Chat

Poll

Tulossa on kalassa.netin avoin matikkamestaruuskilpailu - äänestä karsintarajasta! -> karsintarajan ylittäneet pelaajat saavat kisaan lisenssin - karsintakilpailuja järjestetään tarvittaessa useita, mutta vain 1 kierrokselle saa osallistua!

1) KARSINTARAJA 15 kpl mateita yhdestä karsintamapista (30 min) - 10 yritystä 10 eri mapista
 2) KARSINTARAJA kalojen yhteispaino yhdestä karsintamapista 7500g mateita (30 min) - 10 yritystä 10 eri mapista
Vaihtoehto 1 (kappalemäärä) Korkeampi karsintaraja
Vaihtoehto 2 (Kalojen yhteispaino) Korkeampi karsintaraja
Vaihtoehto 1 (kappalemäärä) alhaisempi karsintaraja
Vaihtoehto 2 (Kalojen yhteispaino) alhaisempi karsintaraja
Kuten 1 ja 2 mutta alempi minimiraja ja "keräilyerästä" vielä madollisuus nousta kisaan
Kuten 1 ja 2 mutta myös Mahdollisuus tehdä sellainen (isompi) tulos, että voi ohittaa seuraavan vaiheen

Author Topic: - turnaus päättynyt - tulokset maanantaina! KOVA KISA OLI KIITOS kaikille!  (Read 11262 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
THREESOME - turnaus pikapelaajille!

KuKa kolmisopesta ja Karhu200 Niemisiltä ovat saaneet yli 4kg saaliin (KuKa:lla isompi)

Ja Jutapo innostui saamaan kalaa - ei siinä mitään - mutta kun erehtyi punnituspaikallekin, niin tulos on hylätty - jatkamislupa omaksi iloksi on annettu. Turnauksesta kyseinen herra on jo ulkona siis...Wanhempaa kamaa:

Tulokset nähtävillä (Hole in one part III oli edellisen viikonvaihteen turnaus)

1)   Matikka Järvinen 75 807
2)   Sirkka 68 905
3)   Ketturi 67 920
4)   Aimo 67 145
5)   Käppis 64 264
6)   KuKa 61 249
7)   ED 60 985
8 )   Fransu 59 540
9)   MICCONI 58 248
10)    Kertavedolla 58 220

Järvikohtainen erittely tulee loppuillasta (Odotan vielä viimeisiä kortteja)

EI saa viestiä poistettua itse - siis pidetään omaa kivaa tässä samassa ketjussa hamaan tulevaisuuteen.

Seuraavassa viesteissä se ajankohtainen asia... Eli nyt tällä kertaa hole in one part III

=================================

Normaalihostilleni saa salasana kun kauniisti pyytää - ja ellemme "tunne" - pitää jhieman perustellakin, miksi juuri sinä sitä tarvitset?

Pääasiallinen tarkoitus on pitää hostia, jossa jokaisella pelaajalla on pelirauha ja aidosti mahdollisuus ennätysten rikkomiseen - ainakin omien tulosten (ennätysten) parantamiseen!

« Last Edit: January 26, 2014, 21:39:11 by Hankey Bannister »
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
KIlpailu on päättynyt ja pääkilpailun voittaja selvillä
« Reply #1 on: December 14, 2013, 18:01:28 »
Tuossa linkissä pistetaulukko VOITTAJIEN osalta...

http://aijaa.com/EqL1UV

Protestiaika päättyi ilman protesteja

Voittajat voisvat ystävällisesti ilmoittaa minulle yhteystietonsa (Pietelkilpailun voittaja jontte, ja Voittokisan voittaja hauen leuka => pyydän tietojanne yksityisviestillä - mielellään alkuviikon aikana!


PISTEKILPAILU
I         jontte    28131
II        AlpoK    24285
III       kok       23993
IV       mr-YK    22880
V        Taavi Tumpelo 22531
VI       

Eniten voittoja:
hauen leuka 4
AlpoK 3
Taavi Tumpelo 3
Voitot klapa 2
kok 2
Markku 2
Ketturi 2
Fransu 2


Pyydän anteeksi nimimerkeissä tekemiäni iso/pieni kirjain -virheitä - ovat taatusti tahattomia,,,

JOS JOKU HALUAA PLAYLOGISTA LEIKATUN tuloslistauksen (Siitä voi laskea paitsi tukoset ja pelaajat, myös osallistumiskerrat) , sen saa kun ilmoittaa minulle yksityisviestinä pyynnön.sähköpostiosoitteensa


