Chat

Author Topic: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin  (Read 19982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5149
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« on: December 03, 2009, 19:09:05 »
Vastine Team Procyonia koskeviin huijaussyytöksiin

2.12. 2009 iltana toistui käyttäjän Harri toimesta hyvin vakavia huijaussyytöksiä koskien Team Procyonia. Mitään näyttöä Harrilla ei ollut esittää huijauksesta, mutta siitä huolimatta varsinkin minut nimettiin huijariksi, joka vilpillisesti myös auttaa muita joukkueensa jäseniä pelien aikana. Julkisen herjauksen vuoksi käyttäjä Harri sai määräaikaisen bannin foorumille. Jo aikaisemman huijauskeskustelun aikana saimme syytöksiä myös muilta käyttäjiltä. Erikoista on se, ettei kellään silti ollut mitään näyttöjä huijaukseen liittyen. Nyt huijaussyytöksiä ja vihjailuja tulee tiimin jäsenille myös julkisilla hosteilla pelatessa, mikä osaltaan on johtanut tiimin jäsenien keskuudessa närkästykseen ja pelihalujen loppumiseen.

Olemme ilmoittaneet, ettei mitään huijauskoodeja ole olemassa, eikä millään meidän tekemällä tai käytössä olevalla työkalulla voi huijata jäämättä siitä tavalla tai toisella kiinni. Ainoa mahdollinen huijauskeino olisi järvieditorin ”parviversio”, mutta esimerkiksi nykyinen 0.76 versio ei toimi yhteen peleissä käytettävän 0.751 kanssa. Hostin version voi jokainen käyttäjä tarkistaa kirjoittamalla /ver  ja host myös näkee clientin versiot katsomalla pelaajan tiedot.

Tällä hetkellä peleissä esiintyy huijaamista muiden tahojen tekeminä. Jo aiemmin huijarit muuttivat pelin ajankulkua erinäisellä huijausohjelmalla, jonka saa ilmaiseksi netistä. Tällä samaisella ohjelmalla huijaavat hostit voivat nykyään muuttaa saatujen kalojen painoja mielensä mukaisesti. Jokainen tällaisella hostilla oleva kyllä huomaa, milloin huijausta tapahtuu. Toinen mahdollinen tapa huijata on vakoilla vastapuolen joukkueen viestiliikennettä. Molempiin huijaustapoihin on tulossa korjaus seuraavan päivityksen ohessa. Jos tällaisia epäluotettavia hosteja ilmaantuu, olemme pyytäneet ilmoittamaan siitä meille, niin voimme ryhtyä toimenpiteisiin. Team Procyon EI käytä mitään mainituista ohjelmista ja vastustaa sellaisten käyttöä muutenkin. Meillä on nollatoleranssi huijaamisen suhteen. Jos yksikin meidän tiimin jäsenistä jää kiinni huijaamisesta, se tietää myös lähtöä joukkueen riveistä.

Team Procyon -threadissa olen esittänyt kutsun uskottaville pelaajille tutustumaan pelin tekemiseen sillä ehdolla, että ne raportoivat siitä myös tänne. Jos tämä ei riitä avoimuudeksi meidän puolelta, niin sitten se ei riitä.

Alun perin Propilkkiä alettiin tehdä ihan puhtaasti omaksi iloksi. Siitä ei koskaan kaavailtu kaupallista versiota ja muutenkin levikki olisi ollut vain lähipiiriä. Pelistä tuli kuitenkin suosittu ja sen suosio on kasvanut koko ajan. Pelaaminen on ollut itsellekin mukavaa hyvässä seurassa. Tällä hetkellä se ei sitä enää ole. Meidän tiimi saa näitä aiheettomia vilppiepäilyjä koko ajan ja muutenkin olemme päätyneet milloin mistäkin syystä arvostelun ja suunpieksennän kohteeksi. Jopa hyvä joukkuehenki on käännetty meitä vastaan syytämällä ylimielisyydestä yms. Tämä huijaussyytös on kuitenkin niin paha laadultaan, että tämä ei vaan voi jäädä käsittelemättä. Meillä on nyt muutamia vaihtoehtoja toimia. Ensimmäinen tapa olisi jatkaa kuten nykyään ja taistella näitä muutamia rasittavia tapauksia vastaan. Näin ei tule kuitenkaan käymään, koska itselläni on pinna täynnä tätä syyttelyä ja siihen vastaamista. Näyttää olevan aivan sama mitä minä vastaan, koska syyttely vain jatkuu. Toinen tapa olisi eristää nämä kitisijät yhteisöstä, mutta diktatuuri tämä foorumi ei ole. Ja siitä toiminnasta saa vain kusipään maineen.

