Chat

Author Topic: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..  (Read 44462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

arska75

  • Guest
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #90 on: March 09, 2011, 00:22:32 »
Juurikin näin viime torstaina oli päiväl päivittän , muttei ei päivity enää mikään jatkossa ennen kuin oon luvan antanut ja hyväksynyt päivityksen  :-D

Maaafe

  • Posts: 26
  • lähetäänkö kalaan vai mennääkö kalaan?
    • View Profile
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #91 on: March 10, 2011, 20:22:41 »
Täällä pelailtu jo ja kolmella ollut vastaava ongelma, kaikilla jonkin mallin Geforcen näytön ohjain.. Voisiko liittyä asiaan? Muilla ainakin lähes poikkeuksetta muun merkkiset. Kaikilla kuitenkin väittää että uusin versio ajurille olisi asennettu.

Myöhempiä havaintoja: Nvidian näyttiksiä tullut lisää joissa ongelmat. 5kpl jo koneita joissa kaikissa erimallisia nvidian näyttiksiä ja päivitys ei auta. Paha mennä sanomaan mikä voi olla vikana. toisissa näytön välkkyminen kun istutaan pilkille, toisissa että vavan liikkuminen on todella nykivää. Siinäkin kohtaa, kun välkkyminen loppuu, tulee vavan nykiminen.
Itselläni on tuo näytön välkkyminen ku alkaa pilkkimään enkä oo saanut sitä kuntoon entä pystyyy pilkkimään.....

Makarooni

  • Posts: 33
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #92 on: March 16, 2011, 15:59:57 »
Jees nyt olisi tämmöinen ongelma. Menin katsomaan uutta ennätys tiedostoa (records.dat) tiedostoa, niin siellähän oli pelkkää siansaksaa ei saanut mitään selvää. Siis miten saan sen kansion taas toimivaan ja ennätykset suomeksi?  Mistä on kysy?

Jabetsu75

  • Bingo-isäntä, tseddien kungi
  • Posts: 83
    • MSN Messenger - pieni_valo@hotmail.com
    • View Profile
    • Pokerin tietopaketti
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #93 on: March 16, 2011, 16:10:00 »
Jees nyt olisi tämmöinen ongelma. Menin katsomaan uutta ennätys tiedostoa (records.dat) tiedostoa, niin siellähän oli pelkkää siansaksaa ei saanut mitään selvää. Siis miten saan sen kansion taas toimivaan ja ennätykset suomeksi?  Mistä on kysy?
Kokeileppa avata kyseinen tiedosto seuraavalla tavalla. Klikkaa hiiren oikealla napilla records.dat tiedostoa, siitä sitten avaa sovelluksessa ja valitset notepadin. Yleensä jos antaa wintoosan avata sen päättämillä oletusohjelmilla, niin tulos on sekametelisoppa.
O Tempora o mores

Makarooni

  • Posts: 33
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #94 on: March 16, 2011, 16:17:10 »
Juu ei mitään vaikutusta. Pelkkää siansaksaa  koko tiedosto. apua?

lareman

  • Kulunnan kaivohauki
  • Posts: 505
    • View Profile
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #95 on: March 16, 2011, 16:19:24 »
Juu ei mitään vaikutusta. Pelkkää siansaksaa  koko tiedosto. apua?
Se on kryptattu....... Tiedostoa voi lukea vain pelin kautta :wink: Muutenhan jokainen voisi muokkailla ennätyksiään.

Makarooni

  • Posts: 33
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #96 on: March 16, 2011, 16:24:39 »
Mutta miten se toimi edellisessä versiossa ihan normaalisti. Ja oli helvetin hyvä tallentaa ennätykset ulkoiselle kovalevylle jos kone
sekoaisi ja kaatuisi ja niin on tehnytkin ja olen saanut pelastettua ennätykset sieltä,kun kone on taas kunnossa. Onko näin,että
se on tässä versiössä kryptattu? Harmi jos näin on nyt ei voi tallentaa ennätyksiä kovalevylle ja palautamaan ne sitten vai...?
« Last Edit: March 16, 2011, 16:26:31 by Makarooni »