Paljon onnea voittajille .... kovatasoisessa kilpailussa YHDENKIN osakilpailun voittaminen on saavutus, joka ei todellakaan onnistu ihan kaikilta - jokainen listalle päässyt voi huoletta pitää itseään kovana osaajana!
« Last Edit: December 16, 2013, 10:37:46 by Hankey Bannister »
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
Tulokset PART II (Ohi jo = viime vuotista kamaa)
« Reply #2 on: December 22, 2013, 17:05:53 »
Lämpimät kiitokset kaikille osanottajille.

http://aijaa.com/Vjsk4w

Voittaja: Taavi Tumpelo - osoitteen kun saan, niin pienoisen muiston pökkään postiin!

http://aijaa.com/Vjsk4w

Isoimman kertatuloksen kisassa teki jake88 Linlonlahdella madesaaliillaan, joka oli 14 799g
Itse sain kisan ulkopuolella melkein unelmapotin samasta paikasta 16 372g (Kun kerrankin osuin) muuten en kisaan olisi lopulta ehtinyt kaikkia tuloksia tekemäänkään - liian moni järvi jäi kesken milloin mistäkin syystä - eikä vähiten lukuisien kysymysten takia.
« Last Edit: January 15, 2014, 21:20:22 by Hankey Bannister »
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
HOLE - IN - ONE part III alkaa perjantaina noin klo 17 (Pidempi versio)
« Reply #3 on: January 15, 2014, 17:11:31 »
Tällä kertaa mennään pelkillä mademapeilla. Ja perusteluna siksi, että kehitteillä on myös "matikkamestaruus" turnaus ja tässä kisassa menestymällä on mahdollisuus saada kutsu matikkamestaruuskisaan ilman karsintaa!
Informoin tästä matikkamestaruuskisasta tarkemmin viimeistään kun SM-kisat on pilkitty alta pois, mahdollisesti aiemminkin! Varsinainen kilpailu käydään joka tapauksessa Sotcin Olympiakisojen jälkeen (Jää penkkiurheilurauhaa kaikille)

Hole - in - one Part III

Pelaajamääräksi tavoitteena 40 - 50 pelaajaa (MAX) - joten edelleenkin nopeat syövät hitaat. Tällä kertaa en jaa kutsuja KUIN JO SÄHKÖPOSTIA LÄHETTÄNEILLE, koska tarvitsen joka tapauksessa sähköpostiosoitteen, johon toimittaa tuloskortin, niin toivon tällä kertaa varsinkin tiimien vetäjiltä omaa aktiivisuutta!

EI YKSITYISVIESTEILLÄ! (Vain meili [email protected])

Myös vanhalla tuloskortilla voi osallistua (kun vaihtaa järvet siihen itse)

(Säännöt) Tärkeimmät kohdat korostettu ja isommalla fontilla (Sininen)

Selostus on pitkä mutta asia yksinkertainen - pelaa viikonlopun aikana autohostillani (karhu200) 9 mappia - jokaisesta tuot kerran kalat puntarille - merkitse tulokset korttiin - ja palauta kortti minulle sähköpostiin. Parhaat palkitaan.
0) Ilmoittautumishakemukset sähköpostitse [email protected], PP2 - liigajoukkueelta hyväksytään yksi ilmoittautuminen kaikkien tiimin jäsenten osalta (Jolloin ilmoittautuja sitten lähettää myös tuloskortit halukkaille joukkueen jäsenille. (Tiimit nokkikoon keskenään kuka sen ilmoittautumisen tekee C, A vai joku muu?) Ilmoittautuessa riittää pelkkä pelinick, mutta ei tee vahinkoa, jos jo ilmoittautuessa ilmoittaa nimensä ja yhteystietonsa. Luonnollisesti tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle missään olosuhteissa.

0B) Ilmoittaumisesta saat vastaviestinä salasanan ja tuloskortin, joka palautetaan täytettynä SÄHKÖPOSTITSE - lähetän kortin tallennusmuodoissa Open document- ja Word-, pyynnöstä myös .pdf - eli mikäli pelaaja ei omista maksullista tekstinkäsittelyohjelmaa (Word) on Open Office vapaasti verkosta ladattavissa ja jokaisen saatavilla (En laita linkkiä, koska latauspaikkoja on useita). Kortin täyttö ON HELPPOA (Vain numeroita merkitään ja kirjoitetaan nimi (Nick) ruudukkoon. Omia yhteystietojaan EI OLE PAKKO LUOVUTTAA (Vaikka asiakirjassa niille tilaa onkin)

