Chat

Author Topic: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017  (Read 25373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« on: January 16, 2017, 11:39:00 »
PP2 Suomen Mestaruus kisojen säännöt 2017

 1.   Kisaan osallistumisoikeus on kaikilla määräaikaan ilmoittautuneilla. (kuitenkin SM- tittelin voi saada vain Suomen kansalainen, (ulkomailla asuvakin), myös osallistuvilta muilta kansalaisilta edellytetään riittävää Suomen kielen osaamista)Ulkomailla asuvat Suomen kansalaiset voivat myös osallistua, kisoissa noudatetaan Suomen aikaa.Palkintojen toimittaminen ulkomaille katsotaan tapauskohtaisesti. (Tulee ehkä liikaa kustannuksia)

2.   Kilpailu pelataan Propilkki 2 uusimmalla versiolla, joka on nyt v1.1 (lataus), myös päivitetyllä v1.1.5 (päivitys v1.1.5) ja mobiiliversiot on sallittuja. Kilpailun ajankohta ja ilmoittautumisaika ilmoitetaan tässä samassa viestiketjussa. Pelipäivä on pääsääntöisesti Sunnuntai, (ensimmäisellä kierroksella myös joku toinen esim. la)

3.    Kaikki tiedottaminen tapahtuu kalassa.net foorumilla, jos foorumi kaatuu niin varafoorumina toimii SM-liigassakin ollut Holssin foorumi. Myös TKN sivuille tulee tarvittaessa infoa.

4.    Ilmoittautuminen tapahtuu YV:llä (yksityisviestit -heikille-hauen leualle (28.1asti) tai Kharonille), jossa pelaaja ilmoittaa pelissä käyttämänsä nickinsä, oikean nimensä ja kansalaisuuden, ellei ole Suomen. (älkää lähettäkö Mikolle ilmoittautumisia, koska niitä ei toimiteta eteenpäin, eikä hyväksytä mukaan) (Tämä muutos on tullut siksi että sillä pyritään estämään mahdolliset väärinkäytökset). Avausviestiin tulee pelaajat näkyviin niin pian kuin ehdimme kirjata, (näkyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, ei lohkojaoteltuina). Kisaan osallistuneiden tiedot säilytetään ja arkistoidaan pelintekijöiden ja kisajärjestäjän taholta tulosdokumentteina. Jos hosteja ei saada riittävästi, niin osallistujat valitaan ilmoittautumis järjestyksessä

5.    Kun ilmoittautuminen on päättynyt ja virallisessa tiedotus-threadissa ilmoitetaan alkulohko, jossa pelaaja on mainittuna, pelaajan on mahdollisimman nopeasti lähettävä alkulohkon hostille YV, jossa kertoo oman nickinsä ja oikean nimensä. Tiimi-tunnuksia ei käytetä mestaruuskisoissa. YV:n lähettämisen jälkeen pelaaja saa vastineeksi viestin, jossa kerrotaan pelin IP-osoite ja salasana. IP-osoite voi muuttua vielä ennen peliä. Tästä tiedotetaan erikseen joko YV:nä tai pikaisissa tapauksissa tiedotus-threadissa. Salasanaa ei julkaista julkisesti, eikä sitä saa missään tapauksessa kertoa kenellekään muulle.

6.    Mahdolliset peruuntumiset tai aikataulumuutokset (viivästymiset yms.) kerrotaan tässä tiedotus-threadissa heti kun niistä tiedetään. Tekniikka ei aina pelaa ja perheessä olevat lapset, sairastumiset yms. voivat vaikeuttaa kilpailun järjestämistä. Hosti ilmoittaa, jos ajankohta pelille muuttuu. Hostit voivat myös keskenään sopia, jos jollekin toiselle kyseinen isännöintivuoro sopii paremmin, (tämä vain silloin kun hosti ei pelaa)

7.    Kisaan osallistumiseen vaadittavat tiedot pyritään toimittamaan viimeistään 60 min ennen kisan alkua. Host-kone avataan 30 min ennen kisan alkua, jolloin peliin tulee liittyä. Myös varasijoilla olevien tulee liittyä, koska peliin valitaan mukaan varasijoilla olevat viimeisen 5 min aikana ennen starttia. Peliin pitää liittyä viimeistään 5 min ennen pelin alkua, ellei ole hostille ilmoittanut esteestä. Host-kone avataan klo. 19.30 ellei toisin ilmoiteta. Kisat alkavat aina 20.00 (ellei toisin ilmoiteta). Kisassa pelataan 4 järveä, kisojen keston ollessa 2x 15min ja 2x 30min. Kisojen välissä pidetään lyhyt tauko (n. 5min). Tulokset julkistetaan heti kun ne on laskettu ja tämän jälkeen on 30 min protestiaika, (mahdollinen protesti toimitetaan hostille)Jos protesteja ei tule, tulokset ovat lopullisia (ellei host itse huomaa tehneensä suurta virhettä). Procyon Products päättää hostin lausunnon perusteella protestien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. Päätöksestä ei voi valittaa

8.    Jos pelaajan yhteys syystä tai toisesta katkeaa pelin aikana, pelaaja voi liittyä peliin uudestaan. Kierroksella jo pelatusta/pelatuista mapeista saadut pisteet säilyvät. Ennen yhteyden katkeamista saadut kalat tulkitaan menetetyiksi. Kisoja ei uusita pelaajien yhteyden katkeamisten vuoksi. Jos host-kone menee nurin, niin kyseinen kisa pelataan uusiksi. Pelaajien tulee liittyä peliin takaisin mahdollisimman pian. Jos jotain muuta tapahtuu (kuten vaikka kone yksinkertaisesti hajoaa), siitä tiedotetaan mahdollisimman pian tiedotus-threadissa. Samalla ilmoitetaan myös se, miten toimitaan loppujen kisojen suhteen.

