Chat

Author Topic: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016  (Read 23801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« on: January 31, 2016, 17:12:59 »
PP2 Suomen Mestaruus kisojen säännöt 2016

 1.   Kisaan osallistumisoikeus on kaikilla määräaikaan ilmoittautuneilla. (kuitenkin SM- tittelin voi saada vain Suomen kansalainen, (ulkomailla asuvakin), myös osallistuvilta muilta kansalaisilta edellytetään riittävää Suomen kielen osaamista). Ulkomailla asuvat Suomen kansalaiset voivat myös osallistua, kisoissa noudatetaan Suomen aikaa. Palkintojen toimittaminen ulkomaille katsotaan tapauskohtaisesti. (Tulee ehkä liikaa kustannuksia)

2.   Kilpailu pelataan Propilkki 2 uusimmalla versiolla, joka on nyt v1.1 (lataus). Kilpailun ajankohta ja ilmoittautumisaika ilmoitetaan tässä samassa viestiketjussa. Pelipäivä on pääsääntöisesti Sunnuntai, (ensimmäisellä kierroksella myös joku toinen esim. la)

3.    Kaikki tiedottaminen tapahtuu kalassa.net foorumilla, jos foorumi kaatuun niin varafoorumina toimii SM-liigassakin ollut Holssin foorumi. Myös TKN sivuille tulee tarvittaessa infoa.

4.    Ilmoittautuminen tapahtuu YV:llä (yksityisviestit -heikille-, tai hauen leualle), jossa pelaaja ilmoittaa pelissä käyttämänsä nickinsä, oikean nimensä ja kansalaisuuden, ellei ole Suomen. (älkää lähettäkö Mikolle ilmoittautumisia, koska niitä ei toimiteta eteenpäin, eikä hyväksytä mukaan) (Tämä muutos on tullut siksi että sillä pyritään estämään mahdolliset väärinkäytökset). Avausviestiin tulee pelaajat näkyviin niin pian kuin ehdimme kirjata, (näkyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, ei lohkojaoteltuina). Kisaan osallistuneiden tiedot säilytetään ja arkistoidaan pelintekijöiden ja kisajärjestäjän taholta tulosdokumentteina. Jos hosteja ei saada riittävästi, niin osallistujat valitaan ilmoittautumis järjestyksessä

5.    Kun ilmoittautuminen on päättynyt ja virallisessa tiedotus-threadissa ilmoitetaan alkulohko, jossa pelaaja on mainittuna, pelaajan on mahdollisimman nopeasti lähettävä alkulohkon hostille YV, jossa kertoo oman nickinsä ja oikean nimensä. Tiimi-tunnuksia ei käytetä mestaruuskisoissa. YV:n lähettämisen jälkeen pelaaja saa vastineeksi viestin, jossa kerrotaan pelin IP-osoite ja salasana. IP-osoite voi muuttua vielä ennen peliä. Tästä tiedotetaan erikseen joko YV:nä tai pikaisissa tapauksissa tiedotus-threadissa. Salasanaa ei julkaista julkisesti, eikä sitä saa missään tapauksessa kertoa kenellekään muulle.

6.    Mahdolliset peruuntumiset tai aikataulumuutokset (viivästymiset yms.) kerrotaan tässä tiedotus-threadissa heti kun niistä tiedetään. Tekniikka ei aina pelaa ja perheessä olevat lapset, sairastumiset yms. voivat vaikeuttaa kilpailun järjestämistä. Hosti ilmoittaa, jos ajankohta pelille muuttuu. Hostit voivat myös keskenään sopia, jos jollekin toiselle kyseinen isännöintivuoro sopii paremmin, (tämä vain silloin kun hosti ei pelaa)

7.    Kisaan osallistumiseen vaadittavat tiedot pyritään toimittamaan viimeistään 60 min ennen kisan alkua. Host-kone avataan 30 min ennen kisan alkua, jolloin peliin tulee liittyä. Myös varasijoilla olevien tulee liittyä, koska peliin valitaan mukaan varasijoilla olevat viimeisen 2 min aikana ennen starttia. Host-kone avataan klo. 19.30 ellei toisin ilmoiteta. Kisat alkavat aina 20.00 (ellei toisin ilmoiteta). Kisassa pelataan 4 järveä, kisojen keston ollessa 2x 15min ja 2x 30min. Kisojen välissä pidetään lyhyt tauko (n. 5min). Tulokset julkistetaan heti kun ne on laskettu ja tämän jälkeen on 30 min protestiaika, (mahdollinen protesti toimitetaan hostille)Jos protesteja ei tule, tulokset ovat lopullisia (ellei host itse huomaa tehneensä suurta virhettä). Procyon Products päättää hostin lausunnon perusteella protestien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. Päätöksestä ei voi valittaa

8.    Jos pelaajan yhteys syystä tai toisesta katkeaa pelin aikana, pelaaja voi liittyä peliin uudestaan. Kierroksella jo pelatusta/pelatuista mapeista saadut pisteet säilyvät. Ennen yhteyden katkeamista saadut kalat tulkitaan menetetyiksi. Kisoja ei uusita pelaajien yhteyden katkeamisten vuoksi. Jos host-kone menee nurin, niin kyseinen kisa pelataan uusiksi. Pelaajien tulee liittyä peliin takaisin mahdollisimman pian. Jos jotain muuta tapahtuu (kuten vaikka kone yksinkertaisesti hajoaa), siitä tiedotetaan mahdollisimman pian tiedotus-threadissa. Samalla ilmoitetaan myös se, miten toimitaan loppujen kisojen suhteen.

9.    Kisoista 3 on muotoa ”normaali” tai ”kaikki lajit”. Jokaisessa erässä pelataan yksi erikoiskisatyyppi, joista todennäköisimpiä ovat ”suurin kala”, ”kappalemäärä” ja ”vain ahven”. Myös muita kisatyyppejä saatetaan pelata. Jokaisella kierroksella on kaikilla pelaajilla samat järvet. Järvet ja kisatyypit kerrotaan 1 kierroksen osalta heti ilmoittautumisen päätyttyä. Seuraavien kierrosten vesistöt kerrotaan myös ennakkoon. Lyhyet kisat pyritään pelaamaan pienemmillä järvillä ja pitkät isommilla.