Kolmas ja todennäköisin tapa (ainakin tämän hetken tuntemusten perusteella) on kaikkein dramaattisin. Koska peliä on alettu tekemään omaksi iloksi, eikä siitä saa mitään merkittäviä tuloja, ja nyt kun sen teko on muuttunut hyvin epäkiitolliseksi ja mieltä rassaavaksi, niin me pistämme pillit pussiin ja annamme tämän koko systeemin olla. Jos jatkossa kehitämme peliä, niin sen levikki tulee olemaan ainoastaan Team Procyonin jäsenet ja muutamat harvat ja valitut meidän ystävät ja yhteistyökumppanit. Silloin pelinteko ja pelaaminen olisi yhä mukavaa ja se palkitsisi meitä tekijöitä edelleen.

Miksi ihmeessä meidän pitäisi siis jatkaa tätä touhua? Palkkaa tästä ei tule ja peleistä saa vain mielipahan täysin mielivaltaisten syytösten myötä. Siinä sitä on suuri kiitos pelaajilta tekijöille. Ilmainen peli ei riitä, vaan pitää vielä haukkua ja arvostella ilman mitään perusteita! Itse olen perusluonteeltani rehellinen ja tällaiset syytökset käyvät todellakin luonnonpäälle.

Ihmettelen kyllä sitäkin, että miksi kyseisten valittajien pitää edes pelata koko peliä, jos se ei ole muun kuin valittamisen arvoista. Ei tuo ole mitään kehittävää kritiikkiä edes, vaan suoranaista tahallista pahantekoa ja v***tuilua.

Voi olla, että 0.751 jää viimeiseksi viralliseksi julkaisuksi, jos ei nyt mielialat tiimissä ja tekijöillä muutu parempaan. 0.8 saattaakin olla vain sisäpiirin julkaisu. Tai sitten siihen liimataan hintalappu kylkeen, että 50€/lataus ja käyttäjän rekisteröinti. Ja vain rekisteröityneet käyttäjät pääsevät foorumille ja peleihin jne..  Sen jälkeen olen valmis kuuntelemaankin tuollaista avautumista ja jättämään pelailut, saammehan me silloin siitä palkan pelaamisen tuoman ilon sijasta.

Se vaan että 0.75 versiolla on nyt yli 50 000 latausta, aiemmat versiot mukaan lukien latauksia on reilusti yli puoli miljoonaa. Melko moni ihminen tästä päätöksestä tulisi pettymään. Sitä me emme haluaisi, mutta eipähän tässä oikein näe mitään syytä jatkaa juuri nyt.

Tämä viesti ei ole pelkästään minun mielipide, vaan sen allekirjoittaa myös Janne.

Team Procyonin pelaajista minuun puhelimella yhteydessä olleet tukevat myös tätä päätöstä.

Ainakin toistaiseksi pelin kehitys on siis jumissa tämän huijaus-syyttelyn vuoksi. Kiittäkää tästä niitä muutamia henkilöitä, jotka ovat tämän mielipahan aiheuttaneet. Jatkossa me tulemme keräämään talteen kaikki julkisten huijaussyytösviestien lähettäjien tiedot ja viestien sisällöt talteen. Jos ei muuta varten, niin julkaisemme ne tässä threadissa. Tällä hetkellä syy ei ole yhden viestin alussa mainitun nimen varassa, vaan näitä narisijoita on jo useita. Nick on mainittuna vain siksi, koska sieltä tuli se kaikkein ronskein syytös ja julkisella foorumilla, mikä koettiin erityisen loukkaavaksi. Samalla se myös aloitti melkoisen vainoamisen ja omituisten viestien lähettelyn tulvan.

Kiitos lukemisesta.

Mikko & Janne, Procyon Products

Team Procyon
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Teräs

 • Posts: 17
  • MSN Messenger - teraspoika@hotmail.com
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #1 on: December 03, 2009, 20:02:42 »
Sitä vain että aika törkeetä muilta "huijaus ratsaajilta"! Minä ja varmasti monet muutkin tukevat teitä että Pro Pilkin kehitys jatkuisi.

