Chat

Author Topic: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!  (Read 335416 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

hena-pena

  • Itä-Suomen "tietäjä"
  • Posts: 38
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #360 on: February 11, 2012, 12:38:10 »
Omassa TeleWellin 510-sarjan modeemissani tämä tapahtuu seuraavasti:

1. Kirjoitan nettiselaimen riville osoitteen 192.168.0.254 (tällä saa yhteyden modeemiin)
2. Vasemmalta "Asetukset" (Configuration)
3. "Ohjelmallinen palvelin" (Virtual server)
4. Lisää
5. Protokolla - BOTH Tähän riittää ilmeisesti pelkkä TCP
   Julkinen porttialue (alkaa)    4500
   ......................(päättyy)      4500
   Sisäverkon IP-osoite            Tähän koneesi antama ip verkkoyhteysikkunan kautta
   Sisäverkon portti                 Jätä tyhjäksi
6. Paluu
7. Tallenna (ja sen jälkeen vielä alakulmasta Tallenna asetukset muistiin).
8. Sulje selain ja luo peli.



siis pitääkö tuossa kohdassa 4 lisää  painaa lisää ohjelmallinen palvelinkohtaa?

eza1992

  • Posts: 166
  • Mr. Harpoonman
    • View Profile
    • Sukelluskalastajan virtuaalimekka - Team Kampelan foorumi
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #361 on: February 11, 2012, 13:07:36 »
Mikäli edistyneemmillä käyttäjillä riittää tarmoa, aloittelevan hostin asetukset voi tarvittaessa säätää omalta koneelta käsin parissa minuutissa Teamviewerin avulla: http://www.teamviewer.com. Molemmat osapuolet voivat ladata kertakäyttöisen version, joka tuhoaa itsensä, kun ohjelma suljetaan. Koneelle "tunkeutuva" osapuoli näpyttelee vastapuolen ohjelman tunnusnumeron (ID) ja salasanan ja yhdistää, jonka jälkeen toisen konetta voi käyttää vapaasti. Kumpikin osapuoli voi katkaista yhteyden millä hetkellä tahansa. Ohjelma pyörii sujuvasti hitaammallakin netillä, esim. meikäläisen käytännössä 0.4/0.1 Mbit/s yhteydellä ei ongelmia juurikaan esiinny.

Nimimerkki

  • Posts: 7
  • ~
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #362 on: February 12, 2012, 20:31:21 »
KYSYMYS!! Tässä tuli ongelma vastaan. PP2 ei anna lisätä peliä julkiselle pelilistalle mutta muuten toimii. Reititin ois tollanen THOMSON TG789vn. Mitä teen että saisin sen sinne pelilistalle??  :? Voi mahdollisesti olla ettei hostaus toimi ollenkaan. Liittyminen kyllä onnistui. Olen myös antanut täydet oikeudet palomuureilta.
:)


hena-pena

  • Itä-Suomen "tietäjä"
  • Posts: 38
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #364 on: February 12, 2012, 21:27:21 »
Nonii nyt ei muuta ongelmaa ku että mite mä saan ton pelin näkyy siinä  julkisellalistalla?

karib

  • Sauna-kyborgi
  • Posts: 280
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #365 on: February 12, 2012, 21:53:27 »
Nonii nyt ei muuta ongelmaa ku että mite mä saan ton pelin näkyy siinä  julkisellalistalla?
Kun luot verkkopelin, niin peli kysyy haluatko pelin julkiselle listalle. Jos olet vastannut "kyllä", mutta et pääse julkiselle listalle,
niin syy on siinä, että sinun IP osoitteessa olleessa julkisessa verkkopelissä on rikottu yleisiä hostaukseen liittyviä sääntöjä.
IP osoitteesi on bannattu, etkä voi saada peliä julkiselle listalle.
Muuten pelin pitäisi näkyä normaalisti julkisella listalla.

hena-pena

  • Itä-Suomen "tietäjä"
  • Posts: 38
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #366 on: February 13, 2012, 07:33:21 »
Jaahas kummallista ku mä en oo ennen hostannu nii mite toi voi olla mahollista?