lareman

  • Kulunnan kaivohauki
  • Posts: 505
    • View Profile
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #97 on: March 16, 2011, 16:38:16 »
Mutta miten se toimi edellisessä versiossa ihan normaalisti. Ja oli helvetin hyvä tallentaa ennätykset ulkoiselle kovalevylle jos kone
sekoaisi ja kaatuisi ja niin on tehnytkin ja olen saanut pelastettua ennätykset sieltä,kun kone on taas kunnossa. Onko näin,että
se on tässä versiössä kryptattu? Harmi jos näin on nyt ei voi tallentaa ennätyksiä kovalevylle ja palautamaan ne sitten vai...?
Siis yrititkö lukea sitä pelin kautta vai miten? Records.datin voi toki kopioida jonnekkin talteen, ja siirtää pelin kansioon vaikka kovon hajoamisen jälkeen. Pelin pitäisi lukea tiedosto ihan normaalisti.

Makarooni

  • Posts: 33
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #98 on: March 16, 2011, 16:40:58 »
Notebadin kautta luin sitä. ja o,75 version tiedot toimi niin kuin pitikin

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5155
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #99 on: March 16, 2011, 17:14:07 »
Recmergerillä tulostat tiedostoon.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Makarooni

  • Posts: 33
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #100 on: March 16, 2011, 17:17:30 »
Kehtaisitko neuvoa? En hallitsi tietokone asioita kovin hyvin. Jos pystyisit kirjoittamaan miten se käytönnössä toimii

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5155
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #101 on: March 17, 2011, 09:18:37 »
Mee pelikansioon ja käynnistä rec-merger. Sitten avaat sen enkka-filun ja tulostat sen tiedostoon. Sitten luet sitä notepadilla.

Ja totta hitossa se records.dat on kryptattu tiedosto!
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Makarooni

  • Posts: 33
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #102 on: March 17, 2011, 16:52:15 »
Kiitos paljon mikko :-)

jukkazi

  • Posts: 16
  • Nostetaas kissa pöydälle
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #103 on: April 19, 2011, 20:53:15 »


Uploaded with ImageShack.us

ps:Jostain  syystä koneeni sekoaa noin 30 min kuluttua pelin alusta. 
Tulee ilmoitus, että yksi prosessorin ydin kuormittuu liikaa.
Kaikki päivitykset haettu sp2 myöten. Nyt taitaa vain olla niin, että vista on paska  :-D

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5155
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #104 on: April 19, 2011, 21:08:15 »
Koitas tiputtaa sitä pelin prioriteettiä? Se löytyy sieltä settings.datista.

Myös kellotusten tiputus voisi auttaa? Tai tuuletuksen lisääminen? Oletko milloin viimeksi katsonut, että paljonko pölyä on tuulettimessa ja jäähdytinsiilessä?
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Dioxide

  • Posts: 27
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #105 on: November 18, 2011, 22:10:10 »
Mee pelikansioon ja käynnistä rec-merger. Sitten avaat sen enkka-filun ja tulostat sen tiedostoon. Sitten luet sitä notepadilla.

Ja totta hitossa se records.dat on kryptattu tiedosto!

Ehehe notepad++ ;) siihen löytyy kaiken näkösiä decrypt koodeja, en tiiä toimiiko tuolla mutta periaatteessa niitä sillä olisi mahdollista muoksia :D
Kun mitään järkevää ei ole jäljellä sanottavaksi,on paras jättää se vain yksinkertaisesti sanomatta.

lareman

  • Kulunnan kaivohauki
  • Posts: 505
    • View Profile
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #106 on: November 19, 2011, 00:38:56 »
Mee pelikansioon ja käynnistä rec-merger. Sitten avaat sen enkka-filun ja tulostat sen tiedostoon. Sitten luet sitä notepadilla.

Ja totta hitossa se records.dat on kryptattu tiedosto!

Ehehe notepad++ ;) siihen löytyy kaiken näkösiä decrypt koodeja, en tiiä toimiiko tuolla mutta periaatteessa niitä sillä olisi mahdollista muoksia :D
No siitä vaan arvailemaan. Tuloksista saa kertoa. Procyon Products tuskin korvaa elämästäsi menyttä aikaa.

Dioxide

  • Posts: 27
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #107 on: November 19, 2011, 19:04:37 »
Mee pelikansioon ja käynnistä rec-merger. Sitten avaat sen enkka-filun ja tulostat sen tiedostoon. Sitten luet sitä notepadilla.

Ja totta hitossa se records.dat on kryptattu tiedosto!