10.    Kisoista jaetaan pisteet seuraavalla tavalla:

    1 = 10 pst
    2 = 8 pst
    3 = 6 pst
    4 = 5 pst
    5 = 4 pst
    6 = 3 pst
    7 = 2 pst
    8 = 1 pst


    + Suurin kala = 1pst.
    Pistelaskusta huolehtii host, joka tallentaa tulokset play.log tiedostoon myöhempää tarkistusta varten, (Buddyn käyttäminen on myös mahdollista, ei pakollista. Jos hosti käyttää Buddya, niin lähettäisittekö minulle sen html tiedoston, linkitän sen kaikkien katsottavaksi, hosti voi myös itsse linkittää Buddyn tiedoston). Alkuerissä on mukana 10–20 pelaajaa/lohko + host . Esimmäisellä kierroksella voi myös hosti pelata, silloin lohkolla on mukana pelaamaton virallinen valvoja, ( Semifinaaleissa on mukana 16 pelaajaa + host (tämä tieto voi muuttua, riippuu ilmoittautuneiden lukumäärästä). Finaalissa pelaa 8-10 pelaajaa. Huom! Jos kisoihin tulee myös kierros/kierroksia jotka pelataan kiloissa, niistä ei tule pisteitä, jatkoon pääsee lohkon kokonaiskilomäärien mukaan. (esim. 8 eniten saanutta)

11.    Jokaisesta alkuerästä pääsee jatkoon 8 parasta pelaajaa, (1:seltä kierroksella ei ole tule varapaikkoja) + 2 varasijalle. Tasatilanteessa yksittäiset paremmat sijoitukset ratkaisevat. Täysin identtisen tapauksen kohdalla arpa ratkaisee. Välierät pelataan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana, (välieristä pääsee jatkoon 8 pelaajaa + 2 varapelaajaa). Tasapisteissa korkeammat sijoitukset ratkaisevat jatkoonpääsyn, (jos sen kierroksen mapit/pisteet on menneet tasan, katsotaan tilannette edelliseltä kierrokselta) Jos sekään ei riitä, host- heittää arvalla voittajan. Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 9:s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 10:neksi sijoittunutta.

12.    Finaali pelataan 8-10 parhaiten sijoittuneen kesken; (tämäkin riippuu ilmoittautuneiden määrästä, finaalissa pelaa vähintään 8 Suomen kansallisuuden omaavaa). Hostauksesta huolehtii kisojen järjestäjät. Finaalipelissä voi olla paikalla myös puolueettomia valvojia, jotka ei tietenkään pelaa.

13.    Kisojen aikana saa käyttää chattia normaaliin tapaan maltillisesti, mutta häiriköivät tapaukset saavat häädön kisasta ja heidän suoritus hylätään. Oikein räikeissä tapauksissa voidaan myös foorumille antaa bannit, koska kisarauhaa tulee kunnioittaa. Nykyisessä versiossa pelaaja voi painaa F1, jolloin vain YV:nä lähetetyt viestit tulevat perille. Mikäli toisen YV-rauhaa häiritään, host tulee antamaan varoituksen. Varoituksen jälkeen häiriökäytöksen jatkaminen johtaa hylkäykseen

14.    Palkinnoista kerrotaan threadin avausviestissä ja päivitetään tarpeen mukaan, jos uusia sponsoreita ilmoittautuu mukaan.

15.    Pelaajien/lohko, vesistöjen ja hostien arvonnassa käytetään Excelin satunnaisluku funktiota.. Kyseisellä tavalla saattaa tulla ns. kovienpelaajienkin mappeja, vesistöissä ei taas voi tulla ns. tuurimappeja. Jos pelaaja haluaa vaihtaa toiseen lohkoon siitä mihin on arvottu, vaihtoon pitää olla erittäin pätevät syyt, (syyksi ei riitä että "en minä tuossa pärjää")

Hostaus

1.    Hosteiksi haluavat voivat ilmoittaa samassa ilmoituksessa hostaus- halukkuuden, jos kuitenkin haluat vaan hostiksi niin erillinen ilmoituskin käy, siinä ei tarvitse kertoa oikeaa nimeään. Hostit arvotaan jokaiseen lohkoon + 1 varahostia. (Ensimmäisellä kierroksella hostin pelatessa on myös virallinen valvoja, joka ei saa pelata)

2.    Hostit ei saa käyttää /results toimintoa (väliaikatuloksia), /lures all (lisäpilkit pitää olla päällä), myös ennätys hostaus sallittua.

Pieniä muutoksia voi vielä tulla, niistä tiedotetaan ennen kisojen alkua.

Kohta 7. Muutos viimeisille kierroksille (4 ja finaali). Pelaajan tulee olla hostilla 10 min ennen pelin alkua, tai ilmoittaa hostille mahdollisesta myöhästymisestä. (Tällä saadaan varapelaajia mukaan tarvittaessa).

Kireitä kaikille osallistuville :
-heikki-, hauen leuka, Mikko -Procyon- ja Janne -Procyon-
« Last Edit: February 29, 2016, 13:35:47 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #1 on: January 31, 2016, 17:15:41 »
Esimerkki ilmoittautumisesta (ilmoittautumisaika alkaa heti ja kestää 10.2.2016 00:00 saakka) Pelit alkavat todennäköisesti 14.2.


Pelaajanimi: Nickki (ilman tiimitunnuksia)
Oikea nimesi: Etunimi Sukunimi
Hostausmahdollisuus: Jos haluat toimia hostina kisoissa, niin kerro se tässä
Jos haluat/ voit toimia virallisena valvojana kerro se tässä, myös varahosihalukkuss tässä


Lääni, maakunta,  kunta tai kaupunki: ei pakollinen, on vaan sekin asia mukava tilastoida

Nämä tiedot lähetät YV.llä minulle tai hauen leualle , ei sähköpostiin koska ainakaan minulle ei tule kalassa.netin kautta posti
Tiedot voi lähettää myös muukin henkilö, esim perheenjäsen jos lapsi ei ole rekistöröitynyt kalassa.nettiin.

-heikki-
« Last Edit: January 31, 2016, 17:21:44 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #2 on: January 31, 2016, 17:30:49 »
PP2 Suomen Mestaruuskisoihin 2016 ilmoittautuneet
 
Tähän listaan tulee ilmoittautuneet: hostit tummennettu, valvojat vihreä


Pelaajat kirjataan tähän heti kun ehditään, jos nimesi ei näy tässä vuorokauden sisällä ilmoittautumisestasi niin laita viestiä. Pelaajat listassa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hostit jotka ei osallistu kisaan:

- Kharon (lupautuu hostiksi,ei osallistu SM-kisoihin)
-


Pelaajat ja kisaan osallistuvat hostit/valvojat:

1. Qkkeli
2. Bacchus
3. Timo
4. PuliSher
5. AlpoK (varahost)
6. Ozzman
7. Jonppa (voi toimia valvojana, jos työvuorot sopii)
8. Jankova (valvoja/host)
9. oke
10. Lape
11. Sevy
12. Kwaler
13. Tornio_River
14. Seija
15. Tintti
16. mr_YK
17. SJ (voi toimia valvojana)
18. Kuke (voi toimia valvojana)
19. Taavi Tumpelo
20. Tössö
21. Ketturi
22. sÖssÖ
23. hauen leuka (voin toimia hostina/valvojana)
24. Jymy
25. OdeFish
26. Leebu
27. Arska.-
28. -Orava- (voi toimia valvojana)
29. kopsu78
30. ESME
31. OltermanniLahna
32. Körmy
33. Havi jr
34. Sintti-Mikko
35. Pete.72
36. Janne _83 (voi toimia valvojana)
37. Koo
38. Wessu
39. mianka
40. Schape
41. Nikke
42. ED
43.JanneL
44. Ipe
45. Mii911
46. Fiskarna
47. -sla-
48. markku mato
49. Ere
50. kelteri
51. Tonza
52. Kohma-73
53. Anakondah Jr
54. Anakondah Sr
55. Partis
56. Puolesta
57. Perza
58. exte
59. Epi
60. PutPut
61. Juhani123
62. Vileria (host/valvoja)
63. Juze
64. Tulppio
65. Markku
66. JUGI
67. JR
68. Niina
69. Hera
70. Pelekone
71. pasuripaavo
72. Jarppa61
73. Fransu
74. Mymmeli
75. _jarppa_
76. Aanrii (host)
77. KuKa (host)
78. Finnstrick
79. ari-samuli
80. Jormis (varahost)
81. Villejees
82. Lupu 10 (host)
83. Koivu
84. teahhi
85. Osmo
86. Ville
87. hannu 33 (host?
88. zarpov
89. henq
90. Welmu
91. JAKE (host)
92. Jones
93. Julia
94. Rautujässikkä
95. Wade
96. Valas (host)
97. lapiska
98. kalesankari
99. kalevaari (host, ?)
100. huju
101. -Olli83-
102. jutapo
103. KT
104. vili
105. Holssi (host/valvoja)
106. -AlakerranAntti-
107. LeaTee
108. Anty
109. Siirappinen (voi toimia hostina)
110. Mauno
111. Topvaappu
112. Unski
113. 7anxt
114. Jugetzu
115. Shark (valvoja)
116. kalaseppo
117. Jerchw (host/valvoja)
118. Kottage
119. Zurre
120. Kesämies
121. Monn1
122. Kala-Vale
123. JUZA
124. Kasparov (host)
125. Kimmo
126. jusuli99
127. MD
128. jontte
129. kieku
130. kiiskimies
131. ilez154
132. Himopilkkijä
133. Haavikalle
134. Ässämix
135. litra
136. Jave
137. Happikato
138. Winter
139. Anr
140. Tatun Vimma
141. Trapant
142. fisherman420
143. Mitri Mörköperältä
144. Kratos
145. kuningas
146. Morgenstond
147. japi74
148. Nökerö
149. SarQK
150. Pata
« Last Edit: February 11, 2016, 16:04:20 by -heikki- »

hauen leuka

 • Vexxi Taipale Haavimies jumalan armosta
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 95
 • Tsepa böijaa, mut ei spragaa
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #3 on: February 01, 2016, 21:27:02 »
Moro

Näyttää kohtuullisen huonolta toi hostaamis aktiivisuus tässä vaiheessa.Toimivia hosteja löytyy monilta pelaajilta.Nyt olisikin toivomus pelaajiston suuntaan ilmottautua rohkeasti hostiksi,että saadaan ensimmäinen kierros pelattua läpi ja siihen pääsee mukaan kaikki ilmottautuneet!

t:hauen leuka

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #4 on: February 07, 2016, 13:59:05 »
Tiedote

PP2 SM-kisoihin on vielä ilmoittautumisaikaa jäljellä, kaikki minulle tulleet ilmoittautuneet on kirjattu.
Jos nimesi ei näy laita viestiä.

Myös palkintokaappiin vielä mahtuu, tiimit vastatkaahan Procyon II haasteeseen :)

Pelaamattomia hosteja on niukasti, ensimmäinen kierros pitää järjestää kahtena iltana, toinen on Sunnuntai 14.2, toinen mahdollisesti la 13.2 (nämä voi vielä muuttua)

-heikki-

Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #5 on: February 08, 2016, 11:11:51 »
 :roll: Voisin muuten ehkä ollakin hostina kyseisessä turneessa! Mutta kun Hauen leuka hyväksyy tuon "lokittamisen" niin luontoni ei anna myöten sitä  :?!

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5139
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #6 on: February 08, 2016, 18:20:31 »
Sen verran Procyonissa pelanneena voin kyllä luvata käsi sydämellä, että tuo Procyon II tiimi ei todellakaan salli ja hyväksy lokittamista. Sen osalta asiaa voidaan pitää loppuun käsiteltynä.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

hauen leuka

 • Vexxi Taipale Haavimies jumalan armosta
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 95
 • Tsepa böijaa, mut ei spragaa
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #7 on: February 08, 2016, 18:44:59 »
:roll: Voisin muuten ehkä ollakin hostina kyseisessä turneessa! Mutta kun Hauen leuka hyväksyy tuon "lokittamisen" niin luontoni ei anna myöten sitä  :?!

Joo Mattikin voisi nyt rauhoittua siellä.Alkaa aihekin lipsumaan offtopikin puolelle.

t:hauen leuka

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #8 on: February 10, 2016, 13:53:57 »
Ilmottuneet hostit


AlopK (vara)
Jormis (vara)

Kharon, ei osallistu SM-kisoihin
-heikki- (hostaan mahdollisuuksieni mukaan)

Jankova (host), ei 14pv
hauen leuka (host)
Vileria (host)
Aanrii (host)
KuKa (host)
Lupu 10 (host
Hannu 33 (host), yhteysongelmia?
JAKE (host)
Valas (host)
kalevaari (host), ei pistelaskua
Holssi (host)
Siirappinen (host)
Jerchw (host)


Valvojaksi ilmoittautuneet

Jonppa (valvoja)
SJ (valvoja)
Kuke (valvoja)
-Orava- (valvoja
Janne_83 (valvoja)
Shark (valvoja)

Jos olet ilmoittautunut  hostiksi/valvojaksi eikä nimesi näy listassa, laita viestiä.
Mahdolliset pelipäivät olisivat 13 ja 14.2 (la, su)
Lisää hosteja/valvojia myös otetaan mukaan.
Byddy toimii myös uudella versiolla. (joitain poikkeuksia jolloin ei toimi, esim.  Ullavanjärvi, vain made, kpl)


Pelaajille

Kisoihin ilmoittautumisaika päättyy tänään, olen yön töissä, eli aamuun mennessä ilmoittautuneet pääsevät ainakin vielä mukaan.

Kaikki ilmoittautuneen on lisätty listalle, jos nimesi ei näy ota heti yhteyttä.

Muistakaa lukea säännöt


-heikki-
« Last Edit: February 10, 2016, 21:14:04 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016, 1 kierros
« Reply #9 on: February 11, 2016, 18:11:54 »
Ensimmäisen kierroksen vesistöt:

Koivusaaren matalikko
    Vain made    Talvi    yö    30 min    243
Kuopionlahti    Kaikki lajit    Syksy    aamu    30 min    113
Telkänlampi    5 suurinta    Kevät    päivä    15 min    322
Iso-Ruuhijärvi    Normaali    Syksy    aamu    15 min    112

Kaikki kierroksen lohkojen pelaajat pelaa samat vesistöt. Pistelaskusta huolehtii host, myös pelaamaton valvoja voi laskea pisteet.

1 kierrokselta jatkoon pääsee jokaisen lohkon 8 parasta, ei varapaikkoja.


