Chat

Author Topic: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?  (Read 298780 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jjj

 • Rehumakkaran muiluttaja
 • Posts: 686
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #690 on: October 06, 2011, 18:43:57 »
Lyhyesti ja ytimekkäästi.. Kaupantäti!

Tänäänkin varsin töykeää palvelua tuli, kun kaupassa kävin. Menin ostosten kanssa kassalle ja tervehdin myyjää kassalla ja eipäs se vastannutkaan siihen, mulkoili vaan pahannäköisenä eikä edes kertonut ostosten hintaa. Sama myyjä ennenkin on ollut yhtä töykeä varsinkin nuorisoa kohtaan. On se kumma kun väitetään ettei nuoriso osaa käyttäytyä, vaikka ei ole käytöstavoissa kehumista vanhemmissakin ikäluokissa...

Hmm... virolais venäläinen asenne?>puhu siinä sitte ilman tulkkia.
> Työpaikkani vieressä myös venäjältä kotoisin oleva myyjä>loistava suomenkieli/huumori ja kaunis kuin mikä>tuommoisia lisää :-D...
Ja selvyyden vuoksi ,jotta olen hetero.
Vähän meni ohi, mutta ei kyllä mikään virolainen tai venäläinen kyseinen myyjä ole.

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #691 on: October 06, 2011, 23:47:17 »
No siis asenne töykeä,ylimielinen ja tyly>viittaa tapaan hoitaa työ tarkoitin.
Oli yleistä virossa taannoin>jotkut sentään suomen tavoille oppineet.
Tätillä varmaan ollut kovasti murheita ehkäpä joidenkin nuortenkin kanssa.

Kysäseppä piruuttas noin ohi mennen (jos ei tervehdykseen vastaa tietenkin) ,jotta ootko kuuro vai tyhmä>jos vastaa jotain vaikkapa TÄH> voit todeta ääneen ,jotta ei se ainakaan kuuro ollu?

Kyllähän se tervehtiminen kuuluu perusvelvollisuuksiin tuossa hommassa, olipa vaikka kuinka huonosti asiat.

Pike

 • Posts: 843
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #692 on: October 09, 2011, 14:12:15 »
Vettel voitti maailmanmestaruuden.

R.I.P Pavel Karelin

Kala Erkki

 • Nollalinjalainen
 • Posts: 361
  • MSN Messenger - kalaerkki@kalassa.net
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #693 on: October 13, 2011, 23:56:20 »
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011101114548242_uu.shtml

Taitaa itselläni jäädä pilkkireissut vähäisiksi.  :-(

seppojohannes

 • Guest
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #694 on: October 14, 2011, 08:54:51 »
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011101114548242_uu.shtml

Taitaa itselläni jäädä pilkkireissut vähäisiksi.  :-(
Hyvä uutinenhan tuo on, jäitä tulee niin ettei porukkaa huku....
                                                                       Vaatetus vaan kohilleen.. 8-)

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #695 on: October 18, 2011, 23:45:30 »
Quote
Pakkohoitoon ei ketään alkoholistia voi viedä.
Siinä vain on sellainen juttu, että jokaisen joka sinne katkolle menee, PITÄÄ pystyä itse myös auttamaan itseään ja HALUTA sitä että tervehtyy siitä sairaudestaan.
Kukaan muu ei sitä viinaa sinne kurkkuun kaada kuin se yksilö itse. Apua saa, kun alkoholisti itse alkoholismistaan haluaa todella päästä.

Henkilökohtaisesti yli 14 vuotta asiaa hyvinkin läheltä seuranneena, mitä erilaisimpia, ihmeellisimpiä ja jopa säälittäviäkin ihmiskohtaloita nähneenä, jokainen henkilö jonka olen jopa sinne katkon ovelle ja sosiaalisairaalan aulaan kuljettanut on palannut juuri samaan viina, pilleri, huume ym. päihde touhuun takaisin, onko vika yksilön henkisen/fyysisen/psyykkisen heikkouden vai yhteiskunnan ? Se(kään) ei ole valjennut minulle vielä tähän päivään mennessä.

Olen samaa mieltä näistä lääkäripalveluista, ne eivät ole ajantasalla missäänpäin Suomenniemeä.

Jep, tuo juoppojen ja narkkien turha hyysääminen on yhteiskunnan varojen tuhlausta.> noin 17krt. keskimäärin hoitojaksoja takana noilla eroon päässeillä, tehokasta eikö totta?
Toiset tokenee ensikäynnillä.(jos sattuvat pääsemään hoitojaksolle)

Katko on vain paikka selvittää pää tulevaa ryyppäämistä varten>alkuvuodesta voi tuurilla määrärahat riittää ja maksusitoumus siihen varsinaiseen hoitoon tulla>loppuvuodesta rahat jo tuhlattu.>kuka oikeutettu hoitoon on myös monimutkainen pykäläviidakko jossa järki sotii sääntöjä vastaan.

