Chat

Author Topic: Ajankohtainen kuuma politiikka!  (Read 9668 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Ajankohtainen kuuma politiikka!
« Reply #30 on: January 24, 2012, 22:28:05 »
Jep, meilläkin on ns. keskituloinen perhe 2 ala asteikäistä koululaista ja rahat loppu>ei tarjoo kela tai sossu auttavaa kättä ,kun rahat loppuu aina ennen tilipäivää,  tosin pienyrittäjällä säännöllistä palkkapäivää ei ole oikeasti olemassakaan.....paitsi rikkaammilla se 5 vuoden isompi tili...

Juopotteleva poikamiestuttu se vaan porskuttaa,katkolle ja takas sossuun...kämppäkin maksellaan järjestelyin jne...jää reilusti rahaa kai ,koska kapakassa harva se päivä?>ymmärrän kyllä miksi ne keskipalkkasen duunarin liksat ei kiinnosta. Jää vähemmän käteen eikä kukaan edes hyysää, ja kaljallakin vain töiden jälkeen...jos oikeasti haluaa parannuksen tehdä eihän sekään sovi ainakaan ajoissa et apua tule saamaan.>näin säästetään jälleen tulevaisuuteen?.

Ihailin somalin uutta volvoa taannoin ja kysäsin mites tuo maksellaan>mulla 5 vaimoa ja paljon lapsia, siitä saa rahaa oli pointti :wink:.

Siinähän sitten raataa keskituloiset hölmöt itsensä olemattomalle sairaseläkkeelle suoriutuen päivä kerrallaan, voiden pahoin niin työssä kuin kotona. Elättäen lapsensa eroperheen arjessa
parhaan kykynsä mukaan ja yrittäen vältää bornauttinsa keskellä  lasten huostaan ottoa ,koska lapsia ei työurakan vuoksi ehditä hoitamaan saati rahaa hoitajia palkkailla...koulussakin määrärahat pakottaa karsimaan kaiken ennalta ehkäisevän toiminnan ja pahoinvointi sielläkin
vain lisääntyy koko ajan. Kunnallisissa hoitajissa pulaa ja mielenterveysongelmakaan ei näytä
haittaavan hoitotätiä palkatessa? Taas säästetään tulevaisuuteen... ja lisää kiristyksiä päiväkoteihinkin tulossa ja silti maksut lasten hoidosta nousee...helpottaahan se lapsiperheen arkea joo... hyvä hyvä säätäjät!

Mutta mitä tekee kansalaiset? Maksaa mukisematta 40% autoilun veronkorotuksen, jotta kreikan ym. kusettajien velat voidaan maksaa...meillä kun menee nii helekutin hyvin muihin verrattuna...ollaan niin hienoja??
Halloo esim. saksan terveydenhuoltojärjestelmä on toimivampi kuin meillä,espanjasta ja monesta muusta puhumattakaan....
Missä on ne ihmiset jotka viihtyy työssään? Aika pieni on prosentti jos vaikka tuhansien  asiakkaitteni
hyvinvointikyselyä työpaikassa miettii? Voi siinä hyvin,kun palkka ei riitä peruskustannuksiinkaan...raha ainut arvo ja suunnitelmat pisimmillään neljännesvuoden, pomona narsistinen koulunpenkiltä isin fiman kaatamaan palkattu narsisti jne...

Nyt sitten ihme on suuri ,kun rättiväsynyt jengi ei jatkakkaan eläkeiässä raatamista vaan joutuu ihan ilmarinenkin maksamaan köyhälle almuja. Olisikohan toisin jos keskityttäisiin pitämään ihmiset hyvinvoivina ja terveinä töissään/kotonaan? Olis pakottaminen eläkeiän suhteenkin tarpeetonta
ja työn tuottavuus taatusti parempi bruttokansantulosta puhumattakaan. Lasten ja nuorten syrjäytymiset jne...kuten saulikaan ei näytä ymmärtävän? Raha ,kun on arvoissa ykkönen oikeasti?, vaalipuheet kun unohtaa??
Tuo raha on vienyt vallan ja vaikeaa ompi suosta nousta...köyhemmät tuppaa politiikkojen palkkatasolla vaan kylmästi ennenpitkää unohtumaan, keskituloisista puhumattakaan.

