa. Tietoo kellään tästä pienestä pömpelistä miten sen saa pyörittämään omia hosteja?

pyrytintti

  • Ahventen tanssittaja
  • Posts: 242
  • Kaloja ei oteta vaan pyydetään.
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #244 on: June 28, 2010, 14:19:00 »
"Sisäverkon IP-osoite            Tähän koneesi antama ip verkkoyhteysikkunan kautta"
Tarkoittaako tuo sitä IP-osoitetta minkä saa tuolta -->http://showip.net/

Timpe

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #245 on: June 28, 2010, 14:46:18 »
"Sisäverkon IP-osoite            Tähän koneesi antama ip verkkoyhteysikkunan kautta"
Tarkoittaako tuo sitä IP-osoitetta minkä saa tuolta -->http://showip.net/

Ei..vaan koneen "sisäistä" IP:tä, joka toimii verkkokortin ja modeemin välillä.
Sen löydät käynnistämällä komentokehotteen (command prompt) ja kirjoittamalla sinne ipconfiq, ja etsit nämä kolme kohtaa:

IP-osoite (IP Address) . . . . . . . . . . . . : x.x.x.x <- tietokoneen sisäinen IP-osoite
Aliverkon peite (Subnet Mask) . . . . . . . . : x.x.x.x
Oletusyhdyskäytävä (Default Gateway) . . : x.x.x.x

Tolonen

  • Posts: 2
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #246 on: June 30, 2010, 23:13:12 »
Minulla on tuo telewellin 510 v3 moteemi nii en oikein ymmarrä mit tuossa ensimmäisellä sivula joku kertoi koska menin sinne nii sitte piti mennä asetulksiin ja sieltä ohjelmalinen palvelin ja sitten  lisää nii en tajua :D kun laittaa sinne asetuksiin ja ohjelmalliseen palvelimeen siellä ei näy sitä protokolla juttua.
Kiitokset etukäteen ja toivottavasti edes vähän tajusitte :)

jukkazi

  • Posts: 16
  • Nostetaas kissa pöydälle
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #247 on: July 01, 2010, 11:00:15 »
elikkä ohjelmallinen palvelin sen alla lukee : porttimääritykset klikkaa auki
niin pitäs hypätä protokolla silmille  :evil:

Tolonen

  • Posts: 2
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #248 on: July 02, 2010, 00:33:55 »
Nyt on modeeemi hiplattu kuntoon ja palomuurista katsoin että sen propilkki2 yhteys on sallittu.mutta ei se näy toimivan vieläkään tuo host toiminto ja ip osote on katottu ja oikea on minkä annoin kaverille. mutta kun kaveri liittyy siihen pitäisikö sen sitten vain liityä peliin vai täytyyo minun jotenkin hänet hyävkysä sisään?

seppojohannes

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #249 on: July 06, 2010, 22:56:49 »
Modeemin lisäksi on yleensä vielä joku virusturvaohjelma mihinkä joudut lisäämään portin (4500) sekä sallit PP2...

pyrytintti

  • Ahventen tanssittaja
  • Posts: 242
  • Kaloja ei oteta vaan pyydetään.
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #250 on: July 07, 2010, 13:52:45 »
Juu, elikkäs olen lukenut tämän koko jutun läpi ja tässä tulos:

Ja ei toimi.
Itsellä f-securen palomuuri, (kiitos äidin :x) sallinut portin 4500, mitä pitäisi siihen kirjoittaa kun on portti, ja komennon nimi (onko näin?), pitääkö siihen laittaa PP2.exe?
Ainiin, modeemi on telewellin ea-501  :wink:.
« Last Edit: July 07, 2010, 14:47:29 by pyrytintti »

seppojohannes

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #251 on: July 07, 2010, 22:09:33 »
Siitä modeemista osaa sanoa, mutta  F-securen kanssa menet internet suojaukseen ja valitset sovellusten hallinan ja sieltä -Lisää- niin kysytään sovelluksen tiedot. Helpoiten sen täyttää kun valitset selaa ja sitten klikkailet PP2;sta kunnes tämä exe-tiedosto tulee esille ja sitten sallit lähtevän ja tulevan liikenteen.

pyrytintti

  • Ahventen tanssittaja
  • Posts: 242
  • Kaloja ei oteta vaan pyydetään.
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #252 on: July 09, 2010, 10:56:21 »
Siitä modeemista osaa sanoa, mutta  F-securen kanssa menet internet suojaukseen ja valitset sovellusten hallinan ja sieltä -Lisää- niin kysytään sovelluksen tiedot. Helpoiten sen täyttää kun valitset selaa ja sitten klikkailet PP2;sta kunnes tämä exe-tiedosto tulee esille ja sitten sallit lähtevän ja tulevan liikenteen.
Ei siellä ole sovelluksen hallintaa, siinä on (kun avaa) Tila, Tehtävvät, Ja Tilastot, tehtävistä olen "salli ohjelman käynnistyä" kohdasta sallintu pro pilkin (ei silti toimi), pitäiskö tehdä muuta, itse en keksi mitään, joten olisi kiva saada apuja  :-)
Tuohon lisäystä, siellä se sanoi että pro pilkki main... .exe on c-levyllä vaikka on d-levyllä, vaikuttaako tuo/vaikuttaako sen exe:n sijainti?
« Last Edit: July 09, 2010, 17:41:13 by pyrytintti »

