Chat

Author Topic: HUOM! Kalassa.netin Suhdepäällikön virkaan etsitään tekijäsmiestä/naista!  (Read 9148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Toimitus

  • Missä issee on?
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 363
    • View Profile
    • http://www.kalassa.net
Ilmoitus Suhdepäällikön virkaa varten

Kalassa.net kasvaa ja laajenee palveluidensa puolesta ja yhteistyö eri tahojen kanssa muodostuu jatkuvasti tärkeämmäksi osaksi toimintaamme. Hakukoneille on tärkeää, että meitä linkitetään ympäri internetin kalastussivuja ja meillä on myös tarjottavana paljon sisältöä muille kalastussivujen ylläpitäjille. Järjestämme kilpailuja, joihin tarvitsemme palkintoja ja erilaiset yhteistyömallit suurten kalastusalan tahojen kanssa saavat aikaan meille paljon mahdollisuuksia laajentaa toimintaamme.

Näiden kaikkien yhteistyömallien rakentamiseen tarvitaan kuitenkin yhteydenottoa ja aktiivista neuvottelua potentiaalisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Olen aiemmin hoitanut tuota neuvottelua, mutta neuvottelun arvoisia asioita on kuitenkin niin paljon, että siirrän sen osion mielelläni jollekin muulle jotta voin keskittyä tehokkaammin palvelun kehittämiseen.

Etsimme siis seuraavanlaista henkilöä tehtävään:
-Aktiivinen ja sitkeä
-Sanavalmis puhelimessa ja kirjoittaa laadukasta äidinkieltä
-Markkinointihenkisyyttä ja pientä pelisilmää

Työtehtävät ovat:
-Pyytää muita kalastussivuja linkittämään Kalassa.nettiin
-Tarjota erilaisia palveluitamme muille kalastussivuille (esim. uutissyötettämme, tiedonjyvät-widgettiä, bannerinvaihtojärjestelmäämme ym.)
-Hankkia palkintoja kilpailuihimme (esim. Kalapedian kirjoituskilpailu, tulevat kalakilpailumme, uutistoimittajien kilpailut ym.)
-Solmia yhteistyömalleja kalastuslehtien ja järjestöjen kanssa

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta ennestään tämänhenkisestä tehtävästä, mutta motivaatio ja halu kehittyä täytyy olla.

Sivusto on vapaaehtoisvoimin ylläpidetty, joten työstä ei makseta palkkaa. Työtodistus työstä kuitenkin tulee ja aktiiviselle markkinointihenkiselle neuvottelijalle on hyvin mahdollista löytyä tulevaisuudessa töitä jossain yrityksistäni. Syhdepäällikön työ on varmasti erittäin mielenkiintoista ja siitä tuleva kokemus varmasti arvokasta tulevaisuuden varalle.

Jos tunnet itsesi sopivaksi tähän tehtävään ja olet valmis sitoutumaan siihen, niin ota minuun yhteyttä pikaviestillä ja jutellaan aiheesta tarkemmin!

Nyt etsitään siis kaveria, joka kykenee edustamaan meitä tehokkaasti ulospäin! :)

Jussi

Jussi, Kalassa.net

Kalastus-aiheiset keskustelut löydät Kalassa.netistä!
Metsästys-aiheiset keskustelut löydät Metsastys.comista

 center>