Maakari

 • Posts: 37
 • Pilkillä on hyvä olla.
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #2 on: December 03, 2009, 20:16:07 »
Yhdyn teräkseen ehdottomasti!
Tällaista herjausta ei sais kyllä päästää tapahtumaan.
Pieni maksukaan pelistä ei kyllä olisi pahasta, mutta jos peli on tehty ilmaisperustalle niin pahapa siihen on mennä lisäämään.
Uskon että 99% pelaajista haluaa kehityksen jatkuvan, joten en tiedä saako pelin kehityksen lopettamisella sen parempaa mainetta kuin eristämällä häiriköt.

Katsotaan nyt kuitenkin mihin päin mieli vielä muuttuu. Itse ainakin haluaisin ehdottomasti kehityksen jatkuvan. Sen verran hieno peli on kyseessä.
Ymmärrän kyllä hyvin sen päälle, että hyväluontoisena ei ole kiva saada p*skaa niskaan. Ei muuta kun pärjäämisiä!

-Tuomas
Tunnetaan myös nimellä Herkko pelipiireissä.

MIETTINEN

 • Berliinin Reagan
 • Kalassanet Ry jäsen
 • *****
 • Posts: 202
 • Kiero savolainen, muuten ihan terve
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #3 on: December 03, 2009, 20:21:30 »
Yhdyn edellisiin kirjoittajiin, Tekisi mieli kaivaa nuo huijarit esiin ja käydä suoraan kotiovella.. ETTÄ PISTÄÄ VIHAKSI TOLLASET :x
Peliä tulen tukemaan hautaan asti, ja toivon että saataisiin vielä nähdä se päivä jolloin julkaistaan 1.0 versio

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5149
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #4 on: December 03, 2009, 20:27:31 »
No voi sun perk... Harri on vissiin tyytyväinen ny!  :x

Syyllisiä on monta muutakin...
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

JamiDaMan

 • Kirkkojärven keisari
 • Posts: 138
  • MSN Messenger - jami-da-man@suomi24.fi
  • View Profile
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #5 on: December 03, 2009, 20:32:23 »
No minä voin vaikka maksaakkin pelistä, kun on sen verta laadukasta työtä. Enpä olis heti eilen tuuminu, että asiat kääntyvät näin äkkiä.
Mikä se pistää ihmisen noin syyttä suotta herjaamaan huijauksista yms? Varmaan se perisuomalainen kateus naapuria kohtaan? Tuo saa enemmän kuin minä, niin pakko olla xiitti??
"Victory goes to the player who makes the next-to-last mistake"

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5149
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #6 on: December 03, 2009, 20:43:13 »
No minä voin vaikka maksaakkin pelistä, kun on sen verta laadukasta työtä. Enpä olis heti eilen tuuminu, että asiat kääntyvät näin äkkiä.
Mikä se pistää ihmisen noin syyttä suotta herjaamaan huijauksista yms? Varmaan se perisuomalainen kateus naapuria kohtaan? Tuo saa enemmän kuin minä, niin pakko olla xiitti??

Tätä huijaus-syyttelyä on ollut tasaiseen tahtiin viime vuoden liigavoitosta lähtien. Nyt kun alkulohkossa pelattiin kohtalaisen hyvä sarja, niin se taas alkoi uudestaan.

Karib ja Joel ovat kuulemma tulossa tutustumaan pelinteon välineisiin. Katsotaan joku sopiva ajankohta myöhemmin.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

nakkisämpylä

 • Posts: 3
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #7 on: December 03, 2009, 20:48:06 »
mää en ymmärrä yhtää tota huijaus meininkiä eikö siinä vähä mee into ku nappailee jotain 10kg kiiskejä
ja noi syytökset on aika naurettavia opettelisivat vaan pelaan :-D

Teräs

 • Posts: 17
  • MSN Messenger - teraspoika@hotmail.com
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #8 on: December 03, 2009, 20:50:39 »
Minäkin oon vähä tämmönen noviisi mutta silti yritän harjotella! Muille varmasti tulee vaan pahamieli ku muut on hyviä pelaamaan ja itte on huono.