Ennalta ehkäisevän toiminnan supistaminen myös todellista poliittista typeryyttä>ei poliitikot usko asiantuntijoiden tutkimuksia, koska säästetään mukamas niin hirveesti siirtämällä ongelmaa, sehän vasta tuleekin edulliseksi, kun tulevasta veronmaksajasta tulee se juoppo narkki sekakäyttäjä kriminaali  avohoidokki joka kenties muutaman viikon ohjauksella(perhe,päiväkoti,koulu jne..) hoidettavissa työkykyiseksi kansalaiseksi  ajoissa asiaan puuttuen?

Pyrin tekemään omalle jälkikasvulle selväksi,jotta suurinta typeryyttä on odottaa yhteiskunnalta apua>kyllä kansalaiset on yhteiskuntaa elättämässä eikä toisin päin ,joten hankkikaa sitä omaisuutta sen verran ,että riittää sitten vanhuuden päivinä jottei vuosikausia sairaalan osastolla kiduteta julkisin varoin kuoliaaksi, kuten heidän ukilekkin käynee 4v. jo lusinut samassa sängyssä eikä kertaakaa ulos päässyt, vessa torstaisin, huonekaveri puhekyvytön,hoitajissa ammattiin soveltumattomia pakkotyöllistettyjä avuttomiin vanhuksiin vitutustaan purkavia henkilöitä jne.. inhimillistä arvokasta loppua vaan kaikille kuoleman osastoilla makaaville rahattomille vanhuksille?>rahalla(yksityinen eliitti) hoidettaessa nousevat vielä vastaavassa kunnossa olevat tanssiharjoituksiin takaisin
fyysisen ja henkisen kuntoutuksen turvin nopeammassa ajassa.

Elävät n.2v. jokin mennyt pieleen tuossa ukin tapauksessa>ois kiva tietää mikä, mutta ne paperit on hukassa joita joskus kysäsin halutessa omaisena tietää mitä on tehty ja miksi.(murtu lonkka sisällä ollessa omaishoitajan huiliviikon aikana tämä aloitti osastolle muilutuksen)>lääkärillä ei aikaa vaikka kirjallisesti sovittiin tapaamisesta>no onko se nyt tarpeen vastaus alemmalta taholta jne.. ammattimaista säätöö..??>missä ne uutiskuvaajat viipyy? romaanipakolaisilla menee sentään hyvin noihin pappoihin verrattuna :evil:.

Enhän toki valita, mutta kyllähän tuo vähä kyrsii :x.

Korjasin lainauksen
-Kipster
« Last Edit: October 19, 2011, 07:43:08 by Kipster »

köntsä

 • Posts: 24
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #696 on: October 19, 2011, 15:03:46 »
Nousi v*itutus nousuun, kun ennätyshauki karkasi SYLISTÄ!  :x
Ei täältä mitään tuu... Ainakaan tänään.

seppojohannes

 • Guest
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #697 on: October 20, 2011, 21:39:37 »
Kösteriltä mielekiintoista luettavaa kuten Petenkin teksti. Mielestäni tuo alkoholistien hyysääminen ja loru että ne tarvitsee uuden tilaisuuden ja niitä täytyy ymmärtää on aikansa elänyt. Niille annetaan tilaisuuksia ja mahdollisuuksia kyllästymiseen asti. Kaveri pääsee pois alkoholisti parantolasta ja marssii viina kauppaan ekaksi. Illalla ringissä nauretaan että nyt kunto kestää dokata kun on fysiikkaa ottaa.
 Itsekkin elämää nähneenä voin sanoa, että jos joku on juomaan alkanut, niin ei sitä auttaa voi ellei hän itse sitä halua. Siis ei niin ettei halua apua, vaan täytyy haluta itse lopettaa. Kaikkihan ne apua haluaa kun kunto on niin huono että ei jaloillaan pysy edes melkein selvinpäin eikä ruoka pysy sisällä. Sitten on nitä jotka koettaa lopettaa lopullisesti sen rimpuilumisen ja otetaan yliannostus tai sitten jotain muuta, lääkkeitä tai ihan pelkkää viinaa tarpeeksi. Yhteiskunnalle ei tulisi kalliiksi, jos he jakaisivat etukäteen kaavakkeet, jossa kaikkinainen hoito omasta tahdosta kielletään.
 
