Chat

Poll

Minkä lajin edustajan luulet olevan Pro pilkki 2:sen suurin?

Hauki
55 (76.4%)
Taimen, kirjolohi tai muu lohikala
8 (11.1%)
Kuha
0 (0%)
Lahna tai muu särkikala
2 (2.8%)
Muu, mikä?
7 (9.7%)

Total Members Voted: 70

Author Topic: Pro pilkki 2-Millaisia mörköjä jään alla piilee?  (Read 20321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hurttarautu

 • Justeeriopiston rehtori
 • Posts: 283
  • View Profile
Pro pilkki 2-Millaisia mörköjä jään alla piilee?
« on: September 04, 2011, 19:46:44 »
Suurin osa pistää äänestykseen varmaan että hauki. Itse kuitenkin epäilen, että on joku muu :wink:, vaikkapa kymmenen kilon kuha. :roll:
Isoja kaloja liikkuu, se on varma. Usein kuullaan juttua, että vahvimmasta vavasta paukkuu siimat ja että kala ei mahdu kuuden tuuman avannosta. Pienikin hauki kyllä voi katkaista siimat helposti, ja lahna on muotonsa ansiosta vaikea saada ylös. Nämä pätevät varmaan myöskin pro pilkissä, sillä onhan kyseessä maailman realistisin pilkkipeli.
Pelin suurimmat kalat ovat olleet yli viisikiloisia, ja väistämättä haukia. (korjatkaa, jos olen saanut aivan vääränlaista informaatiota)
Todistetusti myös harmaanieriä, kirjolohi, kuha, lahna, lohi, rautu, säyne, siika jai taimen kasvavat useamman kilon painoiseksi. Mikähän näistä on SE ISO?
Kalastus jäissä jäiden puutteen vuoksi.

Pike

 • Posts: 843
  • View Profile
Vs: Pro pilkki 2-Millaisia mörköjä jään alla piilee?
« Reply #1 on: September 05, 2011, 00:15:21 »
Kun katsoo PP2 kalalistaa ja kun realistisuuteen pyritään niin onhan tuossa listassa ihan oikeastikkin suurimmat edustajat ovat hauella.

jamppa123

 • Posts: 13
 • PP2-pelinimi Mursu
  • View Profile
  • Email
Vs: Pro pilkki 2-Millaisia mörköjä jään alla piilee?
« Reply #2 on: November 25, 2013, 22:25:57 »
Harmi että on nykyään tuo "ison kalan" mystisyys ja jännitys vähän kadonnut kun on nuita jättimateita mistä isoin lienee +8 kg ja näitä isoja matikoita tulee suhttiuhaan kalastajille( en tarkoita että itselläni olisi tullut ). Tietystihän se alkuaikoina laitettu legendaarinen mega hauki, lahna, yms. jossain uiskentelee mutta jäänee reilusti keskikokoisen mateen varjoon nykyään.. Ovathan mateet oikestikin isoimmillaan varmaan melkoisia jötkäleitä, itse en asiasta tiedä kun en madestusta harrasta, mutta onhan propilkki tosiaan niin realistinen pilkkipeli että eihän mateista voi muuta tehdä kuin isoja jos asiat näin oikeasti ovat.  :-)
Kalat on tooosi kivoja otuksia... Varsinkin veden pinnan tällä puolella. ;)

 center>