1) yksi reikä / järvi - reikä on kairattava 3 minuutin kuluessa lähtömerkistä (kairauksen aloitus)
pohjaankairatun reiän saa uusia (Lupaa ei tarvitse kysyä, koska pohjaankairaus on visuaalisesti todettavissa)

2) Jokaisesta 9 mapista 1 tulos = vaakatulos (Pelaajaa kohti), joka on suurempi kuin 0g pelaajalta vahvistaa reiän pelatuksi, tulosta ei voi enää parantaa. Taktikointi tämän säännön puitteissa on siis mähdollista

3) 2vrk yhtäjaksoinen kisa-aika (autohost) Täysiä kierroksia (9 järveä) pyörii pe klo 17 - su klo 17 Non stop periaatteella. Mikäli sähkökatkot tai muut katkokset lyhentävät turnausta, voidaan olosuhdetta pitää saman kuin luonnonolojakin, joten tulos on edellä mainittuna aikana pilkkien saavutettu.

4) pelaajamäärä rajoitettu 12 pelaajaa kerrallaan sisään, minimipelaajamäärää ei ole. Aulassa voi odottaa. Sallittu määrä siis 13 - koska olen itse tietysti aina paikalla (Tai botti on)

5) Rajoittamaton oikeus osallistua vielä pelaamattomaan järveen jos hostilla on tilaa. Tietysti sellaiseen mappiin ei voi enää osallistua jonka on jo pelannut.
- mikäli pelaajia on jonossa suosittelen herramiessääntönä, että annetaan jonottajien pelata seuraava mappi ja pidetään itse taukoa (Vaikka jonottaen sitä seuraavaan)

6) voittaja on pelaaja, joka kisan aikana pilkkii 9 reiän suurimman tuloksen = kaikkien reikien kalamäärän yhteispaino

7) Tuloskortti on palautettava sunnuntaihin 19.01.2014 klo 17.30 mennessä täytettynä - tuloksen tulee olla valmiiksi laskettu

8 ) Loppuyhteenveto TULOSTEN OSALTA (Pelinick ja tulokset) julkaistaan ja tulosten osalta lopputulos-login saa jokainen halutessaan (tilaa  tiedosto minulta sähköpostitse, jos haluat sen saada - jokainen tiedoston kisan PÄÄTTYMISEEN MENNESSÄ TILANNUT JA KISAAN OSALLISTUNUT (yksikin mappi) SAA SEN!!!)  En julkaise logia, koska veisi turhaan tilaa foorumilta, vaan postitan tulokset halukkaille su - ti kisan jälkeisinä päivinä - halutessaan kuka tahansa kilpailuun osallistunut voi tarkastaa, että tulokset ja yhteenlaskut ovat oikein. Uskoisin, että tällä julkisuudella karsitaan tahallinen manipulointi - jos kohta sellaista en usko millään muotoa esiintyvän!

9) Parhaita tuloksia tehneet valitaan automaattisesti mukaan matikkamestaruuskilpailuun, joka pilkitään myöhemmin keväällä. Muitakin palkintoja / kunniakirja on mahdollista saada!

10) kaikkien aikojen ennätyksestä Record Hostin yllätys...

11) Peliä valvoo minun lisäkseni jokainen Admin - oikeudet hostilleni saanut pelaaja erityisesti - eli admin oikeuksin - kaikki eivät tunne toisiaan, eikä ole tässä vaiheessa tarkoituskaan. Admin -oikeuksia on useiden eri tiimien jäsenillä, joten on hyvin todennäköistä että joku näkee "aina".

12) Omaa suoritusta koskeviin kysymyksiin (Pelasinko jo tämän, mikä mun tulos oli jne. kysymyksiin en vastaa pelin aikana, koska tasapuolisuuden nimissä en ole koko aikaa paikalla ja en siten voi vastata kuitenkaan kaikille kaikkina aikoina.)

Suosittelen pitäämään omissa peleissä päällä apuohjelma PP2-buddyä - lisäksi suorituksesi kyllä tallentuvat playlog.txt tiedostoon (Laita pelin asetuksista päälle!!!), joten jokainen pelaaja voi ihan yhtä helposti tarkistaa omat suorituksensa kuin minäkin, jos vain viitsii.