 Jotkut juo suruihin ja osa vain siksi, että viina maistuu ja sosiaaliset kuviot on siellä, missä muutkin juopot on.
Peten pohdintaan onko vika yksilön henkisen/fyysisen/psyykkisen heikkouden vai yhteiskunnan ? sanoisin että syytetään sitten yhteikuntaa, kun juoppoja on sama määrä kuin töissäkäyviä "kunnon kansalaisia". Fyysinen vika tuskin kovin monesta juoppoa tekee. Eli kyllä se menee sinne henkisen puolen juttuihin.
 
 Parikymmentä vuotta sitten tunsin erään kaverin Porista, Jeppe, jolle viina maistui. Saman kaverin kanssa tuli itsekkin kuppia silloin joskus tehtyä. Ainoa ero meillä oli, että en tuntenut tarvetta heti seuraavana aamuna saada ryyppy, että kone olisi lähtenyt käyntiin. Lappeenrannassa oltiin hommissa ja siellä Jeppe lopetti työuransa. Pomo kysyi hitsailiko Jeppe lohkossa, niin joku sanoi ettei sieltä muuta savua ole näkynyt kuin tupakan pöläyksiä. Pomo katsomaan ja Jeppe kyljellään, sammunut aamulla klo 10. Lopputili.
Puolen vuoden päästä näin Jeppeä Raumalla. Sanoi että on lopettanut. Katoin ihmeissäni kun oli känissä että lopettanut minkä. -Lopetin turhan rimpuilimisen töissä ja jäin sosiaalihuollon varaan. (Jepellä muija ja 2 tyttöä,10-12v). -Nyt ei tartte aamulla mennä hommiin ja kaupunki järjesti asunnon Ottilanmäestä ja maksaa ruuat ja laskut. Ottaa voi aina kun haluaa.(Eli ainahan Jeppe oli kännissä kun sen näin).Eikä surrut. Näin 1980 luvulla jo, tuskin ihmiset on muuttunut siitä paljoakaan.
 En itse kuulu niihin jotka hyväksyy sen, että meidän kuuluu elättää roskasakkia. Lasken niihin kaikki, jotka pakoilee omaa vastuutaan osallistua yhteiskunnan pystyssä pitämiseen. Niihin töitä vierovuksiin kuuluu nekin, jotka asuu jossain maaseudulla ja valittaa että ei ole töitä. Menisivät ja hakisivat niitä. Ei niitä kukaan siihen kuistille töitä tuo. Seuraavaksi itketään että minun koti on täällä. Myyköön pois ja ostakoon toisen työnsä läheltä. Vai kuuluuko yhteikunnan elättää mies kun sattuu asumaan 30 kilometrin päässä kaupungista.
 KÖSTER: huonekaveri puhekyvytön,, uskotko, että kaveri varmasti puhuisi mielellään jos pystyisi, ei hän itse sitä ole pyytänyt. Montako kertaa olet ukkisi itse ulos vienyt ihan uteliaisuuttani kysyn.... Jos epäilet että ukkisi lonkkamurtuma on hoitovirheen seuraus ja kunnon vastauksia ei tule, niin kyllä sinun kuuluisi käydä tekemässä tutkintapyyntö poliisille.
Vaikka itsekkin nyt tänne kirjoita, niin se ei auta, ellei tee jotain konkreettista juuri sinun ukkisi asiassa jos asiat ovat noin..

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5158
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #698 on: October 20, 2011, 22:50:19 »
Jossain oli sellainenkin laskelma, että puliukot tulisivat yhteiskunnalle kaikkein halvimmiksi siten, että ne laitettaisin hotelliin (!) asumaan ja annettaisiin juoda rajatta viinaa ilmaiseksi.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

seppojohannes

 • Guest
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #699 on: October 20, 2011, 22:57:36 »
Totta varmaan, pelaavat siellä sitten Jorkkaa.... 8-)

perza

 • Yöeläjä
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 2790
 • hauki on kala
  • ICQ Messenger - 1611
  • MSN Messenger - perza87@hotmail.com
  • AOL Instant Messenger - perza
  • Yahoo Instant Messenger - perza
  • View Profile
  • Perza-vaaput
  • Email
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #700 on: October 20, 2011, 23:19:17 »
Jossain oli sellainenkin laskelma, että puliukot tulisivat yhteiskunnalle kaikkein halvimmiksi siten, että ne laitettaisin hotelliin (!) asumaan ja annettaisiin juoda rajatta viinaa ilmaiseksi.

