Chat

Author Topic: Maaseudun kehittäminen  (Read 1360 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rocket

  • Posts: 1
    • View Profile
Maaseudun kehittäminen
« on: October 20, 2011, 20:05:05 »
Hellurei!

Tietooni tuli tälläinen hyväntahtoinen kilpailu ihmisten paremman elämän hyväksi, mikä vois kiinnostaa teitäkin.

Sitran on järjestänyt ”Irtoa hetkeksi arjesta - nyt tarvitaan villejä ideoita!” –aivoriiheen, jonka tarkoituksena on tunnistaa huomisen tarpeita maaseudella sekä löytää sinne uusia bisneksen mahdollisuuksia. http://monitor.sose.fi/irtiarjesta/04ord37l

Jos ei halua ehdottaa omaa ideaa, niin sivuilla voi myös käydä antamassa pisteitä muiden ehdotuksille. Aikaa osallistua on 30.10 asti. Kiinnostavimmat ideat pääsevät jatkojalostukseen kauppatieteiden opiskelijoiden NESU-seminaarissa Turussa marraskuun alussa.

Mitä ylipäänsä ajattelette maaseudun tulevaisuudesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista, vaikka kalastamisen näkökulmasta? Pitäisikö Suomessa hyödyntää vieläkin enemmän tuhansia järviämme esimerkiksi kalastusmatkailun kannalta?

seppojohannes

  • Guest
Vs: Maaseudun kehittäminen
« Reply #1 on: October 20, 2011, 20:43:51 »
Maaseutuhan kehittyy juuri oikeaan suuntaan. Eläkeläiset ja työttömyyteen turhautuneet alkoholistit kuolee pikku hiljaa pois ja asunnot vapautuu kesämökeiksi ja vaikkapa venäläisten omistukseen.
 Kalastus ja metsästys jää kokonaan turistien ja mökkiläisten harrastukseksi josta otetaan hyvät rahat.....Niillä rahoilla autamme poloista Kreikkaa selviämään huomisesta pannssarivaunujen ja sukellusveneen aiheuttamista kustannuksista...... 8-)

 center>