9.    Kisoista 3 on muotoa ”normaali” tai ”kaikki lajit”. Jokaisessa erässä pelataan yksi erikoiskisatyyppi, joista todennäköisimpiä ovat ”suurin kala”, ”kappalemäärä” ja ”vain ahven”. Myös muita kisatyyppejä saatetaan pelata. Jokaisella kierroksella on kaikilla pelaajilla samat järvet. Järvet ja kisatyypit kerrotaan 1 kierroksen osalta heti ilmoittautumisen päätyttyä. Seuraavien kierrosten vesistöt kerrotaan myös ennakkoon. Lyhyet kisat pyritään pelaamaan pienemmillä järvillä ja pitkät isommilla.

10.    Kisoista jaetaan pisteet seuraavalla tavalla:

    1 = 10 pst
    2 = 8 pst
    3 = 6 pst
    4 = 5 pst
    5 = 4 pst
    6 = 3 pst
    7 = 2 pst
    8 = 1 pst


    + Suurin kala = 1pst.
    Pistelaskusta huolehtii host, joka tallentaa tulokset play.log tiedostoon myöhempää tarkistusta varten, (Buddyn käyttäminen on myös mahdollista, ei pakollista. Jos hosti käyttää Buddya, niin lähettäisittekö minulle sen html tiedoston, linkitän sen kaikkien katsottavaksi, hosti voi myös itsse linkittää Buddyn tiedoston). Alkuerissä on mukana 10–20 pelaajaa/lohko + host . Esimmäisellä kierroksella voi myös hosti pelata, silloin lohkolla on mukana pelaamaton virallinen valvoja, ( Semifinaaleissa on mukana 16 pelaajaa + host (tämä tieto voi muuttua, riippuu ilmoittautuneiden lukumäärästä). Finaalissa pelaa 8-10 pelaajaa. Huom! Jos kisoihin tulee myös kierros/kierroksia jotka pelataan kiloissa, niistä ei tule pisteitä, jatkoon pääsee lohkon kokonaiskilomäärien mukaan. (esim. 8 eniten saanutta)

11.    Jokaisesta alkuerästä pääsee jatkoon 8 parasta pelaajaa,(jatkoon pääsevien tarkka määrä päätetään sitten, kun tiedetään kisaan osallistuvien määrä), (1:seltä kierroksella ei ole tule varapaikkoja) + 2 varasijalle. Tasatilanteessa yksittäiset paremmat sijoitukset ratkaisevat. Täysin identtisen tapauksen kohdalla arpa ratkaisee. Välierät pelataan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana, (välieristä pääsee jatkoon 8 pelaajaa + 2 varapelaajaa). Tasapisteissa korkeammat sijoitukset ratkaisevat jatkoonpääsyn, (jos sen kierroksen mapit/pisteet on menneet tasan, katsotaan tilannette edelliseltä kierrokselta) Jos sekään ei riitä, host- heittää arvalla voittajan. Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 9:s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 10:neksi sijoittunutta.

12.    Finaali pelataan 8-16 parhaiten sijoittuneen kesken; (tämäkin riippuu ilmoittautuneiden määrästä, finaalissa pelaa vähintään 8 Suomen kansallisuuden omaavaa). Hostauksesta huolehtii kisojen järjestäjät. Finaalipelissä voi olla paikalla myös puolueettomia valvojia, jotka ei tietenkään pelaa.

13.    Kisojen aikana saa käyttää chattia normaaliin tapaan maltillisesti, mutta häiriköivät tapaukset saavat häädön kisasta ja heidän suoritus hylätään. Oikein räikeissä tapauksissa voidaan myös foorumille antaa bannit, koska kisarauhaa tulee kunnioittaa. Nykyisessä versiossa pelaaja voi painaa F1, jolloin vain YV:nä lähetetyt viestit tulevat perille. Mikäli toisen YV-rauhaa häiritään, host tulee antamaan varoituksen. Varoituksen jälkeen häiriökäytöksen jatkaminen johtaa hylkäykseen

14.    Palkinnoille tulee oma threadi.

15.    Pelaajien/lohko, vesistöjen ja hostien arvonnassa käytetään Excelin satunnaisluku funktiota.. Kyseisellä tavalla saattaa tulla ns. kovienpelaajienkin mappeja, vesistöissä ei taas voi tulla ns. tuurimappeja. Jos pelaaja haluaa vaihtaa toiseen lohkoon siitä mihin on arvottu, vaihtoon pitää olla erittäin pätevät syyt, (syyksi ei riitä että "en minä tuossa pärjää")

Sääntöihin voi tulla vielä pieniä muutoksia, niistä ilmoitetaan ennen kisojen alkua

Hostaus

1.    Hosteiksi haluavat voivat ilmoittaa samassa ilmoituksessa hostaus- halukkuuden, jos kuitenkin haluat vaan hostiksi niin erillinen ilmoituskin käy, siinä ei tarvitse kertoa oikeaa nimeään. Hostit arvotaan jokaiseen lohkoon + 1 varahostia. (Ensimmäisellä kierroksella hostin pelatessa on myös virallinen valvoja, joka ei saa pelata)

2.    Hostit ei saa käyttää /results toimintoa (väliaikatuloksia), /lures on (lisäpilkit pitää olla päällä), myös ennätys hostaus sallittua.

Kireitä kaikille osallistuville :
-heikki-, hauen leuka, Kharon, Mikko -Procyon- ja Janne -Procyon-
« Last Edit: January 23, 2017, 13:38:18 by hauen leuka »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017, ilmoittautuminen
« Reply #1 on: January 16, 2017, 11:48:41 »
Esimerkki ilmoittautumisesta (ilmoittautumisaika alkaa heti ja kestää 5.2.2017 00:00 saakka) Pelit alkavat todennäköisesti 11-12.2.


