Chat

Author Topic: Kuvat kalassa.netissä  (Read 2613 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Suomipoika

 • Posts: 32
  • View Profile
Kuvat kalassa.netissä
« on: January 08, 2013, 20:34:27 »
Hei voisiko joku neuvoa minua, haluaisin lisätä kuvi keskusteluhin, mutta sivu näyttää että kuvat ovat liian suuria eikä niitä voi lisätä ja jos muutan kuvien tarkuutta pienemmäksi niistä ei saa kunolla selvää. Onko muilla ollut samaa ongelmaa vai teenkö itse jotain väärin.

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Kuvat kalassa.netissä
« Reply #1 on: January 08, 2013, 21:10:01 »
Juu, en saanut minäkään tolkkua hyvistä ohjeista huolimatta?.

 No kuvat jäi säätämättä, mutta onneksi vaikkapa mese.fi,  sivuille olen onnistunut moiset jo laittamaan.., siellä kun saa harrastaja apuja kuvien kera vaikkapa auton 500 000km huoltoihin jne.... :-D.

Täällähän ne kuvat oliskin vaan elvistelyä (varsinkin yli 20v vanhoista autoista) :-D?>>tai Perholla pyydetty lohikala...5gr salakka jne :-P...

Kyllä ne sinne saa näkymään ,kun aikansa taistelee ja  nörteiltä kyselee.....ohjeetkin saattas hakutoiminnolla löytyä jos tuuri käy......itsellä tuo pinna ei kestä kolmee kertaa enemmän säätää kuvien lähdön suhteen ,joten mielenterveyteeni vedoten ei kuvia vieläkään tule näkyviin... :wink:.

Pappatunturin sytytysjärjestelmän ongelmissa voin auttaa ,mutta nörttijutuissa en sitten juurikaan.....Eiköhän täälläkin joku nörtti ala pian heräillä..nootta mielenkiinnolla jäädään oottelemaan niitä veneenmittasia haukikuvia jne...:wink:....>>>isoja on vonkaleet jos ei kuvatkaan mahdu nettiin... :-D?

Shark

 • Posts: 966
 • Korrostan
  • View Profile
Vs: Kuvat kalassa.netissä
« Reply #2 on: January 08, 2013, 22:29:32 »
Näin lisäät kuvan viestiisi


1) Mene osoitteeseen imgur.com
2) Klikkaa oikean yläkulman nappia "computer"
3) Etsi haluamasi kuva koneeltasi, klikkaa kuvaa, ja sitten oikean alareunan nappia "avaa"4) Näytölle avautuu ruutu, jonka alareunassa näkyy kuvasi nimi. Klikkaa nimen jäljessä olevaan valkeaan neliöön rasti, ja paina "start upload"5) Kuvasi avautuu näytölle. Oikeassa yläkulmassa näkyy kuvasi koko pikseleinä. Mikäli ensimmäinen lukema on suurempi kuin 800, laita siihen uudeksi luvuksi esim. 640, joka on hyvä koko foorumille. Palvelu laskee jälkimmäiselle lukemalle uuden arvon itse.
6) Klikkaa yläreunan "save"-nappia.7) Klikkaa oikeassa alareunassa tekstin "Direct Link (email & IM)" alla olevaa linkkiä kerran hiiren oikealla napilla, ja paina "Copy/kopioi".8) Klikkaa kalassa.netin viestiosiossa hiiren oikealla napilla, ja paina "Paste/liitä". Linkki ilmestyy viestiisi.9) Maalaa liittämäsi linkki siniseksi pitämällä vasenta hiiren nappia pohjassa, ja vetämällä kursoria linkin yli. Klikkaa sen jälkeen lihavointinäppäimen (B-kirjain) alapuolella olevaa kuvaa "insert image".10) Linkin ympärille ilmestyvät [ img ] ja [ /img ] -merkit. Näin kuvasi näkyy suoraan foorumilla.11) Kuvasi näkyy foorumilla.12) Pyyhimme hikeä otsalta ja onnittelemme itseämme.

Jovain.

Suomipoika

 • Posts: 32
  • View Profile
Vs: Kuvat kalassa.netissä
« Reply #3 on: January 09, 2013, 16:02:57 »
Kiitos avusta tuota pitää kokeilla :D

 center>