Eci

  • Posts: 940
  • kikkelis kokkelis mitäs läksit
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #367 on: February 14, 2012, 17:33:45 »
Ilmottakaa julkisella listalla että ette ota peliin mukaan kun satunnaisia tyyppejä ettei tarvitse turhaan odotella käynnissä olevan järven päättymistä.
Ehkä otin, ehkä en!

ChristaNou

  • Posts: 54
    • View Profile
    • Team Roto - Kaikki on voitettavissa.
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #368 on: February 22, 2012, 17:32:54 »
Okei, ilmeisesti meidän koneeen ongelma ei ole reititin (TW-3G), vaan Nokia-Dna-mokkula. Olevinaan sallittu ulkopuoliset verkkoyhteydet... not works. Ideoita otetaan vastaan :)

"Kilpailuhenkee kun haluun olla parempi, mut' välillä vedän henkee ja osaan sanoo anteeksi"

Pesukarhu

  • Posts: 5
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #369 on: February 23, 2012, 06:52:17 »
eipä tuo mullakaan pelittäny vaik oli mitä reitittimiii kehis..soitin sillo deenalle ja kysyin ni sanovat et kauheen trafiikin takia on laitettu kyseinen portti lukkoon eikä sitä saa kierrettyä eli ei muutako lankanetti kehiin ni rupeaa toimimaan.

ChristaNou

  • Posts: 54
    • View Profile
    • Team Roto - Kaikki on voitettavissa.
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #370 on: February 25, 2012, 10:37:03 »
DNA irtisanottu, niillä tosiaan blokattu portti TCP-4500.

Nyt on kaksi kappaletta Saunalahtea, kahdella mokkulalla, molemmat testissä. Kävin liikkeeltä hakemassa, kyllä tää jotenkin saadaan pelaamaan! ;) Tietää kaksinverroin ongelmaa. Kolminverroin, kunhan saadaan toi reitittimeen kiinni. ;)

Saunalahti Nopsa, perus 3G Huawei mötikkä. Toimii tuuliviirinä, välillä antaa hostata ihan sen kun vaan pelin tekee. Mutta välillä sitten taas herjaa samaa tuttua vanhaa "yhteys ei onnistu ulkoapäin". Tekeekö muilla? Mietin, että heittääkö se itteksiään joitain asetuksia päälle??
Koska (kappaskummaa) kun asentaa esimerkiksi koko sjöden uudestaan niin taas voi hostata. Mutta eihän nyt tommostakaan jaksa, että aina uudelleen asennuksia kehiin.  :?

Sitten on myös tämä Saunalahti 4G, Huawein E398 tikulla (E392 oli, mutta vaihdoin sen tuohon -8 koska meidän reititin ei tue tuota -2:sta). Ei päästä tekemään ollenkaan, blokkaako itse mokkula itse vai tuleeko kaista vastaan? Eihän se nyt "liian nopea" voi olla?!  :roll:

Yhteysohjelmana nopsa 3G käyttää Mobiililaajakaistaa ja tuo 4G käyttää Mobile Partneria. Eivät pelitä ristiin vaan molemmat omillaan.

Tämmöstä tänään....  :mrgreen:

"Kilpailuhenkee kun haluun olla parempi, mut' välillä vedän henkee ja osaan sanoo anteeksi"

Lape_

  • Ylioppilas Larvanto
  • Posts: 240
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #371 on: February 25, 2012, 10:51:17 »
DNA irtisanottu, niillä tosiaan blokattu portti TCP-4500.
En nyt varsinaisesti vastaa sinulle, mutta kiitän tiedosta..Itellä nimittäin DNA:n mokkulalla hostailin vielä viime keväänä, mutta syksyllä sitten ilmottikin että ei onnistu...Siitä lähtien olen yrittäny ettiä tuota ratkaisua, mutta kiitos sinulle kun kerroit.  :-) Eipähän minun enää tarvitse edes yrittää tehdä tuolle mokulleni mitään...
"Sormet jäässä, pakkassäässä..."

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5144
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #372 on: February 25, 2012, 13:48:55 »
HYvä tietää. Ilmoitan Jannelle tuosta, niin katsotaan keinoja kiertää tuo.

Sanoiko DNA syytä tuolle blokkaamiselle? Olisi hyvä kun kaikki DNA käyttäjät äänestäisivät jaloillaan, irtisanoisivat liittymän ja perustelisivat sitä tuolla 4500 portin blokkaamisella.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5144
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #373 on: February 25, 2012, 13:56:08 »
Okei.