Pelaajanimi: Nickki (ilman tiimitunnuksia)
Oikea nimesi: Etunimi Sukunimi
Ikäsi : tilastointiin, ei pakollinen tieto, tietoa ei myöskään julkaista, lasketaan vain pelaajien keski-ikä :)
Hostausmahdollisuus: Jos haluat toimia hostina kisoissa, niin kerro se tässä
Jos haluat/ voit toimia virallisena valvojana kerro se tässä, myös varahostaus halukkuus tässä


Lääni, maakunta,  kunta tai kaupunki: ei pakollinen, on vaan sekin asia mukava tilastoida

Nämä tiedot lähetät YV.llä minulle, hauen leualle tai Kharonille, ei sähköpostiin koska ainakaan minulle ei tule kalassa.netin kautta posti
Tiedot voi lähettää myös muukin henkilö, esim perheenjäsen jos lapsi ei ole rekistöröitynyt kalassa.nettiin.

-heikki-
« Last Edit: January 18, 2017, 10:01:52 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017, ilmoittautuneet
« Reply #2 on: January 16, 2017, 11:51:50 »
PP2 Suomen Mestaruuskisoihin 2017 ilmoittautuneet
 
Tähän listaan tulee ilmoittautuneet: hostit tummennettu, valvojat vihreä


Pelaajat kirjataan tähän heti kun ehditään, jos nimesi ei näy tässä vuorokauden sisällä ilmoittautumisestasi niin laita viestiä. Pelaajat listassa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hostit jotka ei osallistu kisaan:

- Kharon
-


Pelaajat ja kisaan osallistuvat hostit/valvojat:

1. OdeFish
2. Anr
3. AlpoK
4. Tornio_River
5. NatoTaimen
6. jawi
7. huju
8. mr-YK
9. Körmy
10. kalevaari
11. SJ
12. Ketturi
13. Fiskarna
14. Pappa
15. ED
16. MD
17. exte
18. JUGI
19. OltermanniLahna
20. Schape
21. Kottage
22. Jonppa
23. Janne_83
24. Valas
25. Sintti Ukko
26. Sevy
27. Aanrii
28. markku mato
29. Pelekone
30. LeaTee
31. IPE
32. sÖssÖ
33. Anakondah Jr
34. Anakondah Sr
35. Liisukka
36. Ozzman
37. Kasparov
38. ESME
39. Jymy
40. Lupu 10
41. Koo
42. Hairy Mature
43. Tössö
44. KuKa (ehkä host)
45. Seija
46. Vileria
47. Juze
48. Perza
49. Niina
50. LD50-FIN
51. Nikke
52. lareman
53. Sintti-Mikko
54. -sla-
55. Torsti
56. Kalle
57. kunejones
58. Julia
59. Jankova
60. Anty
61. Zurre
62. aku ankka
63. Wade
64. Jugetzu
65. MDL
66. Osteri
67. Holssi
68. aaronk
69. Leebu
70. Welmu
71. mikkis
72. Kwaler
73. Herrarapu
74. oke
75. huuko
76. pasuripaavo
77. Paukapää
78. RUDDORODDA
79. Mosku
80. Jorma
81. Tonza
82. Jussi Saarenkylä
83. Ville
84. jarppa61
85. kalesankari
86. kieku
87. -Orava-
88. Teahhi
89. Partis
90. Qkkeli
91. MICCONI
92. jontte
93. Jägermeister
94. Fransu
95. Mymmeli
96. rohni
97. Pam
98. Jubu
99. Jannel
100. alizeirmk
101. Vili
102. Vehka1
103. Kuke
104. Tompsoni
105. Shark
106. PuliSher
107. Mii911
108. Rimpsa 79
109. hannu33
110. Taavi Tumpelo
111. 7anxt
112. Bellis
113. $T$
114. myge
115. Miksu
116. Mitri Mörköperältä
117. Jusuli
118. Tuxay
119. Mauno
120. Hoitovirhe
121. SieppiJ
122. Rupsureiska
123. pikku-roope shwartz
124. Jokikalastaja
125. Kala-Vale
126. Markku
127. Arska.-
128. Jäynä Möinen
129. Juhani123
130. JW
131. Pata
132. Sanna=)
133. Kala-Ukko
134. villejees
135. Jaque
136. Ylli
137. kalastaja
138. R:N (host 4g)
139. Klapa
140. Köpä
141. Juku6.1
142. Kallalahti**
143. Ari-Samuli
144. Jave
145. Pastori
146. litra
147. Kohma-73
148. JMT
149. Epi
150. Jönssi
151. Japi74
152. Havi
153. Trapant
154. haavikalle
155. Janiandero
156. Kemppainen päessään
157. ebenezer
158. nikis80
159. Puolesta
160. salakalastaja
161. Roope
162. Juha Kivelä
163. Ihis81
164. Atte
165. Jerchw
166. välly72
167. Jupi
168. Wilson
169. kopsu78
170. Nökerö
171. ruokamo
172. sulttaani
173. AapeliVee
174. DonPablo
175. Törö
176. Marinetti
177. Lape
178. Pekka00
179. KuhaJuha
180. Pekkola
181. wili98
182. Keijo666
183. Leevixiex
184. [email protected]
185. Panu
186. Flavo Flav
187. Havi jr
188. Tiikeri2
189. *laura*
190. kokitar

Jälki-ilmoittautuneet, tai joiden viestit ei ole saapuneet, katsotaan jos paikka löytyy

191. kumikeijo  (lohkoon 9)
192. Läävi (lohkoon 13)
193. Jorma Vulli (lohkoon 11)
194. sisuviina (lohkoon 12)
195. KalaMies (lohkoon10)
196. Kaizzu (lohkoon 6)
197. Pinhead (lohkoon 1)

« Last Edit: March 10, 2017, 14:38:57 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #3 on: February 01, 2017, 13:31:09 »
Moi

Pieni tarkennus, jos mahdollista niin laittaa ilmoittautuminen yksityisviestillä, toki kirjaan julkisetkin. Jos ilmoittaudutte julkisesti niin poistakaa viestinne heti kun näette että nikkinne on ilmoittautuneet listassa, tai minä poistan ne.