Varoitus ("keltainen kortti"):
* Osallistuminen jo pelattuun kenttään (Hosti / admin potkaisee samalla ulos, jos havainto tehdään myöhemmin annetaan varoitus tai "tilin täyttyessä" suoritus hylätään) = ÄLÄ MENE MAPPIIN JOSTA SINULLA ON JO TULOS - ei ainakaan JÄÄLLE --- (=varoitusvaara) Admin -pelaaja voi liikkua, mikäli on perusteltavissa oleva tarve!---
* samalta järveltä 2 punnitustulosta aiheuttaa lisävaroituksen = Varoitustili täyttyy (Jos varoitettu entuudetaan, tuli "noutaja"
* huono käytös (Hosti / admin harkitsee) LISÄKSI TULOKSIIN MERKTÄÄN kyseisen mapin kohdalle 0g! (Ellei varoitustili täyttynyt, eli pelaaja hylättiin)
* järvelle tuleminen (Punnituspaikkaa pidemmälle) 3 min. pelin alusta
* reiän kairaus yliajalla (=yli 3 min pelin alettua), taktisen varoituksen voi ottaa (Iso mappi) - asiallisesti toimivan pelaaja ilmoitta tästä itse!  JOS MYÖHÄSTYT - JA POISTUT pelistä = EI seurauksia 

Puntarille jääneet pelaajat (3min jälkeen) voi hosti/ admin potkaista pellolle - ei muita seurauksia - nukahtaminen on inhimillistä. adminit voisivat kiinnittää erityistä huomiota tähän ja pistää jalalla koreasti!

Hylkäys:
* 3 varoitusta alla ja syyllistyy neljänteen rikkeeseen
* kairaa 2 tai useampia reikiä samassa pelikentässä / pelissä
* väärä merkintä tuloskortissa / muu tulosten tahallinen manipulointi
* kirjautuminen peliin väärällä nimimerkillä ja sillä tuloksen tekeminen tai sen yritys ***)

VAROITETUISTA JA HYLÄTYISTÄ PELAAJISTA pidetään tiedostoa tässä viestiketjussa.

JÄRVET
SEURAAVAT MAPIT PYÖRIVÄT NON-STOP -periaatteella - jokaisen mapin jälkeen on 240 (4 min) sekunnin mittainen tauko - lisäksi aikaa menee pain latautumiseen ja pelin jälkeen tuloslistojen latautumiseen, joten jokaiseen peliin kulunee ainakin 35 - 38 min / peli.

Pelissä on 4 suurta mappia, joten kolmessa on mahdsollisuus ottaa "taktinen varoitus" - Edelleen herrasmiesmäistä on ilmoittaa itse tehneensä "rikkeen" - eli kairausajan ylityksestä viesti! (privakin minulle riittää - tallentuu logiin)

1) Linlonlahti   2-4-3                           
2) Venetjoen tekojärvi   2-4-3                             
3) Siika-Valkeinen   2-4-3                       
4) Saarijärvi   2-4-3                                   
5) Jormuanlahti  2-4-3                               
6) Savilahti  2-4-3                                 
7) Kuikansalmi   2-4-3                         
8] Vuontele    2-4-3                             
9) Kuopionlahti   2-4-3                               

Hostlistalta voit seurata mikä järvi on menossa ja "/hello# -tietoon on merkitty mikä tulee seuraavaksi
http://www.kalassa.net/propilkki2/P2_hostlist/P2_hostlist.php


PROTESTIT - Protestiaika 4h tulosten julkaisusta, muuten kuten edellisessä pelissä (ks. Hole - in - One ensimmäinen peli) Epäselvissä tapauksissa OTA KAAPPAUSKUVA (Kellonaika ja kairaava pelaaja kuvassa (zoomaa) on riittävä näyttö ihan kiistatta. Paikalla olevat todistajat, joilta asiaa voidaan kysyä (Pelaajat samaan aikaan pelissä - ei mummo kiikkustuolissa peräkammarissa siis) kannattaa vaikka kirjoittaa ylös (Playlogista kyllä selviää myös).

Väliaikatuloksia ei (grammamääräisiä julkaista minun toimestani)

Säännöt merkitään tuloskorttiin - joka siis kannattaa tulostaa siihen pelipöydälle ja pitää manuaalisesti kirjanpitoa omista suorituksista! Kaikenlainen taktikointi kun on osa pelin henkeä, niin näiden sääntöjen puitteissa mennään taas seuraavaan peliin.

Kaino toivomus - oltaisiin sillä reiällä mapin loppuun saakka mieluummin kuin poistutaan - helpottaa valvontaa ja vähentää väärinkäsitysten määrää.

================

Säännöt ja turnaus on hyvinkin pitkälle muokattu pelaajien julkisuudessa ja yksityisviestein / keskusteluissa hostilla esittämien toiveiden mukaisesti

Oletusarvoisesti SM_liigan tiimien pelaajat ovat kaikki kokeneita - ja hostilllani säännöllisesti vierailevat pelaajat joilla on selvästi jo menestymistä takana ovat tervetulleita - jos kokemusta ei ole - voi joutua vähän perustelemaan. Kahdella sanalla ei tuntematon pääse sisään.