Lohko 1, (Lauantai 13.2.2016 klo (host lisää)

Host: Lupu 10 (pelaa)
vara: -heikki- (ei pelaa)
valvoja: Janne _83 (ei pelaa, ilmoittautuu hostille ja on paikalla pelin ajan)

 

1. Fransu
2. kalesankari
3. Welmu
4. Niina
5. Lupu 10
6. ari-samuli
7. Juhani123
8. Partis
9. fisherman420
10. Koivu
11. JanneL
12. Monn1
13. Kwaler
14. jutapo
15. -Olli-
16. Seija
17.Lohko 2 , (Lauantai 13.2.2016 klo (host lisää)

Host: JAKE (pelaa)
vara: hauen leuka(pelaa)
valvoja: Shark (ei pelaa, ilmoittautuu hostille ja on paikalla pelin ajan)

 

1. Sintti-Mikko
2. huju
3. Kimmo
4. litra
5. jontte
6. Anty
7. Juze
8. Markku
9. Kala-Vale
10. Perza
11. hauen leuka
12. Kesämies
13. henq
14. JAKE
15. Mii911
16. Puolesta
17.Lohko 3 , (Lauantai 13.2.2016 klo (host lisää)

Host: Kasparov (pelaa)
vara: Jerchw ( pelaa)
valvoja: -Orava- (ei pelaa, ilmoittautuu hostille ja on paikalla pelin ajan)

 

1. Kasparov
2. kalaseppo
3. Jerchw
4. Julia
5. PuliSher
6. Jugi
7. Körmy
8. Osmo
9. hannu 33
10. Ipe
11. OdeFish
12. Schape
13. Finnstrick
14. Arska.-
15. kelteri
16. 7anxt
17. TrapantLohko 4 , (Lauantai 13.2.2016 klo (host lisää)

Host: Kharon (ei pelaa, toimii samalla valvojana)
vara: AlpoK(ei pelaa)ei tarvitse olla hostillakaan, kuitenkin saavutettavissa)

1. Pete.72
2. Hera
3. Happikato
4. Wade
5. OltermanniLahna
6. SJ
7. PutPut
8. Anakonda Sr
9. Leebu
10. Mauno
11. Fiskarna
12. Wessu
13. Tatun Vimma
14. Ketturi
15. kieku
16. Topvaappu
17. SarQKLohko 5 , (Sunnuntaina 14.2.2016 klo (host lisää)

Host: Aanrii (pelaa)
vara: Siirappinen (pelaa)
valvoja: hauen leuka (ei pelaa, ilmoittautuu hostille ja on paikalla pelin ajan)

 
1. Villejees
2. Shark
3. Jymy
4. Siirappinen
5. jusuli99
6. JR
7. pasuripaavo
8. Aanrii
9. Jones
10. Jarppa61
11. AlpoK
12. teahhi
13. Morgenstond
14. oke
15. Anakondah Jr
16. mianka
17. TulppioLohko 6 , (Sunnuntaina 14.2.2016 klo (host lisää)

Host: Vileria (pelaa)
vara: -heikki- (ei pelaa)
valvoja: -heikki- (ei pelaa, ilmoittautuu hostille ja on paikalla pelin ajan)

1. lapiska
2. zarpov
3. -Orava-
4. Kottage
5. Tintti
6. Kuke
7. Vileria
8. Zurre
9. ESME
10. ilez154
11. Epi
12. Jave
13. Ville
14. Kuningas
15. Taavi Tumpelo
16. Jormis
17. sÖssÖLohko 7 , (Sunnuntaina 14.2.2016 klo (host lisää)

Host: Valas (pelaa)
vara: KuKa ( pelaa)
valvoja: Kasparov (ei pelaa, ilmoittautuu hostille ja on paikalla pelin ajan)

 

1. JUZA
2. Pelekone
3. Havi jr
4. Valas
5. markku mato
6. Ere
7. kalevaari
8. Ozzman
9. KuKa
10. Mitri Mörköperältä
11. Nikke
12. MD
13. japi74
14. Lape
15. Tonza
16. Kratos
17. PataLohko 8 , (Sunnuntaina 14.2.2016 klo (host lisää)

Host: Kharon(ei pelaa, toimii samalla valvojana)
vara: hannu 33(ei pelaa)ei tarvitse olla hostillakaan, kuitenkin saavutettavissa)

1. _jarppa_
2. LeaTee
3. vili
4. Timo
5. -AlakerranAntti-
6. KT
7. Jugetzu
8. Bacchus
9. mr_YK
10. Unski
11. exte
12. ED
13. Ässämix
14. Sevy
15. Kohma.73
16. Tornio_River
17. HaavikalleLohko 9 , (Sunnuntaina 14.2.2016 klo (host lisää)

Host: Holssi (pelaa)
vara: Lupu 10 (ei pelaa)ei tarvitse olla hostillakaan, kuitenkin saavutettavissa)
valvoja: SJ (ei pelaa, ilmoittautuu hostille ja on paikalla pelin ajan)

1. Rautujässikkä
2. Jonppa
3. Winter
4. Jankova
5. Qkkeli
6. Holssi
7. kiiskimies
8. kopsu78
9. Nökerö
10. Koo
11. Mymmeli
12. Tössö
13. Janne_83
14. -sla-
15. Anr
16. Himopilkkijä
17.


Virheistä minulle ilmoitusta.

« Last Edit: February 12, 2016, 12:25:12 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #10 on: February 11, 2016, 18:29:46 »
Moi

Yllä on 1 kierroksen vesistöt ja lohkot pelaajineen. Pelaajat voi muutoksista sopia suoraan hostien kanssa

Virheistä pikaista infoa.
 
Laittakaa hostit oman lohkon ilmoitus tuonne
Lisätkää siihen pelin alkamisaika ja milloin ilmoittautuminen peliin päättyy, esim. 2 tuntia ennen pelin alkua)

-heikki-
« Last Edit: February 15, 2016, 07:50:18 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #11 on: February 12, 2016, 08:06:47 »
Moi

Hiukan säätöä :)   

JanneL --->8 (vaihto tehty)
Jugetzu -->1 (vaihto tehty)

Lohko 2
varahost : Holssi

hauen leuka siirtyy lohkosta 2 lohkoon 7 MD paikalle (vaihto tehty)
MD siirtyy lohkosta 7 lohkoon 2 hauenleuan paikalle (vaihto tehty)


Lohko 7

MD ----> lohkoon 2 la (vaihto tehty)
hauen leuka ----> lohkoon 7 su (vaihto tehty)

Lohko 5

valvoja: Jerchw (ei pelaa, ilmoittautuu hostille ja on paikalla pelin ajan)(vaihto tehty)

Lohko 2

Puolesta --> Lohkoon 9


Lohko 3

Körmy --> Lohkoon 1

Lohko 1

Körmy tulee lohkosta 3

Lohko 9

Puolesta tulee 17. paikalle lohkosta 2


Tähän kirjaan mahdolliset muutokset, laitatteko hostit omiin ilmoituksiinne nuo siirrot

Hostit Alla olevassa linkissä minun sp osoite, jos tarvetta niin kopsaa talteen, näkyvissä tämän päivän. sinne voi lähettää esim. Buddyn jos käytössä, eikä itse voi linkittää.
Hostit/varahostit voi myös rekistöröityä TKN sivulle, myönnän sinne riittävät oikeudet, jossa voitte tiedottaa mahdollisen kalassa.neti kaatumiset, ip, tulokset, Buddyn liittäminen, jne.
Lisätty tkn sivuille valmiit lohkopohjat ja valikot niihin, siellä on editori käytössä, sivun muokkaus on helppoa. Jos rekistöröidyt niin laita Nimi kohtaan käyttämäsi nickki , toki sen voi muuttaa myöhemminkin.

Valvojat ilmoittautukaa myös valvottavalle hostille, saatte sieltä pelin ip:n ja salasanan.