Kisoihin ilmoittautuminen jatkuu edelleen, myös hosteja kaivattaisi lisää.
Pieni muutos ilmoittautumiseen, hauen leualle voi ilmoittautua vielä 28.1.2017, minulle ja Kharonille ilmoittautumisajan loppuun saakka.

Peliin voi ilmoittautua myös jos satun olemaan omalla hostilla paikalla, tai skypen kautta jne.

Olettehan huomanneet että taas on loistavat palkinnot tiedossa. Kisoihin osallistuminen on ilmaista.

-heikki-
« Last Edit: February 01, 2017, 13:50:30 by -heikki- »

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5139
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #4 on: February 03, 2017, 11:45:10 »
Jos osaat tehdä hostin ja sinulla on kokemusta pelien hostailuista, niin apuasi tarvittaisiin. Ilmoita minulle tai -heikille-, jos pystyt auttamaan alkulohkojen pelien hostailuissa. Iso kiitos talkoisiin osallistumisesta jo etukäteen!
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #5 on: February 05, 2017, 13:19:31 »

Tiedote PP2 Henkilökohtaiset SM-kisat 2017

Virallinen ilmoittautumisaika päättyy tänään, lohkojakoa ehdin tekemään ma tai ti iltana niin mukaan pääsee sinne mennessä ilmoittautuneet.
Ilmoittautuneet pelaajat, tarkistakaa että nikkinne on ilmoittautuneet listassa. Jos ei ole niin viestiä heti minulle tai Kharonille

Ensimmäinen kierros pelataan kahtena päivänä, su 12.2 mahdollisimman monta lohkoa ja ti 14.2 1-3 lohkoa. Seuraavat kierrokset aina Sunnuntaisin.
Lohkojako, hostit ja pelattavat vesistöt  tulevat näkyviin heti kun olen saanut lohkojaon tehtyä (viimeistään to 9.2)

Koska hosteja on rajallinen määrä ja virallisiksi valvojiksikaan ei ole ilmoituksia tullut niin toimitaan seuraavasti.
Pelaava hosti valitsee yhden pelissä mukana olevan valvojaksi joka seurailee tilannetta hostin lisäksi samalla pelaten itsekkin.

Varahostaus vielä auki. siitä ilmoitusta myöhemmin

-heikki-

hauen leuka

 • Vexxi Taipale Haavimies jumalan armosta
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 95
 • Tsepa böijaa, mut ei spragaa
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #6 on: February 05, 2017, 22:09:16 »
Hei! Nickkini ei ole vieläkään tullut näkyviin. 3 kertaa yrittäny. Nickname: Keijo666. Muut tiedot voin antaa yksityisesti.

Lähetä Heikille yv viesti niin asian pitäisi olla kunnossa!

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #7 on: February 05, 2017, 22:17:00 »
Moi

Vesistöjä en tiedä vielä minäkään, vinkki kaikkia 39 vesistöä voi harjoitella

[email protected] laita minulle suoraan yksityisviesti jossa kerrot nimesi ja nikkisi

Myös kaikki muut joiden nikki vielä puuttuu laittakaa yksityisviestiä minulle.

Keijo666 lisätty listaan, myös [email protected] nyt ok

Kaikki tähän mennessä ilmoittautuneet pitäisi näkyä listassa.
« Last Edit: February 06, 2017, 04:57:41 by -heikki- »

hauen leuka

 • Vexxi Taipale Haavimies jumalan armosta
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 95
 • Tsepa böijaa, mut ei spragaa
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #8 on: February 06, 2017, 15:20:03 »
Olen ilmoittautunut 21.1  lähtien 5 kertaa pilkin SM:ään yv:llä  Heikille 4 kertaa...Kharonille kerran, Hauen leualle kerran. Ei vaan ole nimi listassa.  Pelaaja nick :  Tiikeri2,   Nimi :Keijo Paananen, kansallisuus Suomi. Tiedän et tämä myöhässä..mut jostain syystä yv:t ei kai mene perille

Minulle ei ainakaan ole tullut viestisi läpi.

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #9 on: February 06, 2017, 16:44:08 »
Moi

Ei löytynyt minultakaan, nyt kuitenkin on Tiikeri2 lisätty listaan.

Lohkoarvonnan ehdin tekemään myöhään illalla tai sitten huomenna, eli vielä pääsee mukaan kun laittaa viestiä.

Alustavasti su 12.2 pelataan noin 10 lohkoa ja ti 14.2 3 lohkoa.

Hosteiksi ilmoittautuneet:

Kharon  (ei pelaa)
Janne_83
Aanrii
Kasparov
Lupu 10
Vileria
lareman
Kala-Vale
JMT
Holssi
R:N
Jerchw
Valas

Hostit joilla mahdollisuus käyttää Buddyä niin silloin saadaan mahdollisimman paljon pelejä liveseurantaan, (TKN sivuille saa ftp tunnukset minulta tai Aanriilta tai Holssilta). Annamme myös opastusta Buddyn käytöstä ja asetuksien tekemisestä. Buddyn käyttö ei ole vältämätöntä, pisteet voi laskea muutenkin.

Tähän tulee vielä lisää asiaa kun ehdin muotoilla

-heikki-

« Last Edit: February 07, 2017, 19:21:40 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017, 1 Kierros
« Reply #10 on: February 07, 2017, 20:57:55 »
Ensimmäisen kierroksen vesistöt:

Siika-Valkeinen   313   Kevät, aamu, 30 min, kaikki lajit     
Haapolahti   243   Talvi, yö, 30 min, vain made     
Viitalampi   312   Kevät, aamu, 15 min, kaikki lajit     
Särkijärvi   112   Syksy, aamu, 15 min, kaikki lajit     

Kaikki kierroksen lohkojen pelaajat pelaa samat vesistöt. Pistelaskusta huolehtii host.

