Chat

Author Topic: Siivoan palstaa + infoa jatkosta  (Read 1630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5154
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Siivoan palstaa + infoa jatkosta
« on: January 10, 2014, 00:13:43 »
Ilmoitus, että siivoilen palstaa.

Kaikki vanhat tätä kautta aiemmin pelatut pienturnaukset poistetaan. Tällä kaudella pelatut kisat jätetään näkyville (eli elokuu2013-heinäkuu2014) toistaiseksi. Vanhat SM-kisa -threadit lukitaan, mutta jäävät näkyville. Pahimmat kettuiluketjut päätyvät myös poistoon täältä, koska ei niitä ole mitään syytä täällä loputtomiin säilyttää.

Liigaketjut yms tämän kauden osalta ovat täällä näkyvillä tämän kauden ajan. Liigajohtaja voi pyytää näille poistoa, jos ilmoittelu toimii jotain toista reittiä.

Joukkeet saavat kevätkauden aikaa käyttää tätä palstaa, mutta toivottavaa on että kaikki pelkästään omalle joukkueelle tarkoitettu viestintä suoritettaisiin jatkossa jotain muuta reittiä, esimerkiksi käyttämällä yksityisviestejä. Ylläpidon kuormittaminen "chat-tason viesteillä" on liian työlästä, joten se loppuu nyt. Joukkue voi tiedottaa kyllä asioistaan toistaiseksi, mutta harkinnan mukaisesti. Tarkempi linjaus muodostuu myöhemmin käytännön ohjaamana. Ajatuksena siis, että onnittelut (voitot, synttärit, kisamenestys) yms chattailyt tosiaan pois. Ylläpito varoittaa ensin ja sen jälkeen muistuttaa säännöstä tarvittaessa lyhyellä kirjoituskiellolla (rike ei ole vakava, mutta sitä on nyt valvottava).

Jos joukkueen ketjua ei ole päivitetty yli puoleen vuoteen ja sen toiminta ei ole aktiivista, ne poistetaan. Perinteinen "Team Procyon" (siis se alkuperäinen) ketjukin lensi siivouksen mukana mäkeen.

Siivouksen tavoitteena on lähestyä vähitellen sellaista "verkkopelaamiset ja turnaukset" -palstaa, josta oli puhetta aiemmin.

Pienturnaukset yms ovat jatkossakin sallittuja ja toivottavia tapahtumia täällä.


Joukkueiden välinen kisailu on todella tiukan valvonnan alla ja koeajalla nyt. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että joukkueiden välisiä haastematseja ja pienturnauksia saa järjestää vielä tämän kevätkauden ajan. Toiminnan pysymistä "hanskassa" tarkkaillaan. Jos homma normalisoituu ja toistuvat ylilyönnit ja provoamiset loppuvat puolin jos toisin, tällainen toiminta voidaaan ehkä sallia myös jatkossa.

Tämä "virallinen" liiga ei voi tällä palstalla jatkaa jokavuotisen riitelyperinteen vuoksi. Ja joukkueiden keskustelut liigapeleihin liittyen on myös tämän vuoksi siirrettävä toisaalle.

Kysykää, jos joku asia askarruttaa.
« Last Edit: January 10, 2014, 00:16:13 by Mikko_-Procyon- »
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

 center>