Chat

Author Topic: Kysy mitä vaan....  (Read 320432 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

jarmoankka

  • Ädin kielen opetaja
  • Posts: 1018
  • 5.5kg lumpeiden kuningatarta
    • View Profile
    • Email
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #240 on: February 20, 2010, 15:32:35 »
Selaimena Google chrome ja kun koitan ladata tuota propilkki-päivitystä tai jotain muuta, kuten nokia pc suitea, niin lataus alkaa kestään kestään kestään ja sanoo esim pc-suitella että valmis 26h kuluttua, propilkin päivitykselläkin puhuu useammasta tunnista. missä vika vai chromessa?
pessimisti ei pety koskaan. Aina sattuu kun tapahtuu ja jos usein sattuu, siihen tottuu.

Pike

  • Posts: 843
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #241 on: February 20, 2010, 15:35:01 »
Kyllä mä ainakin sain alle minuutissa chromella PP 0.751.

jarmoankka

  • Ädin kielen opetaja
  • Posts: 1018
  • 5.5kg lumpeiden kuningatarta
    • View Profile
    • Email
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #242 on: February 20, 2010, 15:49:09 »
Joo, nyt toimi mullakin. En tiä mikä eilen jumitti.
pessimisti ei pety koskaan. Aina sattuu kun tapahtuu ja jos usein sattuu, siihen tottuu.

nelitahti

  • Posts: 111
  • Koko kausi edessä, odotus takana :)
    • View Profile
    • Email
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #243 on: February 28, 2010, 14:35:04 »
http://www.kalapedia.fi/index.php?title=Heittokalastus Luinpas tuolta tuon alun jossa kerrottiin :"Heittokalastusta opetteleville välineiksi suositellaan ihan tavallista huoltoasemalta saatavaa settiä, johon kuuluu avokela ja jonkin sortin "muppettivapa" (siis halpisvapa)."

Eikös tuollaisilla halppisseteillä tapeta yleensä se viimeinenkin kiinnostuksen kipinä? Kokoajan sotkuja ym. vikoja... Mitäs mieltä muut? tuli vaa äkkiä luettaessa mieleen  :-)
-nelitahti

Qkkeli

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1472
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #244 on: February 28, 2010, 14:52:03 »
Siinä perässähän lukee selvästi: "Mieluiten normaalin pituinen, koska sellaisella on helpompi harjoitella ja saa tuntuman oikean kokoiseen vapaan. "
Ei tartte heti "uhrata" käyttövehkeitä, jos treenailut ei menekkään aivan putkeen.

nelitahti

  • Posts: 111
  • Koko kausi edessä, odotus takana :)
    • View Profile
    • Email
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #245 on: February 28, 2010, 16:33:14 »
Tarkoitin lähinnä noita halpoja keloja jotka tulee tuollaisissa seteissä yleensä mukana, ja ihan omasta kokemuksesta voin sanoa, että eipä niitä turhan kestäviks ole tehty.  :-)
-nelitahti

DoupleV

  • Posts: 175
  • Undercover toimittaja
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #246 on: February 28, 2010, 22:37:12 »
Tietaisko joku miten noi ookkoset sais toimimaan? Painoin luultavasti jotain ja sain nappiksen sekoomaan. Nappaimet on tavallaan vaihtanu paikkoja ja suomalaiset kirjaimet ei toimi. :roll:
"Ja takaisin yläkertaan"

"Liian monta rautaa tulessa"

Larzaman

  • Posts: 254
  • Häh?
    • MSN Messenger - lari.paivinen@hotmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #247 on: February 28, 2010, 22:45:59 »
Onko sulla oikea kieli? Siel alhaalla pitais lukea FI.

DoupleV

  • Posts: 175
  • Undercover toimittaja
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #248 on: February 28, 2010, 22:58:51 »
Thänks nyt toimii  :-)
"Ja takaisin yläkertaan"

"Liian monta rautaa tulessa"

*HenTeri*

  • Posts: 128
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #249 on: February 28, 2010, 23:01:00 »
Tietaisko joku miten noi ookkoset sais toimimaan? Painoin luultavasti jotain ja sain nappiksen sekoomaan. Nappaimet on tavallaan vaihtanu paikkoja ja suomalaiset kirjaimet ei toimi. :roll:
Paina shift+alt, itellä ainakin toiminut.
Itse taas kysyisin, että miten saa messengerin toimimaan kun ei anna kirjautua sisään..tulee jokin virhekoodi: 8004 jne.. Mistä saisi ladattua uuden version tai mikä neuvoksi tälläiseen vikaan ? Tulee oltua tuolla messengerissä puhelemassa kavereiden kanssa aika tiuhaan tahtiin :-)
Eli mistä saisi ladattua ?