Jep, joisivat ittensä hengiltä nopeammin...
Perza vaaput ja tasurit kalastukseen kätevästi netistä!  www.perza-vaaput.com

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #701 on: October 21, 2011, 01:55:15 »
Kösteriltä mielekiintoista luettavaa kuten Petenkin teksti. Mielestäni tuo alkoholistien hyysääminen ja loru että ne tarvitsee uuden tilaisuuden ja niitä täytyy ymmärtää on aikansa elänyt. Niille annetaan tilaisuuksia ja mahdollisuuksia kyllästymiseen asti. Kaveri pääsee pois alkoholisti parantolasta ja marssii viina kauppaan ekaksi. Illalla ringissä nauretaan että nyt kunto kestää dokata kun on fysiikkaa ottaa.
 Itsekkin elämää nähneenä voin sanoa, että jos joku on juomaan alkanut, niin ei sitä auttaa voi ellei hän itse sitä halua. Siis ei niin ettei halua apua, vaan täytyy haluta itse lopettaa. Kaikkihan ne apua haluaa kun kunto on niin huono että ei jaloillaan pysy edes melkein selvinpäin eikä ruoka pysy sisällä. Sitten on nitä jotka koettaa lopettaa lopullisesti sen rimpuilumisen ja otetaan yliannostus tai sitten jotain muuta, lääkkeitä tai ihan pelkkää viinaa tarpeeksi. Yhteiskunnalle ei tulisi kalliiksi, jos he jakaisivat etukäteen kaavakkeet, jossa kaikkinainen hoito omasta tahdosta kielletään.
 
 Jotkut juo suruihin ja osa vain siksi, että viina maistuu ja sosiaaliset kuviot on siellä, missä muutkin juopot on.
Peten pohdintaan onko vika yksilön henkisen/fyysisen/psyykkisen heikkouden vai yhteiskunnan ? sanoisin että syytetään sitten yhteikuntaa, kun juoppoja on sama määrä kuin töissäkäyviä "kunnon kansalaisia". Fyysinen vika tuskin kovin monesta juoppoa tekee. Eli kyllä se menee sinne henkisen puolen juttuihin.
 
 Parikymmentä vuotta sitten tunsin erään kaverin Porista, Jeppe, jolle viina maistui. Saman kaverin kanssa tuli itsekkin kuppia silloin joskus tehtyä. Ainoa ero meillä oli, että en tuntenut tarvetta heti seuraavana aamuna saada ryyppy, että kone olisi lähtenyt käyntiin. Lappeenrannassa oltiin hommissa ja siellä Jeppe lopetti työuransa. Pomo kysyi hitsailiko Jeppe lohkossa, niin joku sanoi ettei sieltä muuta savua ole näkynyt kuin tupakan pöläyksiä. Pomo katsomaan ja Jeppe kyljellään, sammunut aamulla klo 10. Lopputili.
Puolen vuoden päästä näin Jeppeä Raumalla. Sanoi että on lopettanut. Katoin ihmeissäni kun oli känissä että lopettanut minkä. -Lopetin turhan rimpuilimisen töissä ja jäin sosiaalihuollon varaan. (Jepellä muija ja 2 tyttöä,10-12v). -Nyt ei tartte aamulla mennä hommiin ja kaupunki järjesti asunnon Ottilanmäestä ja maksaa ruuat ja laskut. Ottaa voi aina kun haluaa.(Eli ainahan Jeppe oli kännissä kun sen näin).Eikä surrut. Näin 1980 luvulla jo, tuskin ihmiset on muuttunut siitä paljoakaan.
 En itse kuulu niihin jotka hyväksyy sen, että meidän kuuluu elättää roskasakkia. Lasken niihin kaikki, jotka pakoilee omaa vastuutaan osallistua yhteiskunnan pystyssä pitämiseen. Niihin töitä vierovuksiin kuuluu nekin, jotka asuu jossain maaseudulla ja valittaa että ei ole töitä. Menisivät ja hakisivat niitä. Ei niitä kukaan siihen kuistille töitä tuo. Seuraavaksi itketään että minun koti on täällä. Myyköön pois ja ostakoon toisen työnsä läheltä. Vai kuuluuko yhteikunnan elättää mies kun sattuu asumaan 30 kilometrin päässä kaupungista.
 KÖSTER: huonekaveri puhekyvytön,, uskotko, että kaveri varmasti puhuisi mielellään jos pystyisi, ei hän itse sitä ole pyytänyt. Montako kertaa olet ukkisi itse ulos vienyt ihan uteliaisuuttani kysyn.... Jos epäilet että ukkisi lonkkamurtuma on hoitovirheen seuraus ja kunnon vastauksia ei tule, niin kyllä sinun kuuluisi käydä tekemässä tutkintapyyntö poliisille.
Vaikka itsekkin nyt tänne kirjoita, niin se ei auta, ellei tee jotain konkreettista juuri sinun ukkisi asiassa jos asiat ovat noin..
Vastataan nyt kysymykseen>

Joka kerta, kun olen sairaalasta luvan saanut =1krt  4v. aikana kesällä lomalla omalla vastuulla.
Samalla seudulla ollessani muutamia kertoja viikossa jumpattiin n.10vuotta.>sitten loppu rahat ja menin reissuhommiin kalliota louhimaan jne..>ei riitä vieläkään yksityiseen hoitoon taalat joten mennään näillä eväillä..
Se että isäni  tuon kärsimyksen joutuu kestämään ei ole pointti, vaan ne tuhannet muutkin vastaavassa asemassa olevat köyhät/tyhmät jotka typeryyttään kuvitelleet saavansa jotain inhimillistä apua ilman omaa rahaa yhteiskunnalta?