Ulkomaalaiset/ vieraskieliset pelaajat ovat toki myös tervetulleita, mutta käännän säännöt englanniksi ja teen kutsunkin X-kieliselle osalle foorumia, kun saadaan ensin viilattua tämä kotimaista kieltä käyttäen priimakuntoon.
Eli tervetuloa, mutta toistaiseksi pelissä käytettävä kieli on suomi - jatkossa sitten myös tai ehkä jopa pelkästään englanti - mutta sitten tuleekin ihan koko paketti vain englanniksi.

So maybe next competition will be in English too...

MUISTA REKISTERÖITYÄ ENNÄTYSLISTALLE
Rekisteröityminen taphtuu pelin kautta... ilmoita siellä sähköpostiosoitteesi - saat sähköpostiisi automaattisen viestin, joka sinun pitää käydä vahvistamassa sähköpostitilisi kautta - sitten vaan vonkaelita kiskomaan.

Tuollahan sitä saapi stalkata, mitä se kaveri jo kerkisi saamaan?

www.kalassa.net/propilkki2/P2_records
« Last Edit: January 17, 2014, 15:43:12 by Hankey Bannister »
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
Menneiden kisojen tapaan alle puolet pelaajista näyttää pilkkineen kaikista mapeista tuloksen. Aika yllättävän tasaista on tulosten perusteella ollut. Veilä jännittää, joko voittaja on selvillä, vai vieläkö joku nousee kalkkiviivoilla ohi muiden?

Nyt heitän rohkean väitteen jolle alkaa olla vahvasti jo tilastollistakin pohjaa - kun sallittua on vain yksi reikä, paranee tulostaso ja voittajien tulostaso normaaliin hostikisaan ihan HUOMATTAVASTI! - Siis ihan varmuudella parhaiden kolmen pelaajan keskiarvo on parempi - joten miettikääpä jokainen tykönänne, mikä onkaan se oikea tapa pilkkiä . juosta ja porata vai keskittyä kalastukseen?

Taitaa olla perisuomalainen kateus siitä, ettei kaveri vain saa paremmin kannustimena siihen tyhmyyteen, että lokkeilemalla ja kohkaamalla pilaan vain oman ja kaverien pelin!

Tarkistakaa asia itse - kun tulokset selviävät, on moni listan tulos / pelaaja parantunut kisan aikana!
http://www.kalassa.net/propilkki2/P2_records/P2_records.php

Kaikkiaan 34 pelaajaa kävi paikan päällä kokeilemassa "onneaan") - Mukavasti ovat kaikki mahtuneet - eikä isompaa kiistaa pilkkipaikoista ole ilmennyt, joten eiköhän tämä kisamuoto saa pidempääkin jatkoa tulevaisuudessa!

ENNÄTYSKAMAA:
KuKa Siika-Valkeinen made 4535 ja yhteistulos 14575g / 30 min, myös hauen leuka ylitti 14kgn rajan, tosin eri kerralla
Sirkka kiskaisi Savilahdelta yli 8kg tuloksen - ja se ei ole kovinkaan helppoa matikkakisassa tuossa paikassa!
Fiskarna kiskoi Linlonlahdelta yli 12 kg saaliin
Ketturin tulos 17628 g Saarijärveltä on ihan omaa luokkaansa - Sijoittuu muuten automaattisen ennätystilaston NELJÄNNELLE sijalle - ONNITTELUT teitysti ennätyksen arvoa lisää se, että tulos on saatu YHDESTÄ avannosta ja KILPAILUSSA

Moni kertoo myös henkilökohtaisten tulostensa parantuneen - ilmoittipa yksi pelaaja rikkoneensa kuusi omaa ennätystään - jos kohta tuo näkyy kyllä tulosluettelossakin korkeana sijoituksena (Pian)


HYLÄTTY:
Timo Silakka (Kairasi 2 reikää samalle järvelle

Hylätyillä pelaajilla on lupa väistämisvelvolllisuutta noudattaen olla mukana ja kilpailla itsekseen - tuloksia vain ei hyväksytä. Hylätty pelaaja ei saa osallistua järvelle, jossa on 11 pelaajaa tai enemmän. (Ei ole säännnöissä tätä, mutta holeinonen kuningas salomonina justiinsa päätin. - ilman pöppöneuvostoa!) Tämä peli on viihdettä eikä märäntyneitä poronsarvia nielleiden paliskuntien toraa!