Edit: ruttonalle ehti ensin  :-D tuli katsottua samalla suomi - slovakia pelin maalikooste
Vain kuolleet ovat nähneet sodan lopun. - Platon

DoupleV

  • Posts: 175
  • Undercover toimittaja
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #250 on: February 28, 2010, 23:02:42 »
Tietaisko joku miten noi ookkoset sais toimimaan? Painoin luultavasti jotain ja sain nappiksen sekoomaan. Nappaimet on tavallaan vaihtanu paikkoja ja suomalaiset kirjaimet ei toimi. :roll:
Itse taas kysyisin, että miten saa messengerin toimimaan kun ei anna kirjautua sisään..tulee jokin virhekoodi: 8004 jne.. Mistä saisi ladattua uuden version tai mikä neuvoksi tälläiseen vikaan ? Tulee oltua tuolla messengerissä puhelemassa kavereiden kanssa aika tiuhaan tahtiin :-)

Ittellä mese vaan ei kirjaudu joskus sisään, mutta 20min päästä saattaa toimia. Kannattaa myös googlata se virhekoodi. Saattaa Mesellä servut vaikka olla alhaalla.
"Ja takaisin yläkertaan"

"Liian monta rautaa tulessa"

*HenTeri*

  • Posts: 128
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #251 on: March 01, 2010, 00:20:27 »
Tietaisko joku miten noi ookkoset sais toimimaan? Painoin luultavasti jotain ja sain nappiksen sekoomaan. Nappaimet on tavallaan vaihtanu paikkoja ja suomalaiset kirjaimet ei toimi. :roll:
Itse taas kysyisin, että miten saa messengerin toimimaan kun ei anna kirjautua sisään..tulee jokin virhekoodi: 8004 jne.. Mistä saisi ladattua uuden version tai mikä neuvoksi tälläiseen vikaan ? Tulee oltua tuolla messengerissä puhelemassa kavereiden kanssa aika tiuhaan tahtiin :-)

Ittellä mese vaan ei kirjaudu joskus sisään, mutta 20min päästä saattaa toimia. Kannattaa myös googlata se virhekoodi. Saattaa Mesellä servut vaikka olla alhaalla.

Samoin itsellä joskus on, ettei heti kirjaudu, mutta vähän ajan päästä pääsee taas..mutta nyt on ollut tuosta kello 3:sta asti ettei ole  päässyt sisään..  :|

Edit: Ei toimi vieläkään vaikka monesta paikkaa ladannut.. Vain virhekoodi muuttui 8007007e:ksi  :x Olen yrittänyt netistä katsoa tietoa, mutta aina laittavat ohjeen jollekin lontoonkieliselle sivulle ja itsellä, kun ei taivu täydellisesti tuo kieli..
Ja vaikka koitin tehdä uutta messenger osoitetta, niin vieläkin valittaa samaan ongelmaa ja vaikka yrittää vanhalla mesellä ja väärää salasanaa ei sano, että salasanasi on väärä... valittaa, että palvelu on tilapäisesti poissa käytöstä
, mutta miksi lähellä asuva kaverini pääsee kirjautumaan omalla koneellaan ja minä en ?? :x

« Last Edit: March 01, 2010, 17:47:45 by *HenTeri* »
Vain kuolleet ovat nähneet sodan lopun. - Platon

Termis

  • Rehumakkaran muiluttaja
  • Posts: 688
    • MSN Messenger - joonas.pysays@hotmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #252 on: March 01, 2010, 18:21:37 »
Tietaisko joku miten noi ookkoset sais toimimaan? Painoin luultavasti jotain ja sain nappiksen sekoomaan. Nappaimet on tavallaan vaihtanu paikkoja ja suomalaiset kirjaimet ei toimi. :roll:
Itse taas kysyisin, että miten saa messengerin toimimaan kun ei anna kirjautua sisään..tulee jokin virhekoodi: 8004 jne.. Mistä saisi ladattua uuden version tai mikä neuvoksi tälläiseen vikaan ? Tulee oltua tuolla messengerissä puhelemassa kavereiden kanssa aika tiuhaan tahtiin :-)

Ittellä mese vaan ei kirjaudu joskus sisään, mutta 20min päästä saattaa toimia. Kannattaa myös googlata se virhekoodi. Saattaa Mesellä servut vaikka olla alhaalla.