Mites ne sitte hoidettais vanhukset juopot jne..nuo arvottomat raharasitteet kunnille ja valtiolle jos ei sairaalaan vietäs kuolemaan, siis laillisesti tietenkin?

Tehdä pitää jotakin konkreettista,tuo on enemmän kuin totta isäni tapauksessakin>ei voi luottaa, jotta homma pelaa täällä pahoinvointi suomessa jos et itse laita sitä pelaamaan.

Pete

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 2573
  • View Profile
  • http://www.stcroixrods.com/
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #702 on: October 21, 2011, 02:49:46 »
Tossa yhdenlainen mielipide:
Kun hyvinvointivaltiota Helsingissä luodaan
julkisivuduunarit ne Tallinnasta tuodaan
hurahuhhahhei, mistä halvimmalla saadaan
sillä niin me tehdään Helsingistä Shangri-La

Hävitetään lepakot ja muutkin parasiitit
eduskuntatalon eessä roihuu makasiinit
halleluijahhei, huutaa nollatoleranssi
juhlii vartiointiliikkeet ynnä FPS

Yhteiskunnan yllä liehuu taantumuksen viiri
turvakameroilla luodaan pelon ilmapiiri
hurahuhhahhei, holhoava esivalta
putkaan tarranliimajat ja talonvaltaajat

Miksi kaikki tuntee Johanna maatalous-Tukiaisen
niin kuin kolmen sepän kodittoman romanialaisen
halleluijahhei, turhuuksien roviolle
se on Seiska päivää, Idols ynnä MTV

Pissiksillä luottokortit, valtavasti lainaa
unholaan on vaipunut jo Veikko Hursti vainaa
hurahuhhahhei, heitä pois ja osta uusi
Visa, pikavippi, karhukirje, maksuhäiriö

Ja keväisin ne kodittomat sulatellaan jäästä
katkokävelylle mutta katkolle ei päästä
halleluijah hei, Suomen päihdepolitiikka
pamit, pervitiini, Subutex ja sunnuntai

Kurtse ynnä Puonti sekä Pynnönen ja Piippo
juolahtaakin mieleen Lahti, hemohes ja hiihto
hurahuhhahhei, vinkki miehen viskipullo
se on valeosto, vasikka ja KRP

Maamme maahanmuuttopolitiikka kusee omaan nilkkaan
jos Timo Soinin traumat takaa äänestyksen vilkkaan
hurahuhhahhei, oikeistopopulistit
Halme, Halla-Aho, Jörg Haider, Ku Klux Klan

Sekos AD/HD-instituutin aivosähköposti
kun Pekka-Eric Auvinen kakskakkosensa osti
hurahuhhahhei, Holmlundin haulikoille
lahtas Kauhajoen Matti toistakymmentä

Kun hyvinvointivaltiota Helsingissä luodaan
julkisivuduunarit ne Tallinnasta tuodaan
hurahuhhahhei, mistä halvimmalla saadaan
sillä niin me tehdään Helsingistä Shangri-La

perza

 • Yöeläjä
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 2790
 • hauki on kala
  • ICQ Messenger - 1611
  • MSN Messenger - perza87@hotmail.com
  • AOL Instant Messenger - perza
  • Yahoo Instant Messenger - perza
  • View Profile
  • Perza-vaaput
  • Email
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #703 on: October 21, 2011, 03:40:23 »
Pete hetti kyllä aika osuvan kommentin...
Perza vaaput ja tasurit kalastukseen kätevästi netistä!  www.perza-vaaput.com

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #704 on: October 21, 2011, 16:31:44 »
Hyvä kappale, omistan myös levyn >sanathan on kuin Juice vainaalla osuu ja uppoo :wink:!

Pike

 • Posts: 843
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #705 on: October 23, 2011, 00:48:10 »
Voi v*tun v*tun v*tun v*ttu että voi v*tuttaa!

