Chat

Author Topic: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.  (Read 104600 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Aarre

  • Posts: 14
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #180 on: March 10, 2015, 15:10:35 »
Heips !
Mikähän mulla nyt mättää kun en pääse liittymään peleihin mukaan? Ongelma alkoi tämän keskustelufoorumin uudistuksen jälkeen ? En nää syytä miksi se tähän vaikuttaisi, koska ovat käsittääkseni kaksi aivan eri asiaa ..... vai ovatko? Olen huomannut, että pelaajatkin ovat aika vähissä noilla avoinna olevilla hostella, joten ongelma saatta olla yleisempikin. Kertokaa joku joka on löytänyt "avoimet ovet". Kiittäen jo etukäteen.

Tuohan johtuu siitä, että hostlistissä ovat ip:t väärin. Esim dx:n ipnä on: 141.101.80.222 joka tulee uuden palvelutarjoajan avaruudesta.
DX:n oikea ip on: 80.246.144.10 ja siellä peli kyllä pyörii kuten ennenkin.
Sama ongelma on kaikilla servereillä ja sen on aikaan saanut tuo mainittu päivittäminen.

aarre
« Last Edit: March 10, 2015, 15:15:49 by Aarre »

Janne -Procyon-

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 98
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #181 on: March 10, 2015, 20:41:50 »
Vika on korjattu ja hostilista toimii nyt oikein. Syynä oli uudella palvelimella käytössä oleva "kuorman jakaja" (Load Balancer), joka saa aikaan sen, että saapuvan yhteyden IP osoite ei näykään suoraan lähettäjässä, koska yhteys tuleekin aina virtuaalisen välityspalvelimen kautta (Load balancer). Tämä välityspalvelimen IP osoite näkyy saapuvassa yhteydessä lähettäjänä. Alkuperäisen lähettäjän IP-osoite pitää kaivaa mutkan kautta muualta HTTP-tunnistetiedoista.
- Janne Olkkonen-
 --Team Procyon--

{Tuulipuku} ILE

  • Posts: 1
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #182 on: March 18, 2015, 19:20:22 »
Onkohan tuo verkkopelaaminen alhaalla, kun aina tuonne verkkopeliin liityttäessä tulee ilmoitus "listan haku verkosta ei onnistut. Yritetäänkö uudelleen?" Samaa ongelmaa herjailee myös, kun koittaa perustaa omaa verkkopeliä. Useammalta laitteelta ja verkosta olen koittanut. mm. eilen toimi vielä ok.

Aarre

  • Posts: 14
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #183 on: March 18, 2015, 19:26:40 »
Tuossa aiemmin on se miten peliin pääsee, eli ip:llä suoraan. Esim tuo DX-serveri
-aarre-

Antsa_

  • Posts: 13
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #184 on: March 18, 2015, 19:51:19 »
Tonne verkkopeliin ei pääse. Ku yritin luoda verkkopeliä niin tuli ilmoitus: "Lisääminen pelilistalle epäonnistui: virhe palvelimen vastauksessa." Poistin Pro pilkin asennuksen ja asensin uudestaan mutta ei se auttanu. Vika taitaa olla palvelimessa.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5134
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #185 on: March 18, 2015, 22:20:16 »
Serverin vaihto ei ole kivuton prosessi, vaan näitä uusia yllätyksiä tulee koko ajan ja jonkun aikaa, ennen kuin taas vakiintuu. Selvitetäänpäs taas mistä tuo on nokkiinsa ottanu ja mitä sille voidaan tehdä...
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5134
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #186 on: March 19, 2015, 00:11:22 »
Jees, kyseessä oli vain väärinkäsitys adminin ja meidän välillä. Toisessa päässä ei ollut tietoa mitä toinen tekee ja siksi oli konfattu asioita toisenlaiseksi ja siitä seurasi host-listan tippuminen. Nyt pitäisi taas toimia.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5134
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #187 on: March 19, 2015, 00:17:31 »
Näköjään foorumi jurnuttaa nyt aina viestin laiton jälkeen että "istuntosi vanheni", mutta kun laittaa uusiksi niin viesti kyllä lähtee. Eli admin muutti yhtä asiaa, joka korjasi host-listan, mutta sotki sitten foorumilla tämän toiminnon... Meinaa välillä jo naurattaa, kun yksi korjaus rikkoo vähintään yhden toisen toiminnon. Hooh..
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

ariv

  • Posts: 6
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #188 on: May 06, 2016, 14:52:56 »
Televel TW-EA501 v3 (b) asetuksiin pitäisi saada portti auki että voi perustaa servun propilkkiin.
Olisiko neuvoja.
« Last Edit: May 06, 2016, 14:57:33 by ariv »