Samoin itsellä joskus on, ettei heti kirjaudu, mutta vähän ajan päästä pääsee taas..mutta nyt on ollut tuosta kello 3:sta asti ettei ole  päässyt sisään..  :|

Edit: Ei toimi vieläkään vaikka monesta paikkaa ladannut.. Vain virhekoodi muuttui 8007007e:ksi  :x Olen yrittänyt netistä katsoa tietoa, mutta aina laittavat ohjeen jollekin lontoonkieliselle sivulle ja itsellä, kun ei taivu täydellisesti tuo kieli..
Ja vaikka koitin tehdä uutta messenger osoitetta, niin vieläkin valittaa samaan ongelmaa ja vaikka yrittää vanhalla mesellä ja väärää salasanaa ei sano, että salasanasi on väärä... valittaa, että palvelu on tilapäisesti poissa käytöstä
, mutta miksi lähellä asuva kaverini pääsee kirjautumaan omalla koneellaan ja minä en ?? :x


Se on varmaan nettiyhteydessä vika. :roll:
"Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä."

*HenTeri*

  • Posts: 128
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #253 on: March 01, 2010, 20:19:57 »

Se on varmaan nettiyhteydessä vika. :roll:
[/quote]
Miten tuon saisi korjattua jos näin on ? Netistä löytyy kaikki muut mahdolliset virhekoodien korjaukset, mutta eipä tietenkään tätä.. pistää panemaan vihaksi :x Eipä tässä koneella oikein muuta keksi tehdä kuin jutella kavereiden kanssa messengerin avulla, mutta nyt kun sekään ei toimi... *huoh*
Vain kuolleet ovat nähneet sodan lopun. - Platon

Qkkeli

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1472
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #254 on: March 01, 2010, 20:24:56 »
Tarkoitin lähinnä noita halpoja keloja jotka tulee tuollaisissa seteissä yleensä mukana, ja ihan omasta kokemuksesta voin sanoa, että eipä niitä turhan kestäviks ole tehty.  :-)

Jatketaan tätä nyt vielä sen verran, että kyllä ne todennäköisesti kestää ne muutamat iskut mitä maahanputoamisissa sun muissa "tapaturmissa" voi sattua ja silti oppii kelan perustoiminnan alkeet ja niiden hallitsemisen. Ei näillä halpisseteillä olla varsinaiseen kalareissulle menossa, vaan opettelemaan heittämistä ja kela/vapa kokonaisuuden hallitsemista..

Arska_1

  • Kirurgi
  • Posts: 338
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #255 on: March 02, 2010, 10:01:52 »

Miten tuon saisi korjattua jos näin on ? Netistä löytyy kaikki muut mahdolliset virhekoodien korjaukset, mutta eipä tietenkään tätä.. pistää panemaan vihaksi :x Eipä tässä koneella oikein muuta keksi tehdä kuin jutella kavereiden kanssa messengerin avulla, mutta nyt kun sekään ei toimi... *huoh*

Kokeile jotain nettimessengeriä. Menee nekin siinä paremman puutteessa.. tai asenna joku msn messengerin korvike. En nyt muista nimeä, mutta veljellä oli joku mesen korvike.. ihan hyvä sekin. Otan sen nimen selville mikäli sille on tarvetta.

Tuossa ainakin yksi nettimese.

http://www.ebuddy.com/

-Arska_1
Ilo puolesta, riemu kilosta, mutta mitäs kahdesta?

jarmoankka

  • Ädin kielen opetaja
  • Posts: 1018
  • 5.5kg lumpeiden kuningatarta
    • View Profile
    • Email
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #256 on: March 02, 2010, 10:22:25 »
Jos DVD-soittimen näyttö näyttää pitkän aikaa "title" ja sitten "root" eikä elokuva ala pyörimään, niin

voiko tuo kertoa mistään muusta häikästä kuin että levy on liian vahingoittunut?  (mitä se on kyllä)
pessimisti ei pety koskaan. Aina sattuu kun tapahtuu ja jos usein sattuu, siihen tottuu.

DoupleV

  • Posts: 175
  • Undercover toimittaja
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #257 on: March 02, 2010, 11:13:10 »
Mikähän digikamerassani mahtaa olla vialla, kun aina käynnistettäessä se herjaa "Lataa akku", vaikka akut ovat upouudet ja täyteenladatut?

