Chat

Author Topic: Nwo, illuminatit, salaliittolaiset yms hörhöt  (Read 2934 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5139
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Nwo, illuminatit, salaliittolaiset yms hörhöt
« on: January 25, 2011, 10:04:59 »
Ei helvetti kun repeilen täällä tällä hetkellä. Aloitetaanpas tänne keskustelu hivenen poikkeavasta aihealueesta. Sohitaan myös muutamalla trollilla, jotta saadaan kunnon väittelyä ja argumentointia aikaiseksi.

On tullut sivusta seurattua tuota NWO-meininkiä (new world order) ja illuminatin keksimiä salajuonia mm. tehdä terrori-isku Vancouverin olympialaisiin, jotta 3. maailmansota syttyisi ja että HAARPilla ammutaan jonkun satelliitin kautta jotain ihmeellisiä jymyhunajasäteitä Haitiin, että maankuori alkaa tutista.  Ilmiönä tuo on silti mielenkiintoinen, nimittäin kysymyksessä on eräänlainen nykyajan uskonto. Ilman mitään todisteita uskotaan kaikenlaisia absurdeja väitteitä milloin mistäkin ja suljetaan korvat kaikelta "järkipuheelta".

Tämä olkoot esimerkkinä siitä, miten korvat suljetaan ja syytetään muita kaikesta:

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/01/supo-rekrytoi-lisaa-nettivakoojia.html

Otan pari viitettä tuolta tekstistä:

Quote
Internetin keskustelufoorumeilla näitä SUPO:n poliiseja on pesiytynyt erityisesti tiede.fi ja muropaketti.com keskustelufoorumeille.

Quote
Siellä heidän pääasiallisin tehtävä on kytätä, että jos joku aktivisti alkaa luennoimaan illuminatista ja salaliittoon liittyvistä asioista. Niin eipä aikaakaan kun verkkoterrorismin yksiköstä hyppää SUPO:lta yksi tällainen apina niskaan ja aloittaa pakkomielteenomaisen ja järjestelmällisen provosoinnin. Ja vaikka näihin provoihin ei kiinnittäisi mitään huomiota, niin siitäkin huolimatta moderaattorit pakotetaan bannaamaan SUPO:lta seurattavat henkilöt ja heille mätkäistään aina kirjoituskieltoa.

Moderaattorit voivat siis täälläkin olla SUPOn kätyreitä, kun "Raijasivun" Led-paatos päätettiin blokata pois KALASTUS-foorumilta (koko netti on täynnä sitä samaa diipadaapaa, joten sitä voi jatkaa missä tahansa muualla kuin täällä).

Quote
Tämä konsti tuntee laajemmin nimen "Cognitive Infiltration" ja on lähtöisin Yhdysvalloista jossa Obaman infosota spesialisti Cass Sunstein laati tämän tiedotteen jo vuonna 2008, että kaikki salaliittoteoreetikot ja heidän toimintansa tulee tehdä julkisesti epäuskottavaksi ja sehän ei onnistu kuin juuri tällaisella järjestelmällisellä ja täysin systemaattisella mustamaalauksella.

Aivan mahtava quote! Joku täysin tuntematon taho on MÄÄRÄNNYT siis tuon toimintamallin. Ja sillä on vain yksi ja sama päämäärä. Mekin täällä toimimme Obaman nimiin ylläpidossa, ettei Illuminatien salajuonet vain mene sekaisin. Muistakaa se!  :-D Tuon täytyy olla yhtä mahtava ajatus kuin se, että jossain vartiotornissa on viittaus että "lääkärikin on myöntänyt, että ihminen ei voi olla peräisin apinasta". Kuka se yksi lääkäri (tai kourallinen lääkäreitä on), jos niiden sanavalta on suurempi kuin koko tieteenalan yhteensä??

Quote
ja sitten jos lähdet näiden maksettujen poliisien kanssa väittelemään niin bannit mätkäistään joka kerta.

Eli NWO-blogin kirjoittaja on kait saanut sitten bannit muropakettiin ja tuominnut koko foorumin olevan salaliittolaisten paikka. Erittäin hieno tulkinta! Muistakaa myös kalassa.netistä bannit saavat, että me ollaan täällä myös foliohattu päässä, ettei mielenhallintasäteet meihin vaikuttaisi, jolloin voimme toimia all-seeing-eyen ja vapaamuurareiden tahdon mukaisesti ja antaa teille skulls'n'bones bannia.

