Chat

Author Topic: TIEDOTUS! PROPILKIN SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2008  (Read 22766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5158
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
TIEDOTUS! PROPILKIN SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2008
« on: October 06, 2008, 11:06:18 »
Kohta on taas aika järjestää Propilkin kalassa.netin mestaruuskilpailut!

Viime vuoden kilpailu oli tiukka ja jännittävä, josta mestaruuden lopulta nappasi Lemmy. 4 parasta pelaajaa pääsi myös mukaan kansainvälisiin joukkue-matseihin, joissa Suomi sijoittui hienosti hopealle. Voiton korjasi kaikkien aikojen suosikkivastustaja – Ruotsi.

Viime kerralla alkulohkoja pelattiin kaikkiaan 4kpl (yhteensä 76 pelaajaa), joista 36 pääsi mukaan toiselle kierrokselle. Kisan suuren suosion vuoksi tänä vuonna ensimmäisiä karsintakierroksia pelataan todennäköisesti enemmän, mutta toiselle kierrokselle tullaan valitsemaan silti vain 36 korkeimmin sijoittunutta pelaajaa. Alkulohkojen lopullisen pelaajamäärän tulee ratkaisemaan ilmoittautuneiden lukumäärä. Tavoitteena on kuitenkin pitää osallistujamäärä mieluusti alle 150 pelaajassa.

Kilpailun tarkka ajankohta on myös toistaiseksi avoin. Syynä lähinnä se, että meillä on 0.7 –version valmistumiseen liittyvät seikat hieman hidastamassa tahtia, mutta tavoitteena on päästä järjestämään kilpailu marras-joulukuussa. Kansainvälinen turnaus pelataan tammi-helmikuussa 2009.

Viime vuoden kilpailun ”edustusjoukkueeseen” valitut 4 parasta pelaajaa ovat automaattisesti mukana tämän vuoden ilmoittautumislistalla ja samalla myös puolustavat paikkaansa maajoukkueessa.

Kilpailu tulee olemaan avoin kaikille kalassa.net –foorumin käyttäjille (myös ulkomaalaisille käyttäjille), mutta kisan yleinen käytännön kieli tulee olemaan suomi. Maajoukkueeseen valitaan vain suomalaisia edustajia (4 parasta + 2 varasijoille). Tämä käytäntö sen vuoksi, että selvyyden vuoksi ensi vuoden alkupuolella pelattavat kansainväliset turnaukset muutetaan muotoon ”Propilkin maailmanmestaruus”. Kyseessä on siis virallisten maajoukkueiden kilpailu, eikä niinkään foorumien välinen taistelu. Monikansalliset foorumit saavat itse päättää, miten järjestävät eri kansallisuudet joukkueisiin. Tavoitteena on myös saada mukaan USA ja CAN –joukkueet, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa kisaan osallistumisessa. Myös GER, SUI ja AUT –tyylisiä joukkueita olisi tarjolla, mutta näihin minulla ei ole suoraa kontaktia vielä.

Palkintoja kilpailuun on vielä haussa. Jos joku taho haluaa sponsoroida tätä kilpailua (kalassa.netin mestaruus), niin voi ottaa minuun yhteyttä. Tällä hetkellä sponsoreita on mukana yksi, edellisvuodelta tuttu Porin Kalastus ja Erä (Nismoxille lämmin kiitos).

http://www.porinkalastus.com/

Ystävällisesti he ovat luvanneet kisaan jälleen kerran loisteliaan palkinnon. Kyseessä on siis Albackoren reppumallinen uistinrasiapakki. Kyseessä on se isompi viidellä rasialla varustettu malli, jolla on takanaan myös mm. ERÄn testivoitto. Kuvia tuotteesta löytyy mm. tuolta:

http://www.albakore.com/1025_albackore_fishing_tackle_backpack_5.htmlTämän lisäksi Perza tarjoaa kilpailuun palkinnoksi lajitelman Perza-vaappuja.


Jukkazi tarjoaa palkinnoksi upean leukun.


Nismox tarjoaa palkinnoksi pari kappaletta keloja:


Qkkeli tarjoaa finaalin suurimman kalan pyytäneelle morrilajitelman.

Team Procyon tarjoaa voittajalle mahdollisuuden saada oma nimi Propilkin tietokoneen ohjastaman pelaajan nimeksi. Pelaaja saa myös ”Propilkki 2 – kalassa.netin mestari 2008 –” avatarin ja bannerin, jotka voi halutessa laittaa foorumille omaan profiiliinsa.