1 kierrokselta jatkoon pääsee jokaisen lohkon 8 parasta, ei varapaikkoja.


Lohko 1, Sunnuntai 12.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Kharon (ei pelaa)

1. rohni
2. Taavi Tumpelo
3. Epi
4. DonPablo
5. Liisukka
6. Shark
7. Rupsureiska
8. Partis
9. RUDDORODDA
10. Flavo Flav
11. Niina
12. Herrarapu
13. Jorma
14. Nikke
15. LD50-FIN
16.
Lohko 2 , Sunnuntai 12.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Valas (pelaa)


1. Kala-Ukko
2. Havi jr
3. Anakondah Jr
4. Wilson
5. Valas
6. Sevy
7. NatoTaimen
8. MD
9. Jubu
10. *laura*
11. Tuxay
12. ED
13. Hoitovirhe
14. Jankova
15. Vehka1
16.
Lohko 3 , Sunnuntai 12.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Vileria (pelaa)


 
1. alizeirmk
2. PuliSher
3. kalastaja
4. Jäynä Möinen
5. Hairy Mature
6. Miksu
7. aku ankka
8. ebenezer
9. SJ
10. Osteri
11. kopsu78
12. Vileria
13. Mosku
14. SieppiJ
15. Juha Kivelä
16.
Lohko 4 , Sunnuntai 12.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Lupu 10 (pelaa)

1. Torsti
2. pikku-roope shwartz
3. Ketturi
4. MDL
5. KuKa
6. Ville
7. Marinetti
8. Törö
9. Kottage
10. Kwaler
11. LeaTee
12. AapeliVee
13. Lupu 10
14. Tompsoni
15. Jägermeister
16.
Lohko 5 , Sunnuntai 12.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: R:N (pelaa)

1. Julia
2. Anakondah Sr
3. Sanna=)
4. OdeFish
5. ESME
6. Jaque
7. Zurre
8. aaronk
9. kieku
10. Jymy
11. jontte
12. Mymmeli
13. Tonza
14. R:N
15.
16.
Lohko 6 , Sunnuntai12.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: JMT (pelaa) Lohkon hostaa Jerchw (ei pelaa)

1. Paukapää
2. Markku
3. Vili
4. Seija
5. jawi
6. Nökerö
7. Panu
8. Pelekone
9. exte
10. Kuke
11. Leevixiex
12. Lape
13. Fiskarna
14. Pastori
15. JMT
16.
Lohko 7 , Sunnuntai 12.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Kala-Vale (pelaa)

 

1. Jupi
2. Roope
3. -Orava-
4. KuhaJuha
5. kokitar
6. Wade
7. Havi
8. Kala-Vale
9. välly72
10. Mauno
11. salakalastaja
12. Welmu
13. wili98
14. mr-YK
15. Köpä
16.
Lohko 8 , Sunnuntai 12.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: lareman (pelaa)

1. OltermanniLahna
2. lareman
3. Kallalahti**
4. IPE
5. Teahhi
6. Tössö
7. oke
8. -sla-
9. Jonppa
10. Anr
11. Sintti Ukko
12. Jannel
13. ruokamo
14. sulttaani
15. Japi74
16.
Lohko 9 , Sunnuntai 12.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Janne_83 (pelaa)

1. kalesankari
2. Klapa
3. MICCONI
4. litra
5. Jave
6. Janne_83
7. Mii911
8. sÖssÖ
9. Jussi Saarenkylä
10. Juze
11. Kalle
12. Pekka00
13. Janiandero
14. Perza
15. kumikeijo
16.
Lohko 10 , Sunnuntai 12.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Holssi (pelaa)

1. Tiikeri2
2. Holssi
3. Pata
4. Bellis
5. markku mato
6. pasuripaavo
7. Atte
8. Mitri Mörköperältä
9. Keijo666
10. Ylli
11. Jugetzu
12. Sintti-Mikko
13. huju
14. Pekkola
15. Kemppainen päessään
16.
17.
Lohko 11, Tiistai 14.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Aanrii (pelaa)

1. Ihis81
2. Ari-Samuli
3. kalevaari
4. 7anxt
5. Jokikalastaja
6. mikkis
7. AlpoK
8. hannu33
9. Aanrii
10. Ozzman
11. Rimpsa 79
12. nikis80
13. Leebu
14. Koo
15.
16.

Lohko 12, Tiistai 14.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Kasparov (pelaa)

1. Schape
2. Pappa
3. Kasparov
4. Kohma-73
5. kunejones
6. Jönssi
7. myge
8. Puolesta
9. Tornio_River
10. Trapant
11. Fransu
12. villejees
13. JUGI
14. huuko
15. sisuviina
16.

Lohko 13, Tiistai 14.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Jerchw (pelaa)

1. Jerchw
2. Qkkeli
3. haavikalle
4. JW
5. Juku6.1
6. Juhani123
7. Anty
8. $T$
9. Körmy
10. Pam
11. [email protected]
12. Arska.-
13. Jusuli
14. jarppa61
15.
16.


Virheistä minulle ilmoitusta.


« Last Edit: February 10, 2017, 16:07:43 by -heikki- »

Qkkeli

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 1472
  • View Profile
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #11 on: February 08, 2017, 02:14:56 »
Olisiko kukaan halukas vaihtamaan minun kanssa paikkaa päikseen tiistailta sunnuntaille? Ko jo työpäivä on pitkä + ystävänpäivä suunnitelmat estävät osallistumisen. Tieten jos tämä ei ole mahollista, niin ei voi mitään..

Sipe85

 • Posts: 3
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #12 on: February 08, 2017, 02:56:31 »
Terve Qkkeli. Minä voin vaihtaa pelivuoron. Itsellä sunnuntaina töitä, joten sopis vallan mainiosti vaihto. Nimimerkkini on Törö. Odotellaan vielä, että joku admineista vahvistaa, että on ok.