Varoitukset (KELTAINEN KORTTI)
Micconi jormuanlahti = kairaaminen yliajalla
KuKa jormuanlahti = kairaaminen yliajalla
karhu200 venetjoen tekojärvi = kairaaminen yliajalla (Ei tietenkään ole kisassa mukana, mutta vertailun vuoksi ja omaksi huviksi tulos tulee sivupöytäkirjaan)
Aimo venetjoki = kairaaminen yliajalla
Matikka Järvinen venetjoki = kairaaminen yliajalla
Fransu jormuanlahti = kairaaminen yliajalla
Kertavedolla jormuanlahti = kairaaminen yliajalla
Sirkka jormuanlahti = kairaaminen yliajalla
Kertavedolla Kuopionlahti = kairaaminen yliajalla

Loistavaa urheiluhenkeä osoittaa, että miltei jokaisesta rikkeestä pelaaja ilmoitti itse!

http://www.kalassa.net/propilkki2/P2_hostlist/P2_hostlist.php

Pyydän kaikki omasta puolestaan tarkistamaan, että tulokset ovat oikein - en ole tarkastanut yhtääkään asiaa pilkuntarkasti loppuun saakka vaan ihan kursorisesti ja luottaen pelaajien rehellisyyteen!

« Last Edit: January 19, 2014, 15:20:42 by Hankey Bannister »
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
TULOKSET - Voittajat selvillä (korttien palautusaika päättynyt)
« Reply #5 on: January 19, 2014, 14:50:21 »
Voittaja on Matikka Järvinen

Protestiaika ohi


Ilmiselvän virheen tietysti korjaan myöhemminkin. Jos joku vielä palauttaa tuloskortin, laitan tulokset listan jatkoksi...


Ainakin sellaiset pelaajat, joilla on kaikki mapit pelattuna ovat ilmeisesti paria lukuun ottamatta palauttaneet - kiitos siitä.

Julkaisen vain niiden pilkkijöiden tulokset, joiden kortit saan - muiden vois ikään kuin katsoa toivovan, ettei niitä julkaasta...

Ja playlogista turnauksen mittainen pätkä lähtee kaikille pyynnön esittäneille!

TÄSSÄ alustava kunniataulukko!

1)   Matikka Järvinen 75 807
2)   Sirkka 68 905
3)   Ketturi 67 920
4)   Aimo 67 145
5)   Käppis 64 264
6)   KuKa 61 249
7)   ED 60 985
8 )   Fransu 59 540
9)   MICCONI 58 248
10)    Kertavedolla 58 220

Järvikohtainen erittely (Kuva suurenee klikkaamalla)


Toimitan alkuviikosta kisan voittajalle pienen muiston palkinnoksi - samoin postiin lähtee pari edellisen kisan palkintoa matkaan pienen viiveen saattelemana.
« Last Edit: January 20, 2014, 08:01:48 by Hankey Bannister »
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
Kiitokset mukavasta turneesta. Lisää näitä! Yksi mappi jäi tuloksettomaksi (Savilahti) joten ei tullut lähetettyä tuloskorttia. Reilut 50kg oli ilman sitä. Kolmessa mapissa rikkoutui omat vanhat ennätykset  :-)


Kiitos kiitoksista sinulle ja monille muille eri tavoin kiittäneille! - Hole in one jatkuu kyllä - vaan pelataanpa muutakin välillä.

THREESOME - turnaus pikapelaajille!

Katsotaanpa yksi uusi kiva kilpailumuoto - oikein yksinkertaisilla säännöillä:

