Chat

Author Topic: Ongelma verkkopelin luomisessa  (Read 18321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

turisti

  • Katiskalla uistelija
  • Posts: 82
  • siitä se ajatus sitten lähti....
    • View Profile
Ongelma verkkopelin luomisessa
« on: February 24, 2011, 16:22:33 »
Eli kun luonverkkopeliä ja muut yrittävät liittyä siihen, niin se rupee valittamaan niille että "osoitteessa ei ole peleä tai yhteyttä ei voida muodostaa" Mikä avuksi, jos tarvitsee tarkempaa tietoa niin kyselkää niin kerron niitä sitte.

Qkkeli

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1472
    • View Profile
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #1 on: February 24, 2011, 16:35:49 »
Täältä tutkimaan oman purkin asetuksia:
http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=17264.0

Kipster

  • Putajan perhobatman
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 889
  • Kalapedian päätoimittaja
    • MSN Messenger - kimmo.tiirikainen@gmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #2 on: August 26, 2011, 16:10:48 »
Oletko jo koittanut tuon yhden aiheen vinkkejä ja asetuksia? Vai oletko koittanut ihan ilman mitään vaan luoda verkkopelin?

Kipster

  • Putajan perhobatman
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 889
  • Kalapedian päätoimittaja
    • MSN Messenger - kimmo.tiirikainen@gmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #3 on: August 26, 2011, 16:39:59 »
olen muuttanu modeemin asetuksia, että se alkais pelaan, nyt toisella koneella ei pelaa, mutta soisella pelaa. saikko selkoa.
Eli jos oikein ymmärsin, niin olet avanut modeemin NAT'ista portit, jotta pääsee läpi? Myös mahdollinen virustorjunnan palomuuri sallii läpimenon?
Miten tämä toimimattomuus ilmenee?

Arska_1

  • Kirurgi
  • Posts: 338
    • View Profile
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #4 on: November 15, 2011, 17:10:15 »
Täällä lienee sopivaa kysyä, en tiedä olenko puusilmä vai muuten vaan kädetön? Mutta en löytänyt mistään/enkä tiedä miten saa serverin nimen vaihdettua? Nyt se ymmärtääkseni kun hostaan niin tulee omalla nimimerkillä.

-Arska_1
Ilo puolesta, riemu kilosta, mutta mitäs kahdesta?

Pike

  • Posts: 843
    • View Profile
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #5 on: November 15, 2011, 21:31:45 »
Täällä lienee sopivaa kysyä, en tiedä olenko puusilmä vai muuten vaan kädetön? Mutta en löytänyt mistään/enkä tiedä miten saa serverin nimen vaihdettua? Nyt se ymmärtääkseni kun hostaan niin tulee omalla nimimerkillä.

-Arska_1
Eikös se aina tule omalla nimellä eli tietääkseni ei voi vaihtaa mistää. Korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä.

OdeFish

  • Tyhjän
  • Toimittaja
  • *****
  • Posts: 101
  • Team KRONOS
    • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
    • View Profile
    • Email
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #6 on: November 16, 2011, 06:58:27 »
Täällä lienee sopivaa kysyä, en tiedä olenko puusilmä vai muuten vaan kädetön? Mutta en löytänyt mistään/enkä tiedä miten saa serverin nimen vaihdettua? Nyt se ymmärtääkseni kun hostaan niin tulee omalla nimimerkillä.

-Arska_1
Eikös se aina tule omalla nimellä eli tietääkseni ei voi vaihtaa mistää. Korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä.

En ole ainakaan itse koskaan nähnyt verkkopeliä, jonka nimi ei olisi sama kuin sen tekijän nimi .. Mutta jaa'a.
Started from the bottom now we're here ~

karib

  • Sauna-kyborgi
  • Posts: 280
    • View Profile
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #7 on: November 16, 2011, 15:29:01 »
Jos kerran kyseessä on pelin isännän (hostin) nimi, niin nimen vaihto käy, kun hahmonhallinnassa luo uuden hahmon ja isännöi sillä.

mianka

  • Posts: 148
  • Säätäjä-ässä säätämässä
    • View Profile
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #8 on: January 18, 2012, 01:15:58 »
Itselläni serveriä luodessa herjasi, että "yhteyttä ei pystytty muodostamaan. Palomuuri/reititin jne."

Jossain välissä sitten Windowsin OMAN palomuurin kytkin pois päältä ja alkoi toimimaan.
Ei auttanut, vaikka sinne pelille laitoin poikkeukset (luvat). Ainoastaan pois päältä kytkeminen toimi.
Nyt on käytössä Windows 7 Firewall Control niminen laajennus Windows 7:n palomuuriin
ja siinä annettuna oikeudet Propilkille ja toimii.