Ehehe notepad++ ;) siihen löytyy kaiken näkösiä decrypt koodeja, en tiiä toimiiko tuolla mutta periaatteessa niitä sillä olisi mahdollista muoksia :D
No siitä vaan arvailemaan. Tuloksista saa kertoa. Procyon Products tuskin korvaa elämästäsi menyttä aikaa.
Niih, en kyllä lähtis yrittää,sitäpaitsi mitä mie sil voitan :D eihä siin oo mitää hauskaa et miul on kahentuhannen kilon siika ennätyksis :P
Kun mitään järkevää ei ole jäljellä sanottavaksi,on paras jättää se vain yksinkertaisesti sanomatta.

Nileksi

  • Guest
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #108 on: December 31, 2011, 01:05:56 »
Olis ehkä sopinu tuohon NVIDIAn käyttäjät -aiheeseen, mutta laitetaas nyt tänne. Kun nostaa ja laskee pilkin avannosta, oli siellä kala tai ei, niin pilkki (+mahdollinen kala) näkyy viivoina ja ruutuina. Kaikki muu grafiikka toimii, mutta pilkki ja kala bugaa. Näkee kyllä mikä kala se on, mutta ihan viivoina koko kala ja pilkki.

Näyttis on NVIDIA GT540M, käyttöjärjestelmänä Windows 7 64-bit. Ennen joulua tuli uus kannettava hommattua ja asentelin pro pilkin uudestaan. Tässä aika pitkälti jo päivä menny ongelmaa tutkiessa. Näytönohjaimen ajurit asentelin uusiks (poistin ensin vanhat ja sitten Nvidian sivuilta uusin ajuri). Ei auttanut. Kokeilin noita NVIDIAn käyttäjät -aiheen vinkkejä, eli muutella 3D-asetuksia NVIDIAn ohjauspaneelista. Ei minkäänmoista vaikutusta. Peli on myös asennettu pariin kertaan uusiksi. Onko kenelläkään vinkkejä mitä kannattais vielä kokeilla?

karib

  • Sauna-kyborgi
  • Posts: 280
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #109 on: December 31, 2011, 09:47:25 »
Olethan asentanut v0.853 päivityspaketin?
Päivitys ProPilkki2 v0.853 löytyy täältä:
http://www.kalassa.net/propilkki2/download_0.853/PP2_download.php?id=1
 
Tämä päivitys on ollut tarjolla foorumin puolella eräänlaisessa käyttäjien beta-testissä jo elokuusta asti. Se on auttanut etenkin NVIDIA-näytönohjaimilla varustettujen koneiden kanssa hidasteluongelmiin pilkki-ikkunassa ja todettu parantavan suorituskykyä muillakin näytönohjaimilla. Huomaa, että tämä on vain päivitys, eli 0.851 pitää olla asennettuna ensin, ja tämä ajetaan siihen päälle.

Nileksi

  • Guest
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #110 on: December 31, 2011, 12:51:35 »
Suuret kiitokset karibille! Poistin vielä kerran Pro Pilkin, asensin 0.851 uudestaan ja 0.853 siihen päälle, ja heti rupes pelaamaan toimimaan oikein :) En tiiä mitä oon sitten tehny väärin, liekö oon ollenkaan tuota päivitystä asennellu. :D Kiitos vinkeistä!

lotollasaa

  • Mutku mutku, vänkä vänkä...
  • Posts: 49
  • KoukkuSormessa SormiHauensuussa ja HaukiSuussa
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #111 on: January 10, 2012, 00:37:45 »
...päivittäkää näytönohjaimenne ajurit. Varsinkin windows 7 käyttäjät. Moni ongelma saattaa kadota tuon päivityksen myötä.

menempä piruilessani korjaamaan ..

Suosittelen kyllä jokaisen ajurin päivittämään koneesta niin kummasti mylly pysyttelee uuden verosena ja parempana.
On turhakäydä keskusteluita jotka ei johda mihinkä

Munkki Skunkki

  • Posts: 47
  • Munkkiaaa
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #112 on: January 31, 2012, 21:57:17 »
Niin tarvis apua tuos kun en löydä mistään tuota settings.dat tiedostoa. Peli ei käynnisty koska valittaa input is not supported. Oon koittanu ominaisuuksista vaihtaa resot 640x 480 ja niitä muitakin. Ikkunassa varmaan toimis.

 



center>