0) ilmoittautuneille tuloskortti ilmoittautumista vastaan - ilmoita pelinick ja oikea nimesi [email protected]
Kaikille postituslistalla jo oleville (Edellisiin kisoihini osallistuneet, tulee kisakutsu & tuloskortti automaattisesti!) Lähetän viimeistään torstaina. Ilmoittautua voi lauantaihin saakka (Ellei siis ole jo listalla)
1) Perjantaina (24.1.2014) klo 17 - sunnuntaina (26.1.2014) klo 17 kolme kalaa puntarille ilmoitettuista 18 mapista (Enempää ei saa tuoda, vähemmän saa) useamman kuin kolmen kalan punnitseminen johtaa hylkäämiseen koko turnauksesta.
2) Kerran punnitaan per mappi - eli pelattu, mikä pelattu - jos saat enemmän ÄLÄ PUNNITSE (Tai hylätään)
3) 18 mielenkiintoista kenttää, jokainen kestää 15 min (kaikenlaista tulossa: kirreä, matikkaa, ahventa, sekakalaa yms. HUOMAA: kaikissa kentissä kaikki saadut kalat ovat tuloksessa mukana! - joissakin kisamuoto voi olla normaali,tms, mutta näissä kentissä ei (ainakaan pitäisi) olla mahdollista saada muita kuin kisamuodossa on tehty mahdolliseksi)
Jokainen kenttä tulee pelattavaksi 9 kertaa (Sama kellonaika, sama vuodenaika- keli vaihtelee - ja jää)
4) reikien poraamista ei rajoiteta - eikä osallistumista - jopa samassa kentässä voi taktikoida (Katsotaan kuka keksii miten)
4b) pelaajamäärää ei ole rajoitettu - olkoon taktiikkana tällä kertaa "hiljaisten aikojen hiljaisuus"
5) Voittaja ratkeaa tuloskorttien perusteella (tarkistus kuten edellisisissä peleissä = pelilogin saa kun pyytää) tulos muodostuu pelaajan korttiin merkitsemistä 18 mapin 3 kalan yhteispainosta - ja enempää EI SAA OLLA PUNNITTUNA.
6) jokaisen kentän jälkeen 2 minuutin tauko (Pidempiä taukoja ei tarvinne sen takia, että sen 3 kalaa saanee useimmista mapeista muutamassa minuutissa ja sittenpä sitä voikin sännätä puntarille ja alkaa tauko)
7) Sellaiseen kenttään ei enää saa osallistua josta on tulos tehty (= hylkääminen koko turnauksesta) pelaajat valvovat keskenään ja tietysti jos punnitustuloksia on samasta mapista kaksi on asia peliloginkin perusteella selvä.
8 ) palkitaan voittaja & suurin 3 kalaa tulos!
9) kaikki halukkaat mahtuvat mukaan!
10) Kaikista kentistä EI TARVITSE tehdä tulosta


Jos golfteemaa jatketaan (löysästi siihen yhdistäen) olisi tämän kisan nimi vaikkapa sitten "threesome" - niistä kolmesta sioimmasta kalasta johdatellen.

Tällä kertaa osallistun itsekin - kun playlogista voidaan valvoa kaikki. Ja tovwerit pelaajat valvonevat minut! Koetan puolustautua sitä vastaan, ettei tarvitse paljintoja lähettää!


« Last Edit: January 22, 2014, 20:13:50 by Hankey Bannister »
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
Tietenkin taas mennään olosuhteiden vaatimalla tavalla - eli katkos tavalla tai toisella voi lyhentää aikaa.

Sunnuntaina päättymisaika iltapäivällä noin klo 18, jos ei katkoksia tai muita härdellejä ilmene.

Ja tosiaan tässä kisassa ei sitten ole mitään reikientekorajoituksia, mutta lokkitouhuja ei tulla hyväksymään. Results (väliaikatulokset) -tiedon laitan näkymään, mutta se ei ole nyt sitten sitä lokkista varten vaan sitä varten, että voisi pelaajat vähäsen arvioida kannattaako kalat tuoda puntariin vai ei?

==============================

Jos et saanut kutsua lähetä minulle sähköpostia!

[email protected]

Jos puolestaan taas sait postin, jota et halunnut, ilmoita asiasta - niin poistan listalta osoittesi - tai merkitse viestini roskapostiksi.

Näin se homma etenee!
« Last Edit: January 24, 2014, 00:16:39 by Hankey Bannister »
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
UUden kisan järvet tässä
« Reply #8 on: January 24, 2014, 00:21:43 »
1) Haapolahti   332
2) Mäntylahti  333
3) Kolmisoppi 312
4) Saarijärvi  242 (L1)
5) Jormuanlahti  242 (L2)
6) Linlonlahti  242
7) Niemisjärvet  122
8] Iso-Söimi 122
9) Venetjoen tekojärvi 332 
10) Lahnalammet 112
11) Rautupuro 112
12) Savilahti 122
13) Vuontele 242 (L2)
14) Siika-Valkeinen 242
15) Kuopionlahti 242
16) Kuikansalmi 212
17) Taivallampi 222 (L2)
18) Koivusaaren matalikko 222

Kaikissa 3 suurinta kalaa pelinä.
« Last Edit: January 24, 2014, 01:01:26 by Hankey Bannister »
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
Vs: THREESOME - Kisassa 2 viimeistä mappia! LÄHTEE JUURI
« Reply #9 on: January 24, 2014, 18:42:50 »
Näyttää ja tuntuu siltä, että kisa on aika suosittu kisailijoiden keskuudessa - ja omastakin mielestäni jännittävää plaatua! Sanoipa tuosa parikin pelaajaa, että tällä kisatavalla pitäisi ratkaista mestaruuksia!
Tarkoittaen ilmeisesti ihan mitö sanoivat!


