Chat

Author Topic: Kysymys tulevaisuudesta  (Read 13784 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vares

 • Posts: 1
  • View Profile
Kysymys tulevaisuudesta
« on: July 22, 2016, 15:40:03 »
Olen täs lukenu tätä foorumii, enkä ole saanu oikeen mitään kuvaa mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Aika vanhoja viestejä. Eli onko peli nyt valmis vai onko jotain uutta vielä tulossa. Ostin ton pelin puhelimeen ja esim siellä on lyhyt turnaus mutta onko tulossa niin sanottu pitkä turnaus?. Uusia järviä? Uusia kaloja? Ehkä uusia pilkkejä tai vapoja? Moottorikelkka tai sukset millä pääsee eteenpäin? ( Itselläni on pieni ehdoitus mutta tiedän että kaikki sanoo että ei se tähän peliin kuulu mut esim talvinen verkko kalastus tai iskukoukuilla pyynti ois ihan magee. Iskukoukku homma esim että itse pitää pyytää täkykalat ja laittaa pyytämään iskukoukku sitten. Mutta kokonaisuudessa mitä uutta on vielä luvassa vai oliko se tässä? Tykkään todella paljon pelistä. Se on mukavaa ajan vietettä. Vaimonikin pelaa =). Ei kun kalastuksen iloa kaikille niin oikessa elämässä kuin täällä virtuaalissa.
« Last Edit: July 22, 2016, 15:42:13 by Vares »

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5134
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: Kysymys tulevaisuudesta
« Reply #1 on: July 22, 2016, 19:48:18 »
Olemme tekemässä seuraavaa versiota, jossa on teknisiä uudistuksia ja myös uutta sisältöä tulossa etenkin yksinpelin puolelle. Sisällöstä emme kerro enempiä, ettei sitä pääse muut kopioimaan.

Turnauksia on tulossa taas ensi talvena enemmän. Yleensä pelikentällä toiminta vilkastuu, kunhan kesä taittuu ja alkaa syksy pimentyä. SM-liigan treenit yms alkaa jo elokuun puolella, turnaus itsessään syys-lokakuussa. SM-kisat on yleensä olleet siinä vuodenvaihteen jälkeen ja MM-kisat keväällä. Sitten aina viikonloppuisin aktiivisten hostien omia pieniä turnauksia yms.. kansainvälisiä liigoja ja niin edelleen. Kannattaa olla yhteyksissä tiimeihin, niin pääset peleihin ja sisäisiin turnauksiin käsiksi.

Meiltä on myös pyydetty turnauksia tai tapahtumia järjestettäviksi mm. Vectoraman ja Suomen pelimuseon yhteyteen. Näistä ei olla vielä päätetty mitään, mutta koko ajan tehdään ja suunnitellaan. Meitä on yhä vain 2 tätä tekemässä pääasiassa vapaa-ajalla, niin nämä uudistukset vievät aikaa runsaasti.

Sen verran uutta tietoa tähän väliin, että me lopetamme DirectX 7 tuen, ts. XP windowsissa peli ei enää jatkossa välttämättä toimi. Näyttää siltä, että reilusti alle 2% kaikista käyttiksistä on enää XP käyttäjiä, niin ei kannata jumiutua loputtomiin vanhoihin tekniikoihin.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

 center>