Sevillaa säälittävempää p*skasakkia saa hakea ja Kanoutea säälittävämpää idioottiakaan ei maa päällään kanna tietojeni mukaan tällä hetkellä.
« Last Edit: October 23, 2011, 00:50:16 by Pike »

Jjj

 • Rehumakkaran muiluttaja
 • Posts: 686
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #706 on: November 03, 2011, 18:12:39 »
Nyt on pakko sanoa, että voi vitun vittu!!! :x

Koulussa oon teknisentyön tunneilla tehnyt vaappua ja tänään olisi ollut enään uintilevyn liimaus jäljellä, niin eiköhän joku idiootti ollut painellut/puristellu vaapun kyljen aivan kuopille. Mikäs siinä, kun on yrittänyt tehdä viimesen päälle hienoa vaappua ja nähnyt vaivaakin sen teossa, joku vatipää pilaa monen tunnin työn. Sain sentään uimaan sen vaapun, että hieman lohdutusta asiaan...

Pilkkijä99

 • Hanskaaja
 • Posts: 219
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #707 on: November 06, 2011, 15:10:28 »
Se hatuttaa ku ei tunnu tulevan pakkasia millään että pääsis pilkille  :x

Kala Erkki

 • Nollalinjalainen
 • Posts: 361
  • MSN Messenger - kalaerkki@kalassa.net
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #708 on: November 06, 2011, 15:15:28 »
Se hatuttaa ku ei tunnu tulevan pakkasia millään että pääsis pilkille  :x

Sama juttu. Edes kymmenen päivän ennuste ei juuri lupaa pakkasia.  :-(

Acke

 • Posts: 166
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #709 on: November 06, 2011, 22:31:07 »
Nyt on pakko sanoa, että voi vitun vittu!!! :x

Koulussa oon teknisentyön tunneilla tehnyt vaappua ja tänään olisi ollut enään uintilevyn liimaus jäljellä, niin eiköhän joku idiootti ollut painellut/puristellu vaapun kyljen aivan kuopille. Mikäs siinä, kun on yrittänyt tehdä viimesen päälle hienoa vaappua ja nähnyt vaivaakin sen teossa, joku vatipää pilaa monen tunnin työn. Sain sentään uimaan sen vaapun, että hieman lohdutusta asiaan...

Älä ikinä jätä niitä töitä sinne luokkaan. Aikoinaan itse sain surkean numeron teknisestä kun osa töistä oli aina pistetty palasiksi, enkä kerennyt niitä loppuun tekemään.

Jjj

 • Rehumakkaran muiluttaja
 • Posts: 686
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #710 on: November 07, 2011, 19:52:09 »
Nyt on pakko sanoa, että voi vitun vittu!!! :x

Koulussa oon teknisentyön tunneilla tehnyt vaappua ja tänään olisi ollut enään uintilevyn liimaus jäljellä, niin eiköhän joku idiootti ollut painellut/puristellu vaapun kyljen aivan kuopille. Mikäs siinä, kun on yrittänyt tehdä viimesen päälle hienoa vaappua ja nähnyt vaivaakin sen teossa, joku vatipää pilaa monen tunnin työn. Sain sentään uimaan sen vaapun, että hieman lohdutusta asiaan...

Älä ikinä jätä niitä töitä sinne luokkaan. Aikoinaan itse sain surkean numeron teknisestä kun osa töistä oli aina pistetty palasiksi, enkä kerennyt niitä loppuun tekemään.
Empäs taida reppuun laittaa työtä jonka lakkapinta on vasta kuivumassa.  Oli näköjään unohtunut kirjoittaa viestiin, että oli kuivumassa, kun viimeksi sen sinne jätin. Yleensä kyllä otan mukaan työt, jotka mahtuu reppuun.

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5158
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #711 on: November 17, 2011, 23:54:23 »
No en nyt tiedä että onko ihan tähän threadiin menevää, mutta läheltä liippaa silti. Kotiin tullessa edessä ajoi valkoinen mazda (jonka rekisterikilven jätän nyt erikseen sanomatta) nopeuden vaihdellessa 20-40km/h välillä. Auto ei meinannut pysyä kaistallaan millään. Mäen päällä se pisti vilkun oikealle, mutta ei kääntynyt sinne koskaan. Lopulta se vaihtoi kohteensa bussipysäkkiin. Kun ajoin ohi, istui sisällä melko selvästi humalassa oleva ukko. Sen verran lasittunut katse oli naamalla. Hitto kun olisi joku helppo ja nopea vihjepuhelin, johon tuollaiset saisi käräyttää. 112 on vähän turhan rujo numero soitella vinkkejä.