Lahna late

 • Pelle Peloton
 • Posts: 173
 • Lare lures rulez
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #9 on: December 03, 2009, 21:01:13 »
MItä järkeä on huijjata?kaikki pp2:ystävät saa kärsiä!Osaan arvostaa sitä että mikko ja muut on tehny peliä vapaa ehtosesti mutta nyt jotkuu menee huijjaa!Semmonen saa loppua! :-(

Aatami

 • Professorin vaimo
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 1248
 • Intohimona kalastus
  • MSN Messenger - jami_terasahde@msn.com
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #10 on: December 03, 2009, 21:04:52 »
Sen enempää joukkueen mielipidettä kysymättä vannon ja vakuutan, että Team Jalokala tukee täysin Mikon ja Jannen hienoa työtä ja myös heidän päätöstään pysäyttää pelin teko toistaiseksi. Tiimimme ei myöskään suvaitse aiheettoman kritiikin antajia ja loukkauksia pelin tekijöitä kohtaan ja sellaiset jäsenet ei kuulu tähän tiimiin. Uskon kaikkien meidän tiimin jannujen ajattelevan samoin.
Aina ei voi miellyttää kaikkia..
http://kalassa.net/aatami/
Kalassanet kalastusseuran sihteeri

jarmoankka

 • Ädin kielen opetaja
 • Posts: 1018
 • 5.5kg lumpeiden kuningatarta
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #11 on: December 03, 2009, 21:12:34 »
Eikös tässä nyt ollut kyse HUIJAUSSYYTTEISTÄ jotka kohdistuu Mikkoon ja kumppaneihin....

Eikä HUIJAREISTA joita nyt on liikkunut.

Pidetään asiat ominaan.    Mikolle ja muille tsemppiä ja laittakaa vaan lataukselle vähän maksua. Se olisi oikeudenmukaista jo tekemänne työmääränkin vuoksi ja sitten olisitte kuten taksikuskit tms... saisitte palkan jätesäkkinä olosta :)

Tsemppiä!
pessimisti ei pety koskaan. Aina sattuu kun tapahtuu ja jos usein sattuu, siihen tottuu.

Wade

 • Posts: 12
  • View Profile
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #12 on: December 03, 2009, 21:27:46 »
Ensinnäkin älkää välittäkö jostain 13-vuotiaiden räkänokkien syytöksistä ja toisekseen esim. 10e latausmaksu olis kohtalainen näin hyvästä pelistä(itse voisin maksaa vaikka sen 20e). Ei muuta kuin turhan kitisijöille ja syyttelijöille ikuiset bännit foorumille ja kaikille hosteille
Same shit different day
-Elämä on ihmisen parasta aikaa!- By Matti Nykänen

Hartzu

 • Posts: 52
 • Empäs tiiä?
  • View Profile
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #13 on: December 03, 2009, 21:36:55 »
Sen enempää joukkueen mielipidettä kysymättä vannon ja vakuutan, että Team Jalokala tukee täysin Mikon ja Jannen hienoa työtä ja myös heidän päätöstään pysäyttää pelin teko toistaiseksi. Tiimimme ei myöskään suvaitse aiheettoman kritiikin antajia ja loukkauksia pelin tekijöitä kohtaan ja sellaiset jäsenet ei kuulu tähän tiimiin. Uskon kaikkien meidän tiimin jannujen ajattelevan samoin.


VIP.n Tiimiläiset varmasti samoilla linjoilla.

Ei voi ymmärtää, miten jotkut osaavat tuoda tyhmyytensä esille tuolla tavoin.
Kyllä itselläkin hermo menis, jos olis jotain vastaavaa ilmaiseksi vääntänyt vuosikausia.
Sitten jotkut Prkl, pellet alkaa syyttelemään huijariksi.
Muuta kun tsemppiä Mikolle ja Jannelle ja koko Procyonin tiimille.


 VIP -Hartzu-

"Älä koskaan tee tänään sitä, minkä voit jättää huomennakin tekemättä"

Teräs

 • Posts: 17
  • MSN Messenger - teraspoika@hotmail.com
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #14 on: December 03, 2009, 21:44:06 »
mää en ymmärrä yhtää tota huijaus meininkiä eikö siinä vähä mee into ku nappailee jotain 10kg kiiskejä
ja noi syytökset on aika naurettavia opettelisivat vaan pelaan :-D
Eiköhän se ole niin että huijareille on pelin idea "olla parempi" huijaamalla

kirjolohikäärme

 • Ilmiselvä lötkö
 • Posts: 638
  • View Profile
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #15 on: December 03, 2009, 21:55:43 »
IVP:n tiimi on myös täysin samaa mieltä, kun TJK ja VIP.