ELi tällä hetkellä palkintotilanne menee näin:

I  Viehelaukku
II Vaappulajitelma
III Leuku
IV-V Kela
Finaalin suurin kala: morrilajitelma

Tämän lisäksi sijat 1-4 pääsevät maajoukkueeseen.
Voittaja saa käyttöönsä erikois-avatarin ja signaturen.

Palkintojen osalta sovelletaan kuitenkin sääntöä, että tuloslistan mukaisessa järjestyksessä saa valita palkinnon. Jos voittaja haluaakin vaikka vaaput, niin se on siis sallittu vaihto.
« Last Edit: November 12, 2008, 08:49:03 by Mikko_-Procyon- »
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5158
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: TIEDOTUS! PROPILKIN SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2008
« Reply #1 on: October 13, 2008, 15:16:26 »
Propilkki 2 – Kalassa.netin mestari 2008 –

Yleistä kisaan liittyen.

1)   Kisaan osallistujat valitaan ilmoittautumis-threadissa (avataan pian). Ilmoittautumis-threadissa itsensä mukaan ilmoittaneet henkilöt pääsevät mittelemään mestaruudesta. Varasijoilla olevat ovat mukana kisassa vain silloin, jos varsinainen kisaan ilmoittautunut ei saavu ennen starttia paikalle. Varasijoilta pelaajat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kisaan otetaan mukaan AINAKIN 76 pelaajaa, mutta suuren kysynnän vuoksi alkulohkoja saatetaan lisätä. Toiselle kierrokselle pääsee silloin vähemmän pelaajia (yht. 36 pelaajaa). Ilmoittautumisia ei oteta vastaan muualla kuin sille varatussa threadissa. Yksityisviesti (YV) ja sähköposti EIVÄT kelpaa ilmoittautumiseen.

Edellisvuoden kilpailusta maajoukkueeseen selvinneet pelaajat ovat automaattisesti mukana myös tämän vuoden kilpailussa, elleivät toisin halua/ilmoita.

2) Kun ilmoittautuminen on päättynyt ja virallisessa tiedotus-threadissa ilmoitetaan alkulohko, jossa pelaaja on mainittuna, pelaajan on mahdollisimman nopeasti lähettävä minulle YV, jossa kertoo oman nickinsä ja oikean nimensä. Tiimi-tunnuksia ei käytetä mestaruuskisoissa. Edellisen vuoden nick-varmennetta ei tänä vuonna ei käytetä, koska peli tukee salasanan. YV:n lähettämisen jälkeen pelaaja saa vastineeksi viestin, jossa kerrotaan pelin IP-osoite ja salasana. IP-osoite voi muuttua vielä ennen peliä. Tästä tiedotetaan erikseen joko YV:nä tai pikaisissa tapauksissa tiedotus-threadissa. Salasanaa ei julkaista julkisesti, eikä sitä saa missään tapauksessa kertoa kenellekään muulle.

3)   Mahdolliset peruuntumiset tai aikataulumuutokset (viivästymiset yms) kerrotaan tässä tiedotus-threadissa heti kun niistä tiedetään. Tekniikka ei aina pelaa ja perheessä olevat lapset, sairastumiset yms. voivat vaikeuttaa kilpailun järjestämistä. Minä olen aina ensisijainen host ja jos minä estyn, on Janne Procyon varalla. Jos Jannekin estyy, kisalle annetaan uusi ajankohta.

4)   Kisaan osallistumiseen vaadittavat tiedot pyritään toimittamaan viimeistään 60min ennen kisan alkua. Host-kone avataan 30min ennen kisan alkua, jolloin peliin tulee liittyä. Myös varasijoilla olevien tulee liittyä, koska peliin valitaan mukaan varasijoilla olevat viimeisen 2min aikana ennen starttia. Host-kone avataan klo. 20.30 ellei toisin ilmoiteta. Kisat alkavat aina 21.00 (ellei toisin ilmoiteta). Kisassa pelataan 4 järveä, kisojen keston ollessa 2x 15min ja 2x 30min. Kisojen välissä pidetään lyhyt tauko (n. 5min). Tulokset julkistetaan heti kun ne on laskettu ja tämän jälkeen on 30min protestiaika. Jos protesteja ei tule, tulokset ovat lopullisia (ellei host itse huomaa tehneensä suurta virhettä). Procyon Products päättää protestien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. Päätöksestä ei voi valittaa.