dx

  • Posts: 354
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #189 on: May 06, 2016, 15:06:27 »
Tuoltahan se viisaus löytyy:
https://www.telewell.fi/files/ohjekirjat/TW-EA501v3b_ohjekirja.pdf
Sinun tulee kuitenkin ymmärtää, mitä olet tekemässä. Sopivasti "puukottamalla" palomuurisi päästät kaikki mahdolliset yrittäjät verkkoosi (ja niitä on tolkuttomasti jatkuvasti yrittämässä.
Jos et tiedä mitä teet, pelaile muiden servereillä. Turvallisinta niin.
Kaikella ystävyydellä:
-dx-
-DX- Siistit pelit

aku ankka

  • Mies vai Mikki Hiiri?
  • Posts: 59
  • Sehän katkes kun ankan lento!
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #190 on: May 25, 2016, 17:40:11 »
Mites on kun aaronk ei pääse hostilleni :cry:. lukee vaan: yhteyspyyntö estetty?? Se yks ilta vaan lähti autobannin takia pihalle... Ei tehnyt
sitä tahalleen, koska on tiimisämme ja tiedän että se ei tee sitä tahalleen. Sitä edeltävänä päivänä annoin eräälle riehujalle 999 min
bannin. Olisiko se bannin pituus voinut siirtyä aaronille vai mitä on käynyt?

hena-pena

  • Itä-Suomen "tietäjä"
  • Posts: 38
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #191 on: December 10, 2016, 15:11:24 »
Onkos kellää muulla tullu tällästä vastaan, mutta siis pilkillä ollessa en saa nostettua pilkkiä hiiren rullasta? Oon kikkaillu vaikka mitä mutta ei rupia toimimaan millään opilla.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5134
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #192 on: December 10, 2016, 18:37:56 »
No toimiikos se rulla muissa peleissä normaalisti?
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

HITTI

  • Posts: 2
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #193 on: December 11, 2016, 17:55:12 »
Itsellä täysin sama ongelma kun aloitin tämän pelin vasta. Itsellä rulla toimii muissa peleissä normaalisti mutta propilkissä ei.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5134
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #194 on: December 12, 2016, 01:41:12 »
Mikä versio mahtaa olla käytössä? Itse testasin ja mulla zoomi ja pilkin nosto-lasku toimii ihan normaalisti rullalla.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

SJ

  • Posts: 128
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #195 on: December 12, 2016, 09:52:33 »
Eräässä hiiressä oli itselläni ongelmana, ettei rullannut ellei pyöräyttänyt rullaa oikein nopeasti.
Muijan kone.
Ehkä olisi voinut säätää hiiren asetuksistakin.
Jäi kokeilematta.
SJ

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5134
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #196 on: December 12, 2016, 23:14:48 »
Väitän että rullan herkkyysasetuksilla olisi tuo korjautunut. Nekin joilla hiiren rulla ei pelitä, tarkistakaa varmuuden vuoksi ettei jostain syystä propilkissä ole jostain syystä rullatoiminto kytkettynä pois.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

HITTI

  • Posts: 2
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #197 on: December 14, 2016, 21:22:30 »
No nyt taisteltuani pari päivää sain tämän toimimaan jostain kumman syystä. Vaikkei hajua ookkaan mitä minä oon tehny  :-D

mianka

  • Posts: 148
  • Säätäjä-ässä säätämässä
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #198 on: October 26, 2017, 23:09:10 »
Onkos tuota records.dat tiedostoa olemassa Android-versiossa?
Haluaisin yhdistää PC ja Android -versioiden ennätyslistat, mutta onko
sellainen edes mahdollista?

EDIT:
Eli ei ole tällä hetkellä mahdollista, kuten Mikko tuolla toisessa threadissä
toisen asian yhteydessä totesi:
Samalla on ollut ajatuksena luoda työkalu, jolla näitä enkkoja voisi omin pikku kätösin myös yhdistellä, ts. tietokoneen ja puhelimen ennätykset olisi mahdollista liittää toisiinsa. Se taas vaatii jonkin verran kikkailua ja ei ole juuri nyt työn alla.
« Last Edit: November 05, 2017, 17:57:01 by mianka »

mianka

  • Posts: 148
  • Säätäjä-ässä säätämässä
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #199 on: February 07, 2019, 22:28:13 »
Moi,
huomasin sellaisen homman, että kun PC:llä pelaan (Win7, PP2 v1.3),
niin osa julkisista servereistä ei näy listauksessa.

Kännykällä näkyy (Android). Esimerkkinä Kilon SM-treeniserveri.

Pystyn kyllä PC:llä liittymään serverille käyttämällä IP-osoitetta.
Ihmetyttää vaan, että onko itsellä jokin asetus pielessä vai mikä...

-heikki-

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 346
    • View Profile
    • Propilkki
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #200 on: February 07, 2019, 22:39:59 »
 Moi

Ei varmaan Sinun asetuksissa ole mitään vikaa.

