Chat

Author Topic: viehelaukku  (Read 11356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

viehelaukku
« on: April 25, 2013, 12:00:21 »
 Mistä porukka on ostanut näitä viehelaukkuja? Itsellä olisi hakusessa sen verran iso laukku että sinne saisi mahtumaan ainakin kolme XL-kokoa olevaa vieherasiaa (8cm korkeus).
Honkkarista olen katellut, mutta heti kun on tarpeeksi iso, niin sit ollaan jo vähän ehkä överi isossa ja hintakin on jo överi luokkaa, tai ei ole pikku taskuja ollenkaan.

Eikä noilla Länsi naapureillakaan ole sen parempaa tarjontaa ainakaan halvemmalla, tai sitten en vain löytänyt...
Kävin jo surffailemassa Ameriikan sivuja jossa on jo huomattavasti parempi tarjonta näistä laukuista.
Epävarmaksi tekee vain, kun he ilmoittavat kaiken tuumina eikä tietoa ole sisä tilasta, vaan vain ulkoreunasta ulkoreunaan.
Ja tiedä sitten tuleeko vielä hintakin suomen hintoihin kun tulee postikulut...?


Shimanoissa

 • Posts: 2
  • View Profile
Vs: viehelaukku
« Reply #1 on: April 29, 2013, 18:19:57 »
Jos tavan tarjoustalo, hongkong, motonet, biltema akseli ei tarjoa tarpeeksi isoa niin kurkkaappa vaikka piruuttasi varusteleka. Nuo armeijakäytössä olleet kun yleensä ovat kestäviä ja hyvin muunneltavissa.  kokojankin löytyy aika hyvin. esim "nasse"laukku toimii yhdelle rasialle ja tarvikeille hyvin.

TunturiSusi

 • Posts: 6
  • View Profile
Vs: viehelaukku
« Reply #2 on: May 02, 2013, 06:38:09 »
Itsellä on käytössä Biltemasta löytyvä viehelaukku. Ihan hyvin on tähän asti pärjänny vaikka ei mikään iso laukku olekaan tuo. Itse aina joka reissulle vaihtelen tuota laukun sisältöä, että olis aina kelin mukaiset ottipelit + perusvarmat kapulat mukana. Vaikka tuossa bilteman laukussa tuleeki mukana vaan kaks isoa rasiaa niin kyllä sinne se neljä menee sisälle noita isoja. Nuo pienet rasiat meneeki sitte noihin päätyihin. Itse suosittelen tuota laukkua, jos vain viitsii vaihdella sisältöä aina tarpeen mukaan ja on valmis jättämään osan vieheistä kotiin.

Tuossa jos alkaa tuolta jenkkilästä tilaan niin ei voi aina olla varma että joutuuko tullissa maksaan alvit. Jotkut jenkkiläiset myyjät suostuu lähettämään tavaraa lahjana, jolloin ei tarvi maksaa alveja mutta jos kyseessä on ns. yleisesti tunnettu nettikauppa niin sillon ne ei ala tuohon lahja hommaan.

Nismox

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 258
  • View Profile
  • Kotisvut
  • Email
Vs: viehelaukku
« Reply #3 on: May 02, 2013, 08:05:28 »
Tere.

Voin suositella lämpimästi noita Albackoren reppuja. Ei ihan sieltä halvimmasta päästä mutta, on todella kestäviä, monikäyttöisiä ja todella paljon kamaa imeviä.
Itsellä ollun nyt 5 kautta käytössä tuo 5.s malli eikä mitään kulumisen/särkymisen merkkejä näkyvissä.

Saa Suomessa ainakin tuosta Porin kalastuksesta.

http://www.topratedadventures.com/Mfg/Albackore.htm

-Nismox-

Vs: viehelaukku
« Reply #4 on: May 08, 2013, 10:52:20 »
Kiitämme vinkeistä ja näkemyksistä. kävin tuossa tovi sitten ostamassa Woblerista Patriotin SBAG-4 Laukun hyvään tarjous hintaan.
ei onneksi tarvinnut lähteä tilailemaan ja arvailemaan postikuluja yms.
Kaveri heitti myös hyvän näkemyksen näistä kasseista, että miksi sen pitää olla nimen omaan kalastuslaukku? Kyllähän asian ajaa joku
perus uhreilukaupasta ostettu pienempi mallinen perus putkikassi yms.... jossa on myös taskuja ja kantohihnat ja kaikki...

erkkipena

 • Posts: 40
  • View Profile
  • Email
Vs: viehelaukku
« Reply #5 on: May 09, 2013, 12:50:52 »
Kaveri heitti myös hyvän näkemyksen näistä kasseista, että miksi sen pitää olla nimen omaan kalastuslaukku? Kyllähän asian ajaa joku
perus uhreilukaupasta ostettu pienempi mallinen perus putkikassi yms.... jossa on myös taskuja ja kantohihnat ja kaikki...

Periaatteessa paikkansa pitää, mutta erikseen kalastukseen suunnitelluissa laukuissa on vedenpitäviä taskuja ja muutenkin suunniteltu niin että sinne sopii vieherasiat sopivasti..

Itsellä käytössä tällä hetkellä jonkun merkkinen iso pakki ja selässä kulkee Rapalan sling bag. Todella kätevä keksintö kun tuolla rannoilla samoilee ja hyppii kivillä jne jne.. Erittäin kevyt pitää selässä eikä aina edes huomaa koko laukkua..

Eli siis tällänen http://kalastus.hongkong.fi/fi/tarvikkeet/pakit-rasiat-ja-laukut/rapala-sling-bag-rasialaukku/p/44612/

edit: linkin lisäys
« Last Edit: May 09, 2013, 12:52:37 by erkkipena »

 center>