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #13 on: February 08, 2017, 05:17:43 »
Moi

Mahdolliset tarvittavat lohkovaihdot voi hoitaa ko hostien kanssa, pääsääntö ettei mihinkään lohkoon tulisi yli 17 pelaajaa.

-heikki-

Holssi

 • Tu(r)skan pamputtaja
 • Posts: 99
  • MSN Messenger - holssi1@hotmail.com
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #14 on: February 08, 2017, 14:20:04 »
Miten tuolle janne_84 laitetaan yksityisviesti?

Teet tunnuksen jonka jälkeen lähetät yksityisviestin.
Se tapahtuu koska sen ei odoteta tapahtuvan. Se tapahtuu koska sen odotetaan tapahtuvan tai sitten se tapahtuu koska se vaan tapahtuu.

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #15 on: February 08, 2017, 16:20:33 »
Moro. Mun ilmottautuminen ei ole tullut läpi vaikka pari kertaa koitin tammikuun lopussa laittaa viestiä. Nickname: Läävi

Laitappa vielä minulle suoraan yksityisviesti.
Varmaan mukaan vielä pääset

Jonkun verran on ollut noita tapauksia että viestit ei ole tulleet perille, jos olet yrittänyt laittaa eikä nikkiäsi näy niin yritä vielä tai pyydä jotain kaveriasi laittamaan viesti suoraan minulle.

Hiukan myös lohkojen vaihtoa

Pelaajat voi sopia suoraan hostien kanssa vaihdoista

$T$ lohko 13 ti  halukas vaihtamaan johonkin su lohkoon  --> lohkoon 5
Läävi lohkoon 13
Jorma Vulli lohkoon 11

-heikki-
« Last Edit: February 08, 2017, 20:10:44 by -heikki- »

janne_83

 • Posts: 28
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #16 on: February 09, 2017, 12:09:47 »
Miten tuolle janne_84 laitetaan yksityisviesti?
tee tunnus ja lähetä sitten mulle sähköpostia mun pitää saada sulle laitettuun ip ja salasana...ja huomioi se et se nimi on janne_83 ei 84  :-D
« Last Edit: February 09, 2017, 12:11:52 by janne_83 »
Arvoisa Vedenhaltija, Anna minulle kerrankin niin paljon ja niin suuria kaloja, ettei minun aina tarvitsisi valehdella

Puolesta

 • Posts: 158
  • View Profile
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #17 on: February 09, 2017, 12:54:24 »
Yritin lähetellä muutamalle yksityisviestejä, ei tainnut onnistua, mutta ei hätää sain 14.2 illan vapaaksi. Jos vietit siis tuli perille, niin ei tarvikaan vaihtaa lohkoa.

Arska.-

 • Posts: 1
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #18 on: February 12, 2017, 15:38:03 »
Hupsista. Postasin viestin vahingossa vieraana. Tässäpä uusiksi sisäänkirjautuneena.

Terve.

Oisko mahollista päästä jollekkin tämänpäivän hostille pelaamaan?

TI 14.2 en pääse valitettavasti pelaamaan.

Viikkoon ole koneelle päässyt. Niin sentakia kesti ilmoittaminen asiasta.

Wade75

 • Posts: 6
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #19 on: February 12, 2017, 16:42:59 »
Niin siis moneltakos nuo lohkot alkaa?

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #20 on: February 12, 2017, 16:54:50 »

Hostien ilmoituksissa on alkamisaika, pääsääntöisesti klo 20:00 (lohko 10 klo 19:00. hosti auki viimeistään puolituntia ennen pelin alkua

$T$

 • Posts: 23
  • MSN Messenger - samboula@hotmail.com
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #21 on: February 12, 2017, 18:34:41 »
nyt tarvittaisiin APUA hostiin ei saa yhteyttä esim Lupu10 et tiimikamu sais ip ja salasanan???
T:$T$

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #22 on: February 12, 2017, 18:45:12 »

Varmaan pian tulee ip ja salasana

Hosteille, sallikaa vaan myöhästyneenkin tulla peliin, kolmannella kierroksella on sitten jo varapelaajat.


-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #23 on: February 12, 2017, 20:55:15 »
Huom !

Palkinnoissa on myös suurin kokonaistulos yhdessä kisassa.
Laittakaa hostit tuloksiin myös se niin ei tarvitse minun niitä etsiä (koskee finaalipeliä)
Jos oikein olen ymmärtänyt niin lohkossaan korkein yhteistulos kiloina, ei välttämättä ole lohkon voittajalla

« Last Edit: February 12, 2017, 21:34:30 by -heikki- »

Körmy

 • Vanhainkodin kummit RY
 • Posts: 47
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #24 on: February 12, 2017, 21:10:11 »
Koskee finaalipeliä Heikki,,muilla tuloksilla ei väliä (y) Liian paljon laskemista,jos koko turneen parhaimmat katottais.
Olette tyhmiä, velttoja ja toivottomia tapauksia, joista ehkä kovalla kurilla, ankaralla harjoituksella, JA HYVÄLLÄ ONNELLA!, saataan aikaan jonkinlaisia pelureita, ihmeitä ei ototeta.