Kokeilkaas tätä, että vaihtakaa käsin settings.datista se portti. Ihan sama mitä sinne laitatte (suunnilleen) ja sitten katsotte että toimiiko. Clientit osaavat valita sen portin hostilistan automaattisesti. Jos taas liittyy "tiimin peleihin, jotka eivät ole listalla", tulee myös clientien käsin muuttaa tuo portti samaksi kuin hostilla.

Kokeilemisen arvoisia on vaikka portti 4600.. ja vaikka kaikki väliltä 5000-26 000 tai sitten rohkeasti sama kuin WoWilla eli 3724.

Tod näk syy, miksi 4500 on blokattu, on peer-to-peer audio and video streaming, joka käyttää tuota porttia myös.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5144
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #374 on: February 25, 2012, 13:58:08 »
Tuossa jotain portteja, joita on käytössä..

http://www.chebucto.ns.ca/~rakerman/port-table.html
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Lape_

  • Ylioppilas Larvanto
  • Posts: 240
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #375 on: February 25, 2012, 14:20:24 »
Kokeilin aika monta eri porttia sinne laittaa, mutta ei saanut lisättyä listalle... :|. Alaikäisenä en voi oikeen vaihtaa tätä mokkulaani, ja muuten olen kuiteskin tyytyväinen tämän nopeuteen jne. Mutta olisin  todella kiitollinen jos keksitte jonkun kiertotavan, muun kuin tämän...En sitten tiedä mikä tässä nyt mättää, ei kuitenkaan päästä listalle.
"Sormet jäässä, pakkassäässä..."

ChristaNou

  • Posts: 54
    • View Profile
    • Team Roto - Kaikki on voitettavissa.
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #376 on: February 27, 2012, 23:59:21 »
Okei, me saatiin toimimaan. TW-3G, siten infona muille:

- k.o. reititin ei anna tehdä peliä langattomana, eli yksi (hosti)kone oltava piuha-yhteydessä koneen kanssa.
- langaton kone ei anna tehdä peliä, paitsi jos sen tekee ensin piuhakoneella ja sitten langattomalla "päälle".. silloin piuhakoneen serveri "poistuu" ja langattoman hostaama serveri jää päälle.
- sisäisen verkon kautta ei kannata mennä piuhakoneen tekemään peliin, pelin julkinen yhteys katkeaa.

Mutta, pointti tässä on se, että serverin ylläpito onnistuu näinkin. :)


editt//
Tämä siis tuon MF668A-tikun kanssa, normi 3G-tikku.. Se 4G-tikku E392 ei pelitä edelleenkään, mutta kiikutan sen muutenkin takaisin kauppaan, kun tuo 3G työnnättää 6-10megaa eli samat mitä 4G täällä.. suotta maksaa numerosta4 10 euroo enemmän ;D
« Last Edit: February 28, 2012, 09:57:38 by Christa »

"Kilpailuhenkee kun haluun olla parempi, mut' välillä vedän henkee ja osaan sanoo anteeksi"

ChristaNou

  • Posts: 54
    • View Profile
    • Team Roto - Kaikki on voitettavissa.
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #377 on: February 27, 2012, 23:59:47 »
HYvä tietää. Ilmoitan Jannelle tuosta, niin katsotaan keinoja kiertää tuo.

Sanoiko DNA syytä tuolle blokkaamiselle? Olisi hyvä kun kaikki DNA käyttäjät äänestäisivät jaloillaan, irtisanoisivat liittymän ja perustelisivat sitä tuolla 4500 portin blokkaamisella.

TÄMÄ KOSKEE SIIS VAIN JA AINOASTAAN LIIKKUVAA LAAJAKAISTAA!!
Kiinteässä DNA-verkossa portit yhtä kaikki auki.

Liikenneruuhka ja mokkulayhteyksien parantaminen.. "Tavoite on estää entistäkin tehokkaammin verkon ruuhkautumista. "
Siitä on annettu ilmoitus DNAn nettisivuilla 11.6.2011, milloin poikkasivat portit lukkoon ja se kuulemma riittää, sillä palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa sisällytettyjä sopimusehtoja palvelun "parantamiseksi" (kuka tuota vahtaamista ja rajoittamista parantamiseksi sanoo?!).
TCP-portti 500 on ainoa aukioleva Deenalla...

