Chat

Author Topic: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.  (Read 104616 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Peketeus

  • Posts: 42
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #60 on: April 17, 2010, 20:47:00 »
Voiko ProPilkissä mitenkään Zoomata kauemmaksi käyttämättä hiiren rullaa? Hiiren rulla on rikki.

Zintti

  • Sumuisten selkien gorilla
  • Posts: 587
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #61 on: April 17, 2010, 20:52:01 »
Eipä taida enää pystyä. Ennen pystyi nuolinäppäimistä ylös ja alas, mutta sitten niille tuli uusi toiminto chatin omia viestejä selailuun niin ne eivät enää zoomaa.

Korjatkaa jos ei mene näin.

Don Miguel

  • Posts: 444
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #62 on: April 17, 2010, 21:20:16 »
Voiko ProPilkissä mitenkään Zoomata kauemmaksi käyttämättä hiiren rullaa? Hiiren rulla on rikki.
Page up/page down (Pg Up/Pg Dn)
"Kärsivällisyys miehen tiellä pitää"

Edu

  • Posts: 271
  • 4kg
    • MSN Messenger - edu-kettunen@hotmail.com
    • View Profile
    • Kalassa.net
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #63 on: April 20, 2010, 20:47:55 »
Kun yritän kattoo vanhoja ennätyksiä ja avaan ton records tiedoston nii siihen tulee vaan jotain ihme merkkejä joista ei saa mitään selvää  :| Tietäisittekö mistä tämä johtuu  :?
Kiitos vastauksista jo etukäteen  :-)
...

karib

  • Sauna-kyborgi
  • Posts: 280
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #64 on: April 20, 2010, 23:13:49 »
Olet varmaan yrittänyt avata väärän tiedoston.
Avaa ProPilkki ja mene asetuksiin, josta:"Avaa asetusten ja ennätysten sijaintikansio"
Sieltä valitset tuon ennätykset_v0.75txt

Entiset ennätykset ovat tekstitiedostona siellä.

Edu

  • Posts: 271
  • 4kg
    • MSN Messenger - edu-kettunen@hotmail.com
    • View Profile
    • Kalassa.net
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #65 on: April 21, 2010, 07:51:14 »
Sieltä ei löydy ku tällästä  :?
...

Jolle

  • Posts: 330
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #66 on: April 21, 2010, 07:56:27 »
Paina records.

Edu

  • Posts: 271
  • 4kg
    • MSN Messenger - edu-kettunen@hotmail.com
    • View Profile
    • Kalassa.net
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #67 on: April 21, 2010, 08:00:36 »
Sitten tulee tämmöstä  :|
...

jarmoankka

  • Ädin kielen opetaja
  • Posts: 1018
  • 5.5kg lumpeiden kuningatarta
    • View Profile
    • Email
Miksi vain englanniksi?
« Reply #68 on: April 24, 2010, 15:46:43 »
No niin.
Latasin PP:n uuden version omaan kansioonsa. Säästääkseni siis myös 0.751:n koneellani.

Tein alussa virheen ja valitsin asennuskieleksi englannin.

Olen nyt poistanut KAIKKI PP:n asennukset, myös vanhan version koneelta.

Latauslinkin haen propilkin omilta sivuilta.

Ongelma on nyt, että vaikka valitsen asennuskieleksi SUOMEN ja sopimusehdot jne on suomen kielellä, niin kun peli on asentunut, se on YHÄ ENGLANNIKSI...
Miksi näin?

Käyttis XP Pro englanninkielisenä.
Selaimena Chrome.

Auttakaa nyt uuveloa.
pessimisti ei pety koskaan. Aina sattuu kun tapahtuu ja jos usein sattuu, siihen tottuu.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5134
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #69 on: April 24, 2010, 15:48:32 »
Pelin voi muuttaa suomen kieliseksi myös pelissä itsessään valikosta tai käsin settings.dat -tiedostosta.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

jarmoankka

  • Ädin kielen opetaja
  • Posts: 1018
  • 5.5kg lumpeiden kuningatarta
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #70 on: April 24, 2010, 16:03:36 »
Nyt kun versio on englanniksi syystä tai toisesta niin kerrotko miten itse pelissä kielen vaihto käy. settings.dat tiedsostoa en löydä...
pessimisti ei pety koskaan. Aina sattuu kun tapahtuu ja jos usein sattuu, siihen tottuu.

Termis

  • Rehumakkaran muiluttaja
  • Posts: 688
    • MSN Messenger - joonas.pysays@hotmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #71 on: April 24, 2010, 16:08:17 »
Nyt kun versio on englanniksi syystä tai toisesta niin kerrotko miten itse pelissä kielen vaihto käy. settings.dat tiedsostoa en löydä...
Pelin asetuksista eli settings englanniksi on heti ylimpänä language ja siitä laitat vaan finnish. :wink:
"Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä."

jarmoankka

  • Ädin kielen opetaja
  • Posts: 1018
  • 5.5kg lumpeiden kuningatarta
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #72 on: April 24, 2010, 16:13:39 »
Kiitos ja kumarrus.