5)   Jos pelaajan yhteys syystä tai toisesta katkeaa pelin aikana, pelaaja voi liittyä peliin uudestaan. Ennen yhteyden katkeamista saadut kalat tulkitaan menetetyiksi. Kisoja ei uusita pelaajien yhteyden katkeamisten vuoksi. Jos host-kone menee nurin, niin kyseinen kisa pelataan uusiksi. Pelaajien tulee liittyä peliin takaisin mahdollisimman pian. Jos jotain muuta tapahtuu (kuten vaikka kone yksinkertaisesti hajoaa), siitä tiedotetaan mahdollisimman pian tiedotus-threadissa. Samalla ilmoitetaan myös se, miten toimitaan loppujen kisojen suhteen.

6)   Kisoista 3 on muotoa ”normaali” tai ”kaikki lajit”. Jokaisessa erässä pelataan yksi erikoiskisatyyppi, joista todennäköisimpiä ovat ”suurin kala”, ”kappalemäärä” ja ”vain ahven”. Myös muita kisatyyppejä saatetaan pelata. Järvet vaihtelevat eri alkulohkojen välillä. Järviä ja kisatyyppejä ei kerrota ennakkoon. Lyhyet kisat pyritään pelaamaan pienemmillä järvillä ja pitkät isommilla.

7)   Kisoista jaetaan pisteet seuraavalla tavalla:

Kisoista lasketaan pisteet tyyliin:
1 = 10 pst
2 = 8 pst
3 = 6 pst
4 = 5 pst
5 = 4 pst
6 = 3 pst
7 = 2 pst
8 = 1 pst

+ Suurin kala = 1pst.

Pistelaskusta huolehtii host, joka tallentaa tulokset play.log tiedostoon myöhempää tarkistusta varten. Alkuerissä on mukana 19 pelaajaa + host. Host ei pelaa, vaan toimii tuomarina. Semi-finaaleissa ja finaalissa on mukana 16 pelaajaa + host.

8 )   Kaikki kisat pilkitään marras-joulukuussa 2008. Kisojen pitämisestä pyritään tiedottamaan mahdollisimman pian tässä tiedotus-threadissa (tavoite väh. 1vrk ennen kisaa).

9)   Jokaisesta alkuerästä pääsee jatkoon 4 parasta pelaajaa + 2 varasijalle. Tasatilanteessa yksittäiset paremmat sijoitukset ratkaisevat. Täysin identtisen tapauksen kohdalla arpa ratkaisee. Välierät pelataan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Välieristä pääsee jälleen kerran samalla säännöllä finaaliin (yht .36 pelaajaa). Tasapisteissa korkeammat sijoitukset ratkaisevat jatkoonpääsyn. Jos sekään ei riitä, host- heittää arvalla voittajan. Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 5s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 6s sijoittunutta.

10)    Finaalin rakenne on vielä avoin osittain. Viime vuonna mestaruus ratkaistiin siten, että 5 parasta pääsi pelaamaan omaan finaaliin mestaruudesta. Todennäköisesti tämä on käytäntö myös tänä vuonna, mutta Team Procyon pohtii muita mahdollisia soveltuvia tapoja vielä toistaiseksi.

11)    Kisojen aikana saa käyttää chattia normaaliin tapaan maltillisesti, mutta häiriköivät tapaukset saavat häädön kisasta ja heidän suoritus hylätään. Oikein räikeissä tapauksissa voidaan myös foorumille antaa bannit, koska kisarauhaa tulee kunnioittaa. Nykyisessä versiossa pelaaja voi painaa F1, jolloin vain YV:t tulevat perille. Mikäli toisen YV-rauhaa häiritään, host tulee antamaan varoituksen. Varoituksen jälkeen häiriökäytöksen jatkaminen johtaa hylkäykseen.

12)   Palkinnoista on kerrottu threadin avausviestissä ja päivitän sinne tarpeen mukaan, jos uusia sponsoreita ilmoittautuu mukaan.

13)   Kisan 4 parasta suomalaista pelaajaa pääsee edustamaan Suomen maajoukkuetta Propilkin MM-kisoihin vuoden 2009 tammi-helmikuussa. Todennäköisiä vastustajia tulevat olemaan Ruotsi, Norja, Viro, Venäjä, Latvia ja Puola. Myös muita maita (Can, USA, Ukr, Sui, Aut, Ger…) voi olla mukana tässä turnauksessa. Tästä asiasta tiedotetaan erikseen myöhemmin. Viime vuoden ”foorumien välinen kilpailu” muutetaan nyt MM-muotoon, koska mikäs muu taho olisi meitä korkeampi taho tätä titteliä myöntämään.