Niin ja käyttöjärjestelmänä itsellä Windows 7 Pro.

lotollasaa

  • Mutku mutku, vänkä vänkä...
  • Posts: 49
  • KoukkuSormessa SormiHauensuussa ja HaukiSuussa
    • View Profile
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #9 on: January 18, 2012, 11:12:08 »
Itselläni serveriä luodessa herjasi, että "yhteyttä ei pystytty muodostamaan. Palomuuri/reititin jne."

Jossain välissä sitten Windowsin OMAN palomuurin kytkin pois päältä ja alkoi toimimaan.
Ei auttanut, vaikka sinne pelille laitoin poikkeukset (luvat). Ainoastaan pois päältä kytkeminen toimi.
Nyt on käytössä Windows 7 Firewall Control niminen laajennus Windows 7:n palomuuriin
ja siinä annettuna oikeudet Propilkille ja toimii.

Niin ja käyttöjärjestelmänä itsellä Windows 7 Pro.
ei se aina toimikkaa vaikka antaa poikkeus luvan ..pitää mennä siinä tapauksessa ohjauspaneeli/palomuuri/sieltä linkki salli ohjelmat ja sitte ettii pro pilkki 2:sen ja antaa luvan ..yleensä jos windows kysyy poikkeus lupia ohjelmille niin se antaa sen luvan vain toiseen suuntaa esim: sisää muttei ulos
« Last Edit: January 18, 2012, 11:15:19 by lotollasaa »
On turhakäydä keskusteluita jotka ei johda mihinkä

mianka

  • Posts: 148
  • Säätäjä-ässä säätämässä
    • View Profile
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #10 on: January 18, 2012, 13:14:00 »

ei se aina toimikkaa vaikka antaa poikkeus luvan ..pitää mennä siinä tapauksessa ohjauspaneeli/palomuuri/sieltä linkki salli ohjelmat ja sitte ettii pro pilkki 2:sen ja antaa luvan ..yleensä jos windows kysyy poikkeus lupia ohjelmille niin se antaa sen luvan vain toiseen suuntaa esim: sisää muttei ulos
[/quote]

Jep, paitsi että olin näin tehnyt :)
Ei myöskään kone näkynyt, kun netistä testasin yhdeltä saitilta suoraan avattuun porttiin.
Windowsin palomuurin disabloituani alkoi näkymään.
XP:ssä en muista, että minulla olisi tällaista ongelmaa edes ollut.

ChristaNou

  • Posts: 54
    • View Profile
    • Team Roto - Kaikki on voitettavissa.
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #11 on: February 26, 2012, 20:22:53 »
DNA on blokannut operaattorin puolesta tarvittavan TCP-4500 portin. Joten mikäli DNA mokkulayhteys niin turha edes yrittää, eikä niillä kuulemma ole aikomustakaan aukasita sitä. Sulkeminen paransi kuulemma mokkulayhteyksiä ja ajateltiin "käyttäjien parasta".

Sonera puolestaan on estänyt kaikenlaisten hostaamisen, silläkään on aivan turha yrittää mitään. Operaattoriblokkeja ei voi kiertää!

Saunalahti ei blokkaa mitään, itse vaihdettiin DNAsta Saunalahteen ja johan rupesi toimimaan. :)
MUTTA Saunalahti 4G-tikku (tai yhteysohjelma) blokkaa ulkoisen liikenteen ja pelintekeminen ei onnistu. Ei edes reitittimen kautta....

"Kilpailuhenkee kun haluun olla parempi, mut' välillä vedän henkee ja osaan sanoo anteeksi"

jarmoankka

  • Ädin kielen opetaja
  • Posts: 1018
  • 5.5kg lumpeiden kuningatarta
    • View Profile
    • Email
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #12 on: March 14, 2012, 10:27:33 »
Vaihdoin asuntoa. Edellisessä pystyin luomaan verkkopelin ja siis hostaamaan... nyt mun peliin ei pääse ja kun koitan sitä julkiselle listalle, niin tulee seuraavaa:

Lisääminen pelilistalle epäonnistui:
Yhteys ei onnistu ulkoa päin  (palomuuri/reititin?)


Windows-paloomuuri ei ole käytössä. F-securen reaaliaikaisen otin pois ja siellä muutenkin on propilkki sallittuna. 
Minkään ei periaattees olla muuttunut paitti tietokoneen ja laajakaistan fyysinen osoite....  Missä siis vika kaiketi voisi olla?

Ja selkosuomella, en ymmärrä näistä mitään.

Saunalahti operaattorina. Kiinteä laajakaista.
pessimisti ei pety koskaan. Aina sattuu kun tapahtuu ja jos usein sattuu, siihen tottuu.

jarmoankka

  • Ädin kielen opetaja
  • Posts: 1018
  • 5.5kg lumpeiden kuningatarta
    • View Profile
    • Email
Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
« Reply #13 on: March 14, 2012, 19:21:29 »
näkyville tämä vielä hetkeksi...
pessimisti ei pety koskaan. Aina sattuu kun tapahtuu ja jos usein sattuu, siihen tottuu.

 



center>