Vaikka tämä ny niin paljon puhuttu Harri olikin (ei ole enää) meidän IVP:n miehiä, nii siltikään IVP:llä ei ollut minkäänlaista osaa eikä arpaa Harrin kirjotuksiin.
Avautumiset ja syytökset eilen illalla oli ihan tolkuttomia, ei mitään järkeä!

Kiitos ja tsemppiä Mikolle ja muulle Procyon tiimille!
"Perhokalastus on ylivoimaisesti hauskin tapa olla saamatta kalaa."

Kaizzu

 • Posts: 186
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #16 on: December 03, 2009, 22:16:32 »
Ei tuollainen syyttely ihan noin vain pikkuhiljaa unohdu, kyllä se kummittelee siellä takaraivossa pitkän pitkän ajan.

Minusta tuollainen huijaus syyttely on ihan turhaa, varsinkaan silloin jos ei todellakaan ole mitään todisteita asiasta.

Tämä on ensimmäinen peli joka on koukuttanut minut todella pahasti ja olisi hyvin ikävä asia, jos näin hienon pelin kehittäminen tyssää jonkun vatipään turhien syytösten takia.

Toivon totisesti ettei oman tiimini jäsenet ole syyllistyneet näihin syytösten esittämisiin, sillä jos niin on käynyt, niin sitten sanoudun irti välittömästi tiimistä ja toivon suuresti ettei näin kävisi.

Mikolle, Jannelle ja muille pelintekijöille sekä koko Procyonin tiimille annan suuren arvostuksen työstä jonka he ovat tehneet tämän pelin eteen ja vieläpä käyttämällä oman vapaa-aikansa vapaaehtoisesti.
Pelistähän ei ole peritty mitään maksua, vaan lahjoituksia on voitu lähettää heille, jotta he voisivat paremmin kehittää tätä peliä. Kuten hommaamalla esim tehokkaamman koneen, koska grafiikkaohjelmat vievät hirveästi laitetehoja, siitä ei siis millään nuhapumpulla selvitä.

Itse olen valmis jatkossakin tukemaan veliä, kun vaan taloudellinen tilanne antaa myöden. Olen myös valmis maksamaan, jos peli tulee maksulliseksi.

Toivotaan nyt kuitenkin, että tässä asiassa kaikki sujuisi hyvin ja pelin kehittäminen jatkuisi.
Ei olisi oikein mukavaa, että juuri kun peliä on tehty sen 10 vuotta, niin tämän kaltaiset syytökset lopettaisivat työn jota pelintekijät ovat pitkään tehneet ja repineet ajan omasta selkänahastaan.

Ja loppujen lopuksi, mitä hyötyä tai iloa siitä pelaamisesta olisi, jos huijaamalla saisi kalaa niin paljon kuin jaksaisi nostaa? Minä en ainakaan nauttisi sellaisesta pelaamisesta. Pelissähän ei olisi sen jälkeen enää mitään jännitystä eikä mielenkiintoa.

Toivon kuitenkin omasta puolestani, että Mikko, Janne ja muut vielä jaksaisivat jatkaa kehitystyötä, sillä tämänkaltaisia pelejä ei ole muita.

jessenic [FIN]

 • Posts: 61
  • View Profile
  • Digiex
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #17 on: December 03, 2009, 22:25:23 »
Menee jo nuo syytteet aika naurettavaks... Kuka nyt peliä sitä varten tekisi, että voisi huijata muita?
Älähän nyt.

Don Miguel

 • Posts: 444
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #18 on: December 03, 2009, 22:32:26 »
Perisuomalainen kateus lienee jyllännyt nyt ankarasti. On selvää, että menestyksen myötä meillä härmäläinen veri kuohahtaa ja aletaan syyttelemään huijauksista, rokastuksista ja muista noituuksista - kuinka helvetissä tuo saa jotain ja minä en?