Jerchw

  • Posts: 119
  • Team Kiki
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #253 on: July 09, 2010, 16:22:02 »
Siitä modeemista osaa sanoa, mutta  F-securen kanssa menet internet suojaukseen ja valitset sovellusten hallinan ja sieltä -Lisää- niin kysytään sovelluksen tiedot. Helpoiten sen täyttää kun valitset selaa ja sitten klikkailet PP2;sta kunnes tämä exe-tiedosto tulee esille ja sitten sallit lähtevän ja tulevan liikenteen.
Ei siellä ole sovelluksen hallintaa, siinä on (kun avaa) Tila, Tehtävvät, Ja Tilastot, tehtävistä olen "salli ohjelman käynnistyä" kohdasta sallintu pro pilkin (ei silti toimi), pitäiskö tehdä muuta, itse en keksi mitään, joten olisi kiva saada apuja  :-)
Tuohon lisäystä, siellä se sanoi että pro pilkki main... .exe on c-levyllä vaikka on d-levyllä, vaikuttaako tuo/vaikuttaako sen exe:n sijainti?

Sulla käytössä ilmeisesti F-Secure 2010 -versio. Silloin sovellusten hallinta löytyy seuraavasti: Avaa F-secure -> Asetukset -> Verkkoyhtydet -> sovellusten hallinta -> sieltä valitse Lisää... ja etsi Selaa... kohdasta pp2.exe -> valitse sekä saapuva ja lähtevä sallituiksi -> paina ok.

pyrytintti

  • Ahventen tanssittaja
  • Posts: 242
  • Kaloja ei oteta vaan pyydetään.
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #254 on: July 10, 2010, 23:23:26 »
Ei toimi vieläkään, olisiko modeemin asetuksissa vikaan?

-Lre

  • Posts: 5
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #255 on: September 05, 2010, 12:28:22 »
Omassa TeleWellin 510-sarjan modeemissani tämä tapahtuu seuraavasti:

1. Kirjoitan nettiselaimen riville osoitteen 192.168.0.254 (tällä saa yhteyden modeemiin)
2. Vasemmalta "Asetukset" (Configuration)
3. "Ohjelmallinen palvelin" (Virtual server)
4. Lisää
5. Protokolla - BOTH Tähän riittää ilmeisesti pelkkä TCP
   Julkinen porttialue (alkaa)    4500
   ......................(päättyy)      4500
   Sisäverkon IP-osoite            Tähän koneesi antama ip verkkoyhteysikkunan kautta
   Sisäverkon portti                 Jätä tyhjäksi
6. Paluu
7. Tallenna (ja sen jälkeen vielä alakulmasta Tallenna asetukset muistiin).
8. Sulje selain ja luo peli.

Kiitos loistavasta ohjeesta mutta tätä tehdessä kohtaan heti ongelman siinä vaiheessa kun kone kysyy salasanaa ja käyttäjä tunnusta ja olen koittanut admin/admin sekä admin/1234 mutta ei päästä sisälle?? tulin kokeilemaan pöytäkoneelle joka on ''pääkone'' tässä talossa mutta ei onnistu, koitin myös explorerilla mutta ei päästä modeemia rassaamaan? MISSÄ VIKA AUTTAKA?

Timpe

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #256 on: September 05, 2010, 12:46:39 »
Kokeile resetoida modeemi tehdasasetuksille RESET-painikkeesta..
Quote
Laitteen salasanan poistaminen:
Kun laite on käynnistynyt, paina RESET–painiketta
“paperiklemmarilla” 25 sekuntia (eli SYS-valo vilkahtaa) Kun laite on
käynnistynyt uudelleen, tehdään toiminto vielä toistamiseen. Laite
palaa tehdasasetuksille. Käyttäjätunnus ja salasana ovat admin,
admin. Kaikki asetukset palautuvat tehdasasetuksille!