Karvonen(TH)

 • Posts: 3
  • View Profile
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #25 on: February 12, 2017, 23:30:55 »
Jos tarvitta liigan peleihin vielä hostaajia niin tässä ois yks vapaa-ehtoinen. johtoporras voi laittaa yv:tä jos kiinnostaa mun tarjous

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017,1 kierroksen tulokset
« Reply #26 on: February 13, 2017, 12:35:25 »
PP2 SM-kisat 2017 1 kierroksen tulokset: Pelattu 12 ja 14.2.2017

Tummennetut ovat selviytyneet jatkoon (2:lle kierrokselle)
Mahdollisista virheistä ilmoitusta heti kun huomaatte. Kierroksen 2 lohkot/pelaajat/vesistöt tulee näkyviin viimeistään to 16.2.2017
Kierros 2 pelataan kaikkien osalta Sunnuntaina 19.2.2017
Lohko 1 (pelattu 12.2.2017)

Hosti Kharon (ei pelannut)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Flavo Flav25
2Partis21
3Taavi Tumpelo21
4Nikke16
5Epi13
6rohni13
7Niina12
8Pinhead FIN12
9Rupsureiska 11
10LD50-FIN 8
11Liisukka8
12DonPablo0
13HerraRapu0
14Jorma0
15Shark-Ei osallistunutLohko 2 (pelattu 12.2.2017)

Hosti Valas (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Havi jr28
2Sevy26
3Kala-Ukko18
4ED17paras sijoitus 1
5Jankova17paras sijoitus 3
6NatoTaimen15
7Valas13
8Hoitovirhe8
9MD7
10Anakonda Jr6
11Wilson4
12Tuxay1
13*laura*0
14Jubu-ei pelannut
15Vehka1-ei pelannutLohko 3 (pelattu 12.2.2017)

Hosti Vileria (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1PuliSher31
2aku ankka28
3SJ20
4Vileria19
5alizeirmk17
6Mosku12
7kopsu789paras sijoitus 2
8Miksu9paras sijoitus 5
9Jäynä Möinen 6paras sijoitus 5
10Koo 6paras sijoitus 6
11Osteri2Lohko 4 (pelattu 12.2.2017)

Hosti Lupu 10 (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Qkkeli 25
2Torsti22
3LeaTee19
4Lupu 1014
5Topvaappu13
6Kottage12
7Tompsoni11
8Kwaler9paras sijoitus 2
9Ville9paras sijoitus 5
10Ketturi8
11KuKa7
12MDL6
13AapeliVee5
14Marinetti0
15pikku-roope shwartz0
16Jägermeister 0Lohko 5 (pelattu 12.2.2017)

Hosti R:N(pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Tonza 24
2 $T$ 23
3ESME17paras sijoitus 1, 3
4Jontte13paras sijoitus 1, 6
5Odefish16
6Jymy15
7Mymmeli11
8Julia10paras sijoitus 1
9Anakonda sr10paras sijoitus 3
10Jaque6
11sanna=)6
12R:N4
13Zurre1
14kieku0
15aaronk0
Lohko 6 (pelattu 14.2.2016)

Hosti Jerchw (ei pelannut)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Kaizzu 22
2Fiskarna21
3Vili18
4Pastori17
5Markku14paras sijoitus 2
6Pelekone14paras sijoitus 3
7exte11
8Seija10
9Arska.-9
10Nökerö8paras sijoitus 2
11jawi8paras sijoitus 5
12Paukapää5
13Kuke2
14Panu1
15leevixiex0
Lohko 7 (pelattu 12.2.2017)

Hosti Kala-Vale (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Havi 28
2mr-YK25
3-Orava-24
4Salakalastaja19
5Mauno16
6Welmu13
7KuhaJuha12
8 Wade8
9Roope7
10Kala-Vale4
11wili983
12kokitar1
13Jupi0Lohko 8 (pelattu 12.2.2017)

Hosti lareman (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1OltermanniLahna 21 (1. 3. 4. 13.)
2lareman21(1. 3. 4. 15.)
3ruokamo19
4Anr18
5Tössö16 (2. 4.)
6Ipe16(2. 5.)
7Jonppa14
8JanneL13
9oke11
10japi746
11-sla-5
12teahhi0
13Sintti Ukko0
14Kallalahti**0Lohko 9 (pelattu 12.2.2017)

Hosti janne_83 (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Klapa28
2kalle25
3jave21
4janne_8318
5micconi16
6litra15
7juze15
8sössö8
9mii9117
10perza5
11Kalesankari1
12kumikeijo1
13janiandero0Lohko 10 (pelattu 12.2.2017)

Hosti Holssi (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Huju22
2Ylli21paras sijoitus 1
3Jugetzu21paras sijoitus 2
4Pata20
5Pasuripaavo19
6Holssi16paras sijoitus 2
7Atte16paras sijoitus 3
8Markku Mato11
9Kemppainen päessään10
10Tiikeri2(kk)3
11Keijo6661
12Mitri Mörköperältä0
13KalaMies0Yhteys ongelmaa
14Pekkola0Lohko 11 (pelattu 14.2.2017)

Hosti Aanrii (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Jokikalastaja28
2Leebu27
3Aanrii19 (sij. 2,2,7,8)
4hannu 3319(sij. 2,3,5,8)
5Ozzman16(sij. 3,4,5,8)
67anxt16(sij. 4,4,5,8)
7Rimpsa 7913
8AlpoK12
9Kalevaari8
10Mikkis2
11Jubu0
12Ihis81-ei ilmoittautunut
13Ari-Samuli-ei ilmoittautunut
14nikkis80-ei ilmoittautunut
15Jorma Vulli-ei ilmoittautunut
16RUDOORODDA-ei ilmoittautunutLohko 12 (pelattu 14.2.2017)

Hosti Kasparov (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1Trapant33
2Pappa21
3Jugi18
4Villejees16paras sijoitus 1
5Hairy Mature16paras sijoitus 2
6Puolesta14
7Fransu10
8Kunejones8
9Jönssi7(5. ja 6. sija)
10Kasparov7(5. ja 7. sija)
11Tornio_River4 (5. sija)
12Sisuviina4(7.sija)
13Schape2
14Huuko0
15Kohma-73-Luovutti
16Myge-Ei osallistunutLohko 13 (pelattu 14.2.2017)

Hosti Jerchw (pelasi)


SijoitusPelaajaPisteethuom!
1 Jerchw21
2Törö20
3Juku6.118
4Sintti-Mikko17
5Juhani12315
6Anty13
7Körmy12 (sijat 3, 8, 9, 4)
8Jusuli12(sijat 6, 6, 3, 9)
9Jarppa619
10JW8
11haavikalle6
12KalaMies53 mappia
13Pam4
14[email protected]0
15--
16--


« Last Edit: February 15, 2017, 19:43:35 by -heikki- »

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5139
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #27 on: February 13, 2017, 14:57:29 »
Lohkovoittajat! Muistakaa että te olette jo voittaneet yhden palkinnon. Lukekaa palkintoketjusta lisää!

