Chat

Author Topic: Uudenkaupungin makeanvedenallas  (Read 3615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

auacusha

  • Posts: 3
    • View Profile
Uudenkaupungin makeanvedenallas
« on: June 13, 2012, 20:15:32 »
Mahtaako olla porukalla kokemuksia kyseisestä vesistöstä?
Mökki on tuossa rauliossa ja on tullut petekarin, raulion uimarannan kaislikot, sydänkartan , ristikartan sekä lounatkarinpuhtia lähinnä kalasteltua. satunnaisesti tullut kokeiltua vintrin portin lähistöä niin makean kuin suolaisen puolelta mutta saaliit jääneet vähintäänki humoristisiksi. 

 Saaliit pysyneet kovin pieninä ja satunnaisina (20-500g ahventa ja 1-2,5kg haukea) ja olisin varsin kiinnostunut varsinkin velhoveden (tietysti myös ruotsinveden kunha saa kunno paatin alle jos siellä enemmän on kalaa :D ) puoleisista ottipaikoista , ja onko kyseisestä lätäköstä edes mahdollista vavalla saada muuta kuin ahventa ja haukea saada? Kuhasta, siiasta ja jalokaloistakin kuullut jonkilaista huhua mutta myös että niitä ei olisi...

Tähänasti pystynyt vain heittelemään mutta muutaman viikon päästä saa pulpettiveneen mestoille joten myös uistelupaikat kiinnostavat.
 
Ottiväreinä on itsellä toiminu parhaiten lipoista caliko cat (puna,valko,musta) , oranssihtavat lipat sekä nilsun 5cm papukaijja vaappu painotettuna, kupari crodile punamustilla pisteillä sekä vihreä reflex (12g).

Syvyyskarttaa yrittäny pitkään etsiä mutta moista ei ole taidettu koskaan tehdä, niinkuin ei pahemmin kiviäkään (joita muuten riittää..) merkattu.

Tänä keväänä / kesällä jääny saalis lähes olemattomaksi mutta kun järvestä jotain muutakin kun kissankalaa nousee (toivottavasti) niin eiköhän tähän jonkisortin rapsaa sit tule.

Lare THP

  • Posts: 5
    • View Profile
Vs: Uudenkaupungin makeanvedenallas
« Reply #1 on: July 27, 2012, 22:23:03 »
Onhan tuolta tullu muutamat hauet repästyä ottivieheenä turkuspoon (sininen)

 center>