Chat

Author Topic: Uudistuva Kalassa.net hakee uusia tekijöitä!  (Read 18667 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cpt Miller

  • Kapteeni SoraÄ-Ni
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 287
    • View Profile
Uudistuva Kalassa.net hakee uusia tekijöitä!
« on: September 25, 2011, 18:30:41 »
Kalapedia on kunnianhimoinen hanke, jonka potentiaali ja tarve suomalaisten kalastajien keskuudessa on suuri. Sen kehittyminen vaatii kuitenkin ympärilleen tiiviin ja aktiivisen yhteisön, joka kehittää siitä uskottavan, kattavan ja vakavasti otettavan tiedonlähteen.

Haemme tiimiimme uusia toimittajia. Toimittajan homma on mielenkiintoista ja antoisaa, sillä saat itse vaikuttaa mitä milloinkin teet. Toimittajan työhön kuuluu kuvien etsimistä, artikkeleiden kirjoitusta ja erilaisiin projekteihin liittyvää suunnittelua yms.

Kalassa.net on maan johtava kalastusportaali, joka kehittyy sen käyttäjien avustuksella ja heidän toiveidensa mukaiseksi. Toimittajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa koko Kalassa.nettiin, ja sen tulevaisuuden suuntauksiin. Kehitetään yhdessä! :lol:

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ja haluaisit tulla mukaan sivuston toimintaan, voit laittaa Cpt Millerille vapaamuotoisen hakemuksen. Sinun ei tarvitse osata mitään entuudestaan, sillä opetamme sinulle kaiken tarvittavan, riittää että olet kiinnostunut oppimaan ja halukas vaikuttamaan asioihin!

Hakemukset voitte laittaa Cpt Millerille yksityisviestillä.

 center>