Virtuaalipilkinnän SM-kilpailujen pitämisoikeus on yhä Lesnan naputtajat Ry:llä, mutta ilmeisesti näitä kisoja ei kaikesta huolimatta olla järjestämässä. Ainakaan Team Procyon ei ole tietoinen siitä, miten tämän kisan järjestämisessä on edistytty. Jos virtuaalipilkinnän SM-kilpailua ei järjestetä, voi tämäkin kalassa.netin mestaruuskilpailu muuttua vielä muotoon SM-kisat. Tästä tiedotetaan myöhemmin.

Hyvää kisaonnea osallistuville!

- Procyon Products

edit. Tarkennettu jatkolohkoon pääsevien lukumäärät.

edit. Korjaus: Semi-finaaleissa pelaavien määrä on "16", eikä 18.
« Last Edit: November 13, 2008, 09:54:34 by Mikko_-Procyon- »
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5158
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: TIEDOTUS! PROPILKIN SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2008
« Reply #2 on: October 29, 2008, 15:19:46 »
ÄLKÄÄ LÄHETTÄKÖ TÄMÄN VIESTIN VUOKSI VIELÄ NIITÄ YKSITYISVIESTEJÄ!!!

Koska alkulohkoja on kaikkiaan 8 kappaletta, ajattelin että ihmisten aikataulujen laatimisen kannalta on tärkeää julkistaa nämä arvotut karsintalohkot hyvissä ajoin. Tavoitteena on pelata 2-3 alkulohkoa /viikko ja todennäköisesti kisat aloitetaan 10.11. alkavalla viikolla. Pidetään kuitenkin vielä pieni mahdollisuus yllä sille, että ensi viikolla olisi jo 1-2 alkulohkoa, mutta tiedotan kyllä jo hyvissä ajoin, mikäli näin tehdään. Todennäköisesti ne pelattaisiin 5.11. ja 6.11. jos edes pelataan.

Eli alkulohkoissa 1-3 pelaavien täytyy nyt olla kaikkein tarkimpia siitä, milloin alkulohkon pelit julistetaan pelattavaksi. Lohkot 4-8 voivat vielä odotella tilanteen kehittymistä, koska todennäköisimmin niitä pelataan vasta marraskuun puolivälin jälkeen.

Tässä siis lohkojaot. (Ja uskoisin että lohkojako tulee herättämään keskustelua, niin perustetaan Propilkin SM 2008 -chat thread -kommentointia varten).

Lohko 1:
1   Juseli
2   Antti ahvena
3   Jusu-Ukko
4   kale-vaari
5   sla
6   markku mato
7   LeaTee
8   Eetu1993
9   Kaizzu
10   JamiDaMan
11   lupu_10
12   Nismox
13   GrooverF
14   härskipilkkiarska
15   Mila
16   TORO
17   Jukkazi
18   Zarpov
19   Timo(fin)

Lohko 2:
1   Spardaa
2   Luupää
3   Sami552
4   karvaranne
5   Sirpa ld
6   -Juippi-
7   Samppa919
8   [Machine]
9   nikke1983
10   M-A-K-E
11   BFG
12   janil
13   Tony
14   jeremiz
15   Kalapuikko1
16   miksu093
17   JA-MPPA
18   Teemu
19   esme

Lohko 3:
1   Eza1992
2   rikukalamies3
3   kaipse65
4   El Barto
5   -Orava-
6   Kuukke
7   pilkkiäijä
8   JP_Fisher
9   Wade
10   siilinki
11   kp199
12   Kala-Vale
13   Somm
14   Janne S
15   Slickko
16   HMK
17   Qkkeli
18   tomba151
19   haukka79

Lohko 4:
1   Valtra
2   Jaska
3   RedRave
4   Timo
5   Don Miguel
6   -Hammer-
7   Eija ld
8   Pelekone
9   Sammy
10   zagemage
11   mr_asco
12   kottoz
13   Sakkeus
14   Ketturi
15   Ozzman
16   Piibu
17   Vill-Bert
18   (M)
19   Kobe

Lohko 5:
1   kala-jarkko
2   ade
3   Tintti
4   Jugetzu
5   Vihru
6   -Olli83-
7   Buddha
8   Heidi ld
9   Eikku
10   Jare69
11   Tornio River
12   Kari-77
13   KuKa
14   topu
15   TukkaTapani
16   WelluKetola
17   TUOMARI
18   Tuleva savolainen
19   Poromies

Lohko 6:
1   Miksu
2   *ShaDow*
3   Jake
4   KespuVille
5   tepsu
6   jäm-jämi
7   Hanski-70
8   vuokaleipä
9   tomki
10   Seppojohannes
11   Arttu (fin)
12   Mikke81
13   Kalapaja
14   Salakka
15   Jänkhä
16   El'ToroRosso
17   JAM0
18   Roope Ankka
19   Micaz

