Chat

Author Topic: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!  (Read 338215 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dx

  • Posts: 355
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #480 on: March 24, 2016, 19:53:34 »
Jospa tarkoitinkin omia tietojani?
-DX- Siistit pelit

schape

  • Posts: 3
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #481 on: October 07, 2016, 14:52:59 »
Mitkä asetukset TW-EAV510v2 etä hosti toimii ilman tota DMZ-isäntää,ei viittis sitä käyttää kun se käsittääkseni avaa kaikki portit.
NAT -- Ohjelmallisen palvelimen asetukset

Ohjelmallisen palvelimen avulla voit ohjata ulkoverkosta saapuvan liikenteen (tunnistettu protokollan ja ulkoisen portin mukaan) sisäiselle palvelimelle jolla on oma IP-osoite sisäverkossa. Sisäinen portti vaaditaan vain, jos ulkoinen portti pitää muuttaa käyttämään eri porttinumeroa lähiverkossa.
Maksimi määrä merkkejä: 32

Palvelun nimi   Ulkoinen portti Alku   Ulkoinen portti Loppu   Protokolla   Sisäinen portti Alku   Sisäinen portti Loppu   Palvelimen IP-osoite   Ulkoverkon rajapinta   Poista   Muokkaa
PP2   4500   4500   TCP   4500   4500   192.168.0.101   atm0.1      Muokkaa Näillä ei pelitä ja palomuurissa on pp2 sallittu?

Kharon1

  • Posts: 72
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #482 on: October 07, 2016, 16:47:05 »
Oma routeri on vanhempi tuota vastaava malli, menin tuon mallin ohjeilla ja se vaati sisäisen portin määrityksen - se 4500 kelpasi siihen. Puolitoista vuotta pelittänyt niillä säädöillä.  :-) Ja 'timeschedule' on 'always on'.
Eli:  PP2   4500   4500   TCP   4500   4500   (192.168.0.101 - tässä oma ip4) 4500   always on

ps. kertaalleen sekoittanut pakan noiden sisäisten osoitteiden osalta, joten tarkasta siäinen ip. sekin voi vaihtua 'once in a blue moon'.
« Last Edit: October 07, 2016, 17:11:50 by Kharon1 »

schape

  • Posts: 3
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #483 on: October 08, 2016, 12:17:01 »
No rupeshan se hosti toimiin,vaihdoin vain piuhan modeemin 4:s porttiin missä ei ole palomuuri käytössä,että näin.

Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #484 on: November 05, 2016, 19:08:09 »
Joo jokainen tarkistakoon oman modeeminsa osoitteen miten pääsee vaikka näin:

WINDOWS KONEELLA:

cmd.exe auki ja ipconfig
se missä näkyy Gateway (yhdyskäytävä) se selaimeen ja pääset sinne kirjautumaan joko admin admin tai admin password

LINUX KONEELLA:

Terminal eli pääte auki:  (UUDEMMISSA JÄRJESTELMISSÄ: ip addr show ja gateway osoitteeseen ja taas admin admin tai admin password)
jos vanhempi niin käy ihan ifconfig ja noudata edellisestä ohjetta.
ProPilkki 2 Server host, Download mirror host and creator of pp2docker

Korpelannapakymppi10(C

  • Salmelaisen kujanjuoksu
  • Posts: 46
  • Muut tekee mitä osaa..hitsari mitä haluaa
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #485 on: October 26, 2017, 12:13:34 »
Kerta kiellon päälle vielä..huawei modeemi ja soneran 4G mutta hostata ei pysty. Vai pystyykö? Huhua että soneralle pitäis maksaa että hostin portit aukeaa. Joku jos viihtis varmistaa asian jolla 100% tieto tästä..vai onko langan päässä pelle peloton joka osaa heittä mahti vinkin 😊
☆kymppi☆

SJ

  • Posts: 128
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #486 on: October 26, 2017, 16:45:22 »
Kerta kiellon päälle vielä..huawei modeemi ja soneran 4G mutta hostata ei pysty. Vai pystyykö? Huhua että soneralle pitäis maksaa että hostin portit aukeaa. Joku jos viihtis varmistaa asian jolla 100% tieto tästä..vai onko langan päässä pelle peloton joka osaa heittä mahti vinkin 😊

Pari vuotta sitten ostin Soneralta Opengate palvelun, jonka olisi pitänyt mahdollistaa hostauksen. Taisi maksaa pari euroa.
Ei toiminut. Vedettiin linssiin suoraan. Sitä ennen onnistuin hostaamaan, kun soitin asiakaspalveluun niin hostaus toimi joitain päiviä. Sama muuten Open gate aikaankin.

Kun kustiin silmään jo tuossa halvemmassa, niin en ottanut kiinteää osoitetta jonka luvattiin auttavan hostaukseen.......
SJ

Korpelannapakymppi10(C

  • Salmelaisen kujanjuoksu
  • Posts: 46
  • Muut tekee mitä osaa..hitsari mitä haluaa
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #487 on: October 26, 2017, 16:51:09 »
Selvä se..elikkä netti vaihtoon jos hostata meinaa 😆
☆kymppi☆

SJ

  • Posts: 128
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #488 on: October 26, 2017, 21:52:50 »
Se oli mulla, on niitäkin joilla homma toimii. Minun nettiyhteys on hikiset 10/3 Mt. Tosin se riittää ESOon hyvin.
SJ

Korpelannapakymppi10(C

  • Salmelaisen kujanjuoksu
  • Posts: 46
  • Muut tekee mitä osaa..hitsari mitä haluaa
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #489 on: October 26, 2017, 23:02:06 »
Juu kyllä joillain toimii esim niillä joilla tulee yhteys seinästä modeemiin. Itsellä kun vain virta tulee modeemiin ja sisällä on kortti josta ammentaa soneran voimat😆 
« Last Edit: October 26, 2017, 23:04:13 by Korpelannapakymppi10(C »
☆kymppi☆

t1nke

  • Posts: 7
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #490 on: May 23, 2020, 23:37:29 »
Jos joku pähkäilee vielä tätä, niin ratkaisu on dynaaminen dns https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=dynaaminen+dns+osoite

t1nke

  • Posts: 7
    • View Profile
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #491 on: May 29, 2020, 21:06:57 »
Saako autohostin pelin pituutta muutettua defaultista esim. suoraan autohost.inin kautta vai pitääkö tehdä autoscript? haluaisin pitää kaikki muut randomilla, mutta muuttaa 10 min -> 30 min kisan pituudeksi?

Markku100

  • Posts: 13
    • View Profile
    • Email
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Reply #492 on: January 07, 2021, 12:05:31 »
Hostiiko joku Huawei 4g WiFi B818 mokkulalla,itse en pysty kun ei hyväksy 4500 porttia,liittymä on DNA,HS-Works eli DNA:n alihankkia on etänä puolitoista tuntia asiaa yrittänyt korjata olleen yhteydes DNA:lle kysyäkseen onko portit auki ja ovat olleet,asia ei tullut kuntoon ja eivätkä osanneet sanoa mistä johtuu,minulla on tämä kuukausi aikaa asiaa yrittää saada asia toimimaan kun on liittymälle ja mokkulalle 30p palautusoikeus,en tahtoisi vielä luovuttaa kun seurava steppi nostais kk maksuja kun ne tälle paketille oli 14,90e kk.

 



center>