Tämä thread on tehty tämän blogin innoittamana: http://nwohavaintoja.blogspot.com/

Netistä lyötyy kaikkea aiheista Zeitgeist, kemikaalivanat, illuminati, new world order jne..   Paranoidit on päästetty avohoitoon. Lisää määrärahoja mielenterveystyöhön, eikä lopeteta niitä kaikkia sairaaloita.

Ugh, olen puhunut. Keskustelu alkakoon!


ps. Oikein innolla odotan, että miten paljon tämä keskustelunavaus kerää tänne näitä "uskovaisia". Tuntuu siltä, että vähän jokaisella foorumilla on menossa jonkintason vääntö näistä aiheista. Ihmiset tuntuvat uskovan TODELLA helposti kaikkea sitä, minkä netistä näkevät. Ihan sama, onko joku zeitgeist-dokumentti tehty manipuloimalla tai ei.. Sen täytyy olla totta, koska se tuli telkkarista/luki lehdessä/ kaveri kertoi... Ja jokainen virkamies on juonessa mukana. Ilmeisesti minäkin sitten. Milloinkahan minä saan ohjeistusta ylemmiltä tasoilta, että kuinka minun tulee toimia tämän eliitin juonen onnistumiseksi. Vielä ei ole tullut mitään signaalia. Pitää varmaan pyytää ensi kerralla sellaiset paikat hampaisiin, jotka ottavat säteilyä vastaan ja aivot kuulevat sitten näitä mielenhallintajuttuja paremmin.. tai altistua nanohiukkasille, joiden myös "tiedetään" olevan mielenhallinnan ja jonkun usan salaisen ministeriön juttu, jolla saadaan ihmisiä hallittua... tsiiisus. Vai tuleekohan joku keskitetty HAARP-säde meidän taloon nyt, kun kerran asiasta edes puhutaan. Hu-huu!

Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

daiwa2

 • HERRA puheenjohtaja
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 504
  • MSN Messenger - joonasmantere988@hotmail.com
  • View Profile
  • Ammattikalastajan Arkea
  • Email
Vs: Nwo, illuminatit, salaliittolaiset yms hörhöt
« Reply #1 on: January 25, 2011, 10:31:17 »
Mielenkiintoinen aihe ja jonkun verran tullut näihin vastaaviin juttuihin perehdyttyä. Esim zetigeistit on tsekattu läpi kokonaisuudessa ja tämä uusinkin tuli käytyä ensi-illassa katsomassa toissa viikonloppuna oulussa. Mielenkiinnolla odotan tätä "ajan henki" dokumenttia, joka siis on nimenomaan suomesta tehty.

En tiedä vastaanko nyt ihan ohi aiheen, mutta aivan sama.

Pidän kyseistä "liikettä" ihan mielenkiintoisena ja tavallaan myös hyvänä että herättää ihmisissä ajatuksia mihin tää maailma on pitkälti menossa. Nämä dokumentithan ovat täysin vastakohta mitä monesti tv:stä ja muualta näytetään. Kummatkin tehdään kärjistämällä vain toisen osapuolen mielipidettä ja vakaamuksia. Eli useimmiten näytetään vain yksi kanta joka edustaa jommankumman puolen mielipidettä.  Esim uusimmassa zeitgeistissä puhuttiin paljon markkinataloudesta ja miten se nykypäivänä toimii. Jutussa tuotiin kaikki epäkohdat esille, mutta hyvin vähään ääneen mainittiin mitään positiivista mitä tämän hetken markkinatalous tuo tullessaan.  Tosin itse olen sitä mieltä ettei nykyinen talousjärjestelmä ole hirveän kannattava pitkän päälle ja aikanaan tuhoaa itse itsensä. Ja tämän mielipiteen olen ottanut paljon ennemmin kun oon nähnyt ainuttakaan zeitgeist dokumenttia tai vastaavaa.