Tekee tuota ajoittain ainakin linux serverin kanssa, kännykällä näkyy, PC.llä ei, joskus ei näy myöskään host listassa (web).
Itse olen saanut tuon korjattua omalta hostilta kun olen käynnistänyt serverin uudelleen.

Syytä en kyllä pysty kertomaan :)

mianka

  • Posts: 148
  • Säätäjä-ässä säätämässä
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #201 on: February 09, 2019, 00:00:17 »
Kiitos selvennyksestä.

Mielessä kyllä kävi, että voisiko johtua siitä, millä alustalla
serveriä ajetaan, mutta vähän hassulta kuulostaa, että
serverin uudelleen käynnistämisellä ongelma häviää.

Tomi

  • Posts: 5
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #202 on: April 11, 2020, 14:58:17 »
Kysästään nyt täällä jos vastauksen vaikka saisi. Hostaan linuxilla serveriä, mutten pääse kirjautumaan netissä host sivulle. Sivu aukeaa, mutta laittaessa hostplayerin nimen ja salasanan mitään ei tapahdu. Kysyy niitä vaan uudestaan. Missähän vika voisi olla? En siis tiedä miten saisin admin oikeudet annettua käyttäjälle jolla pelaan.

-heikki-

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 346
    • View Profile
    • Propilkki
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #203 on: April 11, 2020, 18:34:09 »
Moi
Jos nyt ymmärsin kysymyksen oikein:
Host adminina kirjautuminen : Käyttäjänimi kohtaan: host salasana kohtaan: kirjoittamasi salasana. Kirjoitetaan komennolla /host salasana (tämä siis webin kautta)
Adminina kirjautuminen: Käyttäjänimi kohtaan: admin salasana kohtaan: kirjoittamasi salasana. Kirjoitetaan komennolle /admin salasana. (tämä siis webin kautta). Pelissä adminiksi kirjaudutaan /admin salasana

KalaKettu

  • Posts: 2
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #204 on: August 10, 2020, 21:52:56 »
Tiedustelempa täältäkin koska ylläpidolta saamani vastaus oli hivenen liian fiksu minulle ja kouluja käymättömänä en pystynyt purkamaan kyseistä vastausta.

Elikä vaihdoin koneen (tietokoneen) ja siinä samalla Win7 Win10:iin.
Latasin PP2:n ja asensin koneelle. (tietokoneelle)

Ongelmani on etten pysty kirjautumaan peliin (Tietokonepeli Pro Pilkki 2:een) vaikka muistan käyttäjätunnukseni ja salasanani.

ylläpidon vastaus saapui illemmalla olen koittanut tätä erittäin kryptista vastausta avata tuloksetta.
"Tarkasta isot ja pienet kirjaimet, niillä on merkitystä"

Koitin jopa google kääntäjää joka väittää että Suomea se on.
Otimpa omasta erittäin hölmöstä kysymyksestäni otteen "muistan käyttäjätunnukseni ja salasanani."
Google kääntäjä huusi ja ärjyi kivusta = SUOMEA!!!!!!

Tässä vaiheessa joka kulmauksesta lenteli pyyhkeitä kehään.
Jos vain joku fiksu täällä pystyisi avaamaan minulle mitä kieltä tulee käyttää että saisi fiksun vastauksen.?

dx

  • Posts: 354
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #205 on: August 13, 2020, 09:39:04 »
Tiedustelempa täältäkin koska ylläpidolta saamani vastaus oli hivenen liian fiksu minulle ja kouluja käymättömänä en pystynyt purkamaan kyseistä vastausta.

Elikä vaihdoin koneen (tietokoneen) ja siinä samalla Win7 Win10:iin.
Latasin PP2:n ja asensin koneelle. (tietokoneelle)

Ongelmani on etten pysty kirjautumaan peliin (Tietokonepeli Pro Pilkki 2:een) vaikka muistan käyttäjätunnukseni ja salasanani.

ylläpidon vastaus saapui illemmalla olen koittanut tätä erittäin kryptista vastausta avata tuloksetta.
"Tarkasta isot ja pienet kirjaimet, niillä on merkitystä"

Koitin jopa google kääntäjää joka väittää että Suomea se on.
Otimpa omasta erittäin hölmöstä kysymyksestäni otteen "muistan käyttäjätunnukseni ja salasanani."
Google kääntäjä huusi ja ärjyi kivusta = SUOMEA!!!!!!

Tässä vaiheessa joka kulmauksesta lenteli pyyhkeitä kehään.
Jos vain joku fiksu täällä pystyisi avaamaan minulle mitä kieltä tulee käyttää että saisi fiksun vastauksen.?

Tervehdys!
Katsoppa aluksi tuolta, josko siellä olisi apuja:
http://propilkki.net/pp2opas/

-DX-
-DX- Siistit pelit

KalaKettu

  • Posts: 2
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #206 on: August 13, 2020, 23:41:39 »
Kiitokset DX. Apu löytyi

 



center>