Chat

Author Topic: Linkittäkää Kalassa.netiä ympäri internetiä!  (Read 8178 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Toimitus

  • Missä issee on?
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 363
    • View Profile
    • http://www.kalassa.net
Linkittäkää Kalassa.netiä ympäri internetiä!
« on: July 01, 2009, 20:14:12 »
Morjens,

Teen juuri hakukoneoptimointia Kalassa.netille ja Metsastys.comille ja tärkeätä olisi lisäksi saada mahdollisimman moni sivusto linkittämään näihin sivustoihin. Jos keksitte sivustoja tai linkkilistoja, niin pyytäkää heitä lisäämään linkki sivuilleen! Sillätavoin saadaan kehitettyä hakukonenäkyvyyttä ja saadaan suoria kävijöitä enemmän! :)

Esimerkkilinkki voisi olla koodeineen:

<a href="http://www.kalassa.net" title="Nopeasti kehittyvä kalastusportaali, josta löydät kalastusuutiset, keskustelupalstan, kalastuslinkit ja paljon muuta!">Kalassa.net - Kalastusyhteisö</a>

<a href="http://www.metsastys.com" title="Nopeasti kehittyvä metsästysportaali, josta löydät metsästysuutiset, keskustelupalstan, metsästyslinkit ja paljon muuta!">Metsastys.com - Metsästysyhteisö</a>

Pyytäkää sivustonpitäjiä lisäämään ylläolevin koodeineen ja selitteineen linkit sivuilleen, niin ne toimivat tehokkaimmin Googlea ajatellen! Myös tavallinen linkitys on loistava juttu!

Ilmoitelkaa tässä, minne lähetitte pyynnöt, niin ei tule otettua yhteyttä samoihin paikkoihin! Käykää myös sen sallivissa keskustelupalstoilla ilmoittamassa näistä sivustoista! Muistakaa kuitenkin hyvät tavat ja netiketti promottamisessa... :)

Laitetaan nyt seuraavaksi sivustot nettiväen massankin tietoon! ;)
Jussi, Kalassa.net

Kalastus-aiheiset keskustelut löydät Kalassa.netistä!
Metsästys-aiheiset keskustelut löydät Metsastys.comista

 center>