Sitten päivällä tuossa tiellä meidän pihaliittymän kohdalla akka meni koiransa kanssa. Koira luonnollisesti jumitti siihen pihaliittymän eteen, eikä se akka sitä siitä liikkeelle saanut. Ei tietenkään, koska koiralla ei ollut mitään hihnaa kytkettynä. Hittoko siinä on niin vaikeaa tajuta, että järjestyslain koirakurin mukaan ne otuksen on pidettävä narunjatkona taajama-alueella! Ja autotiellä vielä menee koira irtonaisena! Jos se rakki siitä hyppäisi jonkun auton alle, niin takuulla olisi muori suu vaahdossa hakkaamassa autoilijaa sateenvarjolla ja haukkuisi murhaajaksi. Tuollaisilta pitäisi ottaa koira pois ja antaa myös elinikäinen eläinten hallussapitokielto. Tai ainakaan minä en ole laista vielä löytänyt loiventavaa asianhaaraa, jossa sanottaisiin että juuri kyseisen rouvan koira tottelee niin hyvin, eikä se koskaan ole mitään rimpuillut ja hyvä ja kiltti se on kaikille ja kakkiikin ruusuntuoksuisia papanoita, niin se saa mennä ilman mitään naruja.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

seppojohannes

 • Guest
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #712 on: November 18, 2011, 10:30:16 »
Niimpä..Kaupungin koirakuri kieltää koirien irrallaan olon. Suomalaisten asenteet rattijuoppoihin on muuten juuri nuo, sitä ei pidetä niin isona rikoksena että viitsisi käräyttää. Luulisin että kun oma lapsi jää juopon auton alle, niin mieli muuttuu. Mikolle pitäisi antaa perheenisänä tuntuva sakko. Oppisit. Ainakin valittamaan täällä sitten sakosta...höhö.
Tämä hatuttaa tässä asiassa jonka Mikko mainitsi, että olisi erikseen vihjepuhelin.  0800-181880 on Keskisuomen maksuton vihjepuhelin. Kun klikkaat tuota alla olevaa linkkiä, niin siellä kysytään salasanaa ja tunnusta. Siis onko se pelkästään poliisille tarkoitettu tieto. Jepet soittelisi sitten sinne vihjeitään. No kärjistän hiukan ....
Tuo koko teksti löytyy tältä sivulta.
Poliisilla on erityisiä vihjepuhelimia, joihin voi ilmoittaa rikoksiin liittyviä vihjeitä. Keski-Suomen maakunnan maksuton vihjepuhelinnumero on 0800-181880.
Koko Suomen eri yksiköiden vihjepuhelinnumerot löytyvät Vihjepuhelinluettelosta.

 
Tässä on linkki tosin mistä nuo vihjepuhelimet näkee ilman salasanoja.....
« Last Edit: November 18, 2011, 10:32:24 by SJ »

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5158
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #713 on: November 18, 2011, 10:53:52 »
No ei siinä autolla ajellessa tule mieleen, että onpa tuollainen pitkä numero johon soitan ja käräytän jonkun. Ennen oli poliisilla oma selkeä puhelinnumero. Siinä saa soitellessa sakot siitä, että puhuu puhelimeen samalla kun ajaa autoa. Ja ei se rattijuoppo siinä sijoilleen jää, vaan ajelee jonnekin määränpäähän. Partioilla kestää jonkin aikaa tulla paikalle. Taajamassa tuollailnen känniläinen pääsee jonnekin piiloon äkisti. Maantiellä niiden jäljestäminen lienee vähän helpompaa.

Quote
Kun annat rikosvihjeen, muista:
Kuvaa mahdollisimman tarkkaan, mitä on tapahtunut tai mahdollisesti tulee tapahtumaan.
Kerro myös tapahtuman aika ja paikka.
Jos tiedät, keitä tapahtumassa on mukana, kerro se myös poliisille.
Automaattivastaajaan on syytä ilmoittaa myös soiton ajankohta.

...ja jos soittaa automaattiin, nin ei sitä kännikalaa kyllä kukaan ehdi napata kiinni... eli ihan turha retostella, että "väärin toimittu". 112 on edelleen se ainoa tapa bustata rattijuoppoja.
« Last Edit: November 18, 2011, 10:57:17 by Mikko_-Procyon- »
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Kipster

 • Putajan perhobatman
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 889
 • Kalapedian päätoimittaja
  • MSN Messenger - kimmo.tiirikainen@gmail.com
  • View Profile
  • Email
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #714 on: November 18, 2011, 11:16:14 »
No ei siinä autolla ajellessa tule mieleen, että onpa tuollainen pitkä numero johon soitan ja käräytän jonkun. Ennen oli poliisilla oma selkeä puhelinnumero. Siinä saa soitellessa sakot siitä, että puhuu puhelimeen samalla kun ajaa autoa. Ja ei se rattijuoppo siinä sijoilleen jää, vaan ajelee jonnekin määränpäähän. Partioilla kestää jonkin aikaa tulla paikalle. Taajamassa tuollailnen känniläinen pääsee jonnekin piiloon äkisti. Maantiellä niiden jäljestäminen lienee vähän helpompaa.