Ihan veikkaus: Vääränlaiset akut?
"Ja takaisin yläkertaan"

"Liian monta rautaa tulessa"

*HenTeri*

  • Posts: 128
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #258 on: March 02, 2010, 11:28:33 »

Miten tuon saisi korjattua jos näin on ? Netistä löytyy kaikki muut mahdolliset virhekoodien korjaukset, mutta eipä tietenkään tätä.. pistää panemaan vihaksi :x Eipä tässä koneella oikein muuta keksi tehdä kuin jutella kavereiden kanssa messengerin avulla, mutta nyt kun sekään ei toimi... *huoh*

Kokeile jotain nettimessengeriä. Menee nekin siinä paremman puutteessa.. tai asenna joku msn messengerin korvike. En nyt muista nimeä, mutta veljellä oli joku mesen korvike.. ihan hyvä sekin. Otan sen nimen selville mikäli sille on tarvetta.

Tuossa ainakin yksi nettimese.

http://www.ebuddy.com/

-Arska_1
No pitää käyttää tuota sitten.. :|  Ei tuo vielkään ota toimiakseen, mikä lie iskeny tuohon.. tuli tuossa vielä mieleen, että pääsen kirjautumaan hotmail sähköpostiini, mutten pääse kirjautumaan meseen, jos jollakin samanlaisia ongelmia ollut.
« Last Edit: March 02, 2010, 14:08:03 by *HenTeri* »
Vain kuolleet ovat nähneet sodan lopun. - Platon

Larzaman

  • Posts: 254
  • Häh?
    • MSN Messenger - lari.paivinen@hotmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #259 on: March 02, 2010, 14:18:38 »
Itellä kyl toimii mese ihan hyvin... Se mesen kopio tais olla aMSN...

KalaMies--94

  • Posts: 102
    • MSN Messenger - reijo_kuuva@hotmail.com
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #260 on: March 03, 2010, 11:05:46 »
Minulla on tällainen ongelma:
Pitäisi ostaa tietokoneelle Rainbow Six Vegas 2.
Aikanikuluksi lainasin kaverin CD:tä ja asensin pelin normaalisti.
Peliä voi pelata täysin ilam CD:tä paitsi, että kun haluaisi pelata netissä niin peelejä etsiessä ruutuun ponnahtaa "Match not found"
Ei toiminut CD:nkään kanssa tuo multiplayer.
Toimisikohan jos ostaisin tuon pelin vaikka netistä ja asentaisin uudelleen?
toivottavasti kaikki antaisivat vinkkejä vaikka eivät kyseistä peliä omistaisikaan. :-)
Ei sitä tiedä, jos ei kokeile.

Timpe

  • Guest
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #261 on: March 03, 2010, 11:55:26 »
Minulla on tällainen ongelma:
Pitäisi ostaa tietokoneelle Rainbow Six Vegas 2.
Aikanikuluksi lainasin kaverin CD:tä ja asensin pelin normaalisti.
Peliä voi pelata täysin ilam CD:tä paitsi, että kun haluaisi pelata netissä niin peelejä etsiessä ruutuun ponnahtaa "Match not found"
Ei toiminut CD:nkään kanssa tuo multiplayer.
Toimisikohan jos ostaisin tuon pelin vaikka netistä ja asentaisin uudelleen?
toivottavasti kaikki antaisivat vinkkejä vaikka eivät kyseistä peliä omistaisikaan. :-)

Oletko palomuurista sallinut, että kyseinen peli saa ottaa yhteyksiä nettiin ja takaisin?

KalaMies--94

  • Posts: 102
    • MSN Messenger - reijo_kuuva@hotmail.com
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #262 on: March 03, 2010, 13:54:55 »
Minulla on tällainen ongelma:
Pitäisi ostaa tietokoneelle Rainbow Six Vegas 2.
Aikanikuluksi lainasin kaverin CD:tä ja asensin pelin normaalisti.
Peliä voi pelata täysin ilam CD:tä paitsi, että kun haluaisi pelata netissä niin peelejä etsiessä ruutuun ponnahtaa "Match not found"
Ei toiminut CD:nkään kanssa tuo multiplayer.
Toimisikohan jos ostaisin tuon pelin vaikka netistä ja asentaisin uudelleen?
toivottavasti kaikki antaisivat vinkkejä vaikka eivät kyseistä peliä omistaisikaan. :-)

Oletko palomuurista sallinut, että kyseinen peli saa ottaa yhteyksiä nettiin ja takaisin?


tuota kun hiukan vielä selventäisit, että kuinka se tehdään niin sitten on just passeli :-)
Ei sitä tiedä, jos ei kokeile.