DNA ilmoitti siis asiasta virallisesti näin:
http://www.dna.fi/DNAOy/media/hairiotiedotteet/Sivut/DNALiikkuvaanlaajakaistaaninternetAPNmuutos86.aspx

...ja luonnollisesti, koska palveluntarjoaja on sen estänyt niin, sitä on mahdoton kiertää :/
ellei sitten pääse hakkeroimaan DNA:n ylläpitokoneisiin ja -ohjelmiin ja käy aukaisemassa sen portin :D
« Last Edit: February 28, 2012, 00:28:42 by Christa »

"Kilpailuhenkee kun haluun olla parempi, mut' välillä vedän henkee ja osaan sanoo anteeksi"

Lape_

  • Ylioppilas Larvanto
  • Posts: 240
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #378 on: February 28, 2012, 07:21:42 »

TCP-portti 500 on ainoa aukioleva Deenalla...

Ei kai tuo ole joku systeemin tms. kannalta tärkeä portti jota ei kannata käyttää, sillä itse sain hostin tuolla toimimaan... :-)
"Sormet jäässä, pakkassäässä..."

ChristaNou

  • Posts: 54
    • View Profile
    • Team Roto - Kaikki on voitettavissa.
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #379 on: February 28, 2012, 09:43:58 »

TCP-portti 500 on ainoa aukioleva Deenalla...

Ei kai tuo ole joku systeemin tms. kannalta tärkeä portti jota ei kannata käyttää, sillä itse sain hostin tuolla toimimaan... :-)
Ei ole, Deenan mielestä yksi aukioleva TCP-portti riittää... ja, sehän on "vain" portti. Hienoa jos sait sen kautta toimimaan!
Itse kerkesin sanoa heipat DNA:lle, ennen kuin Mikko kirjotti ton settings.dat-jutun :D

"Kilpailuhenkee kun haluun olla parempi, mut' välillä vedän henkee ja osaan sanoo anteeksi"

pyrytintti

  • Ahventen tanssittaja
  • Posts: 242
  • Kaloja ei oteta vaan pyydetään.
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #380 on: March 10, 2012, 21:08:00 »
Minulla on sellainen ongelma, että verkkopeli toimii, mutta kun yritän lisätä sitä sinne yleiselle host listalle se valittaa: lisääminen pelilistalle epäonnistui: yhteys ei onnistu ulkoapäin (palomuuri/reititin?)
vähän pienempänä ongelmana on se, ettei minun yksi kavereistani pääse hostilleni vaikka muut pääsee...  :roll:

ChristaNou

  • Posts: 54
    • View Profile
    • Team Roto - Kaikki on voitettavissa.
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #381 on: March 12, 2012, 18:13:17 »
Selvisi tämä mystinen hostiongelma, kun reititin koneiden välissä ja siinä moguli..
Eli hostaavan koneen sisäinen IP pitää olla pääte .100 (192.168.0.100), jos näin ei ole, niin käykää reitittävästä vehkeestä muuttamassa osoitteet kiinteeksi, siten, että oma (hostaava) kone on pakotettu sis. IP .100-loppunen.
ei anna hostata jos on .101, .102 jne.

Onko tuo määritetty settings.datissa?
Reijät on tehty noille myöhemmilleki IP-osotteille, mutta hostisanoo njetnjet reititin vaivaa. Ideas?

Sinällään ei tuota ongelmaa, meillä on kuitenkin yksi kone joka pystyy hostaamaan (kilpakäynnistys Lassin kanssa, että kumpi saa .100 -loppusen. Tuokin tappelun kautta ja piti reititin pakottaa jakamaan .99 eteenpäin, että saatiin edes tuo .100 loppunen jommallekummalle koneelle, heh :D)... Mutta näin mielenkiinnosta!!



Pyrytintti, tee reijät palomuuriin. Siellä pitää olla poikkeuksissa Main executable of PP2 ja siinä raksi päällä. Jos k.o. ei löydy poikkeuslistalta, niin sitten lisää sinne k.o. ohjelma... Tai jos sulla on Soneran mokkula niin voit unohtaa koko homman ja DNA:ssa sun pitää mennä pelin settings.dat tiedostosta muuttamaan TCP portti 4500 -> 500.