Sen verta pelistä tuttuja nuo muutamat Procyn pelaajat on, että voin todeta niiden olevan verta ja lihaa. Jokaisella heistä on huonoja päiviä, jokaisella myös onnistuneita hetkiä. Tämä on pitkän harjoittelun tuotosta + henkilökohtaista taitoa. Eihän meistä jokainen ole huippufutaajakaan, vaan kulkee nekin taidot geeneissä. Näinkin simppelissä pelissä kyse on taitotasosta. Henkilökohtainen taitotaso Procyonin tiimillä on todella kova - eihän siellä Procyjen rangingeissä meinaa Mikolla ja Jannella olla sanan sijaa (ja eikös heidän pitäsi pystyä kääntämään peli kuin peli omaksi edukseen) Kovalla työllä, taidokkaalla ja aktiivisella tiimillä Procyon on aivan hyvin haastettavissa ja voitettavissa. Kyllä jos Team Procyonilla olisi käytössä jotain peliä muuttavaa elementtiä, niin eipä se KivoK -pelikään olisi päättynyt niin miten päätty. Sen verta tärkeänä sitä peliä pidettiin.

Pitäköön Mikko, Janne & co. joululomansa. Sen he ovat ansainneet. Jatkakaa sitten kun inspiraatio löytyy taas - sääli olisi jättää näin hieno projekti kesken. Vastaavaa peliä tuskin tulee ilmestymään koskaan.
"Kärsivällisyys miehen tiellä pitää"

joohn

 • Posts: 63
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #19 on: December 03, 2009, 22:56:05 »
TLV pahoittelee tapahtunutta koko tiimin voimin. Yli 10:n vuoden työn hedelmä saanut ikäviä piirteitä. Kyllä nämä suomalaisen dominoivat luonteenpiirteet, joita ei voi kehua, ovat tiukassa.

Huomautan, että kyseessä saattaa olla identiteetti varkaus. Joitain kummallisuuksia jo löysin ja toimitin tietoni asianomaisille.

Kiitokset erityisesti Procyon Productionille ja kaikille Team Procyonin betatestaajille.

joohn
"Life is hard, then you fucking die."

K1lke [NKM]

 • Posts: 2
  • View Profile
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #20 on: December 03, 2009, 23:05:14 »
Menee jo nuo syytteet aika naurettavaks... Kuka nyt peliä sitä varten tekisi, että voisi huijata muita?

Joo kaikki me huijataan.. =D Tässä kun on ympärillä tätä moninpelaamista ja sit kun ei pärjääkään heti vaan kaveri vetää vierästä niin pistää ärri pääksi. Aikas lapsellista tuollainen syyttely, mutta meitä on moneen lähtöön.

Yksi järkevä vaihtoehto on, että laittaa moninpeli mahdollisuuden hintalapun taakse. Moninpeliominaisuus on se joka tekee tästä pelistä timantin. Yksin pelaamisena en näkisi tässä kauas kantoista pelaamisen meininkiä.


arska75

 • Guest
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #21 on: December 03, 2009, 23:42:20 »
Ymmärrän Mikon ja Jannen tuskan.
Ketuttaa että muutamat idiootit pilaavat aina kaiken mukavan(ilmaisen) ajanvietteen.

Ainakin itse tulen huolehtimaan ettei omalla tai TKN:än hosteilla tämän kaltaisia idioottimaisuuksia huudella ja jos joku erehtyy näin tekemään kyseisen pelaajan tiedot otetaan talteen ja toimitetaan eteenpäin.

Sitten näistä oikeista huijareista jotka manipuloivat tuloksia ja aikaa.hmmm  en voi ymmärtää mitä hyötyä on jos ilmaisen pelin jossa ei makseta palkintorahoja tuloksia manipuloi. Ei vaan mene minun pieneen mieleen  :x

Pelin maksulliseksi tuleminen on tietenkin yksi vaihtoehto, sinänsä ikävä koska hyvin moni lapsi löytää pelin kautta kalastamisen oikean ilon.

Maksullisuus ei sinänsä ole ongelma koska, TKN on maksanut tähänkin asti pelistä lahjoitusten muodossa ja on valmis maksamaan siitä myös jos maksulliseksi tulee.