Minkäs teet? Täällä sitä vaan naristaan turhaan, kun ei rikastuakkaan osaa.. :evil:
« Last Edit: January 24, 2012, 22:33:44 by KÖSTER »

Shark

 • Posts: 966
 • Korrostan
  • View Profile
Vs: Ajankohtainen kuuma politiikka!
« Reply #31 on: January 28, 2012, 19:10:42 »


Jovain.

DarkfireFIN

 • Luumäen kuunvalo
 • Posts: 187
  • View Profile
Vs: Ajankohtainen kuuma politiikka!
« Reply #32 on: January 29, 2012, 12:12:28 »


Voin kuvitella jos tohon ois lähetty mukaan ni seuraavana päivänä Iltalehti yms. uutisoi kuinka "Mikko Kuustonen haukkui Sauli Niinistöä!" Ei ole median tyhmyydellä rajaa...

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Ajankohtainen kuuma politiikka!
« Reply #33 on: January 29, 2012, 16:15:48 »
No haukkua on pakko, kun kehua eivät osaa ja haukutkin siirretään sitten kolmannen osapuolen vastuulle....siksipä ei lehdet kovin paljoa roposia saa meikäläiseltä. Jos on pakko myydä hysteeristä tappamista ja anarkiaa myykööt vaan, minä en tosin osta.
Mikäköhän se on ,jotta vain negatiivinen myy ja hyvät teot on typerysten hommaa lööppien suhteen?>myy huonommin?

Ja politiikkaan....ei ....ei sitte millään päässy äänestämään kumpaakaan......eräskin väitti ,jottei armeijassakaan mitään oppinu, syytön kai se hetero siihen on jos pihtaa..  intistä huolimatta :-D?

Tärkeimmät arvot suomen presidentti vaaleissa> lesbopressa,homopressa,bi-pressa ja transupressa, seuraavaksi se afrikkalainen juutalainen trasu ja ollaan maailman edistyksellisin kansa.... :-D? ....vaikka kiekossa vähän tais taas takkiin tullakkin, tosin ruottilta vaan ei kannattane tosissaan ottaa....

Huomasittehan jo miten amatöörinkin on helppo heittää negatiivista?, koska lukemalla lehtiä tämänkin helposti omaksuu :wink:.

Ps. kiva ,kun on pakkasta.... järvet jäätyy ja fiksuimmat jää pois uurnilta :evil:.

Vielä tämäkin!, Niinistö on nuorempana tykännyt kalastella luki uimahallin iltalehessä :-D, kalasteleekohan vieläkin? Muuta ,kuin kalastajien ääniä :-P. Pitikö sittenkin vielä sanansa pyörtää :roll:?
« Last Edit: January 30, 2012, 21:06:12 by KÖSTER »

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Ajankohtainen kuuma politiikka!
« Reply #34 on: April 02, 2012, 18:38:21 »
No niin, nyt on valtuudet annettu äänestämällä maan valioyksilöt tekemään seuraavat veronkorotukset.

Mitäpä tuumitte, laitetaanko jälleen helpoimmin euroissa laskettava ALV korotus ja bensa 2 euroon vai keksitäänkö jotain tehokkaampaa tapaa rahastaa keskituloiset massat tehokkaasti.

Varainsiirtoverotus jne.. on varmaankin turvassa edelleen kokkareiden kavereilla?

Paljon pitää saada lisää veroja, nuo säädöt ei riittäne mihinkään?

Mistäs revitään, rikkaiden tuloista ei riitä alkuunkaan?>entäs kreikan imussa tulevat muut rahantarvitsijat, kun sillä tiellä nyt ollaan? Voiko tuota velkaa aina vain lisätä euroopassa, eikös pitäs välillä vähä lyhentää ja  säästääkkin?

 Kouluihin kausi/ruokamaksut,suuremmat koulukeskittymät,päiväkodit yksityistetään ja kunnalliset lopetetaan.... entäs tämä armokuolema? >eikö se pelkkä sängyssä makuuttaminen maksakkin hunajaa ainakin 6000e/kk potilasta kohti ja muut erikoistoimenpiteet päälle.

Mikäpä neuvoksi, ehdotuksia kaipaa niin politiikot kuin kansalaisetkin?
Eli mistä olisit valmis luopumaan saadaksesi kasaan sen 2 tonnia verottajalle vuodessa lisää?


 center>