//// Saunalahti on mokkuloiltaan myös pistänyt portteja tukkoon, siellä toimii myös vain TCP-portti 500 !!
« Last Edit: October 17, 2012, 08:03:43 by Christa »

"Kilpailuhenkee kun haluun olla parempi, mut' välillä vedän henkee ja osaan sanoo anteeksi"

Jarza

  • Posts: 3
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #382 on: March 12, 2012, 18:29:57 »
Minä en ainakaan saa tuota hostausta toimimaan DNA:n mokkulalla noilla konsteilla mitä edellä ohjeistettu.onko joku saanut sen kenties toimimaan? on rastia sitten vähän joka kohdassa ja 4500 vaihdettu --->500. vai oliko siinä jotain muuta vaihdettavaa vielä?

ChristaNou

  • Posts: 54
    • View Profile
    • Team Roto - Kaikki on voitettavissa.
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #383 on: March 12, 2012, 18:33:53 »
Minä en ainakaan saa tuota hostausta toimimaan DNA:n mokkulalla noilla konsteilla mitä edellä ohjeistettu.onko joku saanut sen kenties toimimaan? on rastia sitten vähän joka kohdassa ja 4500 vaihdettu --->500. vai oliko siinä jotain muuta vaihdettavaa vielä?

Ainakin _Lape sai toimimaan kun muutti sen settings.dat tiedostosta sen portin 500... kun TCP portti 500 on ainoa joka DNA:lla on auki.. muut on suljettu.

"Kilpailuhenkee kun haluun olla parempi, mut' välillä vedän henkee ja osaan sanoo anteeksi"

jukkazi

  • Posts: 16
  • Nostetaas kissa pöydälle
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #384 on: March 27, 2012, 11:11:36 »
No turhaan kiroilin Soneranverkkoa kun vika oli omissa laitteissa.  :-D
Modeemin lämpö-ongelma, mutta homma hoitui ja takana noin vuosi ilman yhtään verkon kaatumista.
http://imageshack.us/photo/my-images/189/20120327005.jpg/
Telewell TW-EA510 ADSL Modem Ruoter
(Laitteeseen jalat/ pohjaan reikä/ pieni tuuletin/lämmöt aleni noin 10 astetta)

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5144
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #385 on: March 27, 2012, 12:33:18 »
No turhaan kiroilin Soneranverkkoa kun vika oli omissa laitteissa.  :-D
Modeemin lämpö-ongelma, mutta homma hoitui ja takana noin vuosi ilman yhtään verkon kaatumista.
http://imageshack.us/photo/my-images/189/20120327005.jpg/
Telewell TW-EA510 ADSL Modem Ruoter
(Laitteeseen jalat/ pohjaan reikä/ pieni tuuletin/lämmöt aleni noin 10 astetta)

Olisikohan sama vika ollut omassa zyxelissä. Se tosin toimi hyvin, jos käytti langattomana... piuhan päässä teki outoja temppua (varsinkin paikat 2-4).
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

sartza

  • Posts: 2
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #386 on: April 08, 2012, 14:39:07 »
APUA!!! MITEN SAAN MODEEMI ZXDSL 931 WIIA MODEEMIIN ASETUKSET ETTÄ PÄÄSEE HOSTAA! :? :? :? :?

jonppa

  • Posts: 37
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #387 on: April 09, 2012, 13:16:08 »
Kertokaas tyhmälle oikein selvästi mitä pitää tehdä et voi hostailla boxi on bewan i box 1.0 (elisa viihde)

Kiitos jo etukäteen
Apinoiden kuningas

jonppa

  • Posts: 37
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #388 on: April 21, 2012, 10:13:01 »
Onko tosissaan niin et kukaan ei osaa neuvoa tohon ylempään kyssäriin  vastausta :?
Apinoiden kuningas

Kipster

  • Putajan perhobatman
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 889
  • Kalapedian päätoimittaja
    • MSN Messenger - kimmo.tiirikainen@gmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #389 on: April 22, 2012, 14:08:12 »
Sinulla pitäisi olla tunnukset https://oma.elisa.fi  ja sieltä pitäisi löytyä porttiohjaukset.
Tämä selvisi minuutin googletuksella.

 



center>