T: Arska

Kala-Vale

 • (Wannabe) Kei
 • Posts: 53
 • Odota nainen!
  • MSN Messenger - merzi1976@hotmail.com
  • View Profile
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #22 on: December 04, 2009, 06:42:24 »
Moro

TKP:n riveistäkin tuki pelin tekijöille/Procyon tiimille. Asiatonta solvausta vain sen takia, että tiiminne tekee hyvää harjoitustyötä ja omaa laajan taitavan pelaajakaartin.
TKP on löytänyt porsaanreiän millä teidätkin saa jäällä altavastaajaksi... Yksinkertaisesti asenne pitää olla kohdallaan, eikä lähteä "häviämään" kovalle tiimille.

Tuollainen huijaussyyttely ja teidän kova taso + se että olette pelitekijätiimi saa varmasti monet epäilykannalle, turhaan.

Toivon kaikkea hyvää niin Jannelle, Mikolle, kuin Procyon tiimille. Teidän kohtaaminen jäällä on yksi pelin suola.

Mitä noihin tuleviin kuvioihin tulee, niin se on aivan herrojen hallussa. Tietenkin toivoisin jatkon sujuvan kuten tähänkin asti... Mutta teidän harrastushan tämä on, me vain noukimme rusinat pullasta ja jotkut kehtaa valittaa niistäkin.

-Vale-
En oe lähekään nin seaisi, ku sin lulet.

ArskaX

 • Posts: 22
 • Pilkki silmäkulmassa ja tippa linssissä
  • View Profile
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #23 on: December 04, 2009, 06:43:13 »
Toivottavast pelin kehitys viel jatkuis, että sais noi huijaus ohjelmat jne. pois käytöstä. Huijarit on vaa niitä pelaajii jotka ei pärjää, muuten noloa heidän osalta.
Metsästys & Kalastus.

Pietari

 • Posts: 87
 • "Koivusaaren kuningas"
  • View Profile
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #24 on: December 04, 2009, 07:21:22 »
Harzuun ja VIP:hen yhtyen kaikki tuki Procyonille! Ja joo, voisin aivan hyvin ajatella maksavani (edelleen) pelistä, tosin perhekohtaista maksua kun meitä on monta peluria! :)

Ihan pienenä yksityiskohtana, että liigamatsissa TTV-Procyon Procyonin pojat ottivat miehekkäästi pataan 10-v kapteenin luotsaamalta poikajoukkueelta (siis yhdessä mapissa, toki voittivat koko matsin), eikä "huijausnappulaa" painettu koska sitä (a) ei ole ja (b) Procyon ei sitä tarvitse.

Uskoisin että osa epäluuloista tulee Procyonin tekemästä kehitysduunista, jota jotkut eivät ymmärrä välttämättömäksi ja pitävät sitä etulyöntiasemana kun pistetään vavat vastakkain. No jos ei kehitetä ja testata, niin eihän koko peliä olisi! MOT.

Pietari VIP

-Orava-

 • Posts: 110
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #25 on: December 04, 2009, 11:04:40 »
Kuten vale tuos aiemmin sanokin niin ollaan teidän puolella täs asias. Tuosta pelinkehitys jutusta vaan on mun pakko sanoa kantani! Jos nyt joku ei satu tietämään niin MYÖSKIN muilla tiimeillä on Beta testaajia, ei pelkästään procyoneil.. eli toisin sanoen myöskin ne tiimithän on "etu" lyöntiasemassa?? eikö vain? Mut jaksamisia mikolle ja muille tiimiläisille!!

Pietari

 • Posts: 87
 • "Koivusaaren kuningas"
  • View Profile
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #26 on: December 04, 2009, 13:36:01 »
Jos nyt joku ei satu tietämään niin MYÖSKIN muilla tiimeillä on Beta testaajia, ei pelkästään procyoneil.. eli toisin sanoen myöskin ne tiimithän on "etu" lyöntiasemassa?? eikö vain?

Toki ovat, ja se juuri joitakin näyttää rassaavan. Ei liene kaikille selvä asia, en tiedä muiden puolesta. Ja etulyöntejähän on muitakin, kuten se että pelaa ja treenaa 24/7  :evil:

Ymmärsithän, että minulle asiassa ei ole mitään ongelmaa, vaikken testausinfon lähteillä olekaan. Hyvä että tämäkin pointti kerrattiin, siis että muutkin tiimit testaa.