Timpe

  • Guest
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #263 on: March 03, 2010, 14:20:32 »
No, kerroppa ensin, mikä palomuuri sinulla koneessasi on?

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5139
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #264 on: March 03, 2010, 14:26:02 »
...full-screen tilassa painaa alt-tab ja käy katsomassa, että onko palomuuri heittäny jonkun pop-upin näkyviin. Jos on, niin painaa että "permit" tai vastaavan.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Vikke

  • Kiiskimaisteri
  • Posts: 925
  • Kurikan Urheilukalastajat
    • MSN Messenger - vikke-95@hotmail.com
    • View Profile
    • Kiinnike-Heinonen Oy
    • Email
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #265 on: March 09, 2010, 17:30:08 »
Mikähän mahtaa olla dvd-soittimessa vikana, kun ei toista mitään levyjä ?

Jonkin aikaa sitten se toisti vain jotain levyjä, mutta nyt ei toista yhtään mitään.

Onko soitin mennyt yksinkertaisesti rikki ?
Vai onko jollain ollut samanlaista ongelmaa ja saanut jotenkin toimimaan ?

Kiitoksia vastauksista etukäteen jos sellaisia tulee.
"Suurta saalista
tärkeämpää on se, kuinka paljon kala tarjoaa urheilua pyytäjälleen." -Alex Hintze

Tornio_River

  • Kalapussikaljoittelija
  • Posts: 690
    • View Profile
    • Email
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #266 on: March 10, 2010, 16:01:39 »
Mikähän mahtaa olla dvd-soittimessa vikana, kun ei toista mitään levyjä ?

Jonkin aikaa sitten se toisti vain jotain levyjä, mutta nyt ei toista yhtään mitään.

Onko soitin mennyt yksinkertaisesti rikki ?
Vai onko jollain ollut samanlaista ongelmaa ja saanut jotenkin toimimaan ?

Kiitoksia vastauksista etukäteen jos sellaisia tulee.

Itsellä meni vuoden vaihteessa samalla tavalla dvd-soitin paskaksi,toiset levyt toimi toiset,ei lopulta pelannu kunnolla mikään ja jos toimi niin saattoi kesken leffakin jäädä jumiin ja miettimään/pätkimään.Itsellä oli tämä lukupää vai miksi sitä nyt sitten kutsutaan paskana,korjaushan näissä ei enää kannata ku samalla hinnalla saa jo uuden.

DoupleV

  • Posts: 175
  • Undercover toimittaja
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #267 on: March 10, 2010, 16:44:16 »
Mikähän mahtaa olla dvd-soittimessa vikana, kun ei toista mitään levyjä ?

Jonkin aikaa sitten se toisti vain jotain levyjä, mutta nyt ei toista yhtään mitään.

Onko soitin mennyt yksinkertaisesti rikki ?
Vai onko jollain ollut samanlaista ongelmaa ja saanut jotenkin toimimaan ?

Kiitoksia vastauksista etukäteen jos sellaisia tulee.

Se lukulaaseri on likanen?
"Ja takaisin yläkertaan"

"Liian monta rautaa tulessa"

Edu

  • Posts: 271
  • 4kg
    • MSN Messenger - edu-kettunen@hotmail.com
    • View Profile
    • Kalassa.net
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #268 on: March 11, 2010, 15:15:04 »
Ku menin tonne chattiin nii mun nimi oli siellä Kettune vaikka nimeni on Edu. Johtuukohan tämä siitä että alkuperäinen nimeni oli Kettune ja voisko tota mitenkää vaihtaa  :?
...

Kala Erkki

  • Nollalinjalainen
  • Posts: 361
    • MSN Messenger - kalaerkki@kalassa.net
    • View Profile
Vs: Kysy mitä vaan....
« Reply #269 on: March 11, 2010, 15:21:01 »
Ku menin tonne chattiin nii mun nimi oli siellä Kettune vaikka nimeni on Edu. Johtuukohan tämä siitä että alkuperäinen nimeni oli Kettune ja voisko tota mitenkää vaihtaa  :?

Juuri niin. Chattiin kirjaudutaan Tunnuksella, jota ei voi vaihtaa. "Edu [KPI]" on tämänhetkinen nimesi. Nimeä voi vaihtaa, tunnusta ei.

Vaihtaa sen voi vain poistamalla tuon tunnuksen ja tekemällä uuden.

 



center>