Pelaajat

Muistattehan että tiimitageja ei saa käyttää SM-kisoissa. Vältetään liian lähelle kairaamista, kaikille siellä on tilaa :)
Annetaan kaikille pelaajille pelirauha, käyttäydytään hyvin. Häiritsevästä toiminnasta tulee hostilta ja/tai valvojalta varoitus, (toivottavasti ei sen pitemmälle tarvitse mennäkään)
Yleensä näissä ei ole ollut ongelmia ja uskon ettei ole nytkään.

Kalassa.net kaatuessa tiedotus tapahtuu TKN sivulla ja/tai Holssin foorumilla. Ottakaa linkit talteen.

-heikki-
« Last Edit: February 15, 2016, 07:57:48 by -heikki- »

vierailija

 • Guest
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #12 on: February 13, 2016, 08:45:04 »
Körmy saa valita lohkonsa,Munatonta touhua!!!!!

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #13 on: February 13, 2016, 09:20:12 »
Moi

Hänellä oli erittäin pätevä syy, miksi ei aikaisemmin alkavassa lohkossa olisi voinut pelata vain osan mapeista.

Minulle voi lähettää purkauspostin suoraan, pidetään tämä ketju siistinä.

Kaikkista pienistä siirroista olen ollut tietoinen ja kannan niistä vastuun, jätetään pelaajat rauhaan. Kiitos

Pelaajat ja valvojat

Kaikista lohkoista puuttuu vielä hosteille ilmoittautumisia. Myös valvojat jotka ette ole ilmoittautuneet, tehkää se mahdollisimman pian, saadaan illalla kisat hyvin alkuun :)

t. -heikki-
« Last Edit: February 13, 2016, 09:41:30 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #14 on: February 13, 2016, 10:29:10 »
Moi

Sunnuntain lohkoissa on kaikissa 17 pelaajaa, eli sinne on vaikea lisätä, jos lisää niin tulee taas valitusryöppy ettei ole tasapuolista.
Jos Sunnuntain lohkoon tulee peruutuksia niin niille paikoille kyllä pääsee, on jo yksi toinenkin pelaaja tulossa.

Vaihto onnistuu helpoiten, eli jos joku haluaa Sunnuntain vuoron vaihtaa Lauantaille niin hostien kanssa voi sen sopia, toki hyvä siitä on minunkin tietää.

Seurataan tilanne...
 
-heikki-


-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #15 on: February 13, 2016, 11:45:43 »
Lohkojen vaihto 1 kierros


Lohko 1

Welmu ----> Sunnuntain lohkoon (pätevä este) Lohko 7 tilalle tulee japi74 lohkoon 1
Niina    ----> Sunnuntain lohkoon (pätevä este) Lohko 9 tilalle tulee Anr lohkoon 1
 
Lohkot 2-8

exte tulee lohkosta 8 lohkoon 2 Kesämiehen paikalle
Kesämies mennee exten paikalle lohkoon 8

eli exte ja Kesämies vaihtavat lohkoja keskenään.Teettekö hostit nämä muutokset, pelaajat ilmoittautukaa tulevissa lohkoissa.

-heikki-
« Last Edit: February 13, 2016, 14:55:34 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #16 on: February 14, 2016, 00:26:54 »
Moi

Ensimmäiset lohkot on pelattu, tulokset näkyvät hostien ilmoituksissa.
Kirjaan viralliset tulokset tänne sunnuntain aikana

-heikki-

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016, 1 kierros, tulokset
« Reply #17 on: February 14, 2016, 12:15:25 »
PP2 SM-kisat 2016 1 kierroksen tulokset: Pelattu 13-14.2.2016

Tummennetut ovat selviytyneet jatkoon (2:lle kierrokselle)
Mahdollisista virheistä ilmoitusta heti kun huomaatte. Kierroksen 2 lohkot/pelaajat/vesistöt tulee näkyviin viimeistään ke 17.2.2016
Kierros 2 pelataan kaikkien osalta Sunnuntaina 24.2.2016 (tähän voi tulla pieni muutos)
Lohko 1 (pelattu 13.2.2016)

Hosti Lupu 10 (pelasi)
vara -heikki- (ei pelannut)
valvoja Janne_83 (ei pelannut

SijoitusPelaajaPisteethuom!
1jutapo27
2Körmy26
3Seija19
4Jugetzu14
5Anr14
6Lupu 1011
7japi7411
8ari-samuli11
9Kwaler 10
10Partis 6
11Monn1k4
12Kalesankari4
13Koivu3
14Juhani1231
15-Olli83- 0
16- -
17- -
18- -Lohko 2 (pelattu 13.2.2016)

Hosti JAKE (pelasi)
vara Holssi (ei pelannut)
valvoja Shark (ei pelannut)

SijoitusPelaajaPisteethuom!
1exte25
2Sintti-Mikko16
3huju14
4litra13
5Anty12
6Perza12
7Juze11
8Mii91110
9JAKE 9
10jontte 9
11Markkuk9
12henq8
13Kala-Vale7
14MD5
15- -
16- -
17- -
18- -Lohko 3 (pelattu 13.2.2016)

Hosti Kasparov (pelasi)
vara Jerchw (pelasi)
valvoja -Orava- (ei pelannut)

SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Trapant24
2hannu 3322(5, 6, 0, 10 + isoin)
3PuliSher22(6, 4, 1, 0 +2 isointa)
4Jerchw19
5Ipe18
6Kasparov9
7jugi8
8OdeFish7(4, 3, 0, 0)
9Arska.- 7(0, 2, 1, 4)
10Schape 6
11kalaseppo6
12Osmo5
13Finnstrick4
14Julia3
15kelleri 0
16- -
17- -
18- -Lohko 4 (pelattu 13.2.2016)
Hosti Kharon (ei pelannuti, toimi samalla valvojana)
vara AlpoK (ei pelannut)
valvoja - (-)

SijoitusPelaajaPisteethuom!
1OltermanniLahna 23
2Fiskarna17
3Tatun Vimma17
4Pete.7216
5SJ14
6Wade13
7SarQK13
8Mauno12
9Topvaappu8
10Leebu7
11Ketturi7
12Happikato6
13Anakonda Sr5
14Hera2
15kieku 0
16PutPut 0
17- -
18- -Lohko 5 (pelattu 14.2.2016)

Hosti Aanrii (pelasi)
vara Siirappinen (pelasi)
valvoja Jerchw (ei pelannut)

SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Morgenstond 34
2jusuli9917
3mianka14
4Jymy13(0, 8, 4, 0)
5oke13(2, 2, 4, 5)
6AlpoK11
7Jones9(0, 0, 8+1, 0)
8JR9(4, 0, 2, 2)
9Tulppio7
10Shark7
11Jarppa617
12Aanrii6
13Siirappinen4
14pasuripaavo4
15Anakondah Jr3
16villejees 2
17teahhi 0
18- -
Lohko 6 (pelattu 14.2.2016)

Hosti Vileria (pelasi)
vara -heikki- (ei pelannut)
valvoja -heikki- (ei pelannut)

SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Vileria 23
2-Orava-18
3sÖssÖ16
4Jave15
5ESME12
6ville11(1,10,11,7)
7Taavi Tumpelo11(11, 6, 5, 5)
8Epi10(13, 2, 10, 8 )
9Kuke10 (5,13, 3, 15)
10Kottage10(14, 3, 8, 6)
11ilez1548
12Zurre6
13Lapiska5
14Jormis 2
15Tintti 2
16Kunigas 1
17- -
18- -
Lohko 7 (pelattu 14.2.2016)

Hosti Valas (pelasi)
vara Kuka (pelasi)
valvoja Kasparov (ei pelannut)

SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Ozzman 28
2hauen leuka19
3Nikke16
4Tonza14
5KuKa13
6Welmu12(paras sijoitus 1.)
7Havi jr12(paras sijoitus 3.)
8 Valas12(paras sijoitus 4.)
9Pata11
10Kratos9
11Kalevaari5
12Pelekone3
13markku mato3
14Mitri mörköperältä3
15Lape 0
16Juza 0
17Ere0
18- -Lohko 8 (pelattu 14.2.2016)

Hosti Kharon (ei pelannuti, toimi samalla valvojana)
vara hannu 33 (ei pelannut)
valvoja - (-)

SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Unski 20
2Kohma.7319(10+1, 8 )
3mr_YK19(6, 10+1, 2)
4ED15(10+1, 3+1)
5_jarppa_15(5, 4, 6)
6KT12
7Sevy10(6, 4)
8Kesämies10(4, 5, 1)
9Ässämix9
10LeaTee8(8 )
11Timo8(3, 2 ?)
12Vili7
13Bacchus5
14Haavikalle3
15Tornio_River 0
16AlakerranAntti0
17- -
18- -Lohko 9 (pelattu 14.2.2016)

Hosti Holssi (pelasi)
vara Lupu 10 (ei pelannut)
valvoja SJ (ei pelannut)

SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Jankova 35
2Nökerö27
3Holssi23
4Puolesta13(8, 3, 11, 3) 
5Jonppa13(9, 4, 7, 4)
6Tössö11
7Mymmeli7(14, 7, 4, 9)
8 Rautujässikkä 7(5, 6 ,12, 15)
9Winter7(12, 5, 17, 6)
10Niina7(6 ,8, 6, 14)
11Koo4
12-sla2
13Qkkeli2
14Janne_831
15kopsu78 1
16Himopilkkijä 0
17kiiskimies0
18- -


« Last Edit: March 01, 2016, 09:58:31 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016, suurin kala lohkoittain
« Reply #18 on: February 15, 2016, 07:45:17 »
Suurin kala lohkoittain

1 Kierros lohkot 1-9, 2 Kierros lohkot 10-14, 3 Kierros lohkot 15-17, 4 Kierros lohkot 18 ja 19, Finaali lohko 20
 
LohkoPelaajaLajiVesistöPaino
Lohko 1kalesankariMadeKoivusaaren matalikko2592 g
Lohko 2  Anty                Kirjolohi     Iso-Ruuhijärvi1757 g
Lohko 3hannu 33KirjolohiIso-Ruuhijärvi2181 g
Lohko 4FiskarnaMadeKoivusaaren matalikko3758 g
Lohko 5MorgenstondKirjolohiIso-Ruuhijärvi2040 g
Lohko 6KunigasMadeKoivusaaren matalikko3021 g
Lohko 7hauen leukaMadeKoivusaaren matalikko2303 g
Lohko 8EDMadeKoivusaaren matalikko2737 g
Lohko 9jonppaKirjolohiIso-Ruuhijärvi1898 g
Lohko 10_jarppa_KirjolohiKuikansalmi2179 g
Lohko 11AntyKirjolohiKuikansalmi1818 g
Lohko 12OdeFishHaukiPieni-Särkinen1469 g
Lohko 13TonzaKirjolohiKuikansalmi1863 g
Lohko 14AnrAhvenJormuanlahti711 g
Lohko 15Lupu 10HaukiKivijoki1343 g
Lohko 16OzzmanKirjolohiHossalaislammet2065
Lohko 17Taavi TumpeloKirjolohiHossalaislammet2166 g
Lohko 18--------
Lohko 19--------
Lohko 20--------

Yllä on 1 kierroksen tulokset, pelaajia ilmoittautui 150, pelasi 1 kierroksen 143, osallistumis prosentti oli 95,33%. Aika mukavasti ilmoittautuneet pelaajat pääsivät mukaan
Jos ei tule tuloslistaan isoja muutoksia/korjauksia niin kierroksen 2 arvontaan päästään pian.

2 kerrokselle pääsi 72 pelaajaa joista osallistui peliin 69, osallistumisprosentti oli 95.83%

-heikki-
« Last Edit: March 01, 2016, 10:13:55 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #19 on: February 15, 2016, 14:16:02 »
Tiedote 2 kierroksesta

Moi

Kierros 2 pelataan Sunnuntaina 21.2.2016 (pelin alkamisajan kertoo hostit)
Kierroksen pelaajat on arvottu lohkoihin, 10 lohkossa 15 pelaajaa, 11 lohkossa 14 pelaajaa, 12 lohkossa 15 pelaajaa, 13 lohkossa 14 pelaajaa ja 14 lohkossa myös 14 pelaajaa.
Jokaisesta lohkosta pääsee 9 pelaajaa suoraan jatkoon + 2 varapaikkaa lohkoittain. Tuolla saadaan 3 kierrokselle kolme 15 pelaajan lohkoa. Tästä ei kannata valittaa :)

Kierrokselle pyritään saamaan pelaamattomat hostit, silloin pelaajat voisivat täysillä keskittyä kilpailuun, (2-3 on jo varmaa, loput selvinnee tämän päivän aikana).
Samalla pyritään saamaan mahdollisimman laaja tilanneseuranta, jota tietojeni mukaan seurasi 1 kierroksella useat kilpailuun osallistumattomatkin kalassa.netin käyttäjät.
Vesistöjä ei ole vielä arvottu.

-heikki-

vieras13

 • Guest
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #20 on: February 15, 2016, 14:40:18 »
jokaisesta lohkosta pääsee 9 pelaajaa suoraan jatkoon + 2 varapaikkaa lohkoittain. Tuolla saadaan 3 kierrokselle kolme 15 pelaajan lohkoa. Tästä ei kannata valittaa :)
 :wink:
Kannattaa ,koska 9+(2) X5= 55  PITÄISKÖ olla 7+(2) X5= 45

voi olla helpompi jakaa 3 lohkoon

jonppa

 • Posts: 37
  • View Profile
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #21 on: February 15, 2016, 15:07:08 »
Ehdotus:
Olisko paha vaatimus hosteille, että kaikki pelit käytäis samaan aikaan tyyliin 20.00? ei tulisi tarvetta vaihdella niitä lohkoja yms.
Apinoiden kuningas

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016, 2. kierros
« Reply #22 on: February 17, 2016, 03:49:26 »
Toisen kierroksen vesistöt:

KuikansalmiKevät PäiväKaikki lajit30 min[323]
Jormuanlahti SyksyAamuKaikki lajit, kpl   L330 min[113]
Pieni-SärkinenTalviAamuNormaali15 min[212]
PohjalampiKevätIltaKaikki lajit15 min[332]

