Chat

Author Topic: Ruutanat  (Read 14108 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Glyxis

  • Pakastevihannes
  • Posts: 80
  • Frozen Fish [Fin]
    • View Profile
    • Email
Ruutanat
« on: January 08, 2014, 19:26:56 »
Päätin tehdä avauksen kyseisestä kalasta, koska tästä ei ole luotu aihetta. Eli yleistä keskustelua/kuvia ruutanan pilkinnästä. Saaliita, vinkkejä yms.

Päätin tämän tehdä siksi koska halusin jonnekin laittaa oman jutun mikä tossa tapahtui hetki sitten.

Eli: Olen normaalisti pilkkinyt ruutanani Metsälammelta, lähinnä siksi, että tiedän siellä muutaman hyvän ruutanapaikan :wink: Ei ne tosin mitään isoja ole ollut, mutta ihan kivasti tullut.
Noh, katsoin sitten, ettää Lahnalammeltakin saa ruutanaa ja ihmettelin sitä, koska en ole koskaan sitä sieltä saanut (en tsoin ole sitä sen kummemmin yrittänytkään.) Menin sitten sinne aika oikeaan laitaan pilkille ja kuparimorri syöttinä. (tarkkaa paikkaa tai vuodenaikaa en kerro :wink:) Hetken siinä sitä ruutanaa metsästäessäni tämmönen mölliskö iski kiinni  :lol:

Ei siinä muuten, mutta en ole todellakaan tottunut näin isoihin ruutanoihin. Luulin, että sieltä oli tulossa lahna/säyne, mutta lievästi hämmennyin tästä. :roll:


Ja tässä näkee hyvin kokoeron millaisia ne on metsälammella ollut  :-D


Erikoisinta tässä on se, että 711g Ruutana menisi 2. sijalle lahnalammen ennätyksissä. Harmi vain kun ei tullut verkkopelissä :-P Listoilla listattuja ruutanoita lahnalammelta vain vähän yli 30 joten hyvä munkki kyllä kävi kun tämän vetasin heti ekalla yrittämällä  :lol:


Edit: Nyt tarkemmin ajateltuna olisin voinut laittaa tämän tuohon "Laittakaa kuvia propilkistä ! Saaliista / muista." -aiheeseen, mutta monesta muustakin kalasta on tehty aiheet joten päätin tästäkin.
« Last Edit: January 08, 2014, 20:15:54 by Glyxis »
Ehkä mahtavimmat ProPilkki 2 jötkäleet (Mereltä): Ahven 1477g, Taimen 3744g :)

 center>