Suosittelisin kyllä jokaista katsomaan jonkun zeitgeistin dokumentin, mutta mieluiten varautuneella mielentilalla ja se ettei ihan kaikkea tarvi niistä uskoa. Mutta vastaavasti kyllä suosittelisin katsomaan ihan normaaleita dokumentteja ja ajankohtais juttuja, samalla periaatteella: "kaikkea ei tarvitse välttämättä uskoa mitä tv:ssä tai netissä sanotaan"

Mutta se että näistä asioista ruvetaan kiistelemään ja väittelään on mun mielestä täysin turhauttavaa. Yleisesti ottaen kummatkin osapuolet ovat täysin puollustuskannalla eivätkä kuuntele yhtään mitään mitä toinen osapuoli yrittää sanoa. Sen takia useimmiten asian tiimoilta saatan ilmaista mielipiteeni, mutta jätän sen keskustelun hyvin nopeaa siihen, koska olen todennut että näistä asioista rakenteva keskustelu on lähes mahdotonta useimpien ihmisten kanssa. Joko uskot "hyvään" tai "pahaan", mutta välimuotoja ei tunnu löytyvän sitten mistään.

Ja vielä lopuksi voisi sanoa että tuo Oulussa nähty zeitgeistin ensi-ilta aiheutti jossain määrin kyllä hilpeyttä kun katsoi minkälaista jengiä sitä oli katsomassa....En yhtään ihmettele jos tätä verrataan johonkin hippiliikkeisiin näkemäni jälkeen.... :D

Ja mitä tän otsikkoon tulee, niin en kyllä koe touhua välttämättä täysin hörhöjen hommaksi. Mun mielestä on yhtä hörhöä ja typerää olla uskomatta toisen osapuolen näkemystä asiasta. Tyhmyyttä kun on monenlaista....
« Last Edit: January 25, 2011, 10:33:05 by daiwa2 »


www.kalassa.net/daiwa2

Kalassanet Ry:n kalastusseuran puheenjohtaja

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5139
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: Nwo, illuminatit, salaliittolaiset yms hörhöt
« Reply #2 on: January 25, 2011, 10:42:01 »
Eikös tuo vastakkainasettelu ole täysin keinotekoinen? Eli asetetaan paholainen (saatana) eli Illuminati ja näkymättömät salajuonet ja maailman eliitti yms omituisia järjestöjä. Ja uhrina on sitten "me" eli tavallinen kansa. Ja sitten aletaan keskustelemaan tyylillä "me vastaan te". Eli valitse puolesi ja pyydä aina vastustaja perustelemaan, että miksi näin ei ole! Tuohan sama toistuu aina uskonnollisissa keskusteluissa, eli asetetaan paholainen (illuminati) eli saatana ja näkymättömät salajuonet ja kaikki sen kätyrit ja saatanan palvojat. Ja uhrina on sitten "me" eli tavallinen kansa. Ja sitten aletaan keskustelemaan tyylillä "me vastaan te". Eli valitse puolesi ja pyydä aina vastustaja perustelemaan, että miksi näin ei ole!

Siis tuolla tarkoitan sitä, että tuo ei ole mikään "vastapuolen" ajatus, vaan ihan täyttä uskontoa. Ei ole mitään näyttöä mistään, tai jos on, niin netistä nähty kämyinen youtube-filmi, jonka aineiston todistuskelpoisuutta tuskin kukaan on tutkinut. Ketään ei oikeasti niin paljoa kiinnosta (tai uskotaan se suoraan). Tai ei voida edes todistaa. Vähän sama asia kuin mennä katsomaan aikakoneella parintuhannen vuoden taakse, että mitä siellä lähi-idässä oikeasti tapahtuikaan.

Ihmisellä on selvästi tarve uskoa asioihin.. ja tässäkin kai pohjimmiltaan on kysymys siitä, että "yhdessä vastustamalla näitä illuminateja voimME saavuttaa paremman maailman, jossa kaikilla on hyvä olla". Yhteisöllisyys yhteistä paholaista vastaan on tässä se keskeinen juttu.
« Last Edit: January 25, 2011, 10:44:18 by Mikko_-Procyon- »
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

daiwa2

 • HERRA puheenjohtaja
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 504
  • MSN Messenger - joonasmantere988@hotmail.com
  • View Profile
  • Ammattikalastajan Arkea
  • Email
Vs: Nwo, illuminatit, salaliittolaiset yms hörhöt
« Reply #3 on: January 25, 2011, 11:25:02 »
Joo, empä oo noin asiaa pohtinutkaan, mutta kun selitit niin kuullostaa ihan loogiselta. Se mitä sanoit että ihmisillä on pakko uskoa johonkin, pitää ihan täysin paikkansa ja niin kauan kuin ihmishistoriaa tunnetaan niin aina ihminen on johonkin uskonut ja suhteellisen tasaisesti tuo "valtavirta-uskonto" on tietääkseni muuttunut. 