Mikseihän muuten mulla näkynyt tota settings.dattia.  Ei kyllä sitäkään mistä löytyisi playlog...
pessimisti ei pety koskaan. Aina sattuu kun tapahtuu ja jos usein sattuu, siihen tottuu.

lareman

  • Kulunnan kaivohauki
  • Posts: 505
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #73 on: April 24, 2010, 16:15:19 »
Kiitos ja kumarrus.

Mikseihän muuten mulla näkynyt tota settings.dattia.  Ei kyllä sitäkään mistä löytyisi playlog...
Koska uuden version myötä tiedosto ei ole oletuksena PP:n asennuskansiossa.

karib

  • Sauna-kyborgi
  • Posts: 280
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #74 on: April 24, 2010, 17:26:19 »
Kiitos ja kumarrus.

Mikseihän muuten mulla näkynyt tota settings.dattia.  Ei kyllä sitäkään mistä löytyisi playlog...
Playlog ja settings.dat löytyvät seuraavasti:
Avaa ProPilkki ja mene asetuksiin, josta:"Avaa asetusten ja ennätysten sijaintikansio"
Siellä ovat molemmat

lapinrieska

  • Posts: 8
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #75 on: June 30, 2010, 07:44:55 »
saan tässä koneen viikon lopulla ja voiko mitenkää siirtää pp2 ennätykset sun muut tiedostot uudelle koneelleni :?
« Last Edit: June 30, 2010, 07:46:40 by lapinrieska »

.Ville

  • Iijoen karate kid
  • Posts: 255
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #76 on: June 30, 2010, 12:36:45 »
saan tässä koneen viikon lopulla ja voiko mitenkää siirtää pp2 ennätykset sun muut tiedostot uudelle koneelleni :?

No vaikka laitat sen Propilkin muistikulle ja laitat sen uudelle koneelle.  :wink:
<><

Timpe

  • Guest
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #77 on: June 30, 2010, 13:05:48 »
saan tässä koneen viikon lopulla ja voiko mitenkää siirtää pp2 ennätykset sun muut tiedostot uudelle koneelleni :?

Otat records.datin talteen,sillä siirtyy enkat uudelle koneelle, ja settings.datilla saat käsittääkseni asetukset talteen.
« Last Edit: June 30, 2010, 13:32:07 by Timpe »

karib

  • Sauna-kyborgi
  • Posts: 280
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #78 on: June 30, 2010, 17:07:28 »
saan tässä koneen viikon lopulla ja voiko mitenkää siirtää pp2 ennätykset sun muut tiedostot uudelle koneelleni :?

Otat records.datin talteen,sillä siirtyy enkat uudelle koneelle, ja settings.datilla saat käsittääkseni asetukset talteen.
Varmuuden vuoksi kannattaa ottaa koko static-kansio talteen.

Ripe

  • Posts: 1
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #79 on: July 27, 2010, 11:20:36 »
Minulla kun käynnistän pelin, näyttö menee mustaksi eikä mitään voi enää tehdä. Mites tällainen korjataan?
Vielä eilen peli toimi moitteetta (voiko shockwave playerin päivitys vaikuttaa?)
Kiitos vastauksista jo etukäteen!

Anr

  • Lohimaan velho
  • Posts: 124
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #80 on: July 31, 2010, 17:09:17 »
Kirjoitetaan nyt tänne sitten.

Mikäpä avuksi kun pilkkiä pelattaessa koneen suoritinkäyttö nousee huimiin yli 50% lukemiin? Peliä pyöritän HP:n läppärillä, joka muuten priimakunnossa.
Huima suoritinkäyttö nostaa lopulta koneen lämmöt melkoisen korkealle, jonka takia on peli suljettava aina tietyin määräajoin. (Korkeintaan 2 tuntia kerralla pystyy pelailemaan)

Muistia ja muuta on tarpeeksi vapaana, joten homma ei varmaankaan ole siitä kyse.

Onko kenelläkään keinoja, joilla suoritinkäyttö pienenisi pelaamisen aikana?
Ei tää nyt niin vakavaa ole, mutta ******** silti.