ILmeisesti pitkä automaattinen peli on virhealtis, koska ilman löydettävää syytä syntyy "bonusmappeja" ainakin puolenkymmentä ylimääräistä on eksynyt joukkoon. Ainakin kolme henkilöaä on jo tarkistanut autoscriptin virhettä löytämättä. - no VIKA ON SAMA KAIKILLE... onpa sitten joku taukokin ollut.SInne vaan mukaan kaikki salasanan saaneet (80) ja salasanaa saamattomat pyytäkööt sitten sähköpostitse - sinne kerkiää mainiosti mukaan vaikka huomennakin - koska kaikki mapit pelataan peräti 9 kertaa!

T E R V E T U L O A

PORSAANREIKÄ oli siinä että sääntöjen mukaan oli mahdollista poistua järveltä ja aloittaa uudelleen tuloksella 0 - nyt mahdollisuus on poistettu joka järven alussa erillisellä kiellolla poistua ja palata samaan mappiin - mikäli näin tekee, on kyseisen mapin tulos 1g ja merkitään tuloskorttiin!
Jos jollakulla pätkii yhteys on sääntö hieman epäreilu, koska ulos voi tippua myös ilman, että asiasta tulee logiin merkintää - siksi tulosta ei hylätä kokonaan.
Jos yhteyden pätkimisen vuoksi menettää tulloksen asiaa tarkastellaan siinä tapauksessass erikseen - pyydän ilmoittamaan minulle asiasta ja katsotaan tuomitaanko 1g vai saakop "kalat takaisin" - HUOM yhteyden katkeamisen takia menetettyjhä kaloja EI SAA TAKASIN, mutta sellaisetm, jotka ongitaan sen jälkeen "uudelleen" voi saada - ainakin jos tuomari salomonia kuunnellaan!


Hyvä että löytyi alussa - ja toinen virhe löytyi autoscriptistä, josssa mäntylahti oli 30 min pituinen - ensimmäinen sai mennä sillä pituudella, loput on jo korjattu oikeaan mittaan (15 min)

Viihteelliseltä ja hauskalta tuntuu pelaaminen tässä pelimuodossa, koska kiirettä ei åpääse pajhemmin olemaan ja minäkin ihan kesken pelin näitä tässä päivittelen!

« Last Edit: January 26, 2014, 20:01:06 by Hankey Bannister »
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
THREESOME - turnaus on päättynyt! KuKa voitti! onnittelut
« Reply #10 on: January 26, 2014, 20:34:36 »
tulokset - OLKAA HYVÄ!

Voittaja Kuka (Tulos 34689 g YLIVOIMAINEN VOITTO)
Suurin kertatulos: Taavi Tumpelo 4655g (Vuontele)


Muut sijoitukset selviävät taulukosta (klikkaamalla suurenee)
Kamalan kiireen takia en ole ehtinyt juurikaan tarkastaa, eli protesiaikaakin siksi vähän enemmän
VIIMEISTÄÄN TÄNÄÄN klo 23! Ilmiselvät huolimattomuusvirheet korjataan myöhemminkin!


« Last Edit: January 27, 2014, 12:04:39 by Hankey Bannister »
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Hankey Bannister

 • Posts: 63
 • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
  • View Profile
  • Email
Kiitos - tulossa on .... mutta
« Reply #11 on: February 01, 2014, 15:42:33 »
Laita Hankey ihmeessä uutta turnausta pystyyn. Sun turneissa ei sentään tartte kilpailla kuka saa suurimman kiisken, vaan pyydetään isoa - ihan niin kuin oikeassa elämässäkin.  :-D

Nyt on pieni tietotekninen ongelma - eli kone piiputtaa - olipa muutaman päivän ihan pimeänäkin. Vika on ilmeisesti (Ja toivottavasti) paikallistettu ja kun totean koneen pysyvän taas vakaana jokusen päivän, niin eiköhän sitä taas turnausta ole tulossa.
Tälle viikonlopulle ei enää ole kisaa luvassa ja ensi viikonloppu on myös epävarma. kun menen itse kursseille, jos kone suostuu pysymään temppuilematta päällä, niin saahan se turnaus tuossa itsekseenkin olla pyörimässä.

Sinulle (ja parille muullekin voittajalle) lähti perjantaina pieni palkintokirje - sisältää meteenpilkintäänkin soveltuvan raskaamman sarjan pilkin.
 
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

 center>