Pietari VIP

Kipster

 • Putajan perhobatman
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 889
 • Kalapedian päätoimittaja
  • MSN Messenger - kimmo.tiirikainen@gmail.com
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #27 on: December 04, 2009, 14:21:59 »
Tämä sama ilmiö on joka ikisessä verkkopelissä, mitä olen pelannut. Porukka syyttelee toisiaan huijareiksi, ilman minkäänlaista todistusaineistoa (videoita, screenshotteja, spekkaamista) ja tässähän ei ole tosiaan mitään järkeä. Eli ei tämä ole ainoastaan suomalaisten piirteissä, vaan koko maailman.

Nämä ihmiset, jotka eivät pärjää taitoa vastaan omalla taidollaan (ja jonka luulee olevan maailman parasta) alkaa tietenkin turhautumisen vuoksi haukkumaan huijareiksi (luonteesta riippuen tietenkin), koska saa pataansa ihan sata nolla ja huomaavatkin, etteivät olekaan parhaita pelaajia maailmassa

Ja koska nyt on syytösten kohteena vielä itse pelintekijät, niin sitä suuremmalla syyllä turhautumisen ja kenties suuttumisen olotilassa näitä sammakoita pääsee suusta sen kummemmin miettimättä, että mitä oikeasti nyt tulikaan sanottua. Ja he eivät esitä todisteita asiasta, koska heillä ei ole sellaisia. Ja kun he sisimmässään huomaavat, että ovatkin väärässä, syyttely silti jatkuu, koska eivät halua tunnustaa olleensa väärässä ja sitä kautta "nolata" itseään, kuten he sen luultavasti tuntisivat.

Henkilökohtaisesti en todellakaan usko, että Mikko ja muut kumppanit tekevät tätä peliä siksi, että pääset pröystäilemään huijauksien avulla ja julistamaan olevansa pelin parhaita. Onhan se helppo luulla että kun on pelintekijä, ni se osaisi tehdä myös huijaukset peliin. Mutta skon että Mikon sanaan "HUIJAUKSIA EI OLE, EIKÄ TULE" voi luottaa 100%

Joten te mahdolliset syyttelijät, jotka luette tätä, tuokaapa todistusaineistoa huijaamisesta esille, tai sitten rohkeasti myöntämään, että olit väärässä ja anteeksipyyntö.

Toimittaja Kipster has spoken...
« Last Edit: December 04, 2009, 14:25:58 by Kipster »

joohn

 • Posts: 63
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #28 on: December 04, 2009, 17:12:54 »
Viitaten Mikon sanoihin, "on noita muitakin". Saatoin olla rivien välissä, mutta suhtautumiseni koko pp2 maailmaan on muuttunut. Koviakin arvosteluja olen kirjoittanut, muistaakseni myös koskien Procyonia, mutta kirjoitukset ovat olleet ainoastaan ajatuksia herättäviä, ei syyllistäviä, paitsi tuo Mäntylä juttu. Olen pyrkinyt kirjoituksissani herättämään rakentelevaa keskustelua, minkä olen todennut kannattamattomaksi. Tästä lähtien en kirjoita aiheita, joihin tulsi syvällisemmin ottaa kantaa.

Pyydän anteeksi kaikilta foorumin käyttäjiltä, jos olen tuottanut mielipahaa.

joohn
"Life is hard, then you fucking die."

Termis

 • Rehumakkaran muiluttaja
 • Posts: 688
  • MSN Messenger - joonas.pysays@hotmail.com
  • View Profile
  • Email
Vs: Team Procyonin virallinen vastine huijaussyytöksiin
« Reply #29 on: December 04, 2009, 17:29:01 »
Kyllä se on tämä ihmismieli niin kateellinen, että jos joku toinen saa kalaa paremmin Pro pilkissä, on hän huijari.
Sama pätee KAIKKIIN muihin verkkopeleihin. Aina joku väittää jotakuta itseään parempaa huijariksi, mutta onhan näitä huijareita oikeastikkin, mutta ottaa päähän tuo, että ilman todisteita haukutaan huijar(e)iksi ja varsinkin pelin tekijöitä, jotka ovat monta vuotta tehneet Pro pilkkiä!

Toivottavasti jatkatte pelin tekoa tästä huijaus syyttelystä huolimatta. Jos ei muu auta niin näille syyttelijöille pitkät bannit aivan jokaiselle, joka väittää ilman todisteita pelintekijöitä huijareiksi. Tämä on minun mielipiteeni.
"Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä."

 center>