Lohko7:
1   Sampaaa
2   -Patu-
3   L@te
4   kook
5   Arttu
6   miia
7   Päde-74
8   R@kke
9   inf
10   Luigi
11   Nallu
12   Koogu ld
13   -Narraaja-
14   Shark
15   hema1
16   Lapamato
17   Tuomas
18   Perza
19   Jabetsu75

Lohko 8:
1   kimmou
2   juhox
3   Mouru
4   Lemmy
5   Kalamiesville
6   liikkuva
7   tuula
8   Kala Ana
9   Ruttonalle
10   kasparov
11   kok
12   Kohma-73
13   Puupää
14   Maick
15   tonno
16   Aake
17   Dworf
18   Hammer_jr
19   joohn


Arvonta lohkoihin suoritettiin excelillä. Jokaisen nimen perään laitettiin random -luku (0-100 000) ja nämä arvotut luvut+nimet laitettiin suuruusjärjestykseen.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5158
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: TIEDOTUS! PROPILKIN SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2008
« Reply #3 on: December 09, 2008, 23:07:16 »
Finaalien ensimmäinen päivä on nyt takana ja osin taas yllätyksellinen ilta oli. Somm oli minun veikkauksissa listalla korkeilla sijoilla, mutta näinkin voi käydä, että tie nousee loppumetreillä pystyyn. Tänään oli selvästi Kohman päivä, ylivoimainen voitto siis sinne.

Jugetzun ja Tornio Riverin kohdalla peli näytti raakuutensa. Molemmilla on 10 pistettä, molemmat kerran neljänsiä, mutta Tornio kerran 6. ja Jugetzu kerran 5. ja tämä ero sitten ratkaisee jatkoon pääsyn.

8 parasta siis huomiseen finaalin 2-kierrokseen ja varmuuden vuoksi 2 varasijalle. Varoitan yhä, että Elisalla on huomenna huoltokatkoja, mutta toivotaan että ehditään alta pois ennen niitä.

Tässäpä tulokset:

1   Kohma-73   29
2   haukka79   19
3   Maick   16
4   Ozzman   13
5   kottoz   11
6   Luigi   11
7   nikke1983   11
8   Jugetzu   10
9   Tornio River   10
10   Jänkhä   9
11   Koogu ld   8
12   Somm   6
13   härskipilkkiarska   3
14   Janne S   2
15   Juhox   2
16   Jake   0
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5158
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: TIEDOTUS! PROPILKIN SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2008
« Reply #4 on: December 10, 2008, 21:42:29 »
Linlonlahdella ratkaistiin sijat 5-8:

5. Jugetzu
6. Haukka79
7. Nikke 1983
8. Luigi


Nyt pelataan Saarijärvi 30min ja nähdään kuka päätyy pronssille ja ketkä ottavat mittaa toisistaan illan kohokohdassa..
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5158
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: TIEDOTUS! PROPILKIN SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2008
« Reply #5 on: December 10, 2008, 22:31:45 »
Pronssia tänä vuonna:

3. KOTTOZ!!

Neljänneksi..

4. Maick

----

Ozzman ja Kohma jatkavat Lehmilammella. Noin vartin kuluttua on uusi Suomen Mestari selvillä!
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5158
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: TIEDOTUS! PROPILKIN SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2008
« Reply #6 on: December 10, 2008, 22:57:21 »
Voittaja ja SM kaudella 2008-2009 on...


KOHMA!!  Eli Jukka Aalto vei finaalinkin ja melko selvällä erolla. YLi 9kg saalis vs. Ozzmanin reiluun 5kg.

Hopealle pääsi siis Ozzman!

Kisat on nyt takana! Kiitoksia kaikille osallistuneille. Oli todella raskas kisajakso itselleni, mutta mukava nähdä tiukkoja eriä ja onnellisia voittajia. Ensi vuonna varmaankin alkukarsinnat on hieman erilaiset kuin nyt, mutta palataan sen puitteissa astialle vuoden kuluttua.

Palkintoja voittaneiden kanssa käydään nyt tänään-huomenna neuvottelut siitä, kuka ottaa mitäkin. Pistän YV:tä tulemaan ja kerron mitä on jäljellä valittavaksi. Haukka voitti finaalisarjan suurimman kalan palkinnon. Pistätkö tulemaan osoitetiedot + nimen, niin välitän sen eteenpäin.

Jugetzu, pistäs sinäkin se YV tulemaan vielä. Kottoz kertoi, että kiireiden vuoksi varamiehellä voi olla isokin vastuu maajoukkueessa vielä.

Onnittelut vaan voittajalle ja muille kisassa menestyneille!
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

 center>