Chat

Author Topic: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!  (Read 49062 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pyrytintti

  • Ahventen tanssittaja
  • Posts: 242
  • Kaloja ei oteta vaan pyydetään.
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #30 on: September 06, 2009, 21:25:43 »
Mulla se ei toimi kun mulla on vista. :-( Voitteko auttaa?

jarmoankka

  • Ädin kielen opetaja
  • Posts: 1018
  • 5.5kg lumpeiden kuningatarta
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #31 on: September 06, 2009, 21:48:09 »
Googlettamalla löytyy screenshot- ohjelmia vistaankin.
pessimisti ei pety koskaan. Aina sattuu kun tapahtuu ja jos usein sattuu, siihen tottuu.

pyrytintti

  • Ahventen tanssittaja
  • Posts: 242
  • Kaloja ei oteta vaan pyydetään.
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #32 on: September 06, 2009, 22:09:46 »
Mikä ohjelma esim? Minä en ainakaan löydä mitään järkevää ja helppokäyttöistä ohjelmaa (koska olen huono).  :-P

Jokuvaiin

  • Posts: 388
    • View Profile
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #33 on: September 07, 2009, 16:21:09 »
Minulla tuo toimi alussa kun laitoin asennuksen lopussa rastin kohtaan
"Start Screen Capture Professional" mutta kun sammutin sen ja koitin
nyt käynnistää uudestaan niin ei käynnistynyt!
Mikä vika?
Kun eihän tuota oikein huvita aina asentaa uudestaan... :roll:
« Last Edit: September 07, 2009, 16:28:39 by fisupoika »

pyrytintti

  • Ahventen tanssittaja
  • Posts: 242
  • Kaloja ei oteta vaan pyydetään.
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #34 on: September 08, 2009, 16:30:19 »
Mikrobitissä oli tänään päivän ohjelmana tuommonen. linkki
Voisko Saada vähän neuvoo sen käytössä?

Kona19

  • Mulla on aivan omanlainen jännitysnäytelmä tässä käynnissä !
  • Toimittaja
  • *****
  • Posts: 298
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #35 on: September 29, 2010, 16:03:12 »
Nyt tulee tyhmä kysymys...missä on print screen näppäin???Etsin tuota "prt sc" näppäintä, mutta en löytänyt.
Miten sen nyt ottaa...

Timpe

  • Guest
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #36 on: September 29, 2010, 16:16:07 »
Oikealla ylhäällä, heti F-näppäinten perässä, olettaen että sinulla on perusnäppäimistö
« Last Edit: September 29, 2010, 16:20:02 by Timpe »

Kona19

  • Mulla on aivan omanlainen jännitysnäytelmä tässä käynnissä !
  • Toimittaja
  • *****
  • Posts: 298
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #37 on: October 30, 2010, 15:03:05 »
Minulla on kannettava ja näppäimistö on tällainen:


Uploaded with ImageShack.us

Miten sen nyt ottaa...

Petokala

  • Posts: 9
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #38 on: November 02, 2010, 20:41:13 »
Picasa taustalle auki niin tallentaa kuvat minne kansioon haluat kun painat nappia. On ilmainen ja paras kuvien hallinta ohjelma.

Lape_

  • Ylioppilas Larvanto
  • Posts: 240
    • View Profile
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #39 on: November 07, 2010, 09:27:43 »
Minulla on kannettava ja Windows 7, ja minä en löydä tuota Captured screens: kansiota mistään :-o Ainakaan siellä se ei ole missä pitäisi. Lisäksi se ei ota kuvia kun painan tuosta prtsc: napista.
« Last Edit: November 07, 2010, 10:43:24 by Lape97 »
"Sormet jäässä, pakkassäässä..."

Kona19

  • Mulla on aivan omanlainen jännitysnäytelmä tässä käynnissä !
  • Toimittaja
  • *****
  • Posts: 298
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #40 on: November 07, 2010, 12:07:55 »
Missä sulla on se ######## näppäin? Meinaan mulla on kannettava enkä löydä koko näppäintä.
Miten sen nyt ottaa...

Timpe

  • Guest
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #41 on: November 07, 2010, 13:19:47 »
Läppärissä yleensä se print screen näppäin on sinisellä tekstillä kirjoitettu jossakin siellä ylimmillä näppäinriveillä.
Jos ei löydy niin nappaa kuva tänne siitä läppärin näppäimistöstäsi, niin katsellaan ja ihmetellään sitä yhdessä :)

Mutta välttämättä et sitä print screen-näppäintä tarvitse, koska esim. Gadwinissä voit itse määritellä, millä näppäimelllä haluat screenshotin ottaa.
« Last Edit: November 07, 2010, 13:22:22 by Timpe »

Tornio_River

  • Kalapussikaljoittelija
  • Posts: 690
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #42 on: November 07, 2010, 13:26:04 »
Minulla on kannettava ja Windows 7, ja minä en löydä tuota Captured screens: kansiota mistään :-o Ainakaan siellä se ei ole missä pitäisi. Lisäksi se ei ota kuvia kun painan tuosta prtsc: napista.