Ja piakkoin aletaan nykyisen kristin uskon kanssa vissiin olemaan siinä ajassa jolloin se alkaa menettää jäseniään. Omasta mielestä tästä on jo merkkejäkin näkyvissä, kirkosta eroamiset jne. Ei pelkästään Suomessa vaan laajemmalla alueellakin alkaa noita kriisejä kirkon sisällä näkymään. Onko jostain näistä tietoyhteiskunnan aiheuttamista "zeitgeisteista " sun muista sitten joskus aikanaan valvavirta uskoksi? Sitäkun ei tiedä ja samapa se mulle loppupeleissä on. Jokainen uskokoon mihin haluaa, mutta oli se usko mitä tahansa niin vois vähän katsoa niitä asioita muistakin näkökanteista. eikä vain sillä putkinäöllä milla valtavirta ihmisistä eteenpäin menee.

Mutta joo, edelleen painotan tässä sitten kohtaa OMASTA MIELESTÄ, että jokainen vetäköön herneen nenäänsä sitten ihan omalla vastuulla.  :-)


www.kalassa.net/daiwa2

Kalassanet Ry:n kalastusseuran puheenjohtaja

Perca

 • Pyydyskalastaja
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 646
  • View Profile
  • Email
Vs: Nwo, illuminatit, salaliittolaiset yms hörhöt
« Reply #4 on: January 25, 2011, 12:37:37 »
Terve järki mukana kaikessa. Ei niitä silmiä pidä umpeenkaan laittaa. Daiwa2:n kanssa enemmän samoilla linjoilla.

Isoisä vaan muisteli lehtijuttuja omasta nuoruudenkesästä -39. Kuinka ylitsepääsemättömän mahdoton ajatus oli että pyhä Neuvostoliitto olisi koskaan tullut rajan yli. Nehän oli ystäviä ja kaikkea. Ja huppista miten kävikään.

Ja mitenköhän markkinatalouden totaaliromahdus vaikuttaisi tavallisen kalamiehen arkeen? Toukkia vois ainakin olla vähän vaikeeta saada mistään kaupasta. En mä semmosta pidä hulluna joka rakennuttaa omakotitaloon puuhellan - ihan varmuuden vuoksi. Klapit palaa vaikka sähköverkko olisikin ajettu alas.

Vegetarian is an old indian word for bad hunter

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5139
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: Nwo, illuminatit, salaliittolaiset yms hörhöt
« Reply #5 on: January 25, 2011, 12:47:26 »
Ja mitenköhän markkinatalouden totaaliromahdus vaikuttaisi tavallisen kalamiehen arkeen? Toukkia vois ainakin olla vähän vaikeeta saada mistään kaupasta.

Kuvailemasi tilanne, jossa sähköverkko olisi ajettu alas yms johtaisi niin totaaliseen anarkiaan, ettei siinä tilanteessa kukaan pysty ajattelemaan mitään puuhellalla lämmittämistä. Ei ole enää omaa kotia tai mitään, vaan käytännössä tilanne olisi ihan täysin ilman mitään kontrollia. Siinä on ihan sama, onko puuliesi vai ei, jos palelevat naapuritalon veljekset päättävät kirveellä tehdä uuden jakauksen ja viedä sen lieden ja jauhovaraston. Ei ole poliisia kelle soittaa.  Joten tuo menee niin paljon yli tästä salaliittoskenaariosta, ettei mielestäni sitä voi edes rajata mihinkään. Se olisi pelkkä eloonjäämistaistelu, joka lamauttaisi kaiken.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5139
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: Nwo, illuminatit, salaliittolaiset yms hörhöt
« Reply #6 on: February 15, 2011, 12:10:09 »
Noh? Eikös täällä ole foliohattulaisia tms hörhöjä? Odotin vähän edes enemmän vääntöä tähän threadiin. Ny äkkiä jotain blue beam kauhuskenaarioita yms ilmoille. Onhan maailmaneliitti nyt villinnyt muslimimaatkin kuulemma kapinoimaan.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

 center>