-Lre

  • Posts: 5
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #257 on: September 06, 2010, 20:44:43 »
onko se ihan turvallista ja viisasta?

jukkazi

  • Posts: 16
  • Nostetaas kissa pöydälle
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #258 on: September 06, 2010, 22:06:28 »
onko se ihan turvallista ja viisasta?


oma telewelli rupes temppuilemaan
resetoin ja rupes toimimaan kuin enkeli  :-)

-Lre

  • Posts: 5
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #259 on: September 10, 2010, 17:03:20 »
mikä hätänä ko resetoin modeemin ja nyt yritän mennä sille sivulle niin ei aukase :(
« Last Edit: September 10, 2010, 17:40:41 by Qkkeli »

jukkazi

  • Posts: 16
  • Nostetaas kissa pöydälle
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #260 on: September 21, 2010, 11:04:25 »
mikä hätänä ko resetoin modeemin ja nyt yritän mennä sille sivulle niin ei aukase :(

muistathan että: laitteen hallintaohjelmaan pääsee ainoastaan Ethernet-porteista 1 ja 2

"tarkista liitännät"

Kwaler

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #261 on: September 25, 2010, 14:01:07 »
Kirjoitin ton osoitteen nettiselaimeen, mutta vaatii salasanan? Mitä teen

Timpe

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #262 on: September 25, 2010, 16:35:35 »
Lueppa nyt huolella mitä aiemmin on mainittu. Tunnus ja salasana on admin/admin tai admin/1234. Edellyttää tietysti, että modeemisi on Telewellin sarjaa.
« Last Edit: September 25, 2010, 16:37:16 by Timpe »

Timpe

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #263 on: October 21, 2010, 19:58:41 »
Tein verkkopelin, mutta sinne ei ilemesty ketään. Mistä tämä voisi johtua? Olen jopa sallinut liikenteen 4500 portin kautta.

IP pitää ilmoittaa muille kanssapelaajille, jotta joku sinne osaisi tulla.
IP:n saat selville täällä: http://showip.net/
Ja sen ilmoitat foorumille täällä: http://www.kalassa.net/keskustelut/verkkopelaaminen-ja-turnaukset/verkkopelaamista!!/
« Last Edit: October 21, 2010, 20:00:31 by Timpe »

Timpe

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #264 on: October 23, 2010, 14:45:37 »
Onks tässä viruksen saanti riskiä?

Aina on riski saada viruksia, mutta jos koneen virussuojaus ja palomuuri on kunnossa ja päivitetty, niin riski saada virusta on aika minimaalinen, sanoisinko olematon.

Ei tu ketään vaikka laitoin ip osoitteenkin. Pitääk s eka ottaa ennen pelin alkua et tuleeko pelaajii enneku valkkaa järven ja rupee pelaa? tleeko se kaikill hosteille se alkunäyttö miss lukkee mm Tietokone (helppo, Keskitaso, vaikea,. Ip kohalla lukee paikallinen kun katsoo omist tiedoist pim ja odotusaika- Onko tää Normaalii?

Aina niitä pelaajia ei sinne heti ilmesty, riippuu kuinka paljon muita hosteja on auki, mikä vuorokauden aika on, yms. Kannattaa vaikka testata jonkun kaverisi kanssa tuo sinun hostin toimivuus, niin saat varmuuden, että se ainakin toimii.
Nuo muut alkunäytöt ja IP jutut mitä mainitsit, ovat kaikilla hosteilla samanlaiset, eli ihan normaalia.

pilkkiäijä

  • Mansesterin makkaramestari
  • Posts: 1010
    • MSN Messenger - kala.keitto@hotmail.com
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #265 on: November 09, 2010, 20:06:02 »


Onko tuossa ympyröidyllä alueella jokin pielessä? Monella eri tapaa kokeiltu tuosta jatkaa mutta ei oikeastaan onnistu. Tai sitten syy on jossain muualla kun tuolla.
Olen kalastelijapoika!

Timpe

  • Guest
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #266 on: November 09, 2010, 21:12:16 »
Kokeileppa laittaa täppä siihen pieneen neliöön mikä on tuossa Name ja IP address rivien edessä.

pilkkiäijä

  • Mansesterin makkaramestari
  • Posts: 1010
    • MSN Messenger - kala.keitto@hotmail.com
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #267 on: November 09, 2010, 22:00:05 »
Kokeileppa laittaa täppä siihen pieneen neliöön mikä on tuossa Name ja IP address rivien edessä.
Juu kiitoksia :) huomasin tuon itsekkin siinä vähän aikaa sitä tutkailtuani, ja nyt toimii! Kiitos vaan EAQ:lle ohjeista!
Olen kalastelijapoika!

wewwer51

  • Posts: 189
  • back to black
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #268 on: November 24, 2010, 16:53:28 »
Minulle tuli täydellinen umpikuja tämän kanssa kaikki muu toimii mutta verkko yhteytä ei ole. joten miten päälle verkkoyhteys? :|
fishing rocks!

Pilkkijä99

  • Hanskaaja
  • Posts: 219
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #269 on: November 24, 2010, 20:35:40 »
Minulle tuli täydellinen umpikuja tämän kanssa kaikki muu toimii mutta verkko yhteytä ei ole. joten miten päälle verkkoyhteys? :|

Ei nettikää toimi jos ei verkko yhteys toimi

 



center>