PP2 SM-kisat 2017 Lohkovoittajat

1. Kierros

 
LohkoVoittajaPist.-
1Flavo Flav25
2Havi jr28
3PuliSher31
4Qkkeli 25
5Tonza 24
6Kaizzu 22
7Havi 28
8OltermanniLahna 21
9Klapa28
10Huju22
11Jokikalastaja28
12Trapant33
13Jerchw21

2. Kierros

LohkoVoittajaPist.-
14exte24
15Vili19
16Ozzman28
17Kalle 19
18Havi jr24
19Klapa26
20Wade20

3. Kierros

LohkoVoittajaPist.-
21Holssi23
22Kaizzu27
23OltermanniLahna24
24Trapant25

4. Kierros (Semifinaali)

LohkoVoittajaPist.-
25Seija22
26exte29

5. Kierros (Finaali)

LohkoVoittajaPist.-
27--
« Last Edit: March 06, 2017, 18:06:01 by -heikki- »
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« Reply #28 on: February 14, 2017, 23:32:07 »
 1. Kierroksen tulokset valmiina

Kierros meni yllättävän hyvin vaikka hosteja ei ollutkaan kuin juuri riittävä määrä.
Kierrokselle 2 pyritään saamaan mahdollisimman monta pelaamatonta hostia.

Nyt on pelattu ensimmäinen kierros. Kaikkien tulokset kirjattu.
Jos huomaatte virheitä niin minulle viestiä. Kiitos

Teen vielä lohkovoittajista oman taulukon (ke)

-heikki-

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017, 2 Kierros
« Reply #29 on: February 15, 2017, 15:05:27 »
Toisen kierroksen vesistöt, pelaajat, hostit.

Kuikansalmi   323   Kevät, päivä, 30 min, kaikki lajit     
Vuolasniva   113   Syksy, aamu, 30 min, normaali     
Telkänlampi   312   Kevät, aamu, 15 min, 5 suurinta kalaa   
Haukilahti   212   Talvi, aamu, 15 min, kaikki lajit     

Kaikki kierroksen lohkojen pelaajat pelaa samat vesistöt. Pistelaskusta huolehtii host. Varahost toimii samalla valvojana hostin lisäksi
6 lohkoon tuli 15 pelaajaa, 1:n 14

8 parasta lohkostaan suoraan jatkoon, 2 seuraavaa varalle.Lohko 14, Sunnuntai 19.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Kharon (ei pelaa)
Vara: Vileria (pelaa)

1. Kala-Ukko
2. Julia
3. Fransu
4. mr-YK
5. Nikke
6. Hoitovirhe
7. Trapant
8. Kaizzu
9. litra
10. Taavi tumpelo
11. Partis
12. Jonppa
13. Vileria
14. exte
15. Pastori
 
Lohko 15 , Sunnuntai 19.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Jerchw (pelaa)
Vara: Valas (pelaa)

1. Seija
2. Jusuli
3. Körmy
4. Jerchw
5. LeaTee
6. Vili
7. Anr
8. Pappa
9. Valas
10. jave
11. Odefish
12. Jugi
13. Fiskarna
14. Anty
15. Puolesta

Lohko 16 , Sunnuntai 19.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Aanrii (pelaa)
Vara: janne_83 (pelaa)

 
1. Miksu
2. Jokikalastaja
3. Mymmeli
4. Pasuripaavo
5. ruokamo
6. janee_83
7. -Orava-
8. Tompsoni
9. KuhaJuha
10. Torsti
11. Aanrii
12. Kwaler
13. Ozzman
14. sössö
15. Pelekone
Lohko 17 , Sunnuntai 19.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Holssi (ei pelaa)
Vara: R:N (ei pelaa, voi toimia myös valvojana)

1. JanneL
2. Sevy
3. OltermaniLahna
4. Salakalastaja
5. Holssi
6. Tonza
7. Kottage
8. juze
9. Qkkeli
10. Pata
11. kopsu78
12. Juhani123
13. Jugetzu
14. kalle
15. puliSher
Lohko 18 , Sunnuntai 19.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Kasparov (ei pelaa)
Vara: Lupu 10 (pelaa)

1. Jontte
2. Atte
3. Havi
4. Welmu
5. Hairy Mature
6. NatoTaimen
7. alizeirmk
8. Epi
9. Mauno
10. Lupu 10
11. Havi jr
12. hannu 33
13. $T$
14. Leebu
15. Rimpsa 79
Lohko 19 , Sunnuntai 19.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Karvonen (ei pelaa)
Valvoja: Jankova (pelaa)


1. Ipe
2. Niina
3. Topvaappu
4. Kunejones
5. aku ankka
6. Jankova
7. Mosku
8. Sintti-Mikko
9. Flavo Flav
10. micconi
11. ESME
12. ED
13. AlpoK
14. Törö
15. Klapa
Lohko 20 , Sunnuntai 19.2.2017 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: lareman (pelaa)
Vara: -
 

1. Villejees
2. Ylli
3. 7anxt
4. Huju
5. Markku
6. SJ
7. Pinhead FIN
8. rohni
9. Jymy
10. lareman
11. Tössö
12. Juku6.1
13. Wade
14. Markku mato
15.


« Last Edit: February 19, 2017, 19:39:18 by -heikki- »

 center>