No ainkin itsellä seiskassa helpoiten saa shotit otettua juurikin kun painaa prt sc nappia ja aukaisee vaikka paintin ja sieltä klikkaa että liitä.

Kona19

  • Mulla on aivan omanlainen jännitysnäytelmä tässä käynnissä !
  • Toimittaja
  • *****
  • Posts: 298
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #43 on: November 08, 2010, 15:16:34 »
Siinä näppäimistö, koittakaa nähdä jonkinlaisena kokonaisuutena, tekstit kun ei näkyisi isommassa kuvassa. (kuvat taas p#rseestä revitty)



Uploaded with ImageShack.us

Miten sen nyt ottaa...

Timpe

  • Guest
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #44 on: November 08, 2010, 16:42:49 »
No eipä kuvista oikein saanu selvää, noista symboleista se joku voi olla. Minkä merkkinen ja mallinen läppäri on kyseessä? Ohjekirjassa voisi olla apua, jos moinen on tallella.

Mutta silti suosittelen, että asennat tuon Gadwinin ohjelman, jolloin voit sen print screen nappulan määritellä itse.

http://www.gadwin.com/download/ps_setup.exe
« Last Edit: November 08, 2010, 16:44:21 by Timpe »

Tornio_River

  • Kalapussikaljoittelija
  • Posts: 690
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #45 on: November 08, 2010, 17:28:30 »
ainakin minuun silmillä tuo näyttäisi hp kannettavalta, joten ainakin näissä uudemmissa on toi nappula tossa  delete napin vieressä ylhäällä,vasemmalla puolella,saattaa lukea napissa myös   ins (tai insert) ja sitten joku kuvio lisäksi.

Zintti

  • Sumuisten selkien gorilla
  • Posts: 587
    • View Profile
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #46 on: November 08, 2010, 17:45:23 »
Jep. Tai ainakin siellä oikeassa ylälaidassa se on. Ja ainakin mun läppärissä se prt sc on semmosessa laatikon sisällä, niin mun pitää painaa tuolla controllin vieressä olevaa nappia, jossa lukee fn samaan aikaan sen prt sc napin kanssa että tulee se screenshottitoiminto.

Kona19

  • Mulla on aivan omanlainen jännitysnäytelmä tässä käynnissä !
  • Toimittaja
  • *****
  • Posts: 298
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #47 on: November 08, 2010, 19:54:56 »
Nyt löyty se näppäin. Se oli eräänlainen kuvio tossa deleten vieressä. Selasin ohjekirjaa niin selvisi. Kiitos kaikille avusta!
Miten sen nyt ottaa...

Pataakkeli

  • Posts: 409
    • View Profile
Vs: Kätevä kuvankaappausohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #48 on: November 18, 2010, 09:42:23 »
Latasin jo 3 kertaa mutta samaa sanoo.  :-(

suosittelen alt gr + prt scr/sysrq -yhdistelmää. tämän jälkeen avaa paint ja pasteta (ctrl+v). tietänet tämän jo mutta ajattelin sanoa

toisaalta nykyisissä seiskoissa kuulemma pelkkää prt scr:iä painamalla saa kuvan otettua. mulla kannettavassa toshibassa taas on oma fn -nappi, joten joudun painaa fn+prt scr. tulos on aina kuitenkin sama
Patakuninkaallista - jo vuodesta 2007.

jussi88

  • Posts: 196
  • PIMEYDEN ASUKKI !!!
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #49 on: March 19, 2011, 11:07:19 »
mikähän on kun mulla on gadwin PrintScreen ja kuva näkyy musta valkoisena


http://img132.imageshack.us/i/screenshot021f.png/

Timpe

  • Guest
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #50 on: March 19, 2011, 12:22:07 »
Katsoppas asetuksista, ettei Gray Scale ole mennyt vahingossa päälle..

jussi88

  • Posts: 196
  • PIMEYDEN ASUKKI !!!
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #51 on: March 19, 2011, 13:07:43 »
kiitoksia kovasti nyt tuli värit takaisin

Nipz

  • Iloinen ja terve juuri reserviin päässy nuorukainen.
  • Posts: 44
  • Yön Ritari
    • View Profile
    • Email
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #52 on: August 07, 2012, 08:05:37 »
Latasin ja päätin kokeilla, mutta eipä tuo suostu screenshotteja ottaan. Kyseessä HP-läppäri ja käyttis vista 64-bit.

