Chat

Author Topic: Rovaniemen pilkkimiitti 6.2.2010  (Read 11827 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Janxu

 • Posts: 164
  • View Profile
  • Email
Rovaniemen pilkkimiitti 6.2.2010
« on: February 06, 2010, 23:11:42 »
Aamulla alkoi se suuri ja paljon puhuttu pohjoisen pilkkimiitti, joka sai osallistujia lähestulkoon kansainvälisesti.Paikalle loppujenlopuksi kaikista myötä- ja vastoinkäymisistä huolimatta sai hivutettua itsensä: Nisu,Maakari,Qkkeli,Jokeri ja tietenkin itse pääpiru Janxu.

Kuvassa vasemmalta oikealle siis jäsenet:Maakari,Jokeri,Qkkeli ja Nisu itse tietenkin komeimpana kameran toisellapuolella.

Päivähän lähti käyntiin kello kahdeksan "hullun lehmän St:ltä", jossa juopasimme sumpit,hioimme olemattomat suunnitelmat kasaan ja hypättiin kieseihin että pääsimmä pöräyttään apajille.Ensimmäistä kalakontaktia ei tarvinut hetkeä kauempaa odottaa,kun pääsin henkilökohtaisesti avaamaan miitin kalatilin kyseisellä kalalla.

Tämän jälkeen odottelimme tovin jos toisenkin seuraavaa kalaa, joka myöskin oli kiiskilöinen mutta vielä hieman edeltäjäänsä pienempi.Näistä Pedoista suivaantuneina aloimme kairaamaan reikää toisensa perään ja ehkä hieman jopa metsästämään niitä saaliskaloja joita sattui muutamia nousemaankin aina välillä.Näistä pienistäkin kalakontakteista vastasi pääasiassa kolmen kopla joihin kuului: Maakari,Jokeri ja Nisu.
Muutaman tunnin nyppimisen jälkeen olimme saaneet paikalle jo Nisun siskon ja hänen tyttönsä joka sai elämänsä ensimmäiset kalat.Reaktio oli myös senmukainen,kun tuhersi itkua jäällä ensisärkien noustessa.Tässä vaiheessahan kalaakin oli kertynyt jäälle aika reiluinmäärin,pääosin kuitenkin särkeä ja joukkoon eksyneitä ahvenia.Kalaa tuli nyt kuin liukuhihnalta ja siitä huolimatta päätimme lähteä läheiselle laavulle polttopuupulkan kera,käristämään porukalla makkaraa.

Nisu onnistui toistaiseksi salaamaan naamansa mutta kuinkas sitten kävikään.

Reissun ehkäpä hauskin ilmestys. :D

Makkarantäyteisinä ja uutta tarmoa täynnä siirryimme laavulta suoraan joelle,jossa saimme nauttia kauniista talvisäästä.


Tästä pienestä etapista juurikaa kokemusta kummempaa rikkaampana,aloimme siirtymän kohti edellistä pikkuahvenen ja särjen teurastuspaikkaa Jokerin hienojen kelkkatemppujen ohella.Paikalla olleet voivat niitä muistella nauraen.Starttipaikalla haimme jälleen hyväksi havaittuja kappalemäärää kartuttavia reikiä,jotka hieman ehkä loppujen lopuksi ajoivat meijän porukan pieneenkin kasaan.Kyseisen kuvan tilanne on vielä aika laaja,kun parhaillaan meitä istui kolme ahkeraa pilkkijää 1m2:n sisällä :D

Mitä väliä sillä on,jos vain hauskaa piisaa ja kalaa tulee.

Päivän pikkuhiljaa kääntyessä hämärään,pakkasen kiristyessä ja muidenkin toimintojen ohella päätimme miitin verisen kisan päättyvän kello 15.15.Voittajaksi kruunattiin loppujenlopuksi.
Eniten kaloja : Jokeri,joka tästä hyvästä rikastui sormikkailla,pullon avaajalla ja Maakarin tekemällä morrilla

Näillähän sitä voittaa.Huomatkaa suuri riemu kasvoilla,kun siimat ei mennytkään poikki kalannoston yhteydessä.
Suurin kala (harjus) : Nisu,joka sai kinetickin pilkkivavan ja Luhave:n ja unohtamatta Maakarin tekemää hienoa morria.

Voittajan on  helppo hymyillä,vai mitä tässä nyt tehdäänki :D

Voin vain kiittää kaikkia paikalla olleita läsnäolosta ja aivan mahtavasta miittihengestä.Toivottavasti saamme loppukeväälle puhutun uuden miitinkin järkättyä.« Last Edit: February 07, 2010, 18:27:54 by Janxu »

Qkkeli

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 1474
  • View Profile
Vs: Rovaniemen pilkkimiitti 6.2.2010
« Reply #1 on: February 11, 2010, 01:18:32 »
Ei ole, kun kyseiselle kalalle suoritettiin äärimmäisen nopet c&r toimenpiteet, alamittainen kun oli. Oliko se nyt jotain palttiarallaa 20-25cm pitkä janxun veikkauksen mukaan, itsehän en kyseistä kalaa nähnyt.
(Kertonee muuten jotain saaliiden koosta.. :evil:)

Janxu

 • Posts: 164
  • View Profile
  • Email
Vs: Rovaniemen pilkkimiitti 6.2.2010
« Reply #2 on: February 11, 2010, 01:43:40 »
Juu,abuuttiarallaa tota n.20cm silliähän se harri lähenteli. :D Ei tarvinu ihan kuitusiimoilla pilkkiä noita kaloja. :D

 center>