Quote
Kun annat rikosvihjeen, muista:
Kuvaa mahdollisimman tarkkaan, mitä on tapahtunut tai mahdollisesti tulee tapahtumaan.
Kerro myös tapahtuman aika ja paikka.
Jos tiedät, keitä tapahtumassa on mukana, kerro se myös poliisille.
Automaattivastaajaan on syytä ilmoittaa myös soiton ajankohta.

...ja jos soittaa automaattiin, nin ei sitä kännikalaa kyllä kukaan ehdi napata kiinni... eli ihan turha retostella, että "väärin toimittu". 112 on edelleen se ainoa tapa bustata rattijuoppoja.
Jep, juurikin näin. Muistelisin jossain kuulleeni/lukeneeni poliisin kertomana, että ilman yleisövihjeitä moni rattijuoppo jäisi ajelemaan teille. Ne siis saa ja pitää bustata soittamalla 112. Vaikka itsekin miellän tuon numeron ehkä vähän "rajuksi" tuollaiselle, en sitten tiedä miksi. Vaikkakin tuo rike on on hengenvaarallinen

seppojohannes

 • Guest
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #715 on: November 18, 2011, 12:36:14 »
Aivan oikein, haeskelin vaan juuri tuota vihjepuhelinta. Kyllä tienpäällä se ainoa oikea numero on 112....

Pete

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 2573
  • View Profile
  • http://www.stcroixrods.com/
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #716 on: November 19, 2011, 15:44:53 »
Nämä vihjepuhelimet ovat vähän eri asioille tarkoitettuja kuin hälytysnumero 112. Akuutit ja lähes välitöntä apua, toimintaa tai valvontaa tarvitseva soittaa 112:een.

Niihin vihjeluureihin voi soitella sitten asioista joita epäilee tapahtuvan, on tapahtunut ja itsellä olisi tai on vinkki tekijöistä tms.
Esimerkkinä vaikka tässä juuri viime viikolla saamani vinkki yhdestä metsästys seuran majasta jonka ulkorakennuksessa oli epäiltyä varastettua tavaraa. Loppujen lopuksi tavaraa oli piiloteltu ympäri metsää ja sen tavaramäärän arvo nousi yli 6000 euroon. Samalla selvisi kolme muutakin keikkaa ja tekijät postattiin kiinni kun tulivat tavaroitaan hakemaan.
Vinkki tuli juuri vähän samantyylisestä "vihjepuhelimesta".
Kiitosta vaan sinne Espoon suunnalle.

Siitä puhelimeen puhumisesta ajonaikana voi saada sakon, rikesakon, kirjallisen huomautuksen, huomautuksen tai sitten ei mitään.
Ja sen puhelin numeron kyllä saa HäKe:stä jos sinne on soittanut ajon aikana, ja voin melkein 100% sanoa että siitä ei kyllä tule kuin kiitosta jos vielä puhelun ansiosta joku rattis jää kiinni. Itse joskus (aika useinkin) soitan ilmoittajalle takaisin ja kerron sekä kiitän jos joku törky ratti esimerkiksi jää kiinni soittajan ansiosta.

Pike

 • Posts: 843
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #717 on: December 09, 2011, 14:24:08 »
Nyt sitä lunta sitten tulee oikein kunnolla..

Partis

 • Rööri-Roope
 • Posts: 75
 • Team Erä-Jorma
  • View Profile
  • Email
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #718 on: December 09, 2011, 15:14:10 »
Miks Pike et lumesta tykkää? Onhan talvessa ja lumessa monia hyviä puolia:
 pilkkiminen, laskettelu, hiihto  :-D ,jne.
Mikään ei ole varmaa, paitsi epävarma.

pilkkiäijä

 • Mansesterin makkaramestari
 • Posts: 1010
  • MSN Messenger - kala.keitto@hotmail.com
  • View Profile
Vs: Mikä sinua hatuttaa, ketuttaa tai potuttaa juuri nyt ?
« Reply #719 on: December 09, 2011, 15:27:18 »
Miks Pike et lumesta tykkää? Onhan talvessa ja lumessa monia hyviä puolia:
 pilkkiminen, laskettelu, hiihto  :-D ,jne.
Lumen tulo hatuttaa hiukan itteenikin kun kesäkausi on vielä kesken ja paikoille vaikee päästä tällä kelillä :D

Tietysti odotan innolla myös pilkkikauden alkua, mutta kun ei ole pakkasta ja lunta tulee taivaan täydeltä niin se on aika huono yhdistelmä..

Pääseepähän ainakin pulkkamäkeä laskemaan  :-P
Olen kalastelijapoika!

 center>