Chat

Author Topic: Kirppiskauppias.com on uudenlainen Suomessa oleva kauppapaikka.  (Read 6790 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kirppiskauppias.com

  • Guest
Tervehdys kalassa.net väki!

Kiinnostaisiko teitä tällainen sivusto, tulla vaikka myyjäksi sivustolle? Kerron hieman sivustosta:


Myyjät voivat tehdä omanlaisensa nettikaupan nimen ja varastotilastot ovat käytössä. Tätä sivustoa ylläpitää yksityinen henkilö. Itselläni on kiinnostusta tällaisista sivustoista ja tarjota jotain uudenlaista nettisivustoa!
Kirppiskauppias.com sivusto on samantyylinen kuin esim. Ebay.com, etsy.com. Sivuston asiakas voi olla myyjä tai pelkkä ostaja. Sivustolla saa myydä käytettyjä tai uusia tavaroita. Voit myydä vaikka käytetyn autosi, tai vaikkapa talosi! Se on teistä kiinni. Kiellettyä on sellaisten tavaroiden myynti, mitä ei suomessa saa myydä. Varastettuja tavaroita ei saa myydä Kirppiskauppias.com sivustolla, se on ehdottomasti kielletty! Sivuston ylläpitäjä on velvollinen antamaan tiedot eteenpäin poliisien haltuun, jos kieltoja rikotaan. Ylläpito haluaa pitää kirppiskauppias sivuston puhtaana ja hyvänä kauppapaikkana. Sivuston omistaja haluaa tarjota asiakkaille oman markkina paikan. Sivusto ottaa provisio palkan kaikista myydyistä tuotteista ja se on vain 2%, ja firmoille 5% muutoin sivusto on täysin ilmainen. Sivustolla on myös foorumipohjainen (lahjoitetaan ja vuokrataan) nämä osiot on täysin ilmaiset käyttäjille.

Tuossa oli hieman lyhykäisyydessään sivustosta.
Käykää lukemassa. Sivuston sopimusehdot

Tervetuloa; www.kirppiskauppias.com sivustolle, pistettään tavara kiertämään :)

Terveisin;
Sivuston omistaja
[email protected]
www.kirppiskauppias.com

Kirppiskauppias.com

  • Guest
Vs: Kirppiskauppias.com on uudenlainen Suomessa oleva kauppapaikka.
« Reply #1 on: November 07, 2016, 01:21:16 »
Pitkästä aikaan terve!

Nyt on uudistunut kirppiskauppias.com sivusto aivan täysin. Nyt siellä on huutokauppa osasto ja tavallinen myyntipuoli. Tulkaahan katsomaan, siellä on yksi myyjä pistänyt muutamia tuotteita myyntiin. Ja hei tulkaa tekin myymään sivustolle, vaikka näitä kalastusvälineitä  :lol:


Ystävällisin terveisin;
kirppiskauppias.com

 center>