Chat

Author Topic: Kalassanet Ry pähkinänkuoressa  (Read 9560 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Perca

 • Pyydyskalastaja
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 646
  • View Profile
  • Email
Kalassanet Ry pähkinänkuoressa
« on: February 16, 2011, 22:18:06 »
Mikä on Kalassanet Ry? Se on tietenkin tutun portaalimme, kalassa.netin oma kalastusseura! Itseisarvonsa lisäksi se on maailman ensimmäinen internetportaalipohjainen kalastusseura. Kymmenvuotisen historian aikana seuran perustamisesta on puhuttu enemmän ja vähemmän painokkaalla äänellä, nyt se on kuitenkin totisinta totta.

Mitä Kalassanet Ry tekee? Seura tarjoaa jäsenilleen tietotaitoa, tapahtumia, alennuksia nettikauppoihin ja tapahtumiin, uusia kalakavereita ja paljon muuta! Vain taivas on rajana. Talkoohenki pidetään lujana seuralaisten keskuudessa, ja aktiivinen osallistuminen myös järjestävälle puolelle on toivottavaa!

Miksi minun kannattaa liittyä? Syitä ei pitäisi joutua edes erittelemään! Mahtavan ja sanavalmiin porukan lisäksi seura tarjoaa ajan kanssa yhä kasvavan listan erilaisista etuuksista! Suurkaloja pyydystäneiden Mantere-vaappujen lisäksi jäsenet saavat alennuksia Kivikankaan tuotteista! Listaa päivitetään yhteistyösopimuksien karttumisen tahtiin. Seuran kisojen palkinnot houkuttelevat osallistujia ulkomailta asti!

Miten voin liittyä? Tästä linkistä ja ohjeita seuraamalla!

Kalassa.net Ry:n hallitus:
Joonas Mantere [ daiwa2]   - Puheenjohtaja, rahastonhoitaja
Karri Eerikäinen [ Perca]       - Varapuheenjohtaja
Jami Teräsahde [ Aatami]     - Sihteeri
Tero Kyrö          [ Qkkeli]       - Hallituksen jäsen
Leo Osipov        [ Lio]          - Hallituksen jäsen

Hallituksen rooli seuran toiminnassa on pitää narujen päitä käsissä. Hallitus kokoontuu internetpohjaisten lähtökohtien mukaan Skypessa. Hallitus saadaan parhaassa tapauksessa muutaman tunnin varoitusajalla kasaan. Hallituksen jäsenten rooli varsinkin seuran ensimmäisinä vuosina on järjestää tapahtumia ja luoda sisältöä seuran puolesta. Suunnannäyttäjinä ja pyyteettöminä talkootyöläisinä hallituksen jäsenet ohjeistavat ja rohkaisevat seuralaisia antamaan myös oman panoksensa toimintaan.

Kalassa.net Ry:n keskustelualue suljetaan jäsenten omaksi alueeksi tämän kevään aikana. Se on toistaiseksi avoinna, sillä emme valitettavasti voi hyväksyä jäseniä ennen Patentti- ja Rekisterihallituksen hyväksyntää hakemuksellemme. Se on postitettu viikolla 6, ja toiveikkaana uskalsimme ottaa jo ennakkoon askeleen lähemmäs kohti Kalassa.net Ry:n virallisen toiminnan alkua!

Hallituksen puolesta tänä vuonna järjestetään vähintään 3 miittiä, Suurkalakisa sekä koko vuoden kuvakisa vuoden lopulla!

Kalassa.net Ry on Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry:n jäsen. Kalassa.net Ry:n jäsenet ovat oikeutettuja SVK:n jäsenetuihin.

Jäsen- ja liittymismaksut käytetään täysimääräisinä kisapalkintoihin, miittien tarvikehankintoihin sekä pakollisiin SVK:n jäsenmaksuihin sekä seuran tilinhoitokuluihin. Hallituksen vuosikokous, missä osallistuvat jäsenet ovat henkilökohtaisesti paikalla, maksetaan jokaisen omasta pussista.  Lisäksi SVK:n Vapaa-ajan Kalastaja -lehti ilmestyy jokaiselle Kalassa.net Ry:n jäsenelle 6 kertaa vuodessa.

Toivotamme kaikki foorumilaiset lämpimästi tervetulleeksi seuran jäseniksi! Pyrimme tiedottamaan asiasta lisää mahdollisimman heti kun liittyminen on mahdollista!

Kireitä siimoja toivottaen,

Kalassa.net Ry:n hallitus
« Last Edit: March 22, 2011, 18:17:27 by Perca »
Vegetarian is an old indian word for bad hunter

Qkkeli

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 1474
  • View Profile
Vs: Kalassa.net Ry pähkinänkuoressa
« Reply #1 on: March 05, 2011, 18:39:26 »
Kulisseissa tapahtuu, piakkoin saadaan varmaankin ilmoituksen poikasta aikaan..  :wink:

Toimitus

 • Missä issee on?
 • Administrator
 • *****
 • Posts: 363
  • View Profile
  • http://www.kalassa.net
Kalassa.net Ry - Liittymislomake on nyt virallisesti avattu!
« Reply #2 on: March 11, 2011, 23:09:51 »
Liittymislomake on nyt avattu ja julkaistu etusivulla! Kuka ehtii liittyä ensimmäisenä? :D

http://www.kalassa.net/Seura.html
Jussi, Kalassa.net

Kalastus-aiheiset keskustelut löydät Kalassa.netistä!
Metsästys-aiheiset keskustelut löydät Metsastys.comista

 center>