ChristaNou

  • Posts: 54
    • View Profile
    • Team Roto - Kaikki on voitettavissa.
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #53 on: September 10, 2012, 09:10:29 »
fn+"home" [prt sc]
ja sitten jonnekin kuvaohjelmaan esim. photo filtre ja ctrl+shift+V, (joissain kuvakäsittelyohjelmissa pelkkä crtl+V).
Pääsee helpommalla ja voi rajata ylimääräset turhat pois :)

"Kilpailuhenkee kun haluun olla parempi, mut' välillä vedän henkee ja osaan sanoo anteeksi"

Nileksi

  • Guest
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #54 on: September 10, 2012, 16:40:35 »
fn+"home" [prt sc]
ja sitten jonnekin kuvaohjelmaan esim. photo filtre ja ctrl+shift+V, (joissain kuvakäsittelyohjelmissa pelkkä crtl+V).
Pääsee helpommalla ja voi rajata ylimääräset turhat pois :)

Tosi kätevää kesken verkkopelin rueta pienentelemään pro pilkkiä ja menettää aikaa keskellä kilpailua! Eikös niitä kuvia voi myös jälkeenpäin muokata?

ChristaNou

  • Posts: 54
    • View Profile
    • Team Roto - Kaikki on voitettavissa.
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #55 on: September 10, 2012, 18:27:38 »
fn+"home" [prt sc]
ja sitten jonnekin kuvaohjelmaan esim. photo filtre ja ctrl+shift+V, (joissain kuvakäsittelyohjelmissa pelkkä crtl+V).
Pääsee helpommalla ja voi rajata ylimääräset turhat pois :)

Tosi kätevää kesken verkkopelin rueta pienentelemään pro pilkkiä ja menettää aikaa keskellä kilpailua! Eikös niitä kuvia voi myös jälkeenpäin muokata?

Pistää photo fitren alle ja nappasee screen shotin, sittenpä kun kaveri nostaa kalaa ylös ni käy liittämässä sen kuvankäsittelyyn ja niin edespäin, muokkaa sitten kun pelit on ohi :) Niin minä teen, enkä ole menettänyt sen enempää aikaa kuin kalojakaan :)

muoks// Yleensä kaveri on nostamassa vielä(kin) kalaa ylös kun palaan takaisin peliin heitettyäni kaappauksen filtreen, olipa sieltä tulossa kiiski tai mikä vaan. Jos ei ihan nostamassa niin irroittamassa. Niin paljon siinä aikaa menettää! =Ei mitään, sillä välin ku ei muutenkaan voi tehdä mitään... filtre on kevyt eikä rasita mitään. nopeaa ja kätevää. (toim. huom. en pelaa full screen -tilassa, tosin jos suunnittelee kaappauksia tolla taktiikalla niin sitten menee vaikiaks jos pitää vielä tabia raiskata, sit menee aikaa.. eli full screenit pois päältä tossa systeemissä)
« Last Edit: September 10, 2012, 18:32:57 by Christa »

"Kilpailuhenkee kun haluun olla parempi, mut' välillä vedän henkee ja osaan sanoo anteeksi"

Nileksi

  • Guest
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #56 on: September 10, 2012, 19:01:32 »
No joo, se on eri asia jossei full screen -modella pelaa. Mutta jos on tarkoituksena ottaa useita screen shotteja tai muuten haluaa keskittyä olennaiseen eikä pienennellä ikkunaa, niin mielestäni tämä kyseinen ohjelma on silti kätevämpi. :P Mutta ihan miten itse tykkää.

mianka

  • Posts: 148
  • Säätäjä-ässä säätämässä
    • View Profile
Vs: Kätevä screen shot -ohjelma Pro Pilkkiin!
« Reply #57 on: November 28, 2012, 17:19:22 »
Itse käytän IrfanViewin sisäänrakennettua screen capture toimintoa ja ajan sen minimoituna
suoraan Windowsin käynnistyksen yhteydessä, joten se on aina taustalla toimimassa.

Vie muistia ~3 megaa ja on täysin konfiguroitavissa; missä pakkausmuodossa haluaa tallentaa,
mihin kansioon ja millä tiedostonimillä. Pikanäppäinyhdistelmä on valittavissa, samoin haluaako
kaapata koko ruudun vai aktiivisen ikkunan vai jonkun tietyn alueen. Toimii kuin junan vessa.

Picasa tallentaa vain .bmp muodossa ja vain "omat kuvat"-hakemistoon eikä näitä ole mahdollista
muuttaa. Lisäksi Picasa vie ~50 megaa muistia, joten ei kauhean käytännöllistä varsinkaan, jos
C: -asemalla ei ole juurikaan ylimääräistä tilaa kuten minulla ei ole.

 



center>