Pro-Ykä

  • Posts: 1
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #81 on: August 22, 2010, 19:55:49 »
Mikähän vattu mulla on omassani kun latasin ja asensin tuon pro pilkki 2 0.8 version ja kun klikkaan pelin että alkaisin pelaamaan niin koneen näyttö menee täysin mustaksi ja tilettää siihen  :oops: mikä neuvoksi?
 Käyttöjärjestelmänä on windows 7 x64, ja koneena toimii pari vuotta vanha acer aspire 7520

E: ja minulla toimi samalla koneella kun oli joku vuosi sitten pro pilkki niin sillon pelitti kun oli vista, mutta nyt kun tälle 7:lle koitin asentaa niin ei toimi :(
 
E2: varmaankin sama vika kuin Ripe:llä
« Last Edit: August 22, 2010, 20:24:58 by Pro-Ykä »

kuha kalle

  • Posts: 390
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #82 on: August 30, 2010, 15:27:25 »
No niin ,nyt hankittiin kotiin uusi tietokone, ja erikseen käyttöjärjestelmä.

Kun pro pilkin avaa, niin tulee viesti:

error
Grafiikkaohjaimen alustus epäonnistui, ohjelma suljetaan. (3D HAL-DEVICE FAILED)


Käyttöjärjestelmänä on windows XP home edition teachers promo, ja kone osborne pöytäkone.

Koneeseen ei ole ladattu mitään ohjelmia, paitsi PP ja joku office paketti. Nettikään ei toimi, kun ei ole modeemia, nyt käytän toisessa koneessa nettitikkua.
"Kuka tahansa voi kusta lattialle mutta tosimies paskoo kattoon".
M.S

Kipster

  • Putajan perhobatman
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 889
  • Kalapedian päätoimittaja
    • MSN Messenger - kimmo.tiirikainen@gmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #83 on: August 31, 2010, 12:56:32 »
No niin ,nyt hankittiin kotiin uusi tietokone, ja erikseen käyttöjärjestelmä.

Kun pro pilkin avaa, niin tulee viesti:

error
Grafiikkaohjaimen alustus epäonnistui, ohjelma suljetaan. (3D HAL-DEVICE FAILED)


Käyttöjärjestelmänä on windows XP home edition teachers promo, ja kone osborne pöytäkone.

Koneeseen ei ole ladattu mitään ohjelmia, paitsi PP ja joku office paketti. Nettikään ei toimi, kun ei ole modeemia, nyt käytän toisessa koneessa nettitikkua.

Vilkaseppa faqista

http://www.kalassa.net/keskustelut/pelivinkit-tekniikat-ja-taktiikat/usein-kysytyt-kysymykset-%28faq%29-lue-tama-ennen-kuin-kysyt/msg162349/#msg162349

oltsu

  • Posts: 3
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #84 on: September 14, 2010, 16:08:13 »
Sellainen ongelma, että koitin laittaa verkkopeliin liittymistoiminnon osoitekenttään osoitetta. Syystä tai toisesta ei toiminu. Miten mä saan sen kentän tyhjäksi uutta osoitetta varten? Eikös tuohon kenttään siis tule verkkopelin hostin IP?

oltsu

  • Posts: 3
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #85 on: September 14, 2010, 16:12:09 »
Jaha, se olikin vaan oma kone, kun jumitti  :oops:

Don Miguel

  • Posts: 444
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #86 on: September 16, 2010, 20:54:01 »
Mikä on suurin mahdollinen pelaajamäärä "kentällä", minkä host voi asettaa verkkopelissä? 40 pelaajaa?

31
"Kärsivällisyys miehen tiellä pitää"

eza1992

  • Posts: 166
  • Mr. Harpoonman
    • View Profile
    • Sukelluskalastajan virtuaalimekka - Team Kampelan foorumi
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #87 on: September 17, 2010, 15:26:31 »
Mikä on suurin mahdollinen pelaajamäärä "kentällä", minkä host voi asettaa verkkopelissä? 40 pelaajaa?

31

Kiitos tiedosta! :-)

Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #88 on: November 10, 2010, 17:54:13 »
Itselläni olisi kysymys koskien pelin kaatumista.  Veljelläni on versio 0.8   ja peli kaatuu ja tulee virheilmoitus. domain error.    Mitä pitäisi tehdä?
"Enemmän osaamista, Enemmän saalista"

Kona19

  • Mulla on aivan omanlainen jännitysnäytelmä tässä käynnissä !
  • Toimittaja
  • *****
  • Posts: 298
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #89 on: November 16, 2010, 12:10:10 »
Mikä on kun ei toimi arcade ollenkaan? Eikä pikakilpailu? Yksinpelivalikossa toimii vain harjoittelu, yksi kilpailu ja lyhyt turnaus?!

http://www.kalassa.net/keskustelut/uutiset-ja-pelin-kehitys/propilkki-2-v-0-85-kehitysthread/240/

Lue tuota n.2 minuuttia, niin ymmärrät, että ne tulevat ajan myötä. Eli seuraaviin versioihin kauas tulevaisuuteen. On muuten todella ihmeellinen tuo haku-nappula tuolla, suosittelen :wink:.
« Last Edit: January 17, 2011, 21:50:32 by Kona19 »
Miten sen nyt ottaa...

 



center>