Suurin kala kisa jatkuu myös, tällä hetkellä suurin Lohko 4, Fiskarnan made 3758 g
Kaikki kierroksen lohkojen pelaajat pelaa samat vesistöt. Pistelaskusta huolehtii host, myös pelissä mukana oleva varahost voi laskea pisteet. Kaikista lohkoista pyritään järjestämään live-seuranta

2 kierrokselta jatkoon pääsee jokaisen lohkon 9 parasta + 2 varapaikalle lohkostaan.Lohko 10

Sunnuntai 21.2.2016 klo (host lisää)

Ilmoittautuminen alkaa :
Ilmoittautuminen päättyy:

Host: Teemu (ei pelaa)
vara: Jormis (ei pelaa, on pelissä mukana hostin seurana)

 
1. _jarppa_
2. Körmy
3. Tatun Vimma
4. ari-samuli
5. Mauno
6. Juze
7. Pete.72
8. KT
9. Kesämies
10. ED
11. mr_YK
12. sÖssÖ
13. Sevy
14. Perza
15. Ozzman
16. -
17. -


Lohko 11

Sunnuntai 21.2.2016 klo (host lisää)

Ilmoittautuminen alkaa:
Ilmoittautuminen päättyy:

Host: Kala_Vale (ei pelaa)
vara: JAKE (ei pelaa, on pelissä mukana hostin seurana)

 
1. Jonppa
2. Welmu
3. Wade
4. Epi
5. Trapant
6. oke
7. Anty
8. Puolesta
9. Havi jr
10. Jugetzu
11. Rautujässikkä
12. Jerchw
13. Valas
14. Kasparov
15. -
16. -
17. -Lohko 12

Sunnuntai 21.2.2016 klo (host lisää)

Ilmoittautuminen alkaa:
Ilmoittautuminen päättyy:

Host: Kharon1 (ei pelaa)
vara: Siirappinen(ei pelaa, on pelissä mukana hostin seurana)

 
1. Seija
2. Holssi
3. AlpoK
4. Jave
5. litra
6. Morgenstond
7. hannu 33
8. jutapo
9. Mii911
10. -Orava-
11. exte
12. Jankova
13. OdeFish
14. Vileria
15. SJ
16. -
17. -


Lohko 13

Sunnuntai 21.2.2016 klo (host lisää)

Ilmoittautuminen alkaa:
Ilmoittautuminen päättyy:

Host: JMT (ei pelaa)
vara: -heikki- (ei pelaa, on pelissä mukana hostin seurana)

 
1. JR
2. Nikke
3. Fiskarna
4. PuliSher
5. Sintti-Mikko
6. mianka
7. josuli99
8. Tonza
9. Lupu 10
10. OltermanniLahna
11. Japi74
12. jugi
13. Kohma-73
14. Tössö
15. -
16. -
17. -


Lohko 14

Sunnuntai 21.2.2016 klo (host lisää)

Ilmoittautuminen alkaa:
Ilmoittautuminen päättyy:

Host: Aanrii (ei pelaa)
vara: kale-vaari (ei pelaa, on pelissä mukana hostin seurana)

 
1. hauen leuka
2. ESME
3. Nökerö
4. Ipe
5. ville
6. Taavi Tumpelo
7. Mymmeli
8. Jones
9. Jymy
10. SarQK
11. Anr
12. KuKa
13. Unski
14. huju
15. -
16. -
17. -


« Last Edit: February 18, 2016, 01:18:12 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016, 2 kierros, tulokset
« Reply #23 on: February 22, 2016, 17:01:49 »
PP2 SM-kisat 2016 2 kierroksen tulokset: Pelattu 21.2.2016

Tummennetut ovat selviytyneet jatkoon (3:lle kierrokselle), vihreät varalle
Mahdollisista virheistä ilmoitusta heti kun huomaatte. Kierroksen 3 lohkot/pelaajat/vesistöt tulee näkyviin viimeistään to 25.2.2016
Kierros 3 pelataan kaikkien osalta Sunnuntaina 28.2.2016 (tähän voi tulla pieni muutos)
Lohko 10  (pelattu 21.2.2016)

Hosti Teemu (ei pelannut)
vara Jormis  (ei pelannut)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Perza28
2Mauno25
3KT20
4Körmy17
5Ozzman14
6_jarppa_13
7ED12(paras sijoitus 3)
8Sevy12(paras sijoitus 4)
9Tatun Vimma 10
10sÖssÖ6
11mr_YK3
12Ari-samuli0
13Juze0
14Juhani1231
15--
16- -
17- -
18- -Lohko 11  (pelattu 21.2.2016)

Hosti Kala-Vale (ei pelannut)
vara Kasparov (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Jonppa27
2Jerchw23
3Valas18
4Havi jr14
5Kasparov13(paras sijoitus 2)
6Anty13(paras sijoitus 3)
7Welmu11
8Trapant10(paras sijoitus 3)
9Epi 10
10Puolesta 7(paras sijoitus 3)
11Wade7(paras sijoitus 4)
12Oke4
13Rautujässikkä3
14Jugetzu0
15--
16- -
17- -
18- -Lohko 12  (pelattu 21.2.2016)

Hosti *Kharon* (ei pelannut)
vara Holssi (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Morgenstond 24
2exte19
3OdeFish16
4litra13(4, 14, 2, 13)
5Jankova13 (6, 7, 6, 4)
6-Orava-12(2, 9, 8, 6)
7Vileria12(10, 4, 3, 8 )
8SJ11
9Holssi 10
10Jave9
11AlpoK8
12Mii9117
13hannu 336
14Seija0
15--
16- -
17- -
18- -Lohko 13  (pelattu 21.2.2016)

Hosti JMT  (ei pelannut)
vara -heikki- (ei pelannut)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Tonza23
2JR21
3Tössö18
4Sintti-Mikko17
5PuliSher16(0, 6, 10, 0)
6Fiskarna16(0, 2, 4, 10)
7OltermanniLahna 14
8Lupu 1011
9jusuli998
10mianka5
11Kohma-734(0, 0, 0, 4)
12Jugi4(1, 0, 3, 0)
13Nikke3
14--
15--
16- -
17- -
18- -Lohko 14  (pelattu 21.2.2016)

Hosti Aanrii (ei pelannut)
vara kale-vaari (ei pelannut)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1hauen leuka25
2huju25
3Anr24
4ESME17
5Jymy15
6SarQK11
7Ville10
8Taavi Tumpelo9
9Jones 9
10Unski6
11KuKa5
12Ipe3
13Nökerö1
14Mymmeli0
15--
16- -
17- -
18- -


« Last Edit: February 22, 2016, 18:59:37 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016, 3 kierros
« Reply #24 on: February 24, 2016, 17:37:51 »
Kolmannen kierroksen vesistöt:

KivijokiSyksy AamuNormaali, Lähtö 230 min[113]
Siika-Valkeinen KevätAamuKaikki lajit30 min[313]
HossalaislammetSyksyPäivä3 Suurinta kalaa15 min[122]
MuddusjärviTalviPäiväKaikki lajit15 min[222]


Kaikki kierroksen lohkojen pelaajat pelaa samat vesistöt. Pistelaskusta huolehtii host, myös pelissä mukana oleva varahost voi laskea pisteet. Kaikista lohkoista pyritään järjestämään live-seuranta

3 kierrokselta jatkoon pääsee jokaisen lohkon 10 parasta + 2 varapaikalle lohkostaan. (4 kierroksella on 2 lohkoa, molemmissa 15 pelaajaa)
Varahostit ilmoittautuu myös ja ovat punnalla hostin seurana pelin ajan

Laittakaa hostit ilmoittautumisaika päättymään ainakin 4 tuntia ennen peliä, saadaan puuttuville paikoille varapelaajia.

Hostit laittakaa myös minulle ip ja salasana, pyrin vierailemaan n. 30 min jokaisessa hostissa.

Suurin kala kisa jatkuu myös. Suurin tähän mennessä:
Lohko 4FiskarnaMadeKoivusaaren matalikko3758 g

Mahdollisita virheistä ilmoitusta minulle.

Varapelaajista teen oman tiedotteen.
Lohko 15

Sunnuntai 28.2.2016 klo (host lisää)
Ilmoittautuminen päättyy:

Host: Kala-Vale (ei pelaa)
vara:JMT (ei pelaa, on pelissä mukana hostin seurana)

 
1. Jerchw
2. OltermanniLahna
3. Anr
4. -Orava-
5. Holssi
6. Fiskarna
7. Kasparov
8. Sevy
9. SJ
10. Jones
11. Ville
12. Jankova
13. Havi jr
14. _jarppa_
15. Lupu 10
16. -
17. -


Lohko 16

Sunnuntai 28.2.2016 klo (host lisää)
Ilmoittautuminen päättyy:

Host: Kharon (ei pelaa)
vara: kale-vaari (ei pelaa, on pelissä mukana hostin seurana)

 
1. hauen leuka
2. Tatun Vomma
3. Tössö
4. ED
5. KT
6. Perza
7. Vileria
8. JR
9. Morgenstond
10. Ozzman
11. Mauno
12. Anty
13. Sintti-Mikko
14. jusuli99
15. PuliSher
16. -
17. -


Lohko 17

Sunnuntai 28.2.2016 klo (host lisää)
Ilmoittautuminen päättyy:

Host: Teemu(ei pelaa)
vara: KuKa (ei pelaa, on pelissä mukana hostin seurana)

 
1. Jymy
2. Welmu
3. OdeFish
4. Jonppa
5. Körmy
6. Tonza
7. Epi
8. ESME
9. Valas
10. SarQK
11. Taavi Tumpelo
12. litra
13. Trapant
14. huju
15. exte
16. -
17. -mianka

 • Posts: 148
 • Säätäjä-ässä säätämässä
  • View Profile
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #25 on: February 26, 2016, 17:06:24 »
Arvottiinko noi varapelaajat vai miten?
Aattelin vaan, kun olin lohkossa 13 kymmenes 5 pisteellä.
Niin ja kymmenes oli ensimmäinen varasija lohkossa.
"Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 9:s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 10:neksi sijoittunutta."
« Last Edit: February 26, 2016, 17:10:10 by mianka »

Jerchw

 • Posts: 119
 • Team Kiki
  • View Profile
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #26 on: February 26, 2016, 17:32:29 »
Arvottiinko noi varapelaajat vai miten?
Aattelin vaan, kun olin lohkossa 13 kymmenes 5 pisteellä.
Niin ja kymmenes oli ensimmäinen varasija lohkossa.
"Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 9:s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 10:neksi sijoittunutta."

Heikillä on unohtunut lohko 13:n molemmat (mianka ja kohma-73) varasijapelaajat pois tuosta listasta, luultavasti vahingossa. Eiköhän tuo korjata kunhan vaan järjestäjä ehtii.

SJ

 • Posts: 128
  • View Profile
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #27 on: February 26, 2016, 17:42:32 »
Olisko tämä oikea lista: Siis vain ehdotus  :-).
1. Jave        9p       10 sija
2. Puolesta  7p       10   "
3. Sössö     6p        10   "
4. Unski      6p       10  "
5. mianka   5p        10  "
6. Alpok      8p        11  "
7. Wade      7p        11  "
8. Kuka       5p        11  "
SJ

mianka

 • Posts: 148
 • Säätäjä-ässä säätämässä
  • View Profile
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« Reply #28 on: February 27, 2016, 15:35:46 »
Pahoittelut, tuli jotenkin vihaisemman oloinen tuosta viestistä kuin tarkoitin.
Olisi pitänyt vähän miettiä ulosantia paremmin. Ja sitten myöhemmin, kun
itsekin laskeskelin, niin tajusin, että oli vain lohko 13 unohtunut kokonaan.

Kiitoksia korjauksesta! (ja hermoista)

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016, 3 kierros, tulokset
« Reply #29 on: February 29, 2016, 12:38:47 »
PP2 SM-kisat 2016 3 kierroksen tulokset: Pelattu 28.2.2016

Tummennetut ovat selviytyneet jatkoon (4:lle kierrokselle), vihreät varalle
Mahdollisista virheistä ilmoitusta heti kun huomaatte. Kierroksen 4 lohkot/pelaajat/vesistöt tulee näkyviin viimeistään to 3.3.2016
Kierros 4 pelataan kaikkien osalta Sunnuntaina 6.3.2016
Lohko 15  (pelattu 28.2.2016)

Hosti Kala-Vale (ei pelannut)
vara JTM  (ei pelannut)

 
1
Jankova
19
2
Fiskarna              
16
3
Anr
15
4
Lupu10             
14
5
_jarppa_
13
6
Kasparov            
12
7
OltermanniLahna
11
8
SJ
10
(paras sijoitus 1.)
9
Jerchw              
10
(paras sijoitus 3.)
10
Ville 
9
(parhaat 2 sijoitusta 3. ja 6.)
11
Sevy
9
(parhaat 2 sijoitusta 3. ja 7.)
12
Havi jr
9
(paras sijoitus 5.)
13
Orava 
8
14
Holssi                 
5
15
Jones               
0Lohko 16  (pelattu 28.2.2016)

Hosti Kharon (ei pelannut)
vara kale-vaari  (ei pelannut)

 
1
Ozzman     
20
2
hauen leuka
17
(paras sijoitus 1)
3
Morgenstond
17
(paras sijoitus 3)
4
Tössö       
14
(paras sijoitus 1)
5
Perza         
14
( paras sijoitus 2)
6
ED  
13
7
Jr                
12
( paras sijoitus 2)
8
Mauno      
12
(paras sijoitus 4)
9
Tatun Vimma
11
10
Sintti-Mikko
9
11
PuliSher     
7
12
Anty 
5
(paras sijoitus 4)
13
jusuli99
5
(paras sijoitus 5)
14
KT   
4
15
Vileria   
0Lohko 17  (pelattu 28.2.2016)

Hosti Teemu (ei pelannut)
vara KuKa  (ei pelannut)

 
1
Taavi Tumpelo
27
2
Tonza
21
3
Huju
17
(paras sijoitus 2)
4
Jonppa
17
(paras sijoitus 3)
5
OdeFish
16
6
Trapant
12
7
ESME
11
8
Jymy
10
(paras sijoitus 2)
9
Epi
10
(paras sijoitus 3)
10
Valas
7
11
SarQK
6
12
Exte
5
13
Welmu
1
14
